Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='teqquila']hehe no w sumie Debe masz racje :P Alu co Ty robisz z galeria :P
i znowu popsuta Ala pewnie nie chce zeby jej tu jakis goopoty gadać

[quote name='Alicja']widocznie blogas wpadł na Rondo ;)

oby mu sie w glowie nie zakreciło

Posted

[SIZE="5"][FONT="Georgia"]Witam ...[/FONT]

Wróciłam i będę was odwiedzać, ale chyba nie będę nadrabiać wszystkiego, bo nie dam rady :shake:

U nas dzisiaj - 13. stopni, wyszło słoneczko - ale i tak nie cierpię zimy :mad::angryy: Jakby nie Dindek, to bym wogle nie wychodziła z domu - jedynie do sklepu i z powrotem do domeczku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale Dindkowi zima i mróz nie straszne - przeciwnie ! Cały czas by spędzał w parku i bawił się śnieżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jego kumple zresztą tak samo ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='halgre'][FONT=Georgia]Witam ...[/FONT]

Wróciłam i będę was odwiedzać, ale chyba nie będę nadrabiać wszystkiego, bo nie dam rady :shake:

U nas dzisiaj - 13. stopni, wyszło słoneczko - ale i tak nie cierpię zimy :mad::angryy: Jakby nie Dindek, to bym wogle nie wychodziła z domu - jedynie do sklepu i z powrotem do domeczku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale Dindkowi zima i mróz nie straszne - przeciwnie ! Cały czas by spędzał w parku i bawił się śnieżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jego kumple zresztą tak samo ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hah skąd ja to znam...Brutus malpiego szału dostaje w śniegu i w ten mróz :diabloti:

Dzień dobry Alu :loveu:

Posted

[quote name='Olcia']Cola ja ponad rok byłam w delegacji w Rybniku i zawsze na tych rądach gubiłam się jak jechałam z miejsca pracy do hotelu:):), ale za to kultura jazdy o wiele lepsza niż w warszawie, i super panowie który zniemiali mi z opon zimowych na letnie notabene w maju:):) myślałam że mnie skasują jak za zborze jak warszawską rejestrację zobaczą a zapłaciłam 15 albo 20 zł za zmiane wszystkich kół:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo to taka zmyłka jest...jak już wjedziesz, to już zostajesz :p
kultura jazdy zupełnie inna, to fakt...ale i tak będą mnie wkurzać ludzie, którzy pchają się w góry i jadą 10km/h i nie wiedzieć czemu zakładają łańcuchy na 1cm śniegu na płaskim terenie :roll:

[quote name='Alicja']widocznie blogas wpadł na Rondo ;)

:evil_lol: ale już chyba wypadł z tego ronda...

Posted

[quote name='dbsst']chyba DOPIERO !!!!!
[FONT=Arial]
jakie dopiero przeca wolne dziś :cool3:
[/FONT]
[quote name='halgre'][FONT=Georgia]Witam ...[/FONT]

U nas dzisiaj - 13. stopni, wyszło słoneczko - ale i tak nie cierpię zimy :mad::angryy: Jakby nie Dindek, to bym wogle nie wychodziła z domu - jedynie do sklepu i z powrotem do domeczku ...
Ale Dindkowi zima i mróz nie straszne - przeciwnie ! Cały czas by spędzał w parku i bawił się śnieżkami :evil_lol:Jego kumple zresztą tak samo ... :evil_lol:

[FONT=Arial]:multi:witaj znów
Ozzulkowi marzną łapki :shake:
[/FONT]

[quote name='Rinuś']hah skąd ja to znam...Brutus malpiego szału dostaje w śniegu i w ten mróz

Dzień dobry Alu :loveu:

[FONT=Arial]
beruś :loveu:
[/FONT]

[quote name='malawaszka']aahahaa o miasto rondowe chodzi - fajnie jest hahaha :roflt;

[quote name='dbsst']:klacz:

:evil_lol:

[quote name='Tengusia']ja tez wstalam i obloczki sobie puszczalam z Bolusiem na dzien dobry tak cieplutko mam w mieszkaniu :mdleje:

przynioslam ci choineczke i prezenty

[FONT=Arial]ładniejsza od mojej ;)[/FONT]

[quote name='rwpb']Ala nie siedź na forumie, tylko bierz aparata w łapecki i z Ozzulkiem na rondo :evil_lol:

[FONT=Arial]siedze w kuchni i gotuje ;)[/FONT]

[quote name='Cola']:evil_lol: bo to taka zmyłka jest...jak już wjedziesz, to już zostajesz :p
kultura jazdy zupełnie inna, to fakt...ale i tak będą mnie wkurzać ludzie, którzy pchają się w góry i jadą 10km/h i nie wiedzieć czemu zakładają łańcuchy na 1cm śniegu na płaskim terenie :roll:

:evil_lol: ale już chyba wypadł z tego ronda...
[FONT=Arial]
nie wypadł :mad:
[/FONT]

[quote name='Olcia']o tak ja też jestem za fotkami rond:)
[FONT=Arial]
maruda :p
[/FONT]

[quote name='rwpb']Albo do rondla :diabloti:

[FONT=Arial]
bosh ...Rysiu .... no i nie wiem co wybrać :roflt:[/FONT]

Posted

[quote name='Cola']
nawet tak nie mów :mad: będzie sypało śniegiem i będzie biało :razz:

dupa będzie, a nie biało :angryy:
Nie narzekajcie, naprawdę wolicie zimę +3 C, chlapę, szarówę, błoto i wilgoć? :roll:
Skoro już mamy zimę w tym kraju, niech będzie biała i mroźna

Witaj Alicjo, co-nie-wiem-kiedy-będziesz-w-warszawie :diabloti: