Alicja Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='agbar']aaaaa tak cos czulam wlasnie...ze sie przypala:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to placuszki ziemniaczane się smażą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to placuszki ziemniaczane się smażą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] jeju!!!! Ala jak mi sie plackow zachcialo:roll::grab::sabber: czesc:p:loveu:...rzuc placka:diabloti: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='lolka75']jeju!!!! Ala jak mi sie plackow zachcialo:roll::grab::sabber: czesc:p:loveu:...rzuc placka:diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]i będzie nowa dyscyplina na dogo :evil_lol: rzut plackiem ziemniaczanym na odległość ;) za mną placuchy chodziły tydzień , ale najpierw Kuba był chory i nie czuł smaku ..potem sie rozmijaliśmy , więc dziś wszyscy w domku :p...do tego gulasz wieprzowo -pieczarkowy ...mniammmmmmm[/FONT][/B][/COLOR] Quote
lolka75 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]i będzie nowa dyscyplina na dogo :evil_lol: rzut plackiem ziemniaczanym na odległość ;) za mną placuchy chodziły tydzień , ale najpierw Kuba był chory i nie czuł smaku ..potem sie rozmijaliśmy , więc dziś wszyscy w domku :p...do tego gulasz wieprzowo -pieczarkowy ...mniammmmmmm[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] Alaaaaaa:placz: znecasz sie:mad: kurde chyba sobie zrobie:cool3:.... ale skad wezme gulasz:roll: Quote
zaba14 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wpadłam zobaczyc Ozzulca i co? ni ma! kilka stron wstecz i ani widu ani słychu.. tylko czytam o ciastach mmmmmmmm :) tez mam ale kupione haha! :P ostatnio co robiłam to pierniki... na swieta... a polowy juz nie ma :evil_lol: teraz jedynie czuje zapach gotowanej baraniny dla psa.. i nie pachnie zbyt ładnie :P Quote
Cola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]i będzie nowa dyscyplina na dogo :evil_lol: rzut plackiem ziemniaczanym na odległość ;) za mną placuchy chodziły tydzień , ale najpierw Kuba był chory i nie czuł smaku ..potem sie rozmijaliśmy , więc dziś wszyscy w domku :p...do tego gulasz wieprzowo -pieczarkowy ...mniammmmmmm[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] :placz::placz::placz: ja też kcem takie smakowitości... Quote
ice_t Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a to placuszki ziemniaczane się smażą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ja dziś standarcik - rosołek i drugie danie a na deserek ciasto z marchwi , ale te twoje placuszki i gulasz narobiły mi smaka ;) Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='ice_t']ja dziś standarcik - rosołek i drugie danie a na deserek ciasto z marchwi , ale te twoje placuszki i gulasz narobiły mi smaka ;)[/QUOTE] po gwizdek ja tu wlazłam :roll: chociaż ja miałam dzis fiszkę z ziemniakiem koprem, i mizerią a na kolecje robia sie pycha zapiekanki :multi: Quote
Maga100 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='dbsst']może dlatego, że twój to blondyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [B]taaaaa.... i na tym różnice się kończą :diabloti:[/B] Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='lolka75']Alaaaaaa:placz: znecasz sie:mad: kurde chyba sobie zrobie:cool3:.... ale skad wezme gulasz:roll:[/QUOTE] [quote name='zaba14']wpadłam zobaczyc Ozzulca i co? ni ma! kilka stron wstecz i ani widu ani słychu.. tylko czytam o ciastach mmmmmmmm :) tez mam ale kupione haha! :P ostatnio co robiłam to pierniki... na swieta... a polowy juz nie ma :evil_lol: teraz jedynie czuje zapach gotowanej baraniny dla psa.. i nie pachnie zbyt ładnie :P[/QUOTE] [quote name='Cola']:placz::placz::placz: ja też kcem takie smakowitości...[/QUOTE] [quote name='ice_t']ja dziś standarcik - rosołek i drugie danie a na deserek ciasto z marchwi , ale te twoje placuszki i gulasz narobiły mi smaka ;)[/QUOTE] [quote name='dbsst']po gwizdek ja tu wlazłam :roll: chociaż ja miałam dzis fiszkę z ziemniakiem koprem, i mizerią a na kolecje robia sie pycha zapiekanki :multi:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie nie nie ...nie znęcam się ...po prostu dziś były placki ....bo sie nam zachciało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Olcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 no nie ledwo wróciłam na forum a tu już o jedzeniu, Aluś zapraszam do mnie na zrobienie placków obojętnie jakich:) Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Olcia']no nie ledwo wróciłam na forum a tu już o jedzeniu, Aluś zapraszam do mnie na zrobienie placków obojętnie jakich:)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie no taki GOŚĆ to robimy i placki ziemniaczane i placuszki Saymy i nalesniki :evil_lol::evil_lol: witaj OLCIA :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Olcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 czekam na placki:evil_lol:, na razie nic nie mogę na tym forum ogarnąć :angryy: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Olcia']czekam na placki:evil_lol:, na razie nic nie mogę na tym forum ogarnąć :angryy:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cywilizacja moja droga ...cywilizacja dotarła do nas :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Olcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 to ja mam w nosie taką cywilizację co życie utrudnia:angryy:, no coż pozostało mi się tylko przyzwyczaić:placz: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [CENTER][IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/2150854/292/other/std/da3a832f31.jpeg[/IMG] [/CENTER] Quote
agbar Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a to placuszki ziemniaczane się smażą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :mdleje:...ja chce placka....Jeno kto mi te ziemniaki potrze?Jakis chetny?:diabloti:Alaaaaaaaaa:evil_lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Maga100'][B]taaaaa.... i na tym różnice się kończą :diabloti:[/B][/QUOTE] mówisz :cool1: niektóre to mają fajnie takiego Króla w domu :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie nie nie ...nie znęcam się ...po prostu dziś były placki ....bo sie nam zachciało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] mi tez się zachciało :p [quote name='Olcia']no nie ledwo wróciłam na forum a tu już o jedzeniu, Aluś zapraszam do mnie na zrobienie placków obojętnie jakich:)[/QUOTE] o nie konkurencja :mad: [quote name='Olcia']czekam na placki:evil_lol:, na razie nic nie mogę na tym forum ogarnąć :angryy:[/QUOTE] spoko forum jest tak teraz beznadziejnie ułożone, że ja się poddałam i niczego nie szukam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu hołk pies mi zwariował zatłuka :roll: królika :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='agbar']:mdleje:...ja chce placka....Jeno kto mi te ziemniaki potrze?Jakis chetny?:diabloti:Alaaaaaaaaa:evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]że co prosze :p... scesz placka ...no to cho ...przecie wiesz że głodnego nakarmię [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Olcia']ja mogę posmażyć:)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no proszę pomocnicy :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']mówisz :cool1: niektóre to mają fajnie takiego Króla w domu :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wiedziała jak sie urządzić :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] mi tez się zachciało :p [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no cho [/B][/COLOR][/FONT] o nie konkurencja :mad: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam zaraz konkurencja :razz:[/B][/COLOR][/FONT] spoko forum jest tak teraz beznadziejnie ułożone, że ja się poddałam i niczego nie szukam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu hołk pies mi zwariował zatłuka :roll: królika :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zatłuknięty już ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst'] :cool1: niektóre to mają fajnie takiego Króla w domu :evil_lol:[/QUOTE] a ja tam mam :eviltong: A. Macedończyka Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Cola']a ja tam mam :eviltong: A. Macedończyka[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja mam Cezara :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaga21 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja mam Cezara :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] hahaha a ja KAROLA WIELKIEGO :cool3::cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='agaga21']hahaha a ja KAROLA WIELKIEGO :cool3::cool3::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam też Jakuba z apostołów :diabloti::evil_lol: i Edwarda króla Anglii :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts