apple Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye:Qba mi podesłał linka ....masakra :shake: [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1206185631208&ref[/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znowu nie wiem co tam jest:placz: [/FONT] Quote
apple Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] a co bede z tego miała :hmmmm: ........................................[/FONT] :kciuki:[FONT=Century Gothic]Odciski na palcach?[/FONT][FONT=Arial]:hmmmm:[/FONT][FONT=Century Gothic]:diabloti: :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Odciski na palcach?[/FONT][FONT=Arial]:hmmmm:[/FONT][FONT=Century Gothic]:diabloti: :evil_lol:[/FONT] :cool1:......... :obrazic: Quote
Tengusia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye:Qba mi podesłał linka ....masakra :shake: [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1206185631208&ref[/FONT][/FONT] nie obejrzalam do konca bo mi sie niedobrze zrobilo :shake: Quote
apple Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Alicja napisał(a)::cool1:......... :obrazic: [FONT=Century Gothic]No dooobra....jak uzbieram, to zasusze i podeslę Ci torebeczkę:cool3: Ale tylko za skuteczne trzymanie:razz:[/FONT] Quote
apple Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Tengusia napisał(a):nie obejrzalam do konca bo mi sie niedobrze zrobilo :shake: [FONT=Century Gothic]Co tam jest?:roll:[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Co tam jest?:roll:[/FONT] nie pytaj ... i nie ogladaj chyba ze masz naprawde mocne nerwy ja takowych nie mam :shake: Quote
apple Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Tengusia napisał(a):nie pytaj ... i nie ogladaj chyba ze masz naprawde mocne nerwy ja takowych nie mam :shake:[FONT=Century Gothic]No to nie będę ogladać:shake: [/FONT] Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Tengusia napisał(a):nie obejrzalam do konca bo mi sie niedobrze zrobilo :shake: ja też:angryy: ja mam teraz słabe nerwy Alicjo czy TY chcesz mi podpaść :shake: Quote
Basia&Safi Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 :crazyeye: miałam jesc pizze ale juz nie bede ......... Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja nie mam mocnych nerwów i dlatego nie będe oglądać tego czegoś... a tak wogóle - witam wieczorowo... pzdr. Quote
Matusz Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Alu, niedobrze mi się przez Ciebie zrobiło!! :mad::mad::mad::roll::roll: o i widzę akcent mazurski się pojawił za sprawą sławetnego festiwalu :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Matusz napisał(a):Alu, niedobrze mi się przez Ciebie zrobiło!! :mad::mad::mad::roll::roll: [FONT=Arial] Cieniasze:roll: ...ja zobaczyłam do końca .....ale pióra mi z wrażenia urosły :diabloti: [/FONT] o i widzę akcent mazurski się pojawił za sprawą sławetnego festiwalu :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]nooooo.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...muzyka bardzo szlachetna :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Matusz Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]nooooo.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...muzyka bardzo szlachetna :diabloti::evil_lol:[/FONT] daj spokój, ja na widok krwi zaraz mdleje a Ty mi tu takie filmiki na noc zapodajesz!:mad: hahaha:evil_lol: daj spokój, wstydzę się, że to w moim ukochanym mieście co roku się odbywa:shake: Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Alu masz swietny gust muzyczny zapomniałam dodać :diabloti: Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Matusz napisał(a):daj spokój, ja na widok krwi zaraz mdleje a Ty mi tu takie filmiki na noc zapodajesz!:mad: hahaha:evil_lol: daj spokój, wstydzę się, że to w moim ukochanym mieście co roku się odbywa:shake:[FONT=Arial] no obciach w pelnym zakresie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] dbsst napisał(a):Alu masz swietny gust muzyczny zapomniałam dodać :diabloti: [FONT=Arial]pamiętaj że u NAS Sis xero :diabloti: to Rodzinne :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Matusz Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 nie rodzinne, nie rodzinne, bo ja mam lepszy trochę gust muzyczny :diabloti: Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Matusz napisał(a):nie rodzinne, nie rodzinne, bo ja mam lepszy trochę gust muzyczny :diabloti: [FONT=Arial] :roflt: ... wnuś chyba nie podejrzewasz nas o taki gust :diabloti:[/FONT] Quote
Matusz Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] :roflt: ... wnuś chyba nie podejrzewasz nas o taki gust :diabloti:[/FONT] no skądże :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Matusz napisał(a):no skądże :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]uffffff...ulgło .....:diabloti:[/FONT] Quote
furciaczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Matko obejzalam do konca...straszne:shake: A tak poza tym to witam Alutko:loveu: Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]pamiętaj że u NAS Sis xero :diabloti: to Rodzinne :diabloti::evil_lol:[/FONT] nie tu się jakoś rozminełyśmy :diabloti: furciaczek napisał(a):Matko obejzalam do konca...straszne:shake: no to masz twarda psyche :crazyeye: witam Cię xero sis :diabloti: jak robota poszła zrobiona cała - jesteś juz weekendowo wolnym człowiekiem :cool1: Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [FONT=Arial]Witam wyspana , wypoczęta . Za oknem szaro i buro . Co do wolności weekendowej to dziś ciąg dalszy roboty:angryy:. Mam terminy na oddawanie papierów :23.10, 27.10 . 3.11, 7.11. Potem koniecznie na L4 bo Ozzulek idzie pod nóż :-([/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]http://img269.imageshack.us/img269/5233/13669602.jpg [/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]http://img9.imageshack.us/img9/7641/60117985.jpg[/FONT] Quote
Matusz Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Brrrryyyyyyyyy:diabloti::diabloti::diabloti: wstałem, mniej wypoczęty, ale bez bólu głowy:p Quote
Recommended Posts