Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy słonecznie :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a nie było żadnej imprezki ...szara rzeczywistość :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

...to może chociaż Ozzulek dostał coś gratis? :cool3: jakaś kostka, gryzak?

Posted

[quote name='Cola']Witamy słonecznie :loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaneczko :loveu::multi:u mnie też słonko wychodzi zza chmurek [/B][/COLOR][/FONT]

...to może chociaż Ozzulek dostał coś gratis? :cool3: jakaś kostka, gryzak?[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oczywiście , ze zamówiliśmy na bazarku u Ninki smaczki psiowe :loveu:i już zostały skonsumowane :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[QUOTE]Napisał [B]Alicja[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/teraz-ozzy-nie-tylko-15076-post13434329/#post13434329"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1165/myslisz-ze-wszystko-widziales-nie-obcy-szczeniak-z-interwencji-172460/"]http://www.dogomania.pl/forum/f1165/...wencji-172460/[/URL]

:shake:[/I]
[/QUOTE]
to przestało być do ogarnięcia :shake:
co chwila to "lepszy" scenariusz

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]oczywiście , ze zamówiliśmy na bazarku u Ninki smaczki psiowe :loveu:i już zostały skonsumowane :p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

czyli impreza była :p Joker niedawno dostał zaległy prezent urodzinowy (ta większa część prezentu ma się rozumieć), czyli nowe legowisko...i co się stało? psa nie ma :diabloti: cały czas leży i śpi, śpi i leży, ani myśli z niego wyłazić :diabloti: ewentualnie wychodzi na jedzenie i spacer :evil_lol:
jeśli chcesz mieć spokój zrób Ozzulkowi podobny prezent ;) :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/9-szczeniakow-wywalonych-w-kartonie-suka-nedza-zostawione-na-smierc-172264/index5.html[/url]

wiecie co ...żyć sie odechciewa :-([/B][/FONT]

[FONT=Arial][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/13413589-post3569.html[/url][/B][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']to przestało być do ogarnięcia :shake:
co chwila to "lepszy" scenariusz[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dokładnie :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Cola']czyli impreza była :p Joker niedawno dostał zaległy prezent urodzinowy (ta większa część prezentu ma się rozumieć), czyli nowe legowisko...i co się stało? psa nie ma :diabloti: cały czas leży i śpi, śpi i leży, ani myśli z niego wyłazić :diabloti: ewentualnie wychodzi na jedzenie i spacer :evil_lol:
jeśli chcesz mieć spokój zrób Ozzulkowi podobny prezent ;) :evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Ozzy ma leżanko :roll: ale śpi głównie w naszy łóżku :diabloti: zresztą ja nie mam z nim problemów w domu , nie grandzi :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzy ma leżanko :roll: ale śpi głównie w naszy łóżku :diabloti: zresztą ja nie mam z nim problemów w domu , nie grandzi :p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

nie żebym miała problemy z Jokerem, ale czasami jak mu palma odbiła :angryy: i latał po mieszkaniu z zabawkami..tak teraz ni ma psa :diabloti: nawet rano nie przychodzi się przywitać jak to miał w swoim zwyczaju i wymuszać spacer poranny (nawet jeśli był 4h wcześniej :mad:) jak TZ wraca do domu to pyta się "Gdzie jest pies?" :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
nie żebym miała problemy z Jokerem, ale czasami jak mu palma odbiła :angryy: i latał po mieszkaniu z zabawkami..tak teraz ni ma psa :diabloti: nawet rano nie przychodzi się przywitać jak to miał w swoim zwyczaju i wymuszać spacer poranny (nawet jeśli był 4h wcześniej :mad:) jak TZ wraca do domu to pyta się "Gdzie jest pies?" :evil_lol: :evil_lol:

[FONT=Arial]z Ozzym jakoś tak od początku udało sie zgrać ,że szaleństwa na podwórku a w domeczku spoko ;)
Fajnie ze Jokerowi przypasowało spanko :loveu:
[/FONT]

Tengusia napisał(a):
dzien dobry cioteczka :grins:
[FONT=Arial]

doberek :p
[/FONT]

kataryna18 napisał(a):
a ja t odkryłam super wątek:diabloti: same asy hehe:evil_lol:

[FONT=Arial]
a witamy ;) tu asiory całym pyszczkiem ;)
[/FONT]
[FONT=Arial]
A ja dziś zaszalałam ... napisałam sprawozdanie z diagnozy grupy , całoroczny plan pracy wyrównawczej dla dzieci , upiekłam sernik , ugotowałam 2 rodzaje kapustki ;)...jutro z Ozzulkiem na zabieg a w sobotę z Tengusią do Madzi pomykamy
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]
A ja dziś zaszalałam ... napisałam sprawozdanie z diagnozy grupy , całoroczny plan pracy wyrównawczej dla dzieci , upiekłam sernik , ugotowałam 2 rodzaje kapustki ;)...jutro z Ozzulkiem na zabieg a w sobotę z Tengusią do Madzi pomykamy
[/FONT]

trzymamy kciukaski za Ozzulka no i my jutro z Bolusiem do kontroli jedziemy :roll: a w sobote poznam Grosie i Klocusia :multi::multi::multi: i zjem sernika i dwie kapustki i kotlecika :sabber::eating::sabber:

Posted

Tengusia napisał(a):
trzymamy kciukaski za Ozzulka no i my jutro z Bolusiem do kontroli jedziemy :roll: a w sobote poznam Grosie i Klocusia :multi::multi::multi: i zjem sernika i dwie kapustki i kotlecika :sabber::eating::sabber:

[FONT=Arial]jak Cię nie zostawię pod Billą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]
szczymaj szczymaj ...i My za Was trzymamy :kciuki:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]jak Cię nie zostawię pod Billą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]
szczymaj szczymaj ...i My za Was trzymamy :kciuki:
[/FONT]

ty pamietaj ze jutro jest piatek a nie sobota co bys tam pod ta Billa jutro na mnie nie czekala :roflt:

Posted

Tengusia napisał(a):
ty pamietaj ze jutro jest piatek a nie sobota co bys tam pod ta Billa jutro na mnie nie czekala :roflt:

:eviltong::eviltong:[FONT=Arial]:eviltong: jutro od weta prosto do Madzi pomykam :p[/FONT]

Posted

agaga21 napisał(a):
a to już jutro zabieg?

[FONT=Arial]o 11 jedziemy na kontrolę i zobaczymy jaka będzie decyzja ... a że wet w Jastrzębiu to nie wracam do domu tylko będę czekać u Magdy [/FONT]

Posted

Cola napisał(a):
czyli impreza była :p Joker niedawno dostał zaległy prezent urodzinowy (ta większa część prezentu ma się rozumieć), czyli nowe legowisko...i co się stało? psa nie ma :diabloti: cały czas leży i śpi, śpi i leży, ani myśli z niego wyłazić :diabloti: ewentualnie wychodzi na jedzenie i spacer :evil_lol:
jeśli chcesz mieć spokój zrób Ozzulkowi podobny prezent ;) :evil_lol:

O,i wlasnie mi przypomnialas co jeszcze mialam kupic....
Poka to legowisko,ktore zatrzymuje rozpedzonego psa:evil_lol::evil_lol:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial] A[/FONT][FONT=Arial] ja dziś zaszalałam ... napisałam sprawozdanie z diagnozy grupy , całoroczny plan pracy wyrównawczej dla dzieci , upiekłam sernik , ugotowałam 2 rodzaje kapustki ;)...jutro z Ozzulkiem na zabieg a w sobotę z Tengusią do Madzi pomykamy [/FONT]

Trzymamy lapy za Ozzulka.