rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A, zadupie... To teraz wiem dlaczego na rondzie taki jeden :diabloti: powiedział mi dobranoc Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='rwpb']A, zadupie... To teraz wiem dlaczego na rondzie taki jeden :diabloti: powiedział mi dobranoc to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt: mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;) Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A u nas nie ma ani jednego ronda. Biedny diabełek Quote
Iv_ Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A na mojej prowincji upał, bo tylko -10 :multi: Cześć zmarźluchu :loveu: rękawice odziej :eviltong: :evil_lol: Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Iv_ napisał(a):A na mojej prowincji... No proszę, zaraz się okaże, że wszyscy są z prowincji. Jest tutaj ktoś z miasta co widać i słychać? Quote
Iv_ Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 rwpb napisał(a):No proszę, zaraz się okaże, że wszyscy są z prowincji. Jest tutaj ktoś z miasta co widać i słychać? Bo tu wszędzie prowincja :cool3: nawet Wawa to większa wieś :diabloti: I czuć..... :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 łoho ale mnie tu dawno nie było :shake: Quote
WeronikaM Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A na mojej prowincji upał, bo tylko -10a u mnie nawet -14 :) edit : o 19.25 było -19 :-o Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja']to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt: mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;) uwielbiam te ronda, kocham je:) Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja']to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt: mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;) uwielbiam te ronda, kocham je:) Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [FONT=Arial]Heyka przedświątecznie :hand: w samym srodku zimy :evil_lol: dziś pojechalam do macierzystego miasta 23 rond i stwierdziłam , że zima na zadupiu jest ładniejsza :eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Olcia']uwielbiam te ronda, kocham je:) [quote name='Olcia']uwielbiam te ronda, kocham je:) widze Oluś , że tęsknisz ;) Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja']widze Oluś , że tęsknisz ;) nooooooo ale tam już żona i dwójka dzieci więc miejsca dla mnie już niet:( więc wiesz co masz robić:):) Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Olcia']nooooooo ale tam już żona i dwójka dzieci więc miejsca dla mnie już niet:( więc wiesz co masz robić:):) wiem ....mam szukać ;) Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja'] wiem ....mam szukać ;) czy mam się już powoli pakować??? Quote
Cola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja']to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt: byłam kiedyś przejazdem i myślałam, że coś mnie strzeli :angryy: więcej nie budują tych rond?? :p Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Cola'][quote name='Alicja']to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt: byłam kiedyś przejazdem i myślałam, że coś mnie strzeli :angryy: więcej nie budują tych rond?? :p Cola ja ponad rok byłam w delegacji w Rybniku i zawsze na tych rądach gubiłam się jak jechałam z miejsca pracy do hotelu:):), ale za to kultura jazdy o wiele lepsza niż w warszawie, i super panowie który zniemiali mi z opon zimowych na letnie notabene w maju:):) myślałam że mnie skasują jak za zborze jak warszawską rejestrację zobaczą a zapłaciłam 15 albo 20 zł za zmiane wszystkich kół:) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 a mnie sie w Rybniku podobało a najbardziej mi sie gościnnosc ludzi podobała :D :P Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 dbsst napisał(a):a mnie sie w Rybniku podobało a najbardziej mi sie gościnnosc ludzi podobała :D :P racja racja, ja z prawie płaczem wracałam do domu do wawy:( Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Cola napisał(a):więcej nie budują tych rond?? :p Starczy, inni też chcą ronda. U mnie nie ma ani jednego Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):racja racja, ja z prawie płaczem wracałam do domu do wawy:( ja też ---------------------dg mi szwankuje Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 dbsst napisał(a):ja też ---------------------dg mi szwankuje mi też :( Quote
Recommended Posts