Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam w tę piękną, słoneczną pogodę:lol:
Qrna, włosy mi się podniosły jak przeczytałam o tym szczeniaczku:crazyeye: Świat już staje do góry nogami:mad: Ale menda ten gość, co w taki sposób ukradł tego piesia:mad:
Ufffff, jak dobrze, że go oddali:lol::multi:

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Zazdroszczę wyjazdu ;) Pięknie tam :lol:[/FONT]

[quote name='Cola']ehhhh....jakie widoki :loveu:

:roll:zazdroszczę
[FONT=Arial]
oj jest czego zazdrościć ... a miałam nie jechać na tą wycieczkę :roll:
[/FONT]

[quote name='Doginka']Witam w tę piękną, słoneczną pogodę:lol:
Qrna, włosy mi się podniosły jak przeczytałam o tym szczeniaczku:crazyeye: Świat już staje do góry nogami:mad: Ale menda ten gość, co w taki sposób ukradł tego piesia:mad:
Ufffff, jak dobrze, że go oddali:lol::multi:

[FONT=Arial]u nas też 2 dzień piękna pogoda , chociaż wczoraj wiał wiatr za to dziś było bardzo przyjemnie [/FONT]

[quote name='furciaczek']Czesc Alus :)

:calus:

[FONT=Arial]Ozzy dziś wywęszył zająca i stał jak doopeczek jak mu zając przed ryjem wyskoczył z norki :roflt:
potem postraszył go bażant :evil_lol: więc w domu chciał za karę zagryźć baranią skórkę na podłodze :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
oj jest czego zazdrościć ... a miałam nie jechać na tą wycieczkę :roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]u nas też 2 dzień piękna pogoda , chociaż wczoraj wiał wiatr za to dziś było bardzo przyjemnie [/FONT]

:calus:

[FONT=Arial]Ozzy dziś wywęszył zająca i stał jak doopeczek jak mu zając przed ryjem wyskoczył z norki :roflt:
potem postraszył go bażant :evil_lol: więc w domu chciał za karę zagryźć baranią skórkę na podłodze :evil_lol:
[/FONT]

a skąd ty masz baranine na podłodze??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewnie clockowa nie oglądała Twojego mieszkania z tej ziemnej perspektywy...

Pzdr.

ale deptała po niej nie raz :)

[quote name='Iv_']Ładną wycieczkę miałaś Alu :p :loveu: a widoków zazdraszczam :roll::roll::roll:

tak właśnie o tobie pomyślałam będąc tam i jeszcze dziewczynom mówiłam że supcio by było pojechać w Bieszczady ;)

Posted

[quote name='Alicja']

tak właśnie o tobie pomyślałam będąc tam i jeszcze dziewczynom mówiłam że supcio by było pojechać w Bieszczady ;)

nie wie co góry mają takiego w sobie ;) ale dla mnie są najpiękniejszym z widoków :loveu:
Wybierzcie się Alu w Bieszczady - polecam :happy1:

Posted

[quote name='Iv_']nie wie co góry mają takiego w sobie ;) ale dla mnie są najpiękniejszym z widoków :loveu:
Wybierzcie się Alu w Bieszczady - polecam :happy1:

[FONT=Arial]stydam ...że jeszcze nie byłam ...ale nic straconego ;) jeszcze można pojechać [/FONT]

[quote name='Doginka']Oj tak, widoki w górach, szczególnie wczesną jesienią, kiedy najbardziej kolorowo jest są super:loveu:

[FONT=Arial]oj , jesienne góry znam ;) mamy w Beskidy kawałeczek , rzut beretką ;) ...uwielbiam Przełęcz Salmopolską o tej porze , kiedy buki czerwienieją [/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
...oj , jesienne góry znam ;) mamy w Beskidy kawałeczek , rzut beretką ;) ...uwielbiam Przełęcz Salmopolską o tej porze , kiedy buki czerwienieją [/FONT]

Czy z psami tam wpuszczają?:hmmmm:

Posted

[quote name='Doginka']Czy z psami tam wpuszczają?:hmmmm:
[FONT=Arial]
z tego co wiem na terenie Beskidów nie ma zbyt wielu miejsc gdzie nie wolno z psami , wiem , ze niektóre schroniska nie przyjmą z psem , ale my nie nocowalismy tylko zawsze wracaliśmy do bazy ;)
na 100% nie wpuszczą psa do Parku Niespodzianki ale to akurat zgadzam się z tym ...a tak nawet na Szyndzielnię wagonikami można z piesem wjechać :)
[/FONT]

Posted

[quote name='fioneczka']qrna na pijanej szkapie po dogo

na dogo i na pijanej szkapie ujedziesz ...byle oryginalnie ;)

[quote name='Tengusia']czwarteczek aktualny wyciagaj kotleciki :diabloti:

:obrazic: nie musisz tak ofen wygadywać że przytyłam :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
przecie leży jako wycieraczka pod balkonem :)

aaaaaaaaaaaaaaaa to nie zauważyłam :roll::roll::oops:

[quote name='Asiaczek']Pewnie clockowa nie oglądała Twojego mieszkania z tej ziemnej perspektywy...

Pzdr.
nooooooooo nie było mi dane leżeć w sąsiedztwie baranicy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']aaaaaaaaaaaaaaaa to nie zauważyłam :roll::roll::oops:

no taaaaa... tera wiem kto zadziera nosa ;)

nooooooooo nie było mi dane leżeć w sąsiedztwie baranicy :evil_lol::evil_lol:

tak se myśle że jak walałaś się z Ozzym po podłodze to jeszcze była wykładzina i baraninka nie leżała :grins: