Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']glosik zaczelam tracic ... mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie bo bede musiala na migi rozmawiac :roflt:

kup HOMEOVOX

[quote name='lolka75']Borys tez chyba nie bedzie bzykal... tylko ze ja nie moge mu ciachnac jajek bo kontrakt nie pozwala...chyba ze naprawde zdrowotne sprawy:roll:. Ale podpisalam taki kontrakt i musze z tym zyc (choc teraz sobie w brode pluje):shake:. Ale jak widze jak on sie meczy przy Maxininej cieczce to az mam lzy w oczach. Nie jje od trzech dni.... prawie nie pije, lezy kolo niej, po drugiej stronie bramki i piszczy.
Ozulek bedZie zdrowszy... kichac na jajka... jajka to tylko zbedny balast. Ale jednej straty u Ozulka przebolec nie moge:roll::shake:.... tej rozowej plamki z pychola co to byla jak Wlochy... i co w nia go chcialam calowac:oops:. Co zrobilas Alutka z plamka:shake::mad:?
:evil_lol::evil_lol:

pozdroweczki i trzymam kciuki:p

plamka sie zapigmentowała ...aż zal , włoski na pysiu posiwiały

Co do Boryska ...nie masz w planach hodowlanki ??
U nas może i jajeczka były na miejscu ale Ozzy zaczął mieć problemy z prostatą , więc wyjścia nie ma

Posted

za duzo jest psow na swiecie zebym ja jeszcze ich dodawala:roll:.... musialoby sie wydarzyc cos niesamowitego zebym zdecydowala sie na szczeniory:roll:. Borys nie jest przepiekny i nie wydaje mi sie zeby robil oszalamiajaca kariere wystawowa. Jest wspanialy bo moj:eviltong:...ale jako samiec jest przecietny... raczej...
no i ma bardzo malutki rozumek:roll::evil_lol::loveu:
a co do prostaty Ozulka to wiem bom wsio czytam co u Was:loveu: ale sie malo odzywam... bo jakos tak:roll:

acha musze jeszcze napisac ze Grosisko jest przecudne:loveu:... ona jest taka sliczna ze az jak z bajki jakiejs:crazyeye:... tylko dlaczego tak malo jej fotek jest:-(

Posted

[quote name='lolka75']za duzo jest psow na swiecie zebym ja jeszcze ich dodawala:roll:.... musialoby sie wydarzyc cos niesamowitego zebym zdecydowala sie na szczeniory:roll:. Borys nie jest przepiekny i nie wydaje mi sie zeby robil oszalamiajaca kariere wystawowa. Jest wspanialy bo moj:eviltong:...ale jako samiec jest przecietny... raczej...
no i ma bardzo malutki rozumek:roll::evil_lol::loveu:
a co do prostaty Ozulka to wiem bom wsio czytam co u Was:loveu: ale sie malo odzywam... bo jakos tak:roll:

acha musze jeszcze napisac ze Grosisko jest przecudne:loveu:... ona jest taka sliczna ze az jak z bajki jakiejs:crazyeye:... tylko dlaczego tak malo jej fotek jest:-(

Czyli często jesteś tu incognito ;)

Grosinka jest kochanym bobaskiem :loveu: a fotaski , pewnie Magda gdzieś tam ma ...ja jadę do nich najczęściej prosto z pracy jak mam na 6 i kończę o 12 więc czasem nawet do domu nie wracam i nie mam aparatu

[quote name='Tengusia']przeciez zostal mi jeszcze po ostatniej utracie glosu lece do szufladki z lekami :scared:

to sie nazywa sklerozja ;)

Posted

:kciuki: za Ozulka :loveu:
Alu, wszystko będzie dobrze, Ozulec to twardziel i szybko dojdzie do siebie. Nie denerwuj się, bo jemu się to udzieli :calus: