Alicja Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [FONT=Arial]Potrzebny DT [płatny do 300zł miesięcznie ] dla tej dziewczynki http://www.dogomania.pl/forum/f28/mini-astka-pittbulka-z-lancucha-szuka-cieplego-miejsca-148226/index4.html#post13435544[/FONT] Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='deer_1987']i jak impreza? :D[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a nie było żadnej imprezki ...szara rzeczywistość :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cola Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy słonecznie :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a nie było żadnej imprezki ...szara rzeczywistość :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ...to może chociaż Ozzulek dostał coś gratis? :cool3: jakaś kostka, gryzak? Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Cola']Witamy słonecznie :loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaneczko :loveu::multi:u mnie też słonko wychodzi zza chmurek [/B][/COLOR][/FONT] ...to może chociaż Ozzulek dostał coś gratis? :cool3: jakaś kostka, gryzak?[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oczywiście , ze zamówiliśmy na bazarku u Ninki smaczki psiowe :loveu:i już zostały skonsumowane :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Aluchna! :D[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [QUOTE]Napisał [B]Alicja[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/teraz-ozzy-nie-tylko-15076-post13434329/#post13434329"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1165/myslisz-ze-wszystko-widziales-nie-obcy-szczeniak-z-interwencji-172460/"]http://www.dogomania.pl/forum/f1165/...wencji-172460/[/URL] :shake:[/I] [/QUOTE] to przestało być do ogarnięcia :shake: co chwila to "lepszy" scenariusz Quote
Cola Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]oczywiście , ze zamówiliśmy na bazarku u Ninki smaczki psiowe :loveu:i już zostały skonsumowane :p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] czyli impreza była :p Joker niedawno dostał zaległy prezent urodzinowy (ta większa część prezentu ma się rozumieć), czyli nowe legowisko...i co się stało? psa nie ma :diabloti: cały czas leży i śpi, śpi i leży, ani myśli z niego wyłazić :diabloti: ewentualnie wychodzi na jedzenie i spacer :evil_lol: jeśli chcesz mieć spokój zrób Ozzulkowi podobny prezent ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [FONT=Arial][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/9-szczeniakow-wywalonych-w-kartonie-suka-nedza-zostawione-na-smierc-172264/index5.html[/url] wiecie co ...żyć sie odechciewa :-([/B][/FONT] [FONT=Arial][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/13413589-post3569.html[/url][/B][/FONT] Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Vectra']to przestało być do ogarnięcia :shake: co chwila to "lepszy" scenariusz[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dokładnie :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cola']czyli impreza była :p Joker niedawno dostał zaległy prezent urodzinowy (ta większa część prezentu ma się rozumieć), czyli nowe legowisko...i co się stało? psa nie ma :diabloti: cały czas leży i śpi, śpi i leży, ani myśli z niego wyłazić :diabloti: ewentualnie wychodzi na jedzenie i spacer :evil_lol: jeśli chcesz mieć spokój zrób Ozzulkowi podobny prezent ;) :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Ozzy ma leżanko :roll: ale śpi głównie w naszy łóżku :diabloti: zresztą ja nie mam z nim problemów w domu , nie grandzi :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cola Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzy ma leżanko :roll: ale śpi głównie w naszy łóżku :diabloti: zresztą ja nie mam z nim problemów w domu , nie grandzi :p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] nie żebym miała problemy z Jokerem, ale czasami jak mu palma odbiła :angryy: i latał po mieszkaniu z zabawkami..tak teraz ni ma psa :diabloti: nawet rano nie przychodzi się przywitać jak to miał w swoim zwyczaju i wymuszać spacer poranny (nawet jeśli był 4h wcześniej :mad:) jak TZ wraca do domu to pyta się "Gdzie jest pies?" :evil_lol: :evil_lol: Quote
kataryna18 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 a ja t odkryłam super wątek:diabloti: same asy hehe:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Cola napisał(a):nie żebym miała problemy z Jokerem, ale czasami jak mu palma odbiła :angryy: i latał po mieszkaniu z zabawkami..tak teraz ni ma psa :diabloti: nawet rano nie przychodzi się przywitać jak to miał w swoim zwyczaju i wymuszać spacer poranny (nawet jeśli był 4h wcześniej :mad:) jak TZ wraca do domu to pyta się "Gdzie jest pies?" :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]z Ozzym jakoś tak od początku udało sie zgrać ,że szaleństwa na podwórku a w domeczku spoko ;) Fajnie ze Jokerowi przypasowało spanko :loveu:[/FONT] Tengusia napisał(a):dzien dobry cioteczka :grins:[FONT=Arial] doberek :p[/FONT] kataryna18 napisał(a):a ja t odkryłam super wątek:diabloti: same asy hehe:evil_lol: [FONT=Arial] a witamy ;) tu asiory całym pyszczkiem ;)[/FONT] [FONT=Arial] A ja dziś zaszalałam ... napisałam sprawozdanie z diagnozy grupy , całoroczny plan pracy wyrównawczej dla dzieci , upiekłam sernik , ugotowałam 2 rodzaje kapustki ;)...jutro z Ozzulkiem na zabieg a w sobotę z Tengusią do Madzi pomykamy [/FONT] Quote
Tengusia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] A ja dziś zaszalałam ... napisałam sprawozdanie z diagnozy grupy , całoroczny plan pracy wyrównawczej dla dzieci , upiekłam sernik , ugotowałam 2 rodzaje kapustki ;)...jutro z Ozzulkiem na zabieg a w sobotę z Tengusią do Madzi pomykamy [/FONT] trzymamy kciukaski za Ozzulka no i my jutro z Bolusiem do kontroli jedziemy :roll: a w sobote poznam Grosie i Klocusia :multi::multi::multi: i zjem sernika i dwie kapustki i kotlecika :sabber::eating::sabber: Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Tengusia napisał(a):trzymamy kciukaski za Ozzulka no i my jutro z Bolusiem do kontroli jedziemy :roll: a w sobote poznam Grosie i Klocusia :multi::multi::multi: i zjem sernika i dwie kapustki i kotlecika :sabber::eating::sabber: [FONT=Arial]jak Cię nie zostawię pod Billą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] szczymaj szczymaj ...i My za Was trzymamy :kciuki:[/FONT] Quote
Tengusia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jak Cię nie zostawię pod Billą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] szczymaj szczymaj ...i My za Was trzymamy :kciuki:[/FONT] ty pamietaj ze jutro jest piatek a nie sobota co bys tam pod ta Billa jutro na mnie nie czekala :roflt: Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Tengusia napisał(a):ty pamietaj ze jutro jest piatek a nie sobota co bys tam pod ta Billa jutro na mnie nie czekala :roflt: :eviltong::eviltong:[FONT=Arial]:eviltong: jutro od weta prosto do Madzi pomykam :p[/FONT] Quote
agaga21 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Alicja napisał(a)::eviltong::eviltong:[FONT=Arial]:eviltong: jutro od weta prosto do Madzi pomykam :p[/FONT] a to już jutro zabieg? Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 agaga21 napisał(a):a to już jutro zabieg? [FONT=Arial]o 11 jedziemy na kontrolę i zobaczymy jaka będzie decyzja ... a że wet w Jastrzębiu to nie wracam do domu tylko będę czekać u Magdy [/FONT] Quote
Cola Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Trzymamy mocno kciuki za Ozzulka :bigok::bigok::bigok: Quote
agbar Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cola napisał(a):czyli impreza była :p Joker niedawno dostał zaległy prezent urodzinowy (ta większa część prezentu ma się rozumieć), czyli nowe legowisko...i co się stało? psa nie ma :diabloti: cały czas leży i śpi, śpi i leży, ani myśli z niego wyłazić :diabloti: ewentualnie wychodzi na jedzenie i spacer :evil_lol: jeśli chcesz mieć spokój zrób Ozzulkowi podobny prezent ;) :evil_lol: O,i wlasnie mi przypomnialas co jeszcze mialam kupic.... Poka to legowisko,ktore zatrzymuje rozpedzonego psa:evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial] A[/FONT][FONT=Arial] ja dziś zaszalałam ... napisałam sprawozdanie z diagnozy grupy , całoroczny plan pracy wyrównawczej dla dzieci , upiekłam sernik , ugotowałam 2 rodzaje kapustki ;)...jutro z Ozzulkiem na zabieg a w sobotę z Tengusią do Madzi pomykamy [/FONT] Trzymamy lapy za Ozzulka. Quote
Tengusia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 my juz po kontroli teraz trzymamy za was :bigok::bigok::bigok::bigok::bigok: Quote
Recommended Posts