Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak to nie ma?:roll: To gdzie podziała?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

wypadł jej z kieszeni jak była na zakupach :diabloti:

[quote name='Tengusia']na upartego ten od Ali daloby sie podzielic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

panowie z firmy internetowej zgubili i teraz szukaja :diabloti::evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

ha ha i tym sposobem mam prezent :eviltong::diabloti:

Ale Ale zgubili :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']wypadł jej z kieszeni jak była na zakupach :diabloti:
[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzzz!To gdzie ona ma głowę:splat:To ona nie wie, ze takie cenne rzeczy się nosi w cycniku?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzzz!To gdzie ona ma głowę:splat:To ona nie wie, ze takie cenne rzeczy się nosi w cycniku?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

moze wyszla bez cycnika :eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzzz!To gdzie ona ma głowę:splat:To ona nie wie, ze takie cenne rzeczy się nosi w cycniku?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

albo w majtolach :p

[quote name='Tengusia']moze wyszla bez cycnika :eviltong:[/QUOTE]

czyli, ze free willi :crazyeye::diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cze mamcia, przyszłam zapytać czy zostawisz mi pieniążka rano cobym mogła sobie do pracy bułeczkę kupić :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ta jasne da ci eee he specjalnie nie zaglada na forum i udaje ze nie słyszy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']
ta jasne da ci eee he specjalnie nie zaglada na forum i udaje ze nie słyszy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Georgia]
no jak to tak...moja mamunia mnie kocha i nie zrobiłaby mi tego
prawda mamuś? :sad:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
no jak to tak...moja mamunia mnie kocha i nie zrobiłaby mi tego
prawda mamuś? :sad:
[/FONT]
lajf is brutal i ful of zasadzkas :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Co do wolności weekendowej to dziś ciąg dalszy roboty:angryy:. Mam terminy na oddawanie papierów :23.10, 27.10 . 3.11, 7.11.[/FONT]

Alu :mad: wczoraj oddałaś część papierów...możesz już się pojawić :grins:

Posted

[FONT=Arial]ufffff....jestem jakby Ktoś jeszcze tęsknił .....:diabloti:

Od 17 godziny od wtorku do dzis tj czwartku godz. 12 nie miałam neta :diabloti::angryy:

Dupnęło zasilanie w serwerowni ....cokolwiek to znaczy .... :roll:

Część pracowych papierów oddałam już , została jeszcze diagnoza i programy pracy stymulującej rozwój ...czyli dwie kobyły za które nie wiem jak sie zabrać .... a dziś
pojechałam do Magdy i Grosinki :loveu: Mojej najukochańszej dziewczyneczki :loveu:
[/FONT]
[FONT=Arial]
potem Pan C. przyjechał z Ozzym i bylśmy na kontroli z Ozzym , póki co mamy pętle założoną i najprawdopodobniej w środe lub czwartek będzie ciach ciach .... dobra mam stresa ...no :roll:
[/FONT]

Posted

a masz jakieś zdjęcia :cool1: Domi i jej mamy :cool1:

nie będę mówić nie stresuj się bo to nic nie da wiedz że my stresujemy sie z wami :cool1:

Posted

[FONT=Arial]Zdjęciów Dominiczki ani Madzie nie mam , bo jechałam prosto z pracy a szłam na 6 rano :cool1:... ale obiecuję , ze następną razą się poprawię i fotaski będą :loveu:[/FONT]