dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak to nie ma?:roll: To gdzie podziała?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] wypadł jej z kieszeni jak była na zakupach :diabloti: [quote name='Tengusia']na upartego ten od Ali daloby sie podzielic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: panowie z firmy internetowej zgubili i teraz szukaja :diabloti::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] ha ha i tym sposobem mam prezent :eviltong::diabloti: Ale Ale zgubili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']wypadł jej z kieszeni jak była na zakupach :diabloti: [/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzzz!To gdzie ona ma głowę:splat:To ona nie wie, ze takie cenne rzeczy się nosi w cycniku?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzzz!To gdzie ona ma głowę:splat:To ona nie wie, ze takie cenne rzeczy się nosi w cycniku?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] moze wyszla bez cycnika :eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cze mamcia, przyszłam zapytać czy zostawisz mi pieniążka rano cobym mogła sobie do pracy bułeczkę kupić :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzzz!To gdzie ona ma głowę:splat:To ona nie wie, ze takie cenne rzeczy się nosi w cycniku?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] albo w majtolach :p [quote name='Tengusia']moze wyszla bez cycnika :eviltong:[/QUOTE] czyli, ze free willi :crazyeye::diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cze mamcia, przyszłam zapytać czy zostawisz mi pieniążka rano cobym mogła sobie do pracy bułeczkę kupić :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ta jasne da ci eee he specjalnie nie zaglada na forum i udaje ze nie słyszy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst'] ta jasne da ci eee he specjalnie nie zaglada na forum i udaje ze nie słyszy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia] no jak to tak...moja mamunia mnie kocha i nie zrobiłaby mi tego prawda mamuś? :sad:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] no jak to tak...moja mamunia mnie kocha i nie zrobiłaby mi tego prawda mamuś? :sad:[/FONT] lajf is brutal i ful of zasadzkas :diabloti: Quote
Maga100 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']lajf is brutal i ful of zasadzkas :diabloti: o rany, Debe, ty to masz riposty, full oryginał niewytarty :diabloti: Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Maga100']o rany, Debe, ty to masz riposty, full oryginał niewytarty :diabloti: całe dnie siedze i je obmyślam :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jonQuilla kupie rano danonka hehe i juz bedziesz nakarmione głodne dziecko ;P Quote
agbar Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jeszcze ci nie oddali neta?????co za banda....Do piachu z nimi...:diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']lajf is brutal i ful of zasadzkas :diabloti: :placz::placz::placz: [FONT=Georgia] Basiu, będę wdzięczna...jednak są dobrzy ludzie na tym świecie :razz:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cześć Alu Widziałam masę zimowych fotek i piękne jesienne Jak tam Ozzy? Trzymam kciuki za zabieg Quote
Tengusia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Rinuś']A co to ? gdzie jest Ala?[/QUOTE] Ala u Madzi siedzi jesli dobrze pamietam :grins: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Hello Alusiiowa :loveu::loveu: kaj ONA łazi jak ŁONY ni ma ???:cool3::cool3: Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ala ja myślę ze się ukrywasz bo napewno bez neta tyle bys nie wytrzymała :diabloti: Quote
Cola Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Co do wolności weekendowej to dziś ciąg dalszy roboty:angryy:. Mam terminy na oddawanie papierów :23.10, 27.10 . 3.11, 7.11.[/FONT] Alu :mad: wczoraj oddałaś część papierów...możesz już się pojawić :grins: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Georgia]coś czuję że ktoś tutaj będzie musiał przynieść usprawiedliwienie w dzienniczku :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [FONT=Arial]ufffff....jestem jakby Ktoś jeszcze tęsknił .....:diabloti: Od 17 godziny od wtorku do dzis tj czwartku godz. 12 nie miałam neta :diabloti::angryy: Dupnęło zasilanie w serwerowni ....cokolwiek to znaczy .... :roll: Część pracowych papierów oddałam już , została jeszcze diagnoza i programy pracy stymulującej rozwój ...czyli dwie kobyły za które nie wiem jak sie zabrać .... a dziś pojechałam do Magdy i Grosinki :loveu: Mojej najukochańszej dziewczyneczki :loveu:[/FONT] [FONT=Arial] potem Pan C. przyjechał z Ozzym i bylśmy na kontroli z Ozzym , póki co mamy pętle założoną i najprawdopodobniej w środe lub czwartek będzie ciach ciach .... dobra mam stresa ...no :roll:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a masz jakieś zdjęcia :cool1: Domi i jej mamy :cool1: nie będę mówić nie stresuj się bo to nic nie da wiedz że my stresujemy sie z wami :cool1: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Georgia]ja jestem dobrej myśli i ślę Ci pozytywne wibracje :)[/FONT] Quote
Alicja Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [FONT=Arial]Zdjęciów Dominiczki ani Madzie nie mam , bo jechałam prosto z pracy a szłam na 6 rano :cool1:... ale obiecuję , ze następną razą się poprawię i fotaski będą :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts