Alicja Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='sota36']A na wyborach byli??? Mysta - tak! buziaki![/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]bylim ;) [SIZE=4]Głosujcie proszę na SANDOMIERZ [/SIZE] [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Sześć Aluś :loveu: Ozzuliński jak zawsze booossssskkkiiii :loveu: :loveu: :loveu: Quote
fioneczka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 poka zięcia z dziś ... nie mylić ze zdzisiem :] Quote
agnieszka32 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='fioneczka']poka zięcia z dziś ... nie mylić ze zdzisiem :][/QUOTE] Odezwała się ta, co Mony fotki dzisiaj wstawiła :eviltong::eviltong::eviltong: Edit - oooo, są fotki Monisi :crazyeye: Widać prośby zadziałały :mad: Alicja, no nie daj się prosić :evil_lol::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Alutka, dawaj te foty:mad: Nie mam psow chwilowo to sie Waszymi musze nacieszyc :P Quote
Asiaczek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Iv_']mniammm uwielbiam barszczyk z pasztecikami :p Asiu, a taki z kartonika to już przyprawiony jest?[/QUOTE] Ja wlewam barszczyk z kartonika do garnka, podgrzewam i.... wg mnie jest gotowy do popijania:) Niczym nie przyprawiam. Pzdr. Quote
Alicja Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [LEFT][B][FONT=Arial]Poodpisuję później póki co [/FONT][/B][CENTER][B][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=Red]APEL DO WSZYSTKICH [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][SIZE=7] Głosujcie na SANDOMIERZ [/SIZE][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue] już chyba wszyscy pozapominali że była powódź , że zginęły zwierzęta , że straciły swoje domy .....[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756[/url] [/CENTER] [/LEFT] Quote
Matusz Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [COLOR=Navy][B]Bry Babciu ;-) Jak tam życie na ślunsku leci ? :) jak "Twoje" dzieciaki ? :P [/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 samochodzik juz jest tuz tuz .... wiec patrzaj tam przez okienko jak do ciebie zajade :diabloti: Quote
fioneczka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [B][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Black]przepraszam ale sprawa bardzo pilna[/COLOR] w schronisku w Szczecinku u Danusi (mariamc) mają parwo :placz:... bardzo potrzebna surowica CANISERIN [/COLOR][/SIZE][/B]... pytajcie swoich wetów, pytajcie gdzie się da ... każda ampułka na wagę złota !!!! jakiekolwiek info proszę na PW Quote
Asiaczek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Bry Babciu ;-) Jak tam życie na ślunsku leci ? :) jak "Twoje" dzieciaki ? :P [/B][/COLOR][/QUOTE] Matusz! Żyjesz:)! Pzdr. Quote
Matusz Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Asiaczek']Matusz! Żyjesz:)! Pzdr.[/QUOTE] [B][COLOR="navy"]a no żyję, żyję, zostałem dziś wujkiem :diabloti:[/COLOR][/B] Quote
Asiaczek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Matusz'][B][COLOR="navy"]a no żyję, żyję, zostałem dziś wujkiem :diabloti:[/COLOR][/B][/QUOTE] Oooo, no to... cześć Wujek:) A masz siostrzenicę czy siostrzeńca? pzdr. Quote
YxNinaxY Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 O mateńko:lying: Ależ ten Ozzy jest piękny! Kawał chłopa z Niego:cool3: Pozdrawiam Serdecznie. . Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Jestem chora ...ale żyję ... Sprawdzałam sobie dziś na NK co nowego i dostałam taką wiadomość od kolegi :roll: z klasy ...po tym co dziś mi przysłał wstyd że kiedyś był moim znajomym ..pozwoliłam sobie wkleić to tutaj .... [/B][/COLOR][/FONT] [B]Hallo Ala! Jak widze jestes bardzo zaangazowana w ochrone i pomoc wszelakim kundelkom i innym czworonogom. Chcac oszczedzic Ci pracy proponuje, zebys mnie wylonczyla z kregu osob, ktorym wklejasz rozne ogloszenia i wiadomosci na ten temat. Ja i tak nie mam wpywu na te sprawy, a poza tym mam troche radykalny stosunek do zagadnienia bezdomnych czworonogow (ktory Ty na pewno nie podzielasz). Oprucz tego pozdraweaiam Cie i Twoja rodzine i zycze wszystkiego dobrego! Zapraszam na mojom galerie - "Ein Bild sagt mehr als tausend Wörter / Jeden obraz powie wiecej, niz tysionc slow" Z Panem Bogiem! Markus[/B] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] zgodnie z jego prośbą wykluczyłam go .......ze znajomych swoich ......co do błędów ...kolega zapomniał że 27 lat mieszkał w Polsce :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
fioneczka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 widzisz Aluś że doopek nie tylko pisowni zapomniał ale i bardziej światowo się zwie bo marek to przecież takie płaskie dla niego już jest szkoda słów na takich palancików bo on teraz tak z gebelsowska zwany markus von dupensztajn :diabloti: Quote
agaga21 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ten "kolega" - porażka totalna! co za dupek! Quote
agnieszka32 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='agaga21']ten "kolega" - porażka totalna! co za dupek![/QUOTE] Idiota totalny, przynajmniej sobie, Alicja, wyczyściłaś trochę chwastów ;) Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='fioneczka']widzisz Aluś że doopek nie tylko pisowni zapomniał ale i bardziej światowo się zwie bo marek to przecież takie płaskie dla niego już jest szkoda słów na takich palancików bo on teraz tak z gebelsowska zwany markus von dupensztajn :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]i masz Asiu rację :cool2: ale zjeżył mnie ze szok ....[/B][/COLOR] [quote name='deer_1987']Ozzy gotowy na zime? :D[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] pańciu będzie jutro szył kurteczkę ....z mojej :roll: , więc mam nadzieję ze zanim ciężkie mrozy nastaną ubranko będzie gotowe :)[/B][/COLOR] Quote
hankasanok Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='fioneczka']widzisz Aluś że doopek nie tylko pisowni zapomniał ale i bardziej światowo się zwie bo marek to przecież takie płaskie dla niego już jest szkoda słów na takich palancików bo on teraz tak z gebelsowska zwany markus von dupensztajn :diabloti:[/QUOTE] [quote name='agaga21']ten "kolega" - porażka totalna! co za dupek![/QUOTE] podzielam zdanie koleżanek, a co do takich znajomych to Cie pociesze też mielismy takiego, podkreślam mielismy z ta różnica ze wyjechał do USA jak to on mówi i po 2 latach pobytu siada z nami juz nie na ganku tylko [wełandzie] a jego zona to nie Anielka tyla ,,Dżoana" i przyszedł do nas nie na obiad tylko na ,, dinera", wiec widzisz pajaców nie brakuje, ze znieczulica na dodatek! Quote
Darianna Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 z Panem Bogiem mi sie najbardziej podoba :D A jeszcze jak się ładnie zareklamował z galerią swoich bohomazów :D Alicjo, uszyjcie i moim rudym bo właśnie jednego mam przeziębionego - kąpać mu się w rzece wczoraj zachciało... Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='agaga21']ten "kolega" - porażka totalna! co za dupek![/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] no mnie szoknęło .... no cóż [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnieszka32']Idiota totalny, przynajmniej sobie, Alicja, wyczyściłaś trochę chwastów ;)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]aż sie dziwie ze tak długo sie uchował :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='hankasanok']podzielam zdanie koleżanek, a co do takich znajomych to Cie pociesze też mielismy takiego, podkreślam mielismy z ta różnica ze wyjechał do USA jak to on mówi i po 2 latach pobytu siada z nami juz nie na ganku tylko [wełandzie] a jego zona to nie Anielka tyla ,,Dżoana" i przyszedł do nas nie na obiad tylko na ,, dinera", wiec widzisz pajaców nie brakuje, ze znieczulica na dodatek![/QUOTE] [COLOR=Navy][B]Anielka mnie powaliła na łopatki :roflt:[/B][/COLOR] [quote name='Darianna']z Panem Bogiem mi sie najbardziej podoba :D A jeszcze jak się ładnie zareklamował z galerią swoich bohomazów :D [COLOR=Navy][B]a wiesz ze nawet tam nie weszłam na tą galeryjkę :roll: ale zajrzę .... taaaa z tym PB zaszalał .... jakoś taki wierzacy sie zrobił :roll:[/B][/COLOR] Alicjo, uszyjcie i moim rudym bo właśnie jednego mam przeziębionego - kąpać mu się w rzece wczoraj zachciało...[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]oj takiemu to kombinezon nurka by trzeba skombinować ;)[/B][/COLOR] Quote
Gioco Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [QUOTE=Alicja;15799145 [B] zgodnie z jego prośbą wykluczyłam go .......ze znajomych swoich .[/B][/QUOTE] Dzięki Bogu ;-) znajomych możemy sobie wybierać :calus: Quote
Recommended Posts