lolka75 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Alutka wiesz moze jak sie robi zraziki z wolowiny? Mezu sobie zazyczyl a ja jeszcze nigdy nie robilam...:roll: Aaaa i jak upiec szynke wieprzowa?:oops::oops: jestem kijowa kura domowa:shake: Quote
Alicja Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Izabela124.']Ha ha jak on się rozwalił. Bobiś to śpi skulony w kłębuszek [FONT=Arial] no Ozzulek jest taki nieskromny [/FONT]:oops: [quote name='Tengusia']ale ty masz fajnista posciel :grins: :p [quote name='rwpb']Ala, Ty się jedną fotką nie wymigasz. Kończ to granie w te akwarium, aparat w łapki i do roboty :)) [quote name='rwpb']Ala, Ty się jedną fotką nie wymigasz. Kończ to granie w te akwarium, aparat w łapki i do roboty :) [FONT=Arial]ale mnie poganiasz :shake::evil_lol:[/FONT] [quote name='halgre'][FONT=Georgia]Mikołaja w kominie, prezentów po szyję, 2 metry choinki, cukierków 3 skrzynki, przed domem bałwana, Sylwestra do rana, z butelką szampana, pysznej wigilijnej kolacji i mnóstwa atrakcji w 2010 roku!!! życzy Halina z mężem oraz Dindkiem [/FONT] [FONT=Arial]dzięki :loveu:[/FONT] [quote name='lolka75']Alutka wiesz moze jak sie robi zraziki z wolowiny? Mezu sobie zazyczyl a ja jeszcze nigdy nie robilam...:roll: Aaaa i jak upiec szynke wieprzowa?:oops::oops: jestem kijowa kura domowa:shake: [FONT=Arial] Loluś zrazy robimy tak Wołowinka na plasterki , roztrzaskać , posmarować musztardką , posolić , popieprzyć , połozyć kawałek boczku , ogórka , cebulki , zawinąć , spiąć lub zawinąć nitką ...piec aż sie zrobi rewelacyjny sosik ;)[/FONT] [FONT=Arial]Pieczona szynka ..... to zależy jak kto lubi , najlepiej natrzeć przyprawami wg smaku umyte mięsko i piec po około 4 godzinkach , ja zostawiam na całą noc natartą przyprawami albo robie zalewe [/FONT] [FONT=Arial]MOJE ŻYCZENIA dla WAS Wszystkich TUTAJ [/FONT] Quote
Olcia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Alicja napisał(a): na szczęście na wigilię i sylwestra nie mamy zapisanych dzieci :multi:[/FONT] czyli wiemy z kim Alan , Tadzio i Jasiek zostają na sylwka żeby matki mogły poszaleć:):) Quote
Alicja Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dla Coli zeszłoroczny zjeżdżający Ozzy Quote
Maga100 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Olcia']czyli wiemy z kim Alan , Tadzio i Jasiek zostają na sylwka żeby matki mogły poszaleć:):) Alicjo, czyli do paczki dopakuję Alana i Jaśka, o ile zechce wyleźć do Sylwestra :roll: [quote name='Alicja'] ha, to jest boskie :klacz: słyszałam, że ugotowałaś pyszności :p to tak: ja ci Tadzika, a ty mi pyszności :eating: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Alicja'] Loluś zrazy robimy tak Wołowinka na plasterki , roztrzaskać , posmarować musztardką , posolić , popieprzyć , połozyć kawałek boczku , ogórka , cebulki , zawinąć , spiąć lub zawinąć nitką ...piec aż sie zrobi rewelacyjny sosik ;)[/FONT] [FONT=Arial]Pieczona szynka ..... to zależy jak kto lubi , najlepiej natrzeć przyprawami wg smaku umyte mięsko i piec po około 4 godzinkach , ja zostawiam na całą noc natartą przyprawami albo robie zalewe [/FONT] [FONT=Arial]MOJE ŻYCZENIA dla WAS Wszystkich TUTAJ [/FONT] Do tego sosu zrazikowego to ja dodaję jeszcze cebulkę, coby się rozgotowała. A pod koniec, gdy zrazy sa juz miękkie - dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. I one tak sobie potem w tym sosie pływaja:) Pzdr. Quote
Matusz Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Babuniu Aluniu Twój wnusiuniu życzenia zostawił na gadulcu :) :* i p.s też zostawił :P Quote
anetta Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Hhahaha, zjeżdża głową w dół :turn-l::turn-l: http://images42.fotosik.pl/49/95ac0f024b96276c.jpg Hej hoooo Quote
zuzolandia Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Zdrowych pogodnych świat złociutka !!! Quote
rwpb Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale mnie poganiasz :shake::evil_lol:[/FONT] Już było, że to co ważne jest na dogo dwa razy :evil_lol: Wszystkiego dobrego dla Was :bye: Quote
ice_t Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Świąt radosnych,zdrowych,spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze,pełnych niespodziewanych prezentów .Świąt dających spokój i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok,żeby był jeszcze lepszy niż ten ,co właśnie mija Quote
Alicja Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 [quote name='Maga100']Alicjo, czyli do paczki dopakuję Alana i Jaśka, o ile zechce wyleźć do Sylwestra :roll: [FONT=Arial]a co sie będziecie kłopotać , może wpadajcie wszyscy :evil_lol:[/FONT] ha, to jest boskie :klacz: słyszałam, że ugotowałaś pyszności :p to tak: ja ci Tadzika, a ty mi pyszności :eating: [FONT=Arial]no to ci zamiana :roll::lol:[/FONT] [quote name='Asiaczek']Do tego sosu zrazikowego to ja dodaję jeszcze cebulkę, coby się rozgotowała. A pod koniec, gdy zrazy sa juz miękkie - dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. I one tak sobie potem w tym sosie pływaja:) Pzdr. [FONT=Arial]a jeszcze lepszy z prawdziwnymi leśnymi grzybkami :multi:[/FONT] [quote name='Matusz']Babuniu Aluniu Twój wnusiuniu życzenia zostawił na gadulcu :) :* i p.s też zostawił :P ;) [quote name='anetta']Hhahaha, zjeżdża głową w dół :turn-l::turn-l: http://images42.fotosik.pl/49/95ac0f024b96276c.jpg Hej hoooo [FONT=Arial]bo to goopecek :oops:[/FONT] [quote name='zuzolandia']Zdrowych pogodnych świat złociutka !!! :loveu: [quote name='dbsst']heloł sis :cool3: :hand: [quote name='rwpb']Już było, że to co ważne jest na dogo dwa razy :evil_lol: Wszystkiego dobrego dla Was :bye: :calus: [quote name='ice_t']Świąt radosnych,zdrowych,spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze,pełnych niespodziewanych prezentów .Świąt dających spokój i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok,żeby był jeszcze lepszy niż ten ,co właśnie mija :calus: [FONT=Arial]I Ja z Ozzulkiem także pragnę WAM Wszystkim złożyć Życzenia[/FONT] [FONT=Arial]Poza tym Moje Życzenia w Galerii Życzeń :multi::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/127180-Galeria-A-yczeA?p=13751528#post13751528[/FONT] Quote
sota36 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Zyczenia - post - 6814 :) http://www.dogomania.pl/threads/9074-Miesieczniny-Agata-przerodzilo-sie-w-galerie?p=13751483#post13751483 Quote
fioneczka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [SIZE="2"][SIZE="2"][SIZE="3"]...Jest taki dzien tylko jeden raz do roku, dzień, zwykły dzień który liczy się od zmroku... Życzymy Wam zdrowia i wielu powodów do uśmiechu, bo wiemy że bez nich życie traci sens. Wesołych Świąt Fionka z rodziną Quote
agaciaaa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 http://img694.imageshack.us/img694/3808/spiy.jpg fajne legowisko ma Ozzy :p Zjeżdżające fotki pamiętam z zeszłego roku, więc teraz poproszę tegoroczne :lol: Quote
Alicja Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 sota36 napisał(a):Zyczenia - post - 6814 :) http://www.dogomania.pl/threads/9074-Miesieczniny-Agata-przerodzilo-sie-w-galerie?p=13751483#post13751483 fioneczka napisał(a):[SIZE=2][SIZE=3]...Jest taki dzien tylko jeden raz do roku, dzień, zwykły dzień który liczy się od zmroku... Życzymy Wam zdrowia i wielu powodów do uśmiechu, bo wiemy że bez nich życie traci sens. Wesołych Świąt Fionka z rodziną :calus: agaciaaa napisał(a):http://img694.imageshack.us/img694/3808/spiy.jpg fajne legowisko ma Ozzy :p Zjeżdżające fotki pamiętam z zeszłego roku, więc teraz poproszę tegoroczne :lol: [FONT=Arial] to tez sa tegoroczne :evil_lol::evil_lol: , z tej zimy diabli wzieli :diabloti:...z zimna nie do sie fotek cykac a tu jeszcze swiatecznie [FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.youtube.com/watch?v=p54CMth4Jpg[/FONT][/FONT] Quote
rwpb Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Witamy w pierwszy dzień Świąt :bye: pierwszy jestem :diabloti: Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 witam sis jak tam Ozimoton przemówił barytonem koło północy :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 rwpb napisał(a):Witamy w pierwszy dzień Świąt :bye: pierwszy jestem :diabloti: [FONT=Arial]witanko ale Ci się udało [/FONT]:evil_lol: dbsst napisał(a):witam sis jak tam Ozimoton przemówił barytonem koło północy :eviltong::evil_lol:[FONT=Arial] nie przemówił :shake:...bawil się z :roll:.......króliczkiem pluszowym:evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Chlepczac herbatke, wybieram sie do Raciborza, a co? Niech Rodzice tez maja ...zasr...ne Swieta:) Quote
Alicja Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 sota36 napisał(a):Chlepczac herbatke, wybieram sie do Raciborza, a co? Niech Rodzice tez maja ...zasr...ne Swieta:) my za 2 godzinki do Rybca ... może kiedyś spotkanko na trasie ;) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] nie przemówił :shake:...bawil się z :roll:.......króliczkiem pluszowym:evil_lol:[/FONT] phiiiiiiiiii miał taką szansę wam nawrzucać :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martens Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Wesołych świąt ;) http://c.wrzuta.pl/wi3244/1d82ccdf00256e2a4914ed51/0/tapety%20swiateczn%18 Zimno już nie jest, teraz da się cykać foty - zjazdy w błocie :p Quote
agaciaaa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] to tez sa tegoroczne :evil_lol::evil_lol: , z tej zimy diabli wzieli :diabloti:...z zimna nie do sie fotek cykac [/FONT] No fakt, może i tegoroczne, ale z TAMTEJ zimy :lol: Z zimna to chyba z tydzień temu :cool3: teraz to raczej zalanie aparatu grozi, przynajmniej u nas :roll: Quote
Recommended Posts