Maga100 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='dbsst']no właśnie wracając do tematu to KIEDY hahah i teraz Alicja zamilknie :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Maga100']hahah i teraz Alicja zamilknie :evil_lol: ale, że niby dlaczego:diabloti: Quote
Alicja Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='dbsst']może Asiaczkowe czopki coś dadzą i obejdzie się bez ciach :d trzymam kciuki w piątek się dowiem czegokolwiek [quote name='dbsst']no właśnie wracając do tematu to KIEDY jak będzie ciepło ...taka umowa była ;) [quote name='Maga100']hahah i teraz Alicja zamilknie :evil_lol: teraz tak bo idzie spać ;) :hand: spokojnej ...jutro pobudka o 5 Quote
Cola Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 oj idzie wiosna, idzie :grins: jest tak cieplutko i świeci słonko :loveu: Quote
Tengusia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cola napisał(a):oj idzie wiosna, idzie :grins: jest tak cieplutko i świeci słonko :loveu: u nas tez cieplusio i przyjemnie :grins: :loveu: Quote
Alicja Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='dbsst']idzie wiosna ha h aha u nas dziś była :multi: [quote name='Cola']oj idzie wiosna, idzie :grins: jest tak cieplutko i świeci słonko :loveu: słoneczko dziś się u nas już pokazało :multi: [quote name='Tengusia']u nas tez cieplusio i przyjemnie :grins: :loveu: no możesz sie pochwalić ...ale miałam tak samo ;) A ja dziś byłam u Grosinki :loveu: :multi: spacerek zaliczony z którego ja i Klocek wyszliśmy upaprani błotem ...nie ma to jak mieszkać w mieście ;) Quote
Hanna R. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Vectra napisał(a):poproszę o dobry przepis na sernik i keks :diabloti: O matko ! Ta tutaj też :eek2: Alicjo, przybyłam aby Cię powitać :loveu: i sprawdzić jak się miewa Cezary . Quote
Alicja Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='dbsst']oj była była a ciebie NIE BYŁO byłam [quote name='Hanna R.']O matko ! Ta tutaj też :eek2: Alicjo, przybyłam aby Cię powitać :loveu: i sprawdzić jak się miewa Cezary . witaj Hanno Mła :Rose: Twój syn Cezary ma się dobrze ...może nie tak dobrze jakby chciał ;) Quote
halgre Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [FONT="Georgia"]Czy ja się mogę tu przywitać ? Taaak ? No to [SIZE="4"][SIZE="5"]witamy się z Alicją i Ozzulkiem [/FONT] [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Wiosna tuż tuż ! [/FONT] ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] ****************************** Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 hahahahah Alu to pojechałaś hahahahahahahha wiesz o czym mówie prawda ;) Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 malawaszka napisał(a):jeny gdzie gdzie? poproszę linke :lol: Waszko tam gdzie ostatniom porom ;) wiesz gdzie myśl a dojdziesz szybciej niczym wiatr :D Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Georgia"]Czy ja się mogę tu przywitać ? Taaak ? No to [SIZE="4"][SIZE="5"]witamy się z Alicją i Ozzulkiem [/FONT] [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Wiosna tuż tuż ! [/FONT] ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] ****************************** a witam Was i Ja z Ozzulkiem ;) [quote name='dbsst']hahahahah Alu to pojechałaś hahahahahahahha wiesz o czym mówie prawda ;) no qrdwa ....no powiedz że nie mam racji :diabloti: [quote name='malawaszka']jeny gdzie gdzie? poproszę linke :lol: na jedynym słusznym wątku na dogo :roflt: [quote name='dbsst']Waszko tam gdzie ostatniom porom ;) wiesz gdzie myśl a dojdziesz szybciej niczym wiatr :D :roflt: [quote name='malawaszka']AHA!!! to już czytam :roflt: :grins: Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 qrfa ale zaczęłam od opisu zrypanego znieczulenia i umarłam.. słabo mi :mdleje: Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='malawaszka']qrfa ale zaczęłam od opisu zrypanego znieczulenia i umarłam.. słabo mi :mdleje: wypij 100 tkę to ci przejdzie ;) Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 malawaszka napisał(a):qrfa ale zaczęłam od opisu zrypanego znieczulenia i umarłam.. słabo mi :mdleje: to to jakis totalny niefart jakiś dramat. Cieszę się, że jak ja już jestem po to czytam takie rzeczy ;) Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [FONT=Arial]no więc:roll: ..byliśmy u elDohtore z Ozzulkiem ... prosimy o kciukasy 26 marca od godziny 17.30 ....mamy odjajczanie Ozzulka Dziś zrobiliśmy sobie usg i prostata powiększona ...czyli tak jak od początku mówiłam problem Ozzulkowej doopy bierze się z jojków...jak są cieczki prostata się powiększa , pod kopułką coś buzuje a chłoptaś cierpi .... więc radykalna decyzja i mam nadzieję że wszystko się unormuje ...[/FONT] Quote
agaga21 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no więc:roll: ..byliśmy u elDohtore z Ozzulkiem ... prosimy o kciukasy 26 marca od godziny 17.30 ....mamy odjajczanie Ozzulka Dziś zrobiliśmy sobie usg i prostata powiększona ...czyli tak jak od początku mówiłam problem Ozzulkowej doopy bierze się z jojków...jak są cieczki prostata się powiększa , pod kopułką coś buzuje a chłoptaś cierpi .... więc radykalna decyzja i mam nadzieję że wszystko się unormuje ...[/FONT] no w końcu ozzy będzie wyglądał jak...normalny pies:diabloti: odkąd poznałam dogomanię, psy z jajkami wyglądają jak dla mnie dziwnie:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='agaga21']no w końcu ozzy będzie wyglądał jak...normalny pies:diabloti: odkąd poznałam dogomanię, psy z jajkami wyglądają jak dla mnie dziwnie:evil_lol: :roflt: mam stresiora ....ale wierzę , że trzeba przecierpieć żeby było dobrze Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 agaga21 napisał(a):no w końcu ozzy będzie wyglądał jak...normalny pies:diabloti: odkąd poznałam dogomanię, psy z jajkami wyglądają jak dla mnie dziwnie:evil_lol: :roflt: a ja mimo wszystkie nie mogę się przyzwyczaić do tego jak pies nie ma nic między nogami :lol: Alu będzie dobrze!!!!!!! :kciuki: Ozzy młody, zdrowy - więc nie ma prawa być inaczej - patrz Pepa - 5 dni po rozległej operacji schorowany staroć a ta dziczy jak siksa :lol: aha! właśnie piecze się pizzunia mniammmmm Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='malawaszka']:roflt: a ja mimo wszystkie nie mogę się przyzwyczaić do tego jak pies nie ma nic między nogami :lol: Alu będzie dobrze!!!!!!! :kciuki: Ozzy młody, zdrowy - więc nie ma prawa być inaczej - patrz Pepa - 5 dni po rozległej operacji schorowany staroć a ta dziczy jak siksa :lol: no właśnie widziałam :roflt: aha! właśnie piecze się pizzunia mniammmmm fota pizzy ;) pamiętaj .... Quote
Recommended Posts