Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rwpb']A, zadupie...
To teraz wiem dlaczego na rondzie taki jeden :diabloti: powiedział mi dobranoc

to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:

mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;)

Posted

rwpb napisał(a):
No proszę, zaraz się okaże, że wszyscy są z prowincji.
Jest tutaj ktoś z miasta co widać i słychać?

Bo tu wszędzie prowincja :cool3: nawet Wawa to większa wieś :diabloti:

I czuć..... :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:

mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;)

uwielbiam te ronda, kocham je:)

Posted

[quote name='Alicja']to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:

uwielbiam te ronda, kocham je:)

Posted

[FONT=Arial]Heyka przedświątecznie :hand: w samym srodku zimy :evil_lol:

dziś pojechalam do macierzystego miasta 23 rond i stwierdziłam , że zima na zadupiu jest ładniejsza :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']widze Oluś , że tęsknisz ;)

nooooooo ale tam już żona i dwójka dzieci więc miejsca dla mnie już niet:(

więc wiesz co masz robić:):)

Posted

byłam kiedyś przejazdem i myślałam, że coś mnie strzeli :angryy: więcej nie budują tych rond?? :p

Posted

[quote name='Cola'][quote name='Alicja']to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:

byłam kiedyś przejazdem i myślałam, że coś mnie strzeli :angryy: więcej nie budują tych rond?? :p

Cola ja ponad rok byłam w delegacji w Rybniku i zawsze na tych rądach gubiłam się jak jechałam z miejsca pracy do hotelu:):), ale za to kultura jazdy o wiele lepsza niż w warszawie, i super panowie który zniemiali mi z opon zimowych na letnie notabene w maju:):) myślałam że mnie skasują jak za zborze jak warszawską rejestrację zobaczą a zapłaciłam 15 albo 20 zł za zmiane wszystkich kół:)

Posted

dbsst napisał(a):
a mnie sie w Rybniku podobało a najbardziej mi sie gościnnosc ludzi podobała :D :P

racja racja, ja z prawie płaczem wracałam do domu do wawy:(