Alicja Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='malawaszka']ale fajny Pan Jeż :loveu::loveu::loveu: a pany zaskrońce nie som fajne :shake: aczkolwiek wolałabym mieć koło siebie zaskrońce niż zygzaki :shake: [FONT=Arial]chciałam jeża zapakować i zawieść do Pysi ...ale za daleko :grins: zaskrończaki muszą być , bo jeże jedzą zaskrończaki a zaskrończaki robaki :p[/FONT] [quote name='agaciaaa']Myślałam że nie zdążysz :diabloti: a tu psikus- tylko co napisałam i się fotki pojawiły :evil_lol: Jeżyk najfajniejszy :loveu: Bo to cienkie długie to mi sie wcale nie podoba :roll: :eviltong: [FONT=Arial]jeny marudy :shake: one wcale nie były cienkie :p[/FONT] Quote
Alicja Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='SZPiLKA23']:shock: waz jest przeeee [FONT=Arial]zaskrończyki są fajne :p[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jessssoooo ja sobie na kawkę wpadłam a tu wężę!!!!!!!!:smhair2: http://images6.fotosik.pl/472/0b1df7196f1fe9f4.jpg To ja wpadnę innym razem :scared:[/FONT] [FONT=Arial]Dżapko !!!!! pestkę zgubiłas :grins:[/FONT] [quote name='furciaczek']Jaaaki faaajny jezyk:loveu: [FONT=Arial]zapakować i wysłać ;)[/FONT] Quote
Vectra Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 jaki śliczny materiał na torebusie :diabloti: http://images6.fotosik.pl/472/0b1df7196f1fe9f4.jpg Quote
Alicja Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Vectra']jaki śliczny materiał na torebusie :diabloti: http://images6.fotosik.pl/472/0b1df7196f1fe9f4.jpg [FONT=Arial] na sznurówki do glanów :diabloti:[/FONT] Quote
Vectra Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] na sznurówki do glanów :diabloti:[/FONT] syczące sznurówki :multi: :loveu: :evil_lol: no i zgasili mi słońce :placz: Quote
ice_t Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 powtórze za innymi - jeżu jest fantastyczny, zaskrońców nie lubie bleee Quote
Rinuś Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ale Wy jesteście wredne :shake::eviltong: Cześc Alu :loveu::loveu::loveu: Widze, że rozwijasz talent fotografa :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 A gdzie to żeście się wybrali, Kolezanko Alicjo? Fotki takie jakby inne od wcześniejszych...:crazyeye: Pzdr. Quote
jonQuilla Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [FONT=Georgia]o Ty dobra jesteś ;) powinnaś zawodowo zająć się robieniem zdjęć z ukrycia :) nie miałam zielonego pojęcia że mi fotki robiłaś :cool3::cool3: to mi się podoba :loveu: http://images6.fotosik.pl/472/a53a28726d82e85f.jpg[/FONT] Quote
Selket Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Cudne fotki :loveu: :loveu: Cześć Alusia :calus: :calus: Quote
Alicja Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Vectra']syczące sznurówki :multi: :loveu: :evil_lol: no i zgasili mi słońce :placz: [FONT=Arial] u nas też zgasili , ale już oddali :p[/FONT] [quote name='ice_t']powtórze za innymi - jeżu jest fantastyczny, zaskrońców nie lubie bleee [FONT=Arial] jeżu niewyraźny jest ale nie chciałam go spłoszyć :razz:[/FONT][FONT=Arial]a zaskrończaki syczały :p[/FONT] [quote name='Rinuś']Ale Wy jesteście wredne :shake::eviltong: Cześc Alu :loveu::loveu::loveu: Widze, że rozwijasz talent fotografa :loveu: [FONT=Arial]:evil_lol: nio .... bo dotychczas byłam taka ....niedorozwinięta :roll::evil_lol:....Cieszkam ze wróciłaś :multi::loveu:[/FONT] [quote name='Asiaczek']A gdzie to żeście się wybrali, Kolezanko Alicjo? Fotki takie jakby inne od wcześniejszych...:crazyeye: Pzdr. [FONT=Arial]A kożelanko Asieńko byłam tam gdzie zawsze tylko po drugiej stronie rozlewiska ;) będą fotaski Ozzulka biegającego po wodzie po tym jak wpadł w bagienko to poznasz stare miejsce ;)[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]o Ty dobra jesteś ;) powinnaś zawodowo zająć się robieniem zdjęć z ukrycia :) nie miałam zielonego pojęcia że mi fotki robiłaś :cool3::cool3: to mi się podoba :loveu: http://images6.fotosik.pl/472/a53a28726d82e85f.jpg[/FONT] [FONT=Arial]no następnym razem podeślę Jurka do Ciebie ;)[/FONT] Quote
Tengusia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 wezy nie lubie ale jezyk slodki jest :loveu::loveu::loveu: fotki jak zawsze bowskie :oops: Quote
Basia&Safi Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 pieknie, miło popatrzec na takie focie :loveu: Quote
Alicja Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Tengusia']wezy nie lubie ale jezyk slodki jest :loveu::loveu::loveu: fotki jak zawsze bowskie :oops: [FONT=Arial] :p były też kwiatki ...takie kosaćce dziko rosnące ...pod ochroną i ktoś wpuścił poramańczowe rybki do rozlewiska :razz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 u nas na wsi dziś było bardzo w kratkę, a muchi się chcieli wsciec :angryy::mad: a teraz uwaga spamuję w tym jakże uczęszczanym wąteczku - Alunia wybacz :oops: Kochani ankietę na dogo wygrała missieek :laola: teraz proszę Was o głosowanie na Krakvecie :modla: :multi::loveu: [FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-kwiecień 2009”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz [FONT=Verdana]missieek - pozycja pierwsza [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT] Quote
Alicja Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [FONT=Arial]spamuj ...masz moje pozwoleństwo :p[/FONT] Quote
lolka75 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='malawaszka']u nas na wsi dziś było bardzo w kratkę, a muchi się chcieli wsciec :angryy::mad: a teraz uwaga spamuję w tym jakże uczęszczanym wąteczku - Alunia wybacz :oops: Kochani ankietę na dogo wygrała missieek :laola: teraz proszę Was o głosowanie na Krakvecie :modla: :multi::loveu: [FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-kwiecień 2009”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz [FONT=Verdana]missieek - pozycja pierwsza [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT] Wasia? chyba maj?:roll:.....czy nie?:niewiem: Quote
malawaszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 masz rację Lolka - ślepa jestem i skopiowałam stary tekst, ale wiadomo o co chodzi :oops::evil_lol: Quote
lolka75 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Zaglosowlam na Misiek obowiazkowo rajuuuuu:oops: ja myslalam ze u Wasi jestem na blozku:roll: Przepraszam Alusia:oops: i witkam serdecznie:loveu: Fotki widzialam i zazdraszczam takich slicznych obiektow do fotografowania. Ja tez chcialam jeza:roll:, bo to Eryka najulubsiensze zwierzatko. a weze bardzo mie sie podobaja...bardzo bardzo:loveu:. Cchialam miec weza w domku ale drugi polow ma fobie:roll::shake: Quote
Matusz Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 mnie Alutka też nie będzie w lipcu, bo w lipcu to już raczej będę pracował. a będę pod koniec czerwca, szkoda, bo znów się nie spotkamy:diabloti: no ale może w sierpniu nawiedzę samą babi na ślunsku?:diabloti: Quote
Recommended Posts