jonQuilla Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [FONT=Georgia]a co to takie brzydkie się przyczepiło do Ozzulca? :shake:[/FONT] Quote
Kiłi Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Halo witam pańcie Ozzulcową, dawno mnie nie było:shake: Zapomniałam, że jest takie cóś jak sybskrybcja:evil_lol: Alicja napisał(a): [FONT=Arial]Potem koniecznie na L4 bo Ozzulek idzie pod nóż :-([/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]http://img269.imageshack.us/img269/5233/13669602.jpg[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]http://img9.imageshack.us/img9/7641/60117985.jpg[/FONT] A co się łOzzulcowi stało??:crazyeye::-( Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Matusz napisał(a):Brrrryyyyyyyyy:diabloti::diabloti::diabloti: wstałem, mniej wypoczęty, ale bez bólu głowy:p [FONT=Arial]no ja też spoczko :p[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]a co to takie brzydkie się przyczepiło do Ozzulca? :shake:[/FONT] Kiłi napisał(a):Halo witam pańcie Ozzulcową, dawno mnie nie było:shake: Zapomniałam, że jest takie cóś jak sybskrybcja:evil_lol: A co się łOzzulcowi stało??:crazyeye::-( [FONT=Arial] no urosło takie coś :-([/FONT] Quote
Matusz Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]no ja też spoczko :p[/FONT] ale wczoraj był odjazd :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Matusz napisał(a): ale wczoraj był odjazd :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:roll:szkoda ze wyłączyłam kamerowanie :diabloti:[/FONT] Quote
Matusz Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:roll:szkoda ze wyłączyłam kamerowanie :diabloti:[/FONT] i bardzo dobrze właśnie ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma, że boli, taka prawda:p Quote
Maga100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 no to współczucia dla Ozzulca, biedny piesek, co mu zrobilaś? :placz: A co jest na tym filmie, bo ja nie mam zamiaru go oglądać? :cool1: Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 dbsst napisał(a):i kiedy idzie :razz: [FONT=Arial] początkiem listopada [/FONT] Maga100 napisał(a):no to współczucia dla Ozzulca, biedny piesek, co mu zrobilaś? :placz: [FONT=Arial]samo wyrosło ....w sierpniu jeszcze tego nie miał :shake:[/FONT] A co jest na tym filmie, bo ja nie mam zamiaru go oglądać? :cool1: [FONT=Arial]jak se chłopak jakowyś rozpłatał twarz na pół skacząc do wody :angryy:[/FONT] Quote
lolka75 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ojejku moj Ozulek:-( ale to jakies dzikie mieso czy cos:roll:... ciachna i po klopocie... Bedzie dobrze:multi::loveu: czesc Alusia:loveu: Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 jestem zła niepocieszona i w ogóle :shake: Quote
agaga21 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 alicja, nie martw się, na pewno ta narośl to nic poważnego a ozzulek silny, dobrze zniesie narkozę. nas prawdopodobnie też czeka zabieg, tyle że trochę głębiej lecterkowi dziadostwo się zrobiło:-( Quote
Maga100 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]jak se chłopak jakowyś rozpłatał twarz na pół skacząc do wody :angryy:[/FONT] to dobrze, że nie zajrzałam :cool1: Quote
Kiłi Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]no urosło takie coś :-([/FONT] Oj biedny:shake: Trzymam kciuki, żeby było ok... Quote
fioneczka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ooooo mamusiu co to za paskuda sie do Ozzulinki przyczepiła :placz: Jessssu niech te wszystkie dziadostwa dadza spokój naszym psiakom !!!!!!!! Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 jbk napisał(a):Dzień dobry Alu :) [FONT=Arial]heyka Joasiu [/FONT] lolka75 napisał(a):ojejku moj Ozulek:-( ale to jakies dzikie mieso czy cos:roll:... ciachna i po klopocie... Bedzie dobrze:multi::loveu: czesc Alusia:loveu: [FONT=Arial]cześć Loluś ....ale póki co przez ten kłopot to spać nie moge :shake:[/FONT] dbsst napisał(a):jestem zła niepocieszona i w ogóle :shake: [FONT=Arial]czym i wogóle :shake:[/FONT] agaga21 napisał(a):alicja, nie martw się, na pewno ta narośl to nic poważnego a ozzulek silny, dobrze zniesie narkozę. nas prawdopodobnie też czeka zabieg, tyle że trochę głębiej lecterkowi dziadostwo się zrobiło:-( [FONT=Arial]chyba se siądziemy na odstresa na Skypie któregoś wieczora po niedzieli ...bo nie mam z kim o tym pogadać :-([/FONT] Maga100 napisał(a):to dobrze, że nie zajrzałam :cool1: [FONT=Arial]aaaa tam przeżyłabyś [/FONT]:cool1: Kiłi napisał(a):Oj biedny:shake: Trzymam kciuki, żeby było ok... [FONT=Arial]trzymaj ...przydadzą się [/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 fioneczka napisał(a):ooooo mamusiu co to za paskuda sie do Ozzulinki przyczepiła :placz: Jessssu niech te wszystkie dziadostwa dadza spokój naszym psiakom !!!!!!!! [FONT=Arial]nie chcą tych naszych psiaków te plagi egipskie zostawic w spokoju [/FONT][FONT=Arial]:shake:[/FONT] Quote
agaga21 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]chyba se siądziemy na odstresa na Skypie któregoś wieczora po niedzieli ...bo nie mam z kim o tym pogadać :-([/FONT] [FONT=Arial][/FONT] no ja też... Quote
WeronikaM Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 cześć :hand: trzymam kciuki za twego psika :loveu::p Quote
jbk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Mizianko niedzielne dla Ozzulka :glaszcze: A Ty trzymaj się Alunia, będzie dobrze, zobaczysz :) Quote
Alicja Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 agaga21 napisał(a):no ja też... [FONT=Arial] to po niedzielce będę sie do Ciebie dobijać :oops:[/FONT] WeronikaM napisał(a):cześć :hand: trzymam kciuki za twego psika :loveu::p [FONT=Arial] trzymaj ...każdy kciuk się przyda ;)[/FONT] dbsst napisał(a):Ozzulcem :shake:[FONT=Arial] ja też :shake:[/FONT] jbk napisał(a):Mizianko niedzielne dla Ozzulka :glaszcze: A Ty trzymaj się Alunia, będzie dobrze, zobaczysz :) [FONT=Arial]Asik , miałam wogóle nic nie pisać , ale może akurat ktoś miał z czymś takim do czynienia to potrafi poradzić , doradzić , a tak to nawet bym nie pisała nic o tym co sie dzieje bo jakoś tak nie lubie doopy sobą zawracać . W poniedziałek daję ostatni zastrzyk , koło środy , czwartku kontrola i umawiamy sie na zabieg ... MUSI być dobrze :kciuki: [/FONT] Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cześć Alu :multi: Trzymam kciuki za Ozzulka, mam nadzieję, że uda się szybciutko to coś usunąć. Piękne fotki z Karpacza http://images6.fotosik.pl/554/3006666b0cb7abf3.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts