Doginka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Witam w tę piękną, słoneczną pogodę:lol: Qrna, włosy mi się podniosły jak przeczytałam o tym szczeniaczku:crazyeye: Świat już staje do góry nogami:mad: Ale menda ten gość, co w taki sposób ukradł tego piesia:mad: Ufffff, jak dobrze, że go oddali:lol::multi: Quote
Cola Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ehhhh....jakie widoki :loveu: :roll:zazdroszczę Quote
Alicja Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Zazdroszczę wyjazdu ;) Pięknie tam :lol:[/FONT] [quote name='Cola']ehhhh....jakie widoki :loveu: :roll:zazdroszczę [FONT=Arial] oj jest czego zazdrościć ... a miałam nie jechać na tą wycieczkę :roll:[/FONT] [quote name='Doginka']Witam w tę piękną, słoneczną pogodę:lol: Qrna, włosy mi się podniosły jak przeczytałam o tym szczeniaczku:crazyeye: Świat już staje do góry nogami:mad: Ale menda ten gość, co w taki sposób ukradł tego piesia:mad: Ufffff, jak dobrze, że go oddali:lol::multi: [FONT=Arial]u nas też 2 dzień piękna pogoda , chociaż wczoraj wiał wiatr za to dziś było bardzo przyjemnie [/FONT] [quote name='furciaczek']Czesc Alus :) :calus: [FONT=Arial]Ozzy dziś wywęszył zająca i stał jak doopeczek jak mu zając przed ryjem wyskoczył z norki :roflt: potem postraszył go bażant :evil_lol: więc w domu chciał za karę zagryźć baranią skórkę na podłodze :evil_lol:[/FONT] Quote
Doginka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja poproszę o foty z próby zagryzania baraniej skórki:roflt: Quote
Alicja Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Doginka']Ja poproszę o foty z próby zagryzania baraniej skórki:roflt: nie mam ...ratowałam skórkę ...baranią :roflt: Quote
clockwork Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] oj jest czego zazdrościć ... a miałam nie jechać na tą wycieczkę :roll:[/FONT] [FONT=Arial]u nas też 2 dzień piękna pogoda , chociaż wczoraj wiał wiatr za to dziś było bardzo przyjemnie [/FONT] :calus: [FONT=Arial]Ozzy dziś wywęszył zająca i stał jak doopeczek jak mu zając przed ryjem wyskoczył z norki :roflt: potem postraszył go bażant :evil_lol: więc w domu chciał za karę zagryźć baranią skórkę na podłodze :evil_lol:[/FONT] a skąd ty masz baranine na podłodze??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='clockwork']a skąd ty masz baranine na podłodze??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: przecie leży jako wycieraczka pod balkonem :) Quote
Asiaczek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 clockwork napisał(a):a skąd ty masz baranine na podłodze??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pewnie clockowa nie oglądała Twojego mieszkania z tej ziemnej perspektywy... Pzdr. Quote
Iv_ Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ładną wycieczkę miałaś Alu :p :loveu: a widoków zazdraszczam :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='Asiaczek']Pewnie clockowa nie oglądała Twojego mieszkania z tej ziemnej perspektywy... Pzdr. ale deptała po niej nie raz :) [quote name='Iv_']Ładną wycieczkę miałaś Alu :p :loveu: a widoków zazdraszczam :roll::roll::roll: tak właśnie o tobie pomyślałam będąc tam i jeszcze dziewczynom mówiłam że supcio by było pojechać w Bieszczady ;) Quote
Iv_ Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Alicja'] tak właśnie o tobie pomyślałam będąc tam i jeszcze dziewczynom mówiłam że supcio by było pojechać w Bieszczady ;) nie wie co góry mają takiego w sobie ;) ale dla mnie są najpiękniejszym z widoków :loveu: Wybierzcie się Alu w Bieszczady - polecam :happy1: Quote
Doginka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Oj tak, widoki w górach, szczególnie wczesną jesienią, kiedy najbardziej kolorowo jest są super:loveu: Quote
Alicja Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='Iv_']nie wie co góry mają takiego w sobie ;) ale dla mnie są najpiękniejszym z widoków :loveu: Wybierzcie się Alu w Bieszczady - polecam :happy1: [FONT=Arial]stydam ...że jeszcze nie byłam ...ale nic straconego ;) jeszcze można pojechać [/FONT] [quote name='Doginka']Oj tak, widoki w górach, szczególnie wczesną jesienią, kiedy najbardziej kolorowo jest są super:loveu: [FONT=Arial]oj , jesienne góry znam ;) mamy w Beskidy kawałeczek , rzut beretką ;) ...uwielbiam Przełęcz Salmopolską o tej porze , kiedy buki czerwienieją [/FONT] Quote
Doginka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Alicja napisał(a):...oj , jesienne góry znam ;) mamy w Beskidy kawałeczek , rzut beretką ;) ...uwielbiam Przełęcz Salmopolską o tej porze , kiedy buki czerwienieją [/FONT] Czy z psami tam wpuszczają?:hmmmm: Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Doginka']Czy z psami tam wpuszczają?:hmmmm: [FONT=Arial] z tego co wiem na terenie Beskidów nie ma zbyt wielu miejsc gdzie nie wolno z psami , wiem , ze niektóre schroniska nie przyjmą z psem , ale my nie nocowalismy tylko zawsze wracaliśmy do bazy ;) na 100% nie wpuszczą psa do Parku Niespodzianki ale to akurat zgadzam się z tym ...a tak nawet na Szyndzielnię wagonikami można z piesem wjechać :)[/FONT] Quote
fioneczka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 allo ... galopuję po wątkach i wpadłam szkapę napoić :grins: Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='fioneczka']allo ... galopuję po wątkach i wpadłam szkapę napoić :grins: a to dobrze trafiłaś bo akurat likierek robię ;) Quote
fioneczka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Alicja'] a to dobrze trafiłaś bo akurat likierek robię ;) qrna na pijanej szkapie po dogo Quote
Tengusia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 czwarteczek aktualny wyciagaj kotleciki :diabloti: Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='fioneczka']qrna na pijanej szkapie po dogo na dogo i na pijanej szkapie ujedziesz ...byle oryginalnie ;) [quote name='Tengusia']czwarteczek aktualny wyciagaj kotleciki :diabloti: :obrazic: nie musisz tak ofen wygadywać że przytyłam :diabloti: :evil_lol: Quote
Tengusia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Alicja'] :obrazic: nie musisz tak ofen wygadywać że przytyłam :diabloti: :evil_lol: o ja nie madra Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Tengusia']o ja nie madra noooo żeby mi to było ostatni raz Quote
clockwork Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Alicja'] przecie leży jako wycieraczka pod balkonem :) aaaaaaaaaaaaaaaa to nie zauważyłam :roll::roll::oops: [quote name='Asiaczek']Pewnie clockowa nie oglądała Twojego mieszkania z tej ziemnej perspektywy... Pzdr. nooooooooo nie było mi dane leżeć w sąsiedztwie baranicy :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='clockwork']aaaaaaaaaaaaaaaa to nie zauważyłam :roll::roll::oops: no taaaaa... tera wiem kto zadziera nosa ;) nooooooooo nie było mi dane leżeć w sąsiedztwie baranicy :evil_lol::evil_lol: tak se myśle że jak walałaś się z Ozzym po podłodze to jeszcze była wykładzina i baraninka nie leżała :grins: Quote
Recommended Posts