Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']A na wyborach byli??? Mysta - tak!
buziaki![/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]bylim ;)

[SIZE=4]Głosujcie proszę na SANDOMIERZ [/SIZE]

[url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='fioneczka']poka zięcia z dziś ... nie mylić ze zdzisiem :][/QUOTE]

Odezwała się ta, co Mony fotki dzisiaj wstawiła :eviltong::eviltong::eviltong:

Edit - oooo, są fotki Monisi :crazyeye: Widać prośby zadziałały :mad:

Alicja, no nie daj się prosić :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']mniammm uwielbiam barszczyk z pasztecikami :p
Asiu, a taki z kartonika to już przyprawiony jest?[/QUOTE]
Ja wlewam barszczyk z kartonika do garnka, podgrzewam i.... wg mnie jest gotowy do popijania:) Niczym nie przyprawiam.

Pzdr.

Posted

[LEFT][B][FONT=Arial]Poodpisuję później póki co
[/FONT][/B][CENTER][B][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=Red]APEL DO WSZYSTKICH [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial]
[/FONT][FONT=Arial][SIZE=7]
Głosujcie na SANDOMIERZ [/SIZE][/FONT][FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue]
już chyba wszyscy pozapominali że była powódź , że zginęły zwierzęta , że straciły swoje domy .....[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756[/url]
[/CENTER]

[/LEFT]

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Black]przepraszam ale sprawa bardzo pilna[/COLOR]

w schronisku w Szczecinku u Danusi (mariamc) mają parwo :placz:... bardzo potrzebna surowica CANISERIN [/COLOR][/SIZE][/B]... pytajcie swoich wetów, pytajcie gdzie się da ... każda ampułka na wagę złota !!!!
jakiekolwiek info proszę na PW

Posted

[quote name='Matusz'][B][COLOR="navy"]a no żyję, żyję, zostałem dziś wujkiem :diabloti:[/COLOR][/B][/QUOTE]
Oooo, no to... cześć Wujek:)
A masz siostrzenicę czy siostrzeńca?

pzdr.

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Jestem chora ...ale żyję ...

Sprawdzałam sobie dziś na NK co nowego i dostałam taką wiadomość od kolegi :roll: z klasy ...po tym co dziś mi przysłał wstyd że kiedyś był moim znajomym ..pozwoliłam sobie wkleić to tutaj .... [/B][/COLOR][/FONT]

[B]Hallo Ala!
Jak widze jestes bardzo zaangazowana w ochrone i pomoc wszelakim kundelkom i innym czworonogom. Chcac oszczedzic Ci pracy proponuje, zebys mnie wylonczyla z kregu osob, ktorym wklejasz rozne ogloszenia i wiadomosci na ten temat. Ja i tak nie mam wpywu na te sprawy, a poza tym mam troche radykalny stosunek do zagadnienia bezdomnych czworonogow (ktory Ty na pewno nie podzielasz).
Oprucz tego pozdraweaiam Cie i Twoja rodzine i zycze wszystkiego dobrego!
Zapraszam na mojom galerie - "Ein Bild sagt mehr als tausend Wörter / Jeden obraz powie wiecej, niz tysionc slow"
Z Panem Bogiem!
Markus[/B]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
zgodnie z jego prośbą wykluczyłam go .......ze znajomych swoich ......co do błędów ...kolega zapomniał że 27 lat mieszkał w Polsce :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

widzisz Aluś że doopek nie tylko pisowni zapomniał ale i bardziej światowo się zwie

bo marek to przecież takie płaskie dla niego już jest

szkoda słów na takich palancików

bo on teraz tak z gebelsowska zwany markus von dupensztajn :diabloti:

Posted

[quote name='fioneczka']widzisz Aluś że doopek nie tylko pisowni zapomniał ale i bardziej światowo się zwie

bo on teraz tak z gebelsowska zwany markus von dupensztajn :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]i masz Asiu rację :cool2: ale zjeżył mnie ze szok ....[/B][/COLOR]

[quote name='deer_1987']Ozzy gotowy na zime? :D[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
pańciu będzie jutro szył kurteczkę ....z mojej :roll: , więc mam nadzieję ze zanim ciężkie mrozy nastaną ubranko będzie gotowe :)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='fioneczka']widzisz Aluś że doopek nie tylko pisowni zapomniał ale i bardziej światowo się zwie

bo on teraz tak z gebelsowska zwany markus von dupensztajn :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='agaga21']ten "kolega" - porażka totalna! co za dupek![/QUOTE]

podzielam zdanie koleżanek, a co do takich znajomych to Cie pociesze też mielismy takiego, podkreślam mielismy z ta różnica ze wyjechał do USA jak to on mówi i po 2 latach pobytu siada z nami juz nie na ganku tylko [wełandzie] a jego zona to nie Anielka tyla ,,Dżoana" i przyszedł do nas nie na obiad tylko na ,, dinera", wiec widzisz pajaców nie brakuje, ze znieczulica na dodatek!

Posted

z Panem Bogiem mi sie najbardziej podoba :D A jeszcze jak się ładnie zareklamował z galerią swoich bohomazów :D

Alicjo, uszyjcie i moim rudym bo właśnie jednego mam przeziębionego - kąpać mu się w rzece wczoraj zachciało...

Posted

[quote name='agaga21']ten "kolega" - porażka totalna! co za dupek![/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
no mnie szoknęło .... no cóż [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agnieszka32']Idiota totalny, przynajmniej sobie, Alicja, wyczyściłaś trochę chwastów ;)[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]aż sie dziwie ze tak długo sie uchował :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='hankasanok']podzielam zdanie koleżanek, a co do takich znajomych to Cie pociesze też mielismy takiego, podkreślam mielismy z ta różnica ze wyjechał do USA jak to on mówi i po 2 latach pobytu siada z nami juz nie na ganku tylko [wełandzie] a jego zona to nie Anielka tyla ,,Dżoana" i przyszedł do nas nie na obiad tylko na ,, dinera", wiec widzisz pajaców nie brakuje, ze znieczulica na dodatek![/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]Anielka mnie powaliła na łopatki :roflt:[/B][/COLOR]

[quote name='Darianna']z Panem Bogiem mi sie najbardziej podoba :D A jeszcze jak się ładnie zareklamował z galerią swoich bohomazów :D

[COLOR=Navy][B]a wiesz ze nawet tam nie weszłam na tą galeryjkę :roll: ale zajrzę .... taaaa z tym PB zaszalał .... jakoś taki wierzacy sie zrobił :roll:[/B][/COLOR]

Alicjo, uszyjcie i moim rudym bo właśnie jednego mam przeziębionego - kąpać mu się w rzece wczoraj zachciało...[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]oj takiemu to kombinezon nurka by trzeba skombinować ;)[/B][/COLOR]

Posted

[QUOTE=Alicja;15799145 [B]
zgodnie z jego prośbą wykluczyłam go .......ze znajomych swoich .[/B][/QUOTE]
Dzięki Bogu ;-) znajomych możemy sobie wybierać :calus: