Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']aaaaa tak cos czulam wlasnie...ze sie przypala:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to placuszki ziemniaczane się smażą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to placuszki ziemniaczane się smażą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

jeju!!!! Ala jak mi sie plackow zachcialo:roll::grab::sabber:
czesc:p:loveu:...rzuc placka:diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']jeju!!!! Ala jak mi sie plackow zachcialo:roll::grab::sabber:
czesc:p:loveu:...rzuc placka:diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]i będzie nowa dyscyplina na dogo :evil_lol: rzut plackiem ziemniaczanym na odległość ;)

za mną placuchy chodziły tydzień , ale najpierw Kuba był chory i nie czuł smaku ..potem sie rozmijaliśmy , więc dziś wszyscy w domku :p...do tego gulasz wieprzowo -pieczarkowy ...mniammmmmmm[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]i będzie nowa dyscyplina na dogo :evil_lol: rzut plackiem ziemniaczanym na odległość ;)

za mną placuchy chodziły tydzień , ale najpierw Kuba był chory i nie czuł smaku ..potem sie rozmijaliśmy , więc dziś wszyscy w domku :p...do tego gulasz wieprzowo -pieczarkowy ...mniammmmmmm[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

Alaaaaaa:placz: znecasz sie:mad:

kurde chyba sobie zrobie:cool3:.... ale skad wezme gulasz:roll:

Posted

wpadłam zobaczyc Ozzulca i co? ni ma! kilka stron wstecz i ani widu ani słychu.. tylko czytam o ciastach mmmmmmmm :) tez mam ale kupione haha! :P ostatnio co robiłam to pierniki... na swieta... a polowy juz nie ma :evil_lol: teraz jedynie czuje zapach gotowanej baraniny dla psa.. i nie pachnie zbyt ładnie :P

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]i będzie nowa dyscyplina na dogo :evil_lol: rzut plackiem ziemniaczanym na odległość ;)

za mną placuchy chodziły tydzień , ale najpierw Kuba był chory i nie czuł smaku ..potem sie rozmijaliśmy , więc dziś wszyscy w domku :p...do tego gulasz wieprzowo -pieczarkowy ...mniammmmmmm[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

:placz::placz::placz: ja też kcem takie smakowitości...

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a to placuszki ziemniaczane się smażą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
ja dziś standarcik - rosołek i drugie danie a na deserek ciasto z marchwi , ale te twoje placuszki i gulasz narobiły mi smaka ;)

Posted

[quote name='ice_t']ja dziś standarcik - rosołek i drugie danie a na deserek ciasto z marchwi , ale te twoje placuszki i gulasz narobiły mi smaka ;)[/QUOTE]
po gwizdek ja tu wlazłam :roll:
chociaż ja miałam dzis fiszkę z ziemniakiem koprem, i mizerią a na kolecje robia sie pycha zapiekanki :multi:

Posted

[quote name='lolka75']Alaaaaaa:placz: znecasz sie:mad:

kurde chyba sobie zrobie:cool3:.... ale skad wezme gulasz:roll:[/QUOTE]

[quote name='zaba14']wpadłam zobaczyc Ozzulca i co? ni ma! kilka stron wstecz i ani widu ani słychu.. tylko czytam o ciastach mmmmmmmm :) tez mam ale kupione haha! :P ostatnio co robiłam to pierniki... na swieta... a polowy juz nie ma :evil_lol: teraz jedynie czuje zapach gotowanej baraniny dla psa.. i nie pachnie zbyt ładnie :P[/QUOTE]

[quote name='Cola']:placz::placz::placz: ja też kcem takie smakowitości...[/QUOTE]

[quote name='ice_t']ja dziś standarcik - rosołek i drugie danie a na deserek ciasto z marchwi , ale te twoje placuszki i gulasz narobiły mi smaka ;)[/QUOTE]

[quote name='dbsst']po gwizdek ja tu wlazłam :roll:
chociaż ja miałam dzis fiszkę z ziemniakiem koprem, i mizerią a na kolecje robia sie pycha zapiekanki :multi:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie nie nie ...nie znęcam się ...po prostu dziś były placki ....bo sie nam zachciało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Olcia']no nie ledwo wróciłam na forum a tu już o jedzeniu, Aluś zapraszam do mnie na zrobienie placków obojętnie jakich:)[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie no taki GOŚĆ to robimy i placki ziemniaczane i placuszki Saymy i nalesniki :evil_lol::evil_lol:
witaj OLCIA :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Olcia']czekam na placki:evil_lol:, na razie nic nie mogę na tym forum ogarnąć :angryy:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cywilizacja moja droga ...cywilizacja dotarła do nas :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a to placuszki ziemniaczane się smażą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

:mdleje:...ja chce placka....Jeno kto mi te ziemniaki potrze?Jakis chetny?:diabloti:Alaaaaaaaaa:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]taaaaa.... i na tym różnice się kończą :diabloti:[/B][/QUOTE]

mówisz :cool1: niektóre to mają fajnie takiego Króla w domu :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie nie nie ...nie znęcam się ...po prostu dziś były placki ....bo sie nam zachciało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
mi tez się zachciało :p

[quote name='Olcia']no nie ledwo wróciłam na forum a tu już o jedzeniu, Aluś zapraszam do mnie na zrobienie placków obojętnie jakich:)[/QUOTE]
o nie konkurencja :mad:

[quote name='Olcia']czekam na placki:evil_lol:, na razie nic nie mogę na tym forum ogarnąć :angryy:[/QUOTE]

spoko forum jest tak teraz beznadziejnie ułożone, że ja się poddałam i niczego nie szukam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu hołk pies mi zwariował zatłuka :roll: królika :evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']:mdleje:...ja chce placka....Jeno kto mi te ziemniaki potrze?Jakis chetny?:diabloti:Alaaaaaaaaa:evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]że co prosze :p... scesz placka ...no to cho ...przecie wiesz że głodnego nakarmię [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Olcia']ja mogę posmażyć:)[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no proszę pomocnicy :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dbsst']mówisz :cool1: niektóre to mają fajnie takiego Króla w domu :evil_lol:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wiedziała jak sie urządzić :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

mi tez się zachciało :p

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no cho
[/B][/COLOR][/FONT]
o nie konkurencja :mad:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam zaraz konkurencja :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

spoko forum jest tak teraz beznadziejnie ułożone, że ja się poddałam i niczego nie szukam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu hołk pies mi zwariował zatłuka :roll: królika :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zatłuknięty już ??[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agaga21']hahaha
a ja KAROLA WIELKIEGO :cool3::cool3::evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam też Jakuba z apostołów :diabloti::evil_lol: i Edwarda króla Anglii :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]