zuzolandia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 witanko w to świąteczne popołudnie ;-) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Alu gdzie ty się tak włóczysz, że ciebie nie ma ja nie wiem święta sa czy coś Quote
Iv_ Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 :tree1:Wesołych Świąt Alu z Ozulkiem :loveu::loveu::loveu: Pojedliście? :cool1: :cool3: :x-mas: Quote
rwpb Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 dbsst napisał(a):Alu gdzie ty się tak włóczysz, że ciebie nie ma Czyżby po rondach? :diabloti: Quote
dbsst Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 rwpb napisał(a):Czyżby po rondach? :diabloti: jejcia i jej sie w głowie zakręciło i nie wie jak do domu wrócic ALA PROsto :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 dbsst napisał(a):jejcia i jej sie w głowie zakręciło i nie wie jak do domu wrócic ALA PROsto :evil_lol: Prosto :crazyeye: na rondzie :-o no no ale jej ciotka radzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
rwpb Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Iv_ napisał(a):Prosto :crazyeye: na rondzie :-o Zakręty najlepiej brać po linii prostej :diabloti: Quote
dbsst Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Iv_ napisał(a):Prosto :crazyeye: na rondzie :-o no no ale jej ciotka radzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: swieta są da rade :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Alicjo wracaj skończ już to objadanie:) Quote
Iv_ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 dbsst napisał(a):swieta są da rade :evil_lol: Hmmmm w sumie masz rację ;) święta to magiczny czas, co niemożliwe staje się możliwym to i .......na rondzie można na prosto :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Iv_ napisał(a):Hmmmm w sumie masz rację ;) święta to magiczny czas, co niemożliwe staje się możliwym to i .......na rondzie można na prosto :diabloti::diabloti::diabloti: kurcze chyba jej sie spodobało prosto na rondzie bo jej nie ma i nie ma :roll: Quote
Olcia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 hmmm wizyta u teściowej się przeciągneła:):) Quote
Maga100 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Alicjo, stoisz na poczcie i wypatrujesz paczki? :shake: Quote
Alicja Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 dbsst napisał(a):phiiiiiiiiii miał taką szansę wam nawrzucać :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]dobrze że o tym nie wiedział ;)[/FONT] Martens napisał(a):Wesołych świąt ;) http://c.wrzuta.pl/wi3244/1d82ccdf00256e2a4914ed51/0/tapety%20swiateczn%18 Zimno już nie jest, teraz da się cykać foty - zjazdy w błocie :p [FONT=Arial]Wesołych ;) Nie strasz [/FONT][FONT=Arial]:roll::lol: [/FONT] agaciaaa napisał(a):No fakt, może i tegoroczne, ale z TAMTEJ zimy :lol: Z zimna to chyba z tydzień temu :cool3: teraz to raczej zalanie aparatu grozi, przynajmniej u nas :roll: [FONT=Arial] kurcze mam jakieś foty ...ale nikt nie chce poprzerabiać :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 zuzolandia napisał(a):witanko w to świąteczne popołudnie ;-) [FONT=Arial] witanko Zuzolku [/FONT][FONT=Arial]:p[/FONT] dbsst napisał(a):Alu gdzie ty się tak włóczysz, że ciebie nie ma ja nie wiem święta sa czy coś [FONT=Arial] kurcze ktoś mi znowu głupot nagadał ze są święta [/FONT]:splat: Iv_ napisał(a)::tree1:Wesołych Świąt Alu z Ozulkiem :loveu::loveu::loveu: Pojedliście? :cool1: :cool3: :x-mas: [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Oj podjedliśmy Ivciu z TZtem ;)[/FONT] teqquila napisał(a):siemkano z ranca :) [FONT=Arial] witaj niewyspana ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 rwpb napisał(a):Czyżby po rondach? :diabloti: [FONT=Arial]tak , po 4 ;)[/FONT] dbsst napisał(a):jejcia i jej sie w głowie zakręciło i nie wie jak do domu wrócic ALA PROsto :evil_lol: [FONT=Arial]nie zakręciło :p[/FONT] Iv_ napisał(a):Prosto :crazyeye: na rondzie :-o no no ale jej ciotka radzisz :evil_lol: [FONT=Arial] nie dało sie prosto ... zrobili nieprzejrzyste :diabloti:[/FONT] rwpb napisał(a):Zakręty najlepiej brać po linii prostej :diabloti: [FONT=Arial]pod kątem prostym :grins:[/FONT] dbsst napisał(a):swieta są da rade :evil_lol: :cool2: Olcia napisał(a):Alicjo wracaj skończ już to objadanie:) [FONT=Arial] nie jadłam :shake:[/FONT] Iv_ napisał(a):Hmmmm w sumie masz rację ;) święta to magiczny czas, co niemożliwe staje się możliwym to i .......na rondzie można na prosto :diabloti:[FONT=Arial] no ba ....[/FONT] dbsst napisał(a):kurcze chyba jej sie spodobało prosto na rondzie bo jej nie ma i nie ma :roll: [FONT=Arial]pisałam SMSy :diabloti:[/FONT] Olcia napisał(a):hmmm wizyta u teściowej się przeciągneła:):) [FONT=Arial]120 minut trwała [/FONT] teqquila napisał(a):hehe zagubiła sie :D [FONT=Arial] nie :eviltong:[/FONT] Maga100 napisał(a):Alicjo, stoisz na poczcie i wypatrujesz paczki? :shake: [FONT=Arial]:placz:tak [/FONT] Quote
agaciaaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] kurcze mam jakieś foty ...ale nikt nie chce poprzerabiać :shake:[/FONT] A to lenie :shake: Quote
Cola Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Siemanko z rana :multi: Alicja napisał(a):Dla Coli zeszłoroczny zjeżdżający Ozzy Dziękuję :p ... bosko zjeżdża :klacz: :evil_lol: ...a mój tak nie chcę :shake: :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]dobrze że o tym nie wiedział ;)[/FONT] wiedział widocznie wstydził się wam to powiedziec bo do mnie dzwonił i sie pytał czy tak może przemówić :evil_lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]kurcze ktoś mi znowu głupot nagadał ze są święta [/FONT]:splat: no ja nie wiem :eviltong: Alicja napisał(a): [FONT=Arial]pisałam SMSy :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] a tam takie smsy jakbyś mi do ucha szeptała drapiąc po plackach to wtedy a tak....:evil_lol: jak tam pasi brzuchu po świętach obywatela więcej czy :roll: Quote
Cola Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 P.S. mąka z biedronki nadaje się na masę solną :cool3: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a): a tam takie smsy jakbyś mi do ucha szeptała drapiąc po plackach to wtedy a tak....:evil_lol: jak tam pasi brzuchu po świętach obywatela więcej czy :roll: Jesoooo, Debe, Ty zdrowa jesteś? Po JAKICH PLACKACH ma Cię drapac Alicja... pzdr. Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Jesoooo, Debe, Ty zdrowa jesteś? Po JAKICH PLACKACH ma Cię drapac Alicja... pzdr. hahahahhahahha tak się rozmarzyłam że mi się język poplątał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martens Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cola napisał(a):P.S. mąka z biedronki nadaje się na masę solną :cool3: I tylko na to :evil_lol: Quote
Recommended Posts