Asiaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 O, jakie ładne ząbki:) http://images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg A ptaszorki to za oknem masz? Pzdr. Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Asiaczek']O, jakie ładne ząbki:) http://images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg A ptaszorki to za oknem masz? Pzdr. za oknem i za żadne skarby nie umiałam ustawić aparatu ...a potem przekombinowałam na fotofiltrze ;) ...lipa , ale są :) Quote
jonQuilla Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [FONT=Georgia]ale łakomczuchy Was odwiedziły, one dostają jakieś takie smakołyki a Ozzy musi się zadowolić zwykłym patyczkiem i w dodatku taki cieniutki mu daliście :shake: http://images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg brak mi słów rozesłałam link po znajomych ale dupkom nie chce się rejestrować na forum krakvetu :roll:[/FONT] Quote
Darianna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 zagłosowałam, wysunęliśmy się lekko na prowadzenie :D Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Asiaczek']Noooo, historyczne ujęcia:) Pzdr. noo :) a Ozzy leży na wyrku i je obserwuje [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale łakomczuchy Was odwiedziły, one dostają jakieś takie smakołyki a Ozzy musi się zadowolić zwykłym patyczkiem i w dodatku taki cieniutki mu daliście :shake: http://images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg brak mi słów rozesłałam link po znajomych ale dupkom nie chce się rejestrować na forum krakvetu :roll:[/FONT] nie może sie chłopak objadać , w końcu się odchudza ;) Rozsyłaj Żonkilku kochany .... [quote name='Darianna']zagłosowałam, wysunęliśmy się lekko na prowadzenie :D :cool2: oni sobie nocą nabijają głosy Quote
agnieszka32 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 http://images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg Pierwszy raz widzę Ozziego, jak bawi się patyczkiem :) A sikoreczki super :loveu: Fajna fotka Księżyca - nawet Pana Twardowskiego widać :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'] nie może sie chłopak objadać , w końcu się odchudza ;) Rozsyłaj Żonkilku kochany .... [FONT=Georgia]i jak idzie odchudzanie bo zauważyłam że ciut mu się napęczniało :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='agnieszka32']http://images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg Pierwszy raz widzę Ozziego, jak bawi się patyczkiem :) A sikoreczki super :loveu: Fajna fotka Księżyca - nawet Pana Twardowskiego widać :diabloti: z Gagarinem tam siedzą ;) nawet pomachali :hand: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]i jak idzie odchudzanie bo zauważyłam że ciut mu się napęczniało :cool3:[/FONT] a więc ..... troszkę mu się spadło z ciałka ....ale dziś wyrolował nas a właściwie TZ wrył sie z dokarmianiem ... bo Ozzy dostałe 3/4 kubka rano i 3/4 kubka ok.17 ....a TZ dał mu o 15 ...a ja o 17 :diabloti: bo nie wiedziałam że pańciu dał się uwieść ....no ale od 15 dkg chyba mu doopalona nie rozerwie ...znaczy Ozzyemu , nie TZtowi :roll: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'] a więc ..... troszkę mu się spadło z ciałka ....ale dziś wyrolował nas a właściwie TZ wrył sie z dokarmianiem ... bo Ozzy dostałe 3/4 kubka rano i 3/4 kubka ok.17 ....a TZ dał mu o 15 ...a ja o 17 :diabloti: bo nie wiedziałam że pańciu dał się uwieść ....no ale od 15 dkg chyba mu doopalona nie rozerwie ...znaczy Ozzyemu , nie TZtowi :roll: [FONT=Georgia]to Ozzy dziś miał ucztę prawie jak w Boże Narodzenie :evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 http://global.images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg łoooooooo matkooo ale mordercze kły ...strach sie bac hhihih Ehhh te polskie niymcy hihihih .nie zeby tak od razu wszystkich do jednego wora ;-) aleee...moja wlasna sister która siedzi tam dopiero 10 lat jakos takos mówi ...kurcze jak to było po polsku hmm...niech no pomysle ...hihihihihihi........ buziam wieczorowoo kochana ;-) Quote
agaga21 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 świetne sikoreczki :) ja właśnie się zastanawiam nad miejscem na karmnik na zimę ale te kulki wyglądają całkiem fajnie. co tam do nich napakowałaś? Quote
fioneczka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 http://global.images8.fotosik.pl/660/751fcce0da13e809.jpg mój chopcik :loveu: a sikorasy superowe ja tam im nie kupuję takich wynalazków u mnie słoninę wpierdzielają :diabloti: Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to Ozzy dziś miał ucztę prawie jak w Boże Narodzenie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]dokładnie :diabloti::evil_lol:[/FONT] [quote name='zuzolandia']http://global.images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg łoooooooo matkooo ale mordercze kły ...strach sie bac hhihih Ehhh te polskie niymcy hihihih .nie zeby tak od razu wszystkich do jednego wora ;-) aleee...moja wlasna sister która siedzi tam dopiero 10 lat jakos takos mówi ...kurcze jak to było po polsku hmm...niech no pomysle ...hihihihihihi........ buziam wieczorowoo kochana ;-) [FONT=Arial]:lol::lol::lol:czyli siora nasiąkła [/FONT] [quote name='agaga21']świetne sikoreczki :) ja właśnie się zastanawiam nad miejscem na karmnik na zimę ale te kulki wyglądają całkiem fajnie. co tam do nich napakowałaś? [FONT=Arial]ja kupiłam gotowce w Lidlu , mają duży wybór psiego żarcia , ceny od 3.50 do 9 zł ale w przedszkolu robię karmniki i poidła z butli plastikowych , jutro narysuje zaskanuje i pokażę a kulki to sie robi mieszanke tłuszczy wołowych i wieprzowych (smalec i łój ) + ziarna [/FONT] [quote name='fioneczka']http://global.images8.fotosik.pl/660/751fcce0da13e809.jpg mój chopcik :loveu: a sikorasy superowe ja tam im nie kupuję takich wynalazków u mnie słoninę wpierdzielają :diabloti: [FONT=Arial]jak wieszam słoninkę to Ozzy się modli na balkonie pod nią :diabloti:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Alicjo, nawet nie PRÓBUJĘ przeglądać tego, co tu było, gdy mnie nie było :shake: Niemniej wpadłam :cool3: Quote
Tengusia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Maga100 napisał(a): Niemniej wpadłam :cool3: no co ty jak moglas tak nieuwazac :diabloti: Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Maga100']Alicjo, nawet nie PRÓBUJĘ przeglądać tego, co tu było, gdy mnie nie było :shake: Niemniej wpadłam :cool3: oj działo się ...ósemkę mi wyrwali ....mam L4 :) [quote name='Tengusia']no co ty jak moglas tak nieuwazac :diabloti: :roflt: podążamy tym samym tokiem myślenia ;) Quote
agaga21 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak wieszam słoninkę to Ozzy się modli na balkonie pod nią :diabloti:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w sumie nic dziwnego. moje pewnie tez by się modliły:evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Tengusia']no co ty jak moglas tak nieuwazac :diabloti: i to w dodatku z Alicją, prawda? [quote name='Alicja']oj działo się ...ósemkę mi wyrwali ....mam L4 :) z powodu ósemki? O, to musiał być wielki ząb dąb Quote
Tengusia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Maga100 napisał(a):i to w dodatku z Alicją, prawda? ja tam wnikac nie bede z kim :diabloti: Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Maga100']i to w dodatku z Alicją, prawda? mnie w to nie mieszaj :diabloti: z powodu ósemki? O, to musiał być wielki ząb dąb L4 miałam na chrype ...ale przydało się bardzo ...bo wyglądam jak chomik i boxer po walce Quote
Gioco Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'] bo wyglądam jak chomik i boxer po walce Ty też? :crazyeye: Mi wczoraj zaczęli wyrywać szóstkę, bo się złamała. Dokończą w poniedziałek operacyjnie, bo coś mi korzonki do szczęki przyrosły :evil_lol: Współczuję :calus: Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Gioco']Ty też? :crazyeye: Mi wczoraj zaczęli wyrywać szóstkę, bo się złamała. Dokończą w poniedziałek operacyjnie, bo coś mi korzonki do szczęki przyrosły :evil_lol: Współczuję :calus: moja ósemka zaczęła się w trakcie wyrywania rozsypywać ...była leczona kanałowo ze 3 lata temu ... poszła w 2 częściach i tylko częściowo znieczulona , bo w czasie podawania znieczulenia pani wbiła się w jakieś naczyńko i płyn poszedł w górę i zrobiła się gulka na policzku , naczyńko pękło i jest spory siniak .... a ja siedzialam 10 minut przytulona do metalowej nereczki i usiłowałam zniwelować opuchliznę .... nie dalam sobie wbić kolejnego zastrzyku ....ale za to po 2 godzinach wyladowałam na pogotowi po zastrzyk Pyralginy bo chodziłam po ścianach ... nie wyobrażam sobie iść na drugi dzień do dzieci i pracować :roll: a tobie współczuje zabiegu ...już mnie trzęsie na samą myśl :glaszcze: Quote
agaga21 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Gioco']Ty też? :crazyeye: Mi wczoraj zaczęli wyrywać szóstkę, bo się złamała. Dokończą w poniedziałek operacyjnie, bo coś mi korzonki do szczęki przyrosły :evil_lol: Współczuję :calus: [quote name='Alicja']moja ósemka zaczęła się w trakcie wyrywania rozsypywać ...była leczona kanałowo ze 3 lata temu ... poszła w 2 częściach i tylko częściowo znieczulona , bo w czasie podawania znieczulenia pani wbiła się w jakieś naczyńko i płyn poszedł w górę i zrobiła się gulka na policzku , naczyńko pękło i jest spory siniak .... a ja siedzialam 10 minut przytulona do metalowej nereczki i usiłowałam zniwelować opuchliznę .... nie dalam sobie wbić kolejnego zastrzyku ....ale za to po 2 godzinach wyladowałam na pogotowi po zastrzyk Pyralginy bo chodziłam po ścianach ... nie wyobrażam sobie iść na drugi dzień do dzieci i pracować :roll: a tobie współczuje zabiegu ...już mnie trzęsie na samą myśl :glaszcze: aż mnie ciarki przeszły! niczego sie tak nie boję jak dentysty!!!!!!!!!! Quote
Iv_ Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jestem chora ...ale żyję ... Sprawdzałam sobie dziś na NK co nowego i dostałam taką wiadomość od kolegi :roll: z klasy ...po tym co dziś mi przysłał wstyd że kiedyś był moim znajomym ..pozwoliłam sobie wkleić to tutaj .... [/FONT] Hallo Ala! Jak widze jestes bardzo zaangazowana w ochrone i pomoc wszelakim kundelkom i innym czworonogom. Chcac oszczedzic Ci pracy proponuje, zebys mnie wylonczyla z kregu osob, ktorym wklejasz rozne ogloszenia i wiadomosci na ten temat. Ja i tak nie mam wpywu na te sprawy, a poza tym mam troche radykalny stosunek do zagadnienia bezdomnych czworonogow (ktory Ty na pewno nie podzielasz). Oprucz tego pozdraweaiam Cie i Twoja rodzine i zycze wszystkiego dobrego! Zapraszam na mojom galerie - "Ein Bild sagt mehr als tausend Wörter / Jeden obraz powie wiecej, niz tysionc slow" Z Panem Bogiem! Markus [FONT=Arial] zgodnie z jego prośbą wykluczyłam go .......ze znajomych swoich ......co do błędów ...kolega zapomniał że 27 lat mieszkał w Polsce :roll:[/FONT] 27 lat w kraju i pisać się nie naumiał - kretyn :shake: :diabloti: :angryy: o tematyce wiadomości się nie wypowiem, a może jednak tak........... KRETYN DO KWADRATU :multi: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :diabloti: Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: ciesze się, że straciłaś kolegę kretyna :diabloti: Quote
Recommended Posts