Iv_ Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 fioneczka napisał(a)::splat: a mi nie o szyneczki chodziło :eviltong::eviltong: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
hankasanok Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 fioneczka napisał(a)::splat: a mi nie o szyneczki chodziło :eviltong::eviltong: o listki? ;) Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Alicja napisał(a):no tak właśnie myślę , że bezpieczniej będzie jak Ewa będąc u Ciebie weźmie , w domciu nagra i tobie płytkę odda ;) To dogaduj się z Vectrą, bo ona ostatnio raczej mało na DGm jest, że juz o moim mieszkaniu nie wspomnę... juz ponad rok zbiera się, aby do mnie wpaść, mam dla nie polarki, nie wiem, czyto jeszcze aktualne... Alicja napisał(a):[FONT=Arial]trzeba zakupić taką obrożę :evil_lol: http://www.obroze.pl/product_info.php?products_id=22[/FONT] A ja na jakims bazarku na DGM kupiłam odblaskowe taśmy, prawie jak obróżki, i wieczorem przyczepiam do obróżek. Psa nie widac, ale obróżki - widać. I o to chodzi. A tak poza tym - moje baski chodzą TYLKO na smyczach, więc ja nawet jak ich nie widzę, to czuję je na smyczach:) Alicja napisał(a):Jeszcze kilka rzeczy nawet nie zalicytowanych za wywoławczą ...może coś wpadnie w oko :hmmmm: http://www.dogomania.pl/threads/196195-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-20-listopada-do-godz.-20.00 sorki, nie moja bajka... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [FONT=Arial]BAZARKOWO !!!! [/FONT] [FONT=Arial] Jeszcze kilka rzeczy nawet nie zalicytowanych za wywoławczą ...może coś wpadnie w oko :hmmmm: http://www.dogomania.pl/threads/196195-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-20-listopada-do-godz.-20.00[/FONT] agnieszka32 napisał(a):http://images8.fotosik.pl/596/d3da0fa78f35abcc.jpg Kamuflaż (prawie) doskonały :) prawie jak komandos ;) Patka napisał(a):Alu piękne foty, a model sama wiesz! dużo zdrówka dla Was Patuś :bigcool: co u Was słychać ?? clockwork napisał(a):kamuflaż doskonały bym rzekła :diabloti: :grins: Gioco napisał(a):Ach ten banan na ryjku :loveu: http://images8.fotosik.pl/596/3b0f8c87e7ccb26a.jpg ktoś kiedyś powiedział ze Ozzy przypomina mu Jokera z filmów i Batmanie :) Quote
Alicja Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 fioneczka napisał(a):hihi :eviltong: http://global.images8.fotosik.pl/596/c2da80b322a62864.jpg :diabloti: hankasanok napisał(a):pieeekne szyneczki!!!:cool3::cool3::cool3: Alicja czym Ty karmisz swojego Ozulka, że z niego taki wielki facet jest?! sam się odkarmił po kastracji i wyglada jak warchlak ;) ale zresztą Ozzy ZAWSZE był DUŻY , był największym szczeniakiem i ogólnie to jego przyrodni brat i jego mama też duże psiska były i takie kochane :loveu: A Ozzy je suchą i czasami surowe fioneczka napisał(a)::splat: a mi nie o szyneczki chodziło :eviltong::eviltong: :evil_lol: Iv_ napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :grins: hankasanok napisał(a):o listki? ;) nie Haniu ...........;) ...o wydmuszki :roll: pojajeczne ;) Quote
Alicja Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Asiaczek napisał(a):To dogaduj się z Vectrą, bo ona ostatnio raczej mało na DGm jest, że juz o moim mieszkaniu nie wspomnę... juz ponad rok zbiera się, aby do mnie wpaść, mam dla nie polarki, nie wiem, czy to jeszcze aktualne... zadzwonię do dziewczynki to dam jej cynka ;) A ja na jakims bazarku na DGM kupiłam odblaskowe taśmy, prawie jak obróżki, i wieczorem przyczepiam do obróżek. Psa nie widac, ale obróżki - widać. I o to chodzi. taśmę odblaskową mam , ale czasem by sie przydało coś ze światełkiem A tak poza tym - moje baski chodzą TYLKO na smyczach, więc ja nawet jak ich nie widzę, to czuję je na smyczach:) no my mamy ten luxus że możemy Ozzyego spuścić ze smyczy by pobuszował trochę , zalety życia na peryferiach :) sorki, nie moja bajka... Pzdr. Reklamę wrzucam dla wszystkich ;) Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Czekam na sygnał od Ciebie lub Vectry... Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Alicja napisał(a):szczerze to są wygodniejsze i przede wszystkim nawet jak pies pociagnie to nie uciska krtani , ucisk jest rozłożony na większa powierzchnie ( nie kaz mi liczyc w mm 2 :roll:) [FONT=Comic Sans MS]Bez dokładnych wyliczeń się nie liczy :diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
hankasanok Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Alicja napisał(a)::diabloti: sam się odkarmił po kastracji i wyglada jak warchlak ;) ale zresztą Ozzy ZAWSZE był DUŻY , był największym szczeniakiem i ogólnie to jego przyrodni brat i jego mama też duże psiska były i takie kochane :loveu: A Ozzy je suchą i czasami surowe :evil_lol: :grins: nie Haniu ...........;) ...o wydmuszki :roll: pojajeczne ;) a no tak, :oops:,czasem to ja ślepa jestem, pozbawiłaś go bombeczek!!!! Quote
Alicja Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Czekam na sygnał od Ciebie lub Vectry... Pzdr. oki doki ;) Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Bez dokładnych wyliczeń się nie liczy :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]o qqqqqqqqqqqqqqqqqrdka ....i co ja mam teraz uczynić :hmmmm:[/FONT] hankasanok napisał(a):a no tak, :oops:,czasem to ja ślepa jestem, pozbawiłaś go bombeczek!!!! bywa i tak ...pozbawiony w marcu pięknych , kształtnych jajuszek ;) Quote
Doginka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Byłam i obejrzałam wszystkie foty, nadrobiłam kilka stron i mówię teraz SŁONECZNE DZIEŃDOBRY Z WAWKI:-) Super minę ma tu Ozzulek:loveu: http://images8.fotosik.pl/572/6f04b05700a189dc.jpg Quote
Alicja Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 hankasanok napisał(a):;):evil_lol: :evil_lol: Tengusia napisał(a):.................. [FONT=Arial]To kiedy jedziemy na wycieczkę :grins:??[/FONT] Doginka napisał(a):Byłam i obejrzałam wszystkie foty, nadrobiłam kilka stron i mówię teraz SŁONECZNE DZIEŃDOBRY Z WAWKI:-) [FONT=Arial]u nas poczatek dnia był oki ...a teraz leje :angryy:[/FONT] Super minę ma tu Ozzulek:loveu: http://images8.fotosik.pl/572/6f04b05700a189dc.jpg [FONT=Arial] przegryzał trawkę ;)[/FONT] Quote
ice_t Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 doberek, padam dziś na twarz, pól dnia spędzilam u lekarza na szkoleniu o pompie insulinowej i szczerze powiedziawszy mam już dziś serdecznie dość. Idę odpocząć choc przez chwilę Quote
Alicja Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 ice_t napisał(a):doberek, padam dziś na twarz, pól dnia spędzilam u lekarza na szkoleniu o pompie insulinowej i szczerze powiedziawszy mam już dziś serdecznie dość. Idę odpocząć choc przez chwilę Witaj serdecznie :) odpoczniesz i to wszystko ogarniesz ;) Quote
Iv_ Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 o matulu :-o ale się ciotki weekendują, żadnej dziś tu nie było :shake: tylko jaaaa :B-fly: Przyszłam się przywitać :multi: :loveu: i lecę grzać zupkę ogórkową :p Quote
Tengusia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]To kiedy jedziemy na wycieczkę :grins:??[/FONT] juz nie dlugo :multi: teraz musze sobie autka poszukac :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Darianna napisał(a):o, też dziś ogórkową zrobiłam :D może moją podebrałaś :mad: bo jakoś mi dużo w garnku ubyło :roll: :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ja miałam barszczyk z kartonika + paszteciki domowe;) Pzdr. Quote
Iv_ Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja miałam barszczyk z kartonika + paszteciki domowe;) Pzdr. mniammm uwielbiam barszczyk z pasztecikami :p Asiu, a taki z kartonika to już przyprawiony jest? Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Iv_ napisał(a):o matulu :-o ale się ciotki weekendują, żadnej dziś tu nie było :shake: tylko jaaaa :B-fly: Przyszłam się przywitać :multi: :loveu: i lecę grzać zupkę ogórkową :p [FONT=Arial]mniam .... ja miałam zapiekankę z rybką :p[/FONT] Tengusia napisał(a):juz nie dlugo :multi: teraz musze sobie autka poszukac :eviltong: [FONT=Arial]znalazłaś już :razz:[/FONT] Darianna napisał(a):o, też dziś ogórkową zrobiłam :D [FONT=Arial]mniam ;)[/FONT] Iv_ napisał(a):może moją podebrałaś :mad: bo jakoś mi dużo w garnku ubyło :roll: :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja miałam barszczyk z kartonika + paszteciki domowe;) Pzdr. Iv_ napisał(a):mniammm uwielbiam barszczyk z pasztecikami :p Asiu, a taki z kartonika to już przyprawiony jest? no proszę jak kulinarnie się zrobiło ;) Quote
agnieszka32 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Alicja, to że Ozzy jest gwiazdą jednego kalendarza, nie znaczy że nie ma być gwiazdą kolejnego :mad: Przejrzyj te kilka(naście??? :diabloti:) tysięcy fot na wątku i dawaj na bazarek :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/196677-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-III-Edycja-Kalendarzowa-do-6.12?p=15761639#post15761639 Quote
Recommended Posts