Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']nooo gratulujemy :)

niech sie chłopak polansuje ;)

[quote name='teqquila']Siemka Alu z rana:) ladne jesienne fotecki :)

:grins:

[quote name='Asiaczek']Hooooo, ale masz sławnego Ozzulca:)

Pzdr.

w zeszłym roku też był ;) aż mi TZ zwrócił uwagę , ze za każdym razem wysyłam foty wodne a Ozzy nie wydra :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']ja to najlepiej łapię kiedy ktoś mi pokazuje co i jak ... z książki to różnie bywa :roll:
Ja mam tak samo jak Ty:lol:

Foty jesienne super:loveu:. Dziś już mamy prawdziwie listopadową, deszczową aurę:roll:

Posted

fioneczka napisał(a):
bo odkąd Ozzulkowy zięć mój trafił do kalendarza to Ala z nami nie gada :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cholercia, trzeba za rok wysyłać swoje fotki do F.AST, może będziemy mieć szczęście i się do szczęściarzy odezwie? :diabloti:

Posted

Cholibka, rzeczywiście zaniedbałam sprawę kalendarza z AST-ami... Ale na moje wytłumaczenie mam to, że moje baski TYLKO raz zostały nazwane amstaffami przez jakieś nawalone męskie towarzystwo...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cholibka, rzeczywiście zaniedbałam sprawę kalendarza z AST-ami... Ale na moje wytłumaczenie mam to, że moje baski TYLKO raz zostały nazwane amstaffami przez jakieś nawalone męskie towarzystwo...

Pzdr.

:evil_lol:

To jest moja droga żadne wytłumaczenie :eviltong: - lepiej się postaraj i wyślij fotki swoich psów do jakiegoś innego kalendarza, jeśli chcesz być znajomą Alicji:diabloti::evil_lol:

Jak tu Ala wpadnie, to da mi popalić :cool1:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
:evil_lol:
To jest moja droga żadne wytłumaczenie :eviltong: - lepiej się postaraj i wyślij fotki swoich psów do jakiegoś innego kalendarza, jeśli chcesz być znajomą Alicji:diabloti::evil_lol:
Jak tu Ala wpadnie, to da mi popalić :cool1:

Wiem, wiem...
A kalendarz baskowy będzie w tym roku; juz mam zamówione 3 miesiące w tym kalendarzu ale mam problem z wyborem zdjęć. Jest ich po prostu za duzo...

Pzdr.

Posted

Oj no jestem , jestem ....

zaraz kijacha wyciągnę ;)

Chciałam foty poprzerabiać ...ale czasu nie mam :( ...na dogo niby jestem :roll: ale wskakuję między pisaniem nikomu niepotrzebnych rzeczy :diabloti: