fioneczka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 ale mi apetytu narobiłaś ... pięknie no i wspomnienia wróciły ... normalnie poczułam odciski na stopach i ciężar 35 kg plecaka ... ech to były czasy tyle że człek wszędzie piechotą lazł bo na kolejki linowe kasy niestety nie starczało i jak sobie przypomnę jak smakował 7-dniowy chleb z konserwą turystyczną ;) musimy kiedyś z Krzychem zrobić zdjęcia zdjęć z tamtego okresu ... to się wspomnieniami podzielimy ;) Quote
Doginka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ale piękne widoki:loveu: Ja byłam zimą na Tatrzańskiej Łomnicy, ale chyba widoki jesienne dużo ładniejsze:crazyeye::loveu: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Hohoho, widoczki, jak się patrzy! A ten - wg mnie - przebija... http://images8.fotosik.pl/501/87a4ebff64e430b5.jpg Pzdr. Quote
Darianna Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Magiczna atmosfera... Jak nie z tego świata... I niby Polska jest szara i nudna? ;) Quote
chita Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ooo górowato sie zrobiło:loveu: i canonek sie spisał:razz: ehh piekne widoki Quote
Tengusia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ja tam nie wiem bo jakies chmurzyska mi wszystkie widoczki zaslaniaja :diabloti: [RIGHT]:eviltong: [/RIGHT] Quote
Alicja Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 ech uwierzcie ...cudnie tam było ... tylko na Słowacji obecnie dla nas cenowa przepaść odkąd wprowadzili euro ... wjazd na Skaliste Pleso ze znizką 13 euro , na samą łomnicę dodatkowo 20 euro , więc cały wjazd 33 euro ... bagatelka :roll: aż strach pomyśleć jakie u nas będą ceny i jak będziemy żyć , za co , jak euro do nas dotrze;/ Quote
malawaszka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Alicja']ech uwierzcie ...cudnie tam było ... tylko na Słowacji obecnie dla nas cenowa przepaść odkąd wprowadzili euro ... wjazd na Skaliste Pleso ze znizką 13 euro , na samą łomnicę dodatkowo 20 euro , więc cały wjazd 33 euro ... bagatelka :roll: aż strach pomyśleć jakie u nas będą ceny i jak będziemy żyć , za co , jak euro do nas dotrze;/ no ja mam nadzieję, że nie za szybko... a widoki cudne :loveu: Quote
Doginka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Bedziemy powiększać i tak już kolosalny dług:cool3: Quote
chita Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Alicja']ech uwierzcie ...cudnie tam było ... tylko na Słowacji obecnie dla nas cenowa przepaść odkąd wprowadzili euro ... wjazd na Skaliste Pleso ze znizką 13 euro , na samą łomnicę dodatkowo 20 euro , więc cały wjazd 33 euro ... bagatelka :roll: aż strach pomyśleć jakie u nas będą ceny i jak będziemy żyć , za co , jak euro do nas dotrze;/ Ooo! to ceny takie same jak w alpach:-o masakra...nasza pierwsza wycieczka z Tz byla wlasnie na Slowacje...jakies 9lat temu, boshe jaki to byl raj cenowy, wyjechalismy za moje male stypendium i jego cwierc pensji a bawilismy sie ponad tydzien niczego sobie nie żałując... Quote
Alicja Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='anetta']:mdleje: Ślioczne :loveu::loveu: :p [quote name='malawaszka']no ja mam nadzieję, że nie za szybko... a widoki cudne :loveu: [FONT=Arial] ano cudne ...nie żałuję że pojechałam [/FONT] [quote name='Doginka']Bedziemy powiększać i tak już kolosalny dług:cool3: [FONT=Arial]ani nie mów bo chyba pójdziemy na dno :shake:[/FONT] [quote name='chita']Ooo! to ceny takie same jak w alpach:-o masakra...nasza pierwsza wycieczka z Tz byla wlasnie na Slowacje...jakies 9lat temu, boshe jaki to byl raj cenowy, wyjechalismy za moje male stypendium i jego cwierc pensji a bawilismy sie ponad tydzien niczego sobie nie żałując... [FONT=Arial] no bo wtedy złotówka stała wyżej ...teraz masakra [/FONT] Quote
Gioco Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 http://images8.fotosik.pl/501/42167b7de8377241.jpg Marzenie :happy1: Quote
Alicja Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Gioco']http://images8.fotosik.pl/501/42167b7de8377241.jpg Marzenie :happy1: ja to bym tam latem chciała być ;) Quote
Alicja Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 KOPIUJĘ OD ASIACZKA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA W dniu 14.10.2010 r., ok. południa, w Nowym Sączu, na ul. Nawojoweskiej skradziono (wyrwano smycz, wsadzono psa do samochodu) 11-tygodniowego amstaffa ze szwami na uszach. Pies ma tatuaż A059. Pies jest w umaszczeniu płowo-błękitnym z białym, ma płowa łatę na klatce piersiowej. srebrny metalik. Mężczyzna, który ukradł szczeniaka, ma ok. 50 lat, porusza się samochodem Audi [FONT=Arial]Jeżeli ktoś z Was jest z tamtych okolic i zobaczy szczeniaka - proszę o kontakt.[/FONT] MALUSZEK JUZ ODNALEZIONY !!!! [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 http://global.images8.fotosik.pl/501/164c975696bedee2.jpg oooooooooooo jak czarodziejskoooooooooooo;-) witankoo wycieczkowiczko;-) boscchcccccccccc co za menda ukradła tego szczeniaczka ..łapy uwalic przy łokciach i do marasu wciepnonc ...no kurdeeeeeeeeeeeeeeee... Quote
Asiaczek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Alicja - dziękuję za zainteresowanie się malcem. Malce jest juz w swoim własnym domku. Trafił do swojego domku po powiadomieniu okolicy przez Właściciela, że nogi z d... powyrywa temu, u którego znajdzie psa. I po kilku dniach jaka kilkuletnia cyganka przyniosła psiaka na własnych rękach. Ot, i szczęśliwy koniec tej historii. Pzdr. Quote
Tengusia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 a ja w pierszym momencie pomyslalam ze Ala sobie psiurka sprawila ale potem doszlam do opisu i wsio stalo sie jasne ... dobrze ze malec juz w domku :grins: Quote
Alicja Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='zuzolandia']http://global.images8.fotosik.pl/501/164c975696bedee2.jpg oooooooooooo jak czarodziejskoooooooooooo;-) witankoo wycieczkowiczko;-) boscchcccccccccc co za menda ukradła tego szczeniaczka ..łapy uwalic przy łokciach i do marasu wciepnonc ...no kurdeeeeeeeeeeeeeeee... na żywo piękniejsze :) [quote name='Asiaczek']Alicja - dziękuję za zainteresowanie się malcem. Malce jest juz w swoim własnym domku. Trafił do swojego domku po powiadomieniu okolicy przez Właściciela, że nogi z d... powyrywa temu, u którego znajdzie psa. I po kilku dniach jaka kilkuletnia cyganka przyniosła psiaka na własnych rękach. Ot, i szczęśliwy koniec tej historii. Pzdr. ufffff...odetchłam ..... Od pani Ani brali szczeniaczka ostatnio znajomi Ozzulkowego weta , pomagałam im szukać wymarzonego szczeniaczka i wybrali cudo z tego samego miotu co ten porwany młokos;) [quote name='Tengusia']a ja w pierszym momencie pomyslalam ze Ala sobie psiurka sprawila ale potem doszlam do opisu i wsio stalo sie jasne ... dobrze ze malec juz w domku :grins: noooo taki psiuniek to marzenie :loveu: Quote
Medorowa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Cudny ten maluch - oby sie odnalazł:kciuki: Witaj Alu:hand:;) Quote
Alicja Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Medorowa']Cudny ten maluch - oby sie odnalazł:kciuki: Witaj Alu:hand:;) :hand: on się odnalazł ;) poka Twojego maluszka :) Quote
Medorowa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Alicja']:hand: on się odnalazł ;) poka Twojego maluszka :) Doczytałam później, ino coś edytować nie mogłam;) To SUPER!!! Zdjęcia mam, tylko weny brak do wstawiania:mdleje: Ale w przyszłym tygodniu myślę, że coś powinno ruszyć, bo obecnie praktycznie nie ma nas w domu. Quote
Alicja Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Medorowa']Doczytałam później, ino coś edytować nie mogłam;) To SUPER!!! Zdjęcia mam, tylko weny brak do wstawiania:mdleje: Ale w przyszłym tygodniu myślę, że coś powinno ruszyć, bo obecnie praktycznie nie ma nas w domu. to czekam ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Zazdroszczę wyjazdu ;) Pięknie tam :lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts