Alicja Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Tengusia']glosik zaczelam tracic ... mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie bo bede musiala na migi rozmawiac :roflt: kup HOMEOVOX [quote name='lolka75']Borys tez chyba nie bedzie bzykal... tylko ze ja nie moge mu ciachnac jajek bo kontrakt nie pozwala...chyba ze naprawde zdrowotne sprawy:roll:. Ale podpisalam taki kontrakt i musze z tym zyc (choc teraz sobie w brode pluje):shake:. Ale jak widze jak on sie meczy przy Maxininej cieczce to az mam lzy w oczach. Nie jje od trzech dni.... prawie nie pije, lezy kolo niej, po drugiej stronie bramki i piszczy. Ozulek bedZie zdrowszy... kichac na jajka... jajka to tylko zbedny balast. Ale jednej straty u Ozulka przebolec nie moge:roll::shake:.... tej rozowej plamki z pychola co to byla jak Wlochy... i co w nia go chcialam calowac:oops:. Co zrobilas Alutka z plamka:shake::mad:? :evil_lol::evil_lol: pozdroweczki i trzymam kciuki:p plamka sie zapigmentowała ...aż zal , włoski na pysiu posiwiały Co do Boryska ...nie masz w planach hodowlanki ?? U nas może i jajeczka były na miejscu ale Ozzy zaczął mieć problemy z prostatą , więc wyjścia nie ma Quote
lolka75 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 za duzo jest psow na swiecie zebym ja jeszcze ich dodawala:roll:.... musialoby sie wydarzyc cos niesamowitego zebym zdecydowala sie na szczeniory:roll:. Borys nie jest przepiekny i nie wydaje mi sie zeby robil oszalamiajaca kariere wystawowa. Jest wspanialy bo moj:eviltong:...ale jako samiec jest przecietny... raczej... no i ma bardzo malutki rozumek:roll::evil_lol::loveu: a co do prostaty Ozulka to wiem bom wsio czytam co u Was:loveu: ale sie malo odzywam... bo jakos tak:roll: acha musze jeszcze napisac ze Grosisko jest przecudne:loveu:... ona jest taka sliczna ze az jak z bajki jakiejs:crazyeye:... tylko dlaczego tak malo jej fotek jest:-( Quote
Tengusia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Alicja']kup HOMEOVOX przeciez zostal mi jeszcze po ostatniej utracie glosu lece do szufladki z lekami :scared: Quote
Alicja Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='lolka75']za duzo jest psow na swiecie zebym ja jeszcze ich dodawala:roll:.... musialoby sie wydarzyc cos niesamowitego zebym zdecydowala sie na szczeniory:roll:. Borys nie jest przepiekny i nie wydaje mi sie zeby robil oszalamiajaca kariere wystawowa. Jest wspanialy bo moj:eviltong:...ale jako samiec jest przecietny... raczej... no i ma bardzo malutki rozumek:roll::evil_lol::loveu: a co do prostaty Ozulka to wiem bom wsio czytam co u Was:loveu: ale sie malo odzywam... bo jakos tak:roll: acha musze jeszcze napisac ze Grosisko jest przecudne:loveu:... ona jest taka sliczna ze az jak z bajki jakiejs:crazyeye:... tylko dlaczego tak malo jej fotek jest:-( Czyli często jesteś tu incognito ;) Grosinka jest kochanym bobaskiem :loveu: a fotaski , pewnie Magda gdzieś tam ma ...ja jadę do nich najczęściej prosto z pracy jak mam na 6 i kończę o 12 więc czasem nawet do domu nie wracam i nie mam aparatu [quote name='Tengusia']przeciez zostal mi jeszcze po ostatniej utracie glosu lece do szufladki z lekami :scared: to sie nazywa sklerozja ;) Quote
agaga21 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 trzymam wszystkie kciuki za jutro. będzie dobrze.trzymajcie się. Quote
Alicja Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='agaga21']trzymam wszystkie kciuki za jutro. będzie dobrze.trzymajcie się. tzrymajcie prosze ... bo mnie już nerwy zjadają Quote
Iv_ Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 :kciuki: za Ozulka :loveu: Alu, wszystko będzie dobrze, Ozulec to twardziel i szybko dojdzie do siebie. Nie denerwuj się, bo jemu się to udzieli :calus: Quote
zuzolandia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 :loveu:Trzymam kciukaski za pomyślny zabieg Ozzulkowy:loveu: Quote
*zaba* Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Kciuki trzymane! Kamczyslaw tez bezjajeczny jest hihi. W miejscu jajek wlos mu sie za to rzucil :D Bedzie dobrze! Quote
Tengusia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 trzymam kciuki mocno mocno bedzie dobrze :thumbs: :calus: Quote
Tengusia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 lolka75 napisał(a)::roll:i co?:roll: Ozzulka dopiero o 17:30 zawoza na zabieg ... Quote
Alicja Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [FONT=Arial]Cioteczki ....mam nerwa ...na dodatek Ozzy chyba czuje i sie na mnie obraził ...wrócił ze spaceru i nawet się nie przywitał :-([/FONT] Quote
malawaszka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 oj tam obraził - zmęczony - moje po spacerze padły jak muchi :lol: Quote
agaga21 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 kurcze, myślałam że już jesteście po a to dopiero po 17. no to nadal trzymam kciuki. Quote
fioneczka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 cały czas trzymamy :kciuki: nie bojaj ciociu ... dzielna bądź Quote
lolka75 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 dzielna badz Alcia bo on czuje od Ciebie ze cos sie swieci Quote
Tengusia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ozzulku ciocie tu czekaja na ciebie :calus: Quote
Tengusia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ozzulek juz wraca do domciu ... dzielny chlopczyk z niego :loveu: Quote
lolka75 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :multi::loveu::multi:brawo Ozulku!!!!:loveu::loveu: Alutka wypusc powietrze:loveu: zdrowka kochani!!!:loveu: Quote
Recommended Posts