Alicja Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Jesteśmy w domeczku ....Ozzulek , mój najdzielniejszy Morderca :loveu: Dziękuję Wam za wsparcie , SMSki , telefony , kciukaski :calus: Quote
Alicja Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Ozzulek wycałowany i wygłaskany ...śpi sobie chłopczyk w legowisku w pokoju , przykryty kocykiem Quote
malawaszka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 noo to super :) kilka dni i zapomnicie o wszystkim :kciuki: Quote
Alicja Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='malawaszka']noo to super :) kilka dni i zapomnicie o wszystkim :kciuki: za 2 tygodnie mam sciągać szwy ..... bo prędzej ja to w domu zrobie niż on sobie da pomajstrować :roflt: Quote
malawaszka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 a nie ma rozpuszczalnych? Drops ma założone rozpuszczalne więc tylko muszę wyjac supełek o ile sam sobie teog nie zrobił już - on się zupełnie nie interesuje tym - jedyne co to go drażniły ogolone włoski Quote
Alicja Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='malawaszka']a nie ma rozpuszczalnych? Drops ma założone rozpuszczalne więc tylko muszę wyjac supełek o ile sam sobie teog nie zrobił już - on się zupełnie nie interesuje tym - jedyne co to go drażniły ogolone włoski a nie wiem ...nie popatrzałam jeszcze ;) wiem że mam mu coś odciąć :roflt: Quote
Maga100 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Alicja'] a nie wiem ...nie popatrzałam jeszcze ;) wiem że mam mu coś odciąć :roflt: Alicjo, ty może jednak nic mu już nie obcinaj, co? :diabloti: Cieszę się, ze wszystko OK :bigok: Quote
Alicja Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Maga100']Alicjo, ty może jednak nic mu już nie obcinaj, co? :diabloti: Cieszę się, ze wszystko OK :bigok: [quote name='furciaczek']Ciesze sie ze wsio OK:loveu: [quote name='dbsst']:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: no mi też ulgło jak zadzwoniłam i kazali już przyjechać po Ozzulka i jak po usłyszeniu nas zaczął wołać (wyć jak wilk :roflt:) a ogonek wyglądał jak śmigiełko pomimo wacianych nóg ;) Nocka przespana , ok 2 przyczłapał i wskoczył na łóżko , tak spał z nami do 6 , potem wrócił na pontonik . Rano zjadł śniadanko i teraz z pańciem pomaszerowali na siq . Kocham tego Mordulca jak sqrczybyk ... i chyba bym se łeb ukręciła jakby mu sie coś stało .... Quote
Alicja Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='fioneczka']Alunia jak Ozzulek jak noc minęła ? nocka spokojna , przespana , Ozzulek pogodny , chyba narazie nic nie boli Quote
fioneczka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Alicja'] nocka spokojna , przespana , Ozzulek pogodny , chyba narazie nic nie boli ufffffff to dobrze Quote
Alicja Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='fioneczka']ufffffff to dobrze a mnie łeb napinkala ....wnocy czuwałam ....mam zastrzyki z Pyralginy dla Ozzulka w razie draki , może sobie wtłoczę w poślada :hmmmm: Byłam u Was u Mony :multi: Quote
clockwork Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Alicja']Jesteśmy w domeczku ....Ozzulek , mój najdzielniejszy Morderca :loveu: Dziękuję Wam za wsparcie , SMSki , telefony , kciukaski :calus: [FONT=Arial]a za kawe???? i obiad???? wogóle to chciałam zrobić jajka w majonezie.... :diabloti: Nagroda dla dzielnego pana Ozzulka i dzielnych panciów :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]beznadziejne ale mina GROSI- bezcenna :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a za kawe???? i obiad???? wogóle to chciałam zrobić jajka w majonezie.... :diabloti: no toż to bezsprzecznie wsparcie było najogromniejsze :calus: i dziękulce :loveu:i to że wytrzymaliście z Nami:diabloti::evil_lol: aha ...ja piłam herbatę :razz::lol: Nagroda dla dzielnego pana Ozzulka i dzielnych panciów :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]beznadziejne ale mina GROSI- bezcenna :evil_lol:[/FONT] http://images8.fotosik.pl/260/986c8d4376537b61.jpg [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Grosia strzepuje z sibie ślinę Ozzulka [/FONT] [quote name='malawaszka']dobrze, że jest dobrze :) [FONT=Arial]musi być :cool2:[/FONT] Quote
malawaszka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Alu Alu odpisz mi na GIE plizzz bo mnie pokręci :modla: :lol: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Uffff, to ja juz tez wypuszczam powietrze, kciuki rozprostowywuję... Super! http://images8.fotosik.pl/260/cd76845d1eb375cf.jpg Pzdr. Quote
Alicja Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Asiaczek']Uffff, to ja juz tez wypuszczam powietrze, kciuki rozprostowywuję... Super! http://images8.fotosik.pl/260/cd76845d1eb375cf.jpg Pzdr. [FONT=Arial]możesz , możesz i SERDECZNIE dziękujemy za kciukasy :Rose: weflonik dziś już też wyciągnęłam [/FONT] Quote
Alicja Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='malawaszka']Alu Alu odpisz mi na GIE plizzz bo mnie pokręci :modla: :lol: juz piszę ;) Quote
taxelina Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 http://images8.fotosik.pl/260/cd76845d1eb375cf.jpg to fajne! Quote
Recommended Posts