Alicja Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/113/db0e2a138c9921d9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/113/849259c10652533f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/113/3ec9f6a0e8ba290f.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :crazyeye::crazyeye: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]taki śnieg powinien na święta przysypać a nie teraz :mad:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Maga100 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [B]a ja tam uwielbiam śnieg :loveu:[/B] [B]i doczekac się nie mogę :p[/B] [B]Będę Tadzia w zaspy wrzucać :diabloti:[/B] Quote
Vectra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Maga100'][B]a ja tam uwielbiam śnieg :loveu:[/B] [B]i doczekac się nie mogę :p[/B] [B]Będę Tadzia w zaspy wrzucać :diabloti:[/B][/QUOTE] będziesz robić za kucyka :evil_lol: :evil_lol: ale zima brzydka :angryy: Quote
Rinuś Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [I][B]Cudowny widok,chociaż patrząc na to zdjęcie można zmarznać :diabloti:[/B][/I] Quote
Tengusia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 zdecydowanie bardziej podobaja mi sie te palmy za oknem niz ten snieg na fotkach :mdleje: Quote
taxelina Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ale ja pytalam czy nadal na codzien zima czy odpuscila :P bo u wiekszosci odpuscila Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć D.B.:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] o matko ty wszystko wiesz :lol: [quote name='Maga100'][B]a ja tam uwielbiam śnieg :loveu:[/B] [B]i doczekac się nie mogę :p[/B] [B]Będę Tadzia w zaspy wrzucać :diabloti:[/B][/QUOTE] ja chce zdjęcia z rzutu Tadziem w zaspę i film z uspakajania PROSZE PROSZĘ PROSZĘ :diabloti: Alu czy to napewno Karpacz może z rozpędu pomyliłaś zwrotnice i na Alasce wylądowałaś :cool1::diabloti: Quote
Alicja Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='jonQuilla']:crazyeye::crazyeye: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]taki śnieg powinien na święta przysypać a nie teraz :mad:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]można święta przesunąć :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maga100'][B]a ja tam uwielbiam śnieg :loveu:[/B] [B]i doczekac się nie mogę :p[/B] [B]Będę Tadzia w zaspy wrzucać :diabloti:[/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a Tadzio będzie wypełzał z zaspy[/B][/COLOR][/FONT] :bigcool: [quote name='Vectra']będziesz robić za kucyka :evil_lol: :evil_lol: ale zima brzydka :angryy:[/QUOTE] :obrazic: [quote name='Rinuś'][I][B]Cudowny widok,chociaż patrząc na to zdjęcie można zmarznać :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ciesz sie że tylko fota :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']zdecydowanie bardziej podobaja mi sie te palmy za oknem niz ten snieg na fotkach :mdleje:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zawsze se możesz w Katosach palme postawić na pl.Miarki :diabloti:... w Warszawie mają :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']Ale ja pytalam czy nadal na codzien zima czy odpuscila :P bo u wiekszosci odpuscila[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] odpuściła...dziś nawet wychodzi słoneczko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']o matko ty wszystko wiesz :lol: ja chce zdjęcia z rzutu Tadziem w zaspę i film z uspakajania PROSZE PROSZĘ PROSZĘ :diabloti: Alu czy to napewno Karpacz może z rozpędu pomyliłaś zwrotnice i na Alasce wylądowałaś :cool1::diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]autostradą na Wrocka jechalim ...to na 100% Alelaska nie była :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]autostradą na Wrocka jechalim ...to na 100% Alelaska nie była :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] dobra dobra jakos ci nie wierze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]można święta przesunąć :p[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia] w sumie fakt, zresztą i tak w szkocji nie pada raczej śnieg a "wigiliowanie" będzie przesunięte o jeden dzień bo kumpel 24.12 będzie w pracy [/FONT][/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Toś Ty była w Karpaczu i nic nie powiedziała:obrazic: Pinkna zima:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Medorowa']Toś Ty była w Karpaczu i nic nie powiedziała:obrazic: [/QUOTE] tylko tak mówi a naprawdę to była na Alasce tylko wstydzi się przyznać bo wyjdzie, że burżuj weekend tu weekend tam :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śniezynko gdzie ty :loveu: Quote
Tengusia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zawsze se możesz w Katosach palme postawić na pl.Miarki :diabloti:... w Warszawie mają :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] ty to jest mysl :diabloti: tutaj przed domem takie malutkie rosna, zawine jedna do wazlizeczki i se posadze w domciu :loveu: Quote
Alicja Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='dbsst']dobra dobra jakos ci nie wierze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia] w sumie fakt, zresztą i tak w szkocji nie pada raczej śnieg a "wigiliowanie" będzie przesunięte o jeden dzień bo kumpel 24.12 będzie w pracy [/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ważne by potrawy dobre były :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Medorowa']Toś Ty była w Karpaczu i nic nie powiedziała:obrazic: Pinkna zima:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przeca pisałam :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']tylko tak mówi a naprawdę to była na Alasce tylko wstydzi się przyznać bo wyjdzie, że burżuj weekend tu weekend tam :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śniezynko gdzie ty :loveu:[/QUOTE] :loveu::diabloti: [quote name='Tengusia']ty to jest mysl :diabloti: tutaj przed domem takie malutkie rosna, zawine jedna do wazlizeczki i se posadze w domciu :loveu:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaś mam plusa za dobry pomysł :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaś mam plusa za dobry pomysł :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] i mam nowego fryza :diabloti: zara bedzie focia :loveu: jestem cholernie zadowolona ... gdzie ja tak fryzjerke w pl znajde :placz: kobieta naprawde mam fach w reku jak sie to mowi, jestem pod ogromnym wrazeniem i jej pracy i koncowego dziela ... przyjade do ciebie to zobaczyc na zywca roznice :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Oj oj, jakie piekne te widoczki... Pzdr. Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Tengusia']i mam nowego fryza :diabloti: zara bedzie focia :loveu: jestem cholernie zadowolona ... gdzie ja tak fryzjerke w pl znajde :placz: kobieta naprawde mam fach w reku jak sie to mowi, jestem pod ogromnym wrazeniem i jej pracy i koncowego dziela ... przyjade do ciebie to zobaczyc na zywca roznice :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo widziałam fryze :cool2: nie ta laska ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Oj oj, jakie piekne te widoczki... Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no cudnie było :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo widziałam fryze :cool2: nie ta laska ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] poczekaj az mnie na zywo zobaczysz hihihi :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Tengusia']poczekaj az mnie na zywo zobaczysz hihihi :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ;) to już niedługo [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='dbsst']ciao :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciao ciao bambino lalalala......:diabloti::evil_lol: Chwila wytchnienia od papierów :diabloti:...jutro ciąg dalszy ...z racji wolnego popołudnia nie bede nocy przysiadywać ...ale szczerze mam juz dość :mad: tej pracy , tej pisaniny tej polskiej durnej oświaty :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciao ciao bambino lalalala......:diabloti::evil_lol: Chwila wytchnienia od papierów :diabloti:...jutro ciąg dalszy ...z racji wolnego popołudnia nie bede nocy przysiadywać ...ale szczerze mam juz dość :mad: tej pracy , tej pisaniny tej polskiej durnej oświaty :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] taaaaaaaaaaaa jasne a na gie mówilas bosz jak ja to uwielbiam, moge pisac i pisać może zrobić ci profil psychologiczny :diabloti: Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='dbsst']taaaaaaaaaaaa jasne a na gie mówilas bosz jak ja to uwielbiam, moge pisac i pisać może zrobić ci profil psychologiczny :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]możesz zrobić mi profil :diabloti:... możesz to za mnie napisać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [URL]http://images6.fotosik.pl/554/b8da2e532a737fed.jpg[/URL] [I][B]pikna zima tej jesienii ...ma to swoje uroki :loveu:[/B][/I]:loveu: [I][B]siemka zapapierzona Alusiowo :evil_lol:[/B][/I] Quote
Recommended Posts