dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 a co gorsza szwankuje tylko na Alicjowej galerii HA Quote
teqquila Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 hehe no w sumie Debe masz racje :P Alu co Ty robisz z galeria :P Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 widocznie blogas wpadł na Rondo ;) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='teqquila']hehe no w sumie Debe masz racje :P Alu co Ty robisz z galeria :P i znowu popsuta Ala pewnie nie chce zeby jej tu jakis goopoty gadać [quote name='Alicja']widocznie blogas wpadł na Rondo ;) oby mu sie w glowie nie zakreciło Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja']:multi: wstałam już , wstałam chyba DOPIERO !!!!! Quote
halgre Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [SIZE="5"][FONT="Georgia"]Witam ...[/FONT] Wróciłam i będę was odwiedzać, ale chyba nie będę nadrabiać wszystkiego, bo nie dam rady :shake: U nas dzisiaj - 13. stopni, wyszło słoneczko - ale i tak nie cierpię zimy :mad::angryy: Jakby nie Dindek, to bym wogle nie wychodziła z domu - jedynie do sklepu i z powrotem do domeczku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Dindkowi zima i mróz nie straszne - przeciwnie ! Cały czas by spędzał w parku i bawił się śnieżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jego kumple zresztą tak samo ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='halgre'][FONT=Georgia]Witam ...[/FONT] Wróciłam i będę was odwiedzać, ale chyba nie będę nadrabiać wszystkiego, bo nie dam rady :shake: U nas dzisiaj - 13. stopni, wyszło słoneczko - ale i tak nie cierpię zimy :mad::angryy: Jakby nie Dindek, to bym wogle nie wychodziła z domu - jedynie do sklepu i z powrotem do domeczku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Dindkowi zima i mróz nie straszne - przeciwnie ! Cały czas by spędzał w parku i bawił się śnieżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jego kumple zresztą tak samo ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hah skąd ja to znam...Brutus malpiego szału dostaje w śniegu i w ten mróz :diabloti: Dzień dobry Alu :loveu: Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 aahahaa o miasto rondowe chodzi - fajnie jest hahaha :roflt; Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):aahahaa o miasto rondowe chodzi - fajnie jest hahaha :roflt; :ylsuper::klacz::klacz::Cool!: Quote
Tengusia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ja tez wstalam i obloczki sobie puszczalam z Bolusiem na dzien dobry tak cieplutko mam w mieszkaniu :mdleje: przynioslam ci choineczke i prezenty Quote
rwpb Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ala nie siedź na forumie, tylko bierz aparata w łapecki i z Ozzulkiem na rondo :evil_lol: Quote
Cola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Olcia']Cola ja ponad rok byłam w delegacji w Rybniku i zawsze na tych rądach gubiłam się jak jechałam z miejsca pracy do hotelu:):), ale za to kultura jazdy o wiele lepsza niż w warszawie, i super panowie który zniemiali mi z opon zimowych na letnie notabene w maju:):) myślałam że mnie skasują jak za zborze jak warszawską rejestrację zobaczą a zapłaciłam 15 albo 20 zł za zmiane wszystkich kół:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo to taka zmyłka jest...jak już wjedziesz, to już zostajesz :p kultura jazdy zupełnie inna, to fakt...ale i tak będą mnie wkurzać ludzie, którzy pchają się w góry i jadą 10km/h i nie wiedzieć czemu zakładają łańcuchy na 1cm śniegu na płaskim terenie :roll: [quote name='Alicja']widocznie blogas wpadł na Rondo ;) :evil_lol: ale już chyba wypadł z tego ronda... Quote
Olcia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 o tak ja też jestem za fotkami rond:):) Quote
rwpb Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja']widocznie blogas wpadł na Rondo ;) Albo do rondla :diabloti: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']chyba DOPIERO !!!!! [FONT=Arial] jakie dopiero przeca wolne dziś :cool3:[/FONT] [quote name='halgre'][FONT=Georgia]Witam ...[/FONT] Wróciłam i będę was odwiedzać, ale chyba nie będę nadrabiać wszystkiego, bo nie dam rady :shake: U nas dzisiaj - 13. stopni, wyszło słoneczko - ale i tak nie cierpię zimy :mad::angryy: Jakby nie Dindek, to bym wogle nie wychodziła z domu - jedynie do sklepu i z powrotem do domeczku ... Ale Dindkowi zima i mróz nie straszne - przeciwnie ! Cały czas by spędzał w parku i bawił się śnieżkami :evil_lol:Jego kumple zresztą tak samo ... :evil_lol: [FONT=Arial]:multi:witaj znów Ozzulkowi marzną łapki :shake:[/FONT] [quote name='Rinuś']hah skąd ja to znam...Brutus malpiego szału dostaje w śniegu i w ten mróz Dzień dobry Alu :loveu: [FONT=Arial] beruś :loveu:[/FONT] [quote name='malawaszka']aahahaa o miasto rondowe chodzi - fajnie jest hahaha :roflt; [quote name='dbsst']:klacz: :evil_lol: [quote name='Tengusia']ja tez wstalam i obloczki sobie puszczalam z Bolusiem na dzien dobry tak cieplutko mam w mieszkaniu :mdleje: przynioslam ci choineczke i prezenty [FONT=Arial]ładniejsza od mojej ;)[/FONT] [quote name='rwpb']Ala nie siedź na forumie, tylko bierz aparata w łapecki i z Ozzulkiem na rondo :evil_lol: [FONT=Arial]siedze w kuchni i gotuje ;)[/FONT] [quote name='Cola']:evil_lol: bo to taka zmyłka jest...jak już wjedziesz, to już zostajesz :p kultura jazdy zupełnie inna, to fakt...ale i tak będą mnie wkurzać ludzie, którzy pchają się w góry i jadą 10km/h i nie wiedzieć czemu zakładają łańcuchy na 1cm śniegu na płaskim terenie :roll: :evil_lol: ale już chyba wypadł z tego ronda... [FONT=Arial] nie wypadł :mad:[/FONT] [quote name='Olcia']o tak ja też jestem za fotkami rond:) [FONT=Arial] maruda :p[/FONT] [quote name='rwpb']Albo do rondla :diabloti: [FONT=Arial] bosh ...Rysiu .... no i nie wiem co wybrać :roflt:[/FONT] Quote
rwpb Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]siedze w kuchni i gotuje ;)[/FONT] Będzie strucel :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cze i czołem:hand::loveu::loveu: Cofałam się i cofałam i fot nie ujrzałam:niewiem: Quote
Cola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 a co tam takiego smacznego gotujesz? :cool3: ...u mnie roznoszą się zapachy suszonej pomarańczy :p Quote
Maga100 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Cola'] nawet tak nie mów :mad: będzie sypało śniegiem i będzie biało :razz: dupa będzie, a nie biało :angryy: Nie narzekajcie, naprawdę wolicie zimę +3 C, chlapę, szarówę, błoto i wilgoć? :roll: Skoro już mamy zimę w tym kraju, niech będzie biała i mroźna Witaj Alicjo, co-nie-wiem-kiedy-będziesz-w-warszawie :diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 hello ;-) moim tysz marzną lapecki i nie chcą spacerków ...smigają do domku az snieg sie kopci hihihi buziowanko wieczorneee ;-) Quote
teqquila Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Alu zobacz http://www.dogomania.pl/threads/176058-Znaleziono-biszkoptowego-labradora-w-Aleksandrowie-A-A-dzkim Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 czesc Ozzulce jak zwykle w waszej galerii napotykam na opór więc nie będę nic mądrego pisać :P Quote
Recommended Posts