Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alu, jak napiszę, że nadrobiłam, to mi nie uwierzysz, prawda? :shake:

I słusznie! :evil_lol:

Ale widziałam zdjęcia Ozulca, noooo, słusznej postury chłop się z niego zrobił ;) Ale pysio poczciwy jak dawnej! :multi:

Posted

[quote name='asher']Alu, jak napiszę, że nadrobiłam, to mi nie uwierzysz, prawda? :shake:

oczywiście że oczywiście :grins:

I słusznie! :evil_lol:

Ale widziałam zdjęcia Ozulca, noooo, słusznej postury chłop się z niego zrobił ;) Ale pysio poczciwy jak dawnej! :multi:

w końcu Ozzy to chłop śląski ...musi być słusznej postury ;) i dobrego serca :)

[quote name='Tengusia']musze powiedziec ze buciki sa bardzo wygodne :grins: .... w porownaniu do moich starych glanow w ktorych smigam na konikach jest o wiele wygodniej w nowych :grins:

a nie mówiłam :grins:

Posted

[quote name='Tengusia']mowilas, mowilas :grins:

przynioslam ci prezenta, mial byc zimowy ale jakosik nie wyszlo :diabloti: poki co jest taki :grins:

:multi: :multi: Supcio :calus:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Tengusia bardzo ładny ten banerek :happy1:[/FONT]

dziekowac :p

[quote name='Alicja']:multi: :multi: Supcio :calus:

cieszkam ze sie podoba :loveu:

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
ja tu chciałam pochwalic Alicję za piekny banerek bo mi sie rzucił w a to Tengusia taka zdolna dziewczyna - bardzo mi sie podoba

a jak sie robi takie banerki ?? bo ja zielona jestem

zrobilam w photoshopie ... wyjatkowo nawet jestem z nich zadowolona :grins:

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
no wiesz -za wiele to mi nie podpowiedziałas :)

trza dobrac jakies odpowiednie foty i kombinowac, ciezko mi opisac dokladnie jak je zrobic ... ale jest wiele programow graficznych ktore ta sprawe ulatwiaja jednak jak sie nie ma pomyslu to ciezko cos fajnego stworzyc ;)

Posted

[quote name='Rinuś']o boshe...do mnie jak się wejdzie to chociaż foty sa od razu a tutaj ? :mad::mad: trzeba się przekopywać przez kilka strion :diabloti:

a ty znów na łatwiznę chcialaś iść :diabloti:

[quote name='Canaveral-staff']ja tu chciałam pochwalic Alicję za piekny banerek bo mi sie rzucił w a to Tengusia taka zdolna dziewczyna - bardzo mi sie podoba

a jak sie robi takie banerki ?? bo ja zielona jestem

to tak jak ja zieloniutka jesteś ...bo ja tylko najprostsze daje rade a to co zrobiła Tengusia to dla mnie mistrzostwo świata już

[quote name='Iv_']:-o:crazyeye::mdleje: Ala ale masz cudny banerek :multi::loveu:

prezenciora dostałam :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Co do robienia bannerków, to wydaje mi się, że najwazniejsze to miec zdjęcia i wizję...;)

Pzdr.

ot wlasnie cala filozofia :grins: ... mi najbardziej podoba sie Alicjowy :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Co do robienia bannerków, to wydaje mi się, że najwazniejsze to miec zdjęcia i wizję...;)

Pzdr.

ja mam wizję ..ale nie mam umiejętności

[quote name='Tengusia']ot wlasnie cala filozofia :grins: ... mi najbardziej podoba sie Alicjowy :diabloti:

:grins:

[FONT=Arial]KTO JESZCZE MOŻE ZAGŁOSOWAĆ NA SANDOMIERZ LUB POPROSIĆ ZNAJOMYCH ????????????????[/FONT]

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756

Posted

Tengusia napisał(a):
ot wlasnie cala filozofia :grins: ... mi najbardziej podoba sie Alicjowy :diabloti:

Tengusia, Twój banerek też jest śliczny :loveu: bardzo mi się podoba ;);)