dbsst Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Zdjęciów Dominiczki ani Madzie nie mam , bo jechałam prosto z pracy a szłam na 6 rano :cool1:... ale obiecuję , ze następną razą się poprawię i fotaski będą :loveu:[/FONT] :motz::motz::motz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']:motz::motz::motz::placz::placz::placz::placz: [FONT=Arial]nie krzycz ...miałam ostatnio naszykowane na piątek ale po zmianie planów dilerowej nie mogłam jechać do Dziewczynek , bo byłam w pracy , a dziś od rana lał deszcz i nie zapakowałam sie z aparatosem , ale nie bój żaby ...Niunieczka fotaski będzie miała :loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie krzycz ...miałam ostatnio naszykowane na piątek ale po zmianie planów dilerowej nie mogłam jechać do Dziewczynek , bo byłam w pracy , a dziś od rana lał deszcz i nie zapakowałam sie z aparatosem , ale nie bój żaby ...Niunieczka fotaski będzie miała :loveu:[/FONT] to w takim razie popłaczę :evil_lol::placz::placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Georgia]mamcia nie zapominaj że to winni się tłumaczą :diabloti::evil_lol: ale wierzę że następnym razem się poprawisz :) [/FONT] Quote
Alicja Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']to w takim razie popłaczę :evil_lol::placz::placz::placz::placz: :glaszcze: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mamcia nie zapominaj że to winni się tłumaczą :diabloti::evil_lol: ale wierzę że następnym razem się poprawisz :) [/FONT] [FONT=Arial]oczywiście że oczywiście :p...jak tylko sie umówię z Madzią to będą fotaski :loveu:[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ozzym i bylśmy na kontroli z Ozzym , póki co mamy pętle założoną i najprawdopodobniej w środe lub czwartek będzie ciach ciach .... dobra mam stresa ...no alu wszytsko bedzie git :) jak eldo dał rade takimi operacjami to ozzulk tez sobie da :) Quote
Alicja Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Basia&Safi']Ozzym i bylśmy na kontroli z Ozzym , póki co mamy pętle założoną i najprawdopodobniej w środe lub czwartek będzie ciach ciach .... dobra mam stresa ...no alu wszytsko bedzie git :) jak eldo dał rade takimi operacjami to ozzulk tez sobie da :) [FONT=Arial]Basiu da ... nie ma innej opcji , a przy okazji poczyścimy to i owo ;)[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 A co jest z Ozzym?przepraszam, ale ja nie na czasie ostatnio...:shake: Quote
Bullila.nl Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Hej Allutka:multi: To ciach ciach znaczy jajka ciach?:razz: Quote
Alicja Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Rinuś']A co jest z Ozzym?przepraszam, ale ja nie na czasie ostatnio...:shake: [quote name='Bullila.nl']Hej Allutka:multi: To ciach ciach znaczy jajka ciach?:razz: [FONT=Arial]Ozzy ma narośl wewnątrz fafla ...taka brzydką , na wsteczu jest link do foty ... cza ciachnąć [/FONT] Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]potem Pan C. przyjechał z Ozzym i bylśmy na kontroli z Ozzym , póki co mamy pętle założoną i najprawdopodobniej w środe lub czwartek będzie ciach ciach .... dobra mam stresa ...no :roll:[/FONT] nie żebym chciała straszyć, ale stresa to będziesz miała do momentu odbioru psa :roll: Ja przynajmniej tak miałam w styczniu'09 kiedy to Joker miał usuwane 2 zęby trzonowe (roztrzaskał je wzdłuż)...do pieca dołożyła mi sytuacja w trakcie oczekiwania, bo pies przed nami miał identyczny zabieg, ale przy wybudzaniu dostał ataku padaczki :shake: Wtedy to dopiero się zestresowałam :angryy: Oddając J na zabieg usłyszałam od lekarza: "To potrwa, proszę spokojnie iść na obiad. Zadzwonimy jak skończymy." Z tym obiadem wtedy lekko przesadził :evil_lol: Emocje minęły gdy zobaczyłam naćpanego J, który próbował zleźć ze stołu :lol: Quote
agbar Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie krzycz ...miałam ostatnio naszykowane na piątek ale po zmianie planów dilerowej nie mogłam jechać do Dziewczynek , bo byłam w pracy , a dziś od rana lał deszcz i nie zapakowałam sie z aparatosem , ale nie bój żaby ...Niunieczka fotaski będzie miała :loveu:[/FONT] Oczywiscie najlepiej zwalic na mnie:obrazic: Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='deer_1987']Witamy i zyczymy spokojnego dnia! [FONT=Arial]dziś jeszcze do pracy ....więc spokojnie nie będzi[/FONT][FONT=Arial]e :diabloti::evil_lol:[/FONT] [quote name='Cola']nie żebym chciała straszyć, ale stresa to będziesz miała do momentu odbioru psa :roll: Ja przynajmniej tak miałam w styczniu'09 kiedy to Joker miał usuwane 2 zęby trzonowe (roztrzaskał je wzdłuż)...do pieca dołożyła mi sytuacja w trakcie oczekiwania, bo pies przed nami miał identyczny zabieg, ale przy wybudzaniu dostał ataku padaczki :shake: Wtedy to dopiero się zestresowałam :angryy: Oddając J na zabieg usłyszałam od lekarza: "To potrwa, proszę spokojnie iść na obiad. Zadzwonimy jak skończymy." Z tym obiadem wtedy lekko przesadził :evil_lol: Emocje minęły gdy zobaczyłam naćpanego J, który próbował zleźć ze stołu :lol: [FONT=Arial]aaa to ja wiem ....stresiora mam całki czas :roll:a jeszcze sie wczoraj wet dołożył do tego , jak opowiedział nam jak Agata jego żona operowala DdB i dała mu narkoze na 20 kg i pies zasnął jak kamor , ważył coś koło 60 kg, na co nasz wet. Bartek ją strofował że powinna dać więcej , co sie okazało , ze najprawdopodobniej jakby dali więcej to psiak by chyba zszedł ... więc ustalone już że Ozzy dostanie mniejszą , jeszcze bedzie pobadany , a naj dołożą potem .....ja nie wiem czy my bedziemy w stanie jechać do domu , zresztą już Magda zaprosiła nas na czas zabiegu do siebie więc będziemy Grosinke i Klocka zabawiać [/FONT] [quote name='agbar']Oczywiscie najlepiej zwalic na mnie:obrazic: [FONT=Arial]nareszcie moge na Ciebie :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] A dlaczemu Ty nie miałaś aparata jak byłas u Grosi ...ooo :eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']halo :evil_lol: [FONT=Arial] :hand: sistersjo mła :loveu:[/FONT]:diabloti: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :hand: sistersjo mła :loveu:[/FONT]:diabloti: jaka macie pogodę u siebie :cool1: Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']jaka macie pogodę u siebie :cool1: [FONT=Arial]było mlecznie ...teraz jest szaro :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]było mlecznie ...teraz jest szaro :diabloti:[/FONT] a zimno ciepło :roll: Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']a zimno ciepło :roll: [FONT=Arial]zimno :placz:[/FONT][FONT=Arial]....+ 2[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Alu ja nie mogę znaleźć tego zdjęcia...:shake: Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 a ja mam słoneczko i +8 :bigcool::bigcool: wiem wredna jestem Quote
Bullila.nl Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzy ma narośl wewnątrz fafla ...taka brzydką , na wsteczu jest link do foty ... cza ciachnąć [/FONT] aa.....dobrze ze nie jajeczka:diabloti: Doberek:p Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Rinuś']Alu ja nie mogę znaleźć tego zdjęcia...:shake: [FONT=Arial]dałam w linku żeby nie było że sie żale http://img269.imageshack.us/img269/5233/13669602.jpg http://img9.imageshack.us/img9/7641/60117985.jpg[/FONT] [quote name='Cola']a ja mam słoneczko i +8 :bigcool::bigcool: wiem wredna jestem [FONT=Arial]wredota :evil_lol::loveu:[/FONT] [quote name='Bullila.nl']aa.....dobrze ze nie jajeczka:diabloti: Doberek:p [FONT=Arial]nio ...jajek póki co nie ruszamy :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przedzakupowo wpadłam powiedziec dziendoberek :loveu: Quote
Recommended Posts