Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alutka wiesz moze jak sie robi zraziki z wolowiny? Mezu sobie zazyczyl a ja jeszcze nigdy nie robilam...:roll: Aaaa i jak upiec szynke wieprzowa?:oops::oops:

jestem kijowa kura domowa:shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha jak on się rozwalił. Bobiś to śpi skulony w kłębuszek
[FONT=Arial]
no Ozzulek jest taki nieskromny
[/FONT]:oops:

[quote name='Tengusia']ale ty masz fajnista posciel :grins:

:p

[quote name='rwpb']Ala, Ty się jedną fotką nie wymigasz. Kończ to granie w te akwarium, aparat w łapki i do roboty :))

[quote name='rwpb']Ala, Ty się jedną fotką nie wymigasz. Kończ to granie w te akwarium, aparat w łapki i do roboty :)

[FONT=Arial]ale mnie poganiasz :shake::evil_lol:[/FONT]

[quote name='halgre']

[FONT=Georgia]Mikołaja w kominie,
prezentów po szyję,
2 metry choinki,
cukierków 3 skrzynki,
przed domem bałwana,
Sylwestra do rana,
z butelką szampana,
pysznej wigilijnej kolacji
i mnóstwa atrakcji
w 2010 roku!!!
życzy
Halina
z mężem
oraz
Dindkiem
[/FONT]

[FONT=Arial]dzięki :loveu:[/FONT]

[quote name='lolka75']Alutka wiesz moze jak sie robi zraziki z wolowiny? Mezu sobie zazyczyl a ja jeszcze nigdy nie robilam...:roll: Aaaa i jak upiec szynke wieprzowa?:oops::oops:

jestem kijowa kura domowa:shake:
[FONT=Arial]
Loluś zrazy robimy tak
Wołowinka na plasterki , roztrzaskać , posmarować musztardką , posolić , popieprzyć , połozyć kawałek boczku , ogórka , cebulki , zawinąć , spiąć lub zawinąć nitką ...piec aż sie zrobi rewelacyjny sosik ;)[/FONT]

[FONT=Arial]Pieczona szynka ..... to zależy jak kto lubi , najlepiej natrzeć przyprawami wg smaku umyte mięsko i piec po około 4 godzinkach , ja zostawiam na całą noc natartą przyprawami albo robie zalewe [/FONT]

[FONT=Arial]MOJE ŻYCZENIA dla WAS Wszystkich

TUTAJ
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):

na szczęście na wigilię i sylwestra nie mamy zapisanych dzieci :multi:[/FONT]

czyli wiemy z kim Alan , Tadzio i Jasiek zostają na sylwka żeby matki mogły poszaleć:):)

Posted

[quote name='Olcia']czyli wiemy z kim Alan , Tadzio i Jasiek zostają na sylwka żeby matki mogły poszaleć:):)

Alicjo, czyli do paczki dopakuję Alana i Jaśka, o ile zechce wyleźć do Sylwestra :roll:

[quote name='Alicja']

ha, to jest boskie :klacz:

słyszałam, że ugotowałaś pyszności :p
to tak: ja ci Tadzika, a ty mi pyszności :eating:

Posted

[quote name='Alicja']
Loluś zrazy robimy tak
Wołowinka na plasterki , roztrzaskać , posmarować musztardką , posolić , popieprzyć , połozyć kawałek boczku , ogórka , cebulki , zawinąć , spiąć lub zawinąć nitką ...piec aż sie zrobi rewelacyjny sosik ;)[/FONT]
[FONT=Arial]Pieczona szynka ..... to zależy jak kto lubi , najlepiej natrzeć przyprawami wg smaku umyte mięsko i piec po około 4 godzinkach , ja zostawiam na całą noc natartą przyprawami albo robie zalewe [/FONT]

[FONT=Arial]MOJE ŻYCZENIA dla WAS Wszystkich
TUTAJ
[/FONT]
Do tego sosu zrazikowego to ja dodaję jeszcze cebulkę, coby się rozgotowała. A pod koniec, gdy zrazy sa juz miękkie - dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. I one tak sobie potem w tym sosie pływaja:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale mnie poganiasz :shake::evil_lol:[/FONT]
Już było, że to co ważne jest na dogo dwa razy :evil_lol:
Wszystkiego dobrego dla Was :bye:

Posted

Świąt radosnych,zdrowych,spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze,pełnych niespodziewanych prezentów .Świąt dających spokój i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok,żeby był jeszcze lepszy niż ten ,co właśnie mija

Posted

[quote name='Maga100']Alicjo, czyli do paczki dopakuję Alana i Jaśka, o ile zechce wyleźć do Sylwestra :roll:

[FONT=Arial]a co sie będziecie kłopotać , może wpadajcie wszyscy :evil_lol:[/FONT]

ha, to jest boskie :klacz:

słyszałam, że ugotowałaś pyszności :p
to tak: ja ci Tadzika, a ty mi pyszności :eating:

[FONT=Arial]no to ci zamiana :roll::lol:[/FONT]

[quote name='Asiaczek']Do tego sosu zrazikowego to ja dodaję jeszcze cebulkę, coby się rozgotowała. A pod koniec, gdy zrazy sa juz miękkie - dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. I one tak sobie potem w tym sosie pływaja:)

Pzdr.

[FONT=Arial]a jeszcze lepszy z prawdziwnymi leśnymi grzybkami :multi:[/FONT]

[quote name='Matusz']Babuniu Aluniu Twój wnusiuniu
życzenia zostawił na gadulcu :) :*
i p.s też zostawił :P

;)

[quote name='anetta']Hhahaha, zjeżdża głową w dół :turn-l::turn-l:
http://images42.fotosik.pl/49/95ac0f024b96276c.jpg

Hej hoooo

[FONT=Arial]bo to goopecek :oops:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']Zdrowych pogodnych świat złociutka !!!

:loveu:

[quote name='dbsst']heloł sis :cool3:

:hand:

[quote name='rwpb']Już było, że to co ważne jest na dogo dwa razy :evil_lol:
Wszystkiego dobrego dla Was :bye:

:calus:

[quote name='ice_t']Świąt radosnych,zdrowych,spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze,pełnych niespodziewanych prezentów .Świąt dających spokój i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok,żeby był jeszcze lepszy niż ten ,co właśnie mija

[FONT=Arial]I Ja z Ozzulkiem także pragnę WAM Wszystkim złożyć Życzenia[/FONT]

[FONT=Arial]Poza tym Moje Życzenia w Galerii Życzeń :multi::loveu:
http://www.dogomania.pl/threads/127180-Galeria-A-yczeA?p=13751528#post13751528
[/FONT]

Posted

[SIZE="2"][SIZE="2"][SIZE="3"]...Jest taki dzien tylko jeden raz do roku, dzień, zwykły dzień który liczy się od zmroku...
Życzymy Wam zdrowia i wielu powodów do uśmiechu, bo wiemy że bez nich życie traci sens. Wesołych Świąt

Fionka z rodziną

Posted

sota36 napisał(a):

fioneczka napisał(a):
[SIZE=2][SIZE=3]...Jest taki dzien tylko jeden raz do roku, dzień, zwykły dzień który liczy się od zmroku...
Życzymy Wam zdrowia i wielu powodów do uśmiechu, bo wiemy że bez nich życie traci sens. Wesołych Świąt

Fionka z rodziną

agaciaaa napisał(a):
http://img694.imageshack.us/img694/3808/spiy.jpg fajne legowisko ma Ozzy :p

Zjeżdżające fotki pamiętam z zeszłego roku, więc teraz poproszę tegoroczne :lol:

[FONT=Arial]
to tez sa tegoroczne :evil_lol::evil_lol: , z tej zimy diabli wzieli :diabloti:...z zimna nie do sie fotek cykac

a tu jeszcze swiatecznie
[FONT=Tahoma]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.youtube.com/watch?v=p54CMth4Jpg[/FONT]
[/FONT]

Posted

rwpb napisał(a):
Witamy w pierwszy dzień Świąt :bye:

pierwszy jestem :diabloti:

[FONT=Arial]witanko
ale Ci się udało
[/FONT]:evil_lol:

dbsst napisał(a):
witam sis jak tam Ozimoton przemówił barytonem koło północy :eviltong::evil_lol:
[FONT=Arial]

nie przemówił :shake:...bawil się z :roll:.......króliczkiem pluszowym:evil_lol:[/FONT]

Posted

sota36 napisał(a):
Chlepczac herbatke, wybieram sie do Raciborza, a co? Niech Rodzice tez maja ...zasr...ne Swieta:)

my za 2 godzinki do Rybca ... może kiedyś spotkanko na trasie ;)

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]

nie przemówił :shake:...bawil się z :roll:.......króliczkiem pluszowym:evil_lol:[/FONT]

phiiiiiiiiii miał taką szansę wam nawrzucać :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]
to tez sa tegoroczne :evil_lol::evil_lol: , z tej zimy diabli wzieli :diabloti:...z zimna nie do sie fotek cykac
[/FONT]

No fakt, może i tegoroczne, ale z TAMTEJ zimy :lol:

Z zimna to chyba z tydzień temu :cool3: teraz to raczej zalanie aparatu grozi, przynajmniej u nas :roll: