Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ale fajny Pan Jeż :loveu::loveu::loveu: a pany zaskrońce nie som fajne :shake: aczkolwiek wolałabym mieć koło siebie zaskrońce niż zygzaki :shake:

[FONT=Arial]chciałam jeża zapakować i zawieść do Pysi ...ale za daleko :grins:

zaskrończaki muszą być , bo jeże jedzą zaskrończaki a zaskrończaki robaki :p
[/FONT]

[quote name='agaciaaa']Myślałam że nie zdążysz :diabloti: a tu psikus- tylko co napisałam i się fotki pojawiły :evil_lol:

Jeżyk najfajniejszy :loveu: Bo to cienkie długie to mi sie wcale nie podoba :roll: :eviltong:

[FONT=Arial]jeny marudy :shake: one wcale nie były cienkie :p[/FONT]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']:shock: waz jest przeeee

[FONT=Arial]zaskrończyki są fajne :p[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jessssoooo ja sobie na kawkę wpadłam a tu wężę!!!!!!!!:smhair2:
http://images6.fotosik.pl/472/0b1df7196f1fe9f4.jpg

To ja wpadnę innym razem :scared:
[/FONT]

[FONT=Arial]Dżapko !!!!! pestkę zgubiłas :grins:[/FONT]

[quote name='furciaczek']Jaaaki faaajny jezyk:loveu:

[FONT=Arial]zapakować i wysłać ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
na sznurówki do glanów :diabloti:
[/FONT]
syczące sznurówki :multi: :loveu: :evil_lol:

no i zgasili mi słońce :placz:

Posted

[quote name='Vectra']syczące sznurówki :multi: :loveu: :evil_lol:

no i zgasili mi słońce :placz:
[FONT=Arial]
u nas też zgasili , ale już oddali :p
[/FONT]

[quote name='ice_t']powtórze za innymi - jeżu jest fantastyczny, zaskrońców nie lubie bleee
[FONT=Arial]
jeżu niewyraźny jest ale nie chciałam go spłoszyć :razz:
[/FONT][FONT=Arial]a zaskrończaki syczały :p[/FONT]

[quote name='Rinuś']Ale Wy jesteście wredne :shake::eviltong:

Cześc Alu :loveu::loveu::loveu:

Widze, że rozwijasz talent fotografa :loveu:

[FONT=Arial]:evil_lol: nio .... bo dotychczas byłam taka ....niedorozwinięta :roll::evil_lol:....Cieszkam ze wróciłaś :multi::loveu:[/FONT]

[quote name='Asiaczek']A gdzie to żeście się wybrali, Kolezanko Alicjo? Fotki takie jakby inne od wcześniejszych...:crazyeye:

Pzdr.

[FONT=Arial]A kożelanko Asieńko byłam tam gdzie zawsze tylko po drugiej stronie rozlewiska ;) będą fotaski Ozzulka biegającego po wodzie po tym jak wpadł w bagienko to poznasz stare miejsce ;)[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]o Ty dobra jesteś ;)
powinnaś zawodowo zająć się robieniem zdjęć z ukrycia :)
nie miałam zielonego pojęcia że mi fotki robiłaś :cool3::cool3:

to mi się podoba :loveu:
http://images6.fotosik.pl/472/a53a28726d82e85f.jpg
[/FONT]

[FONT=Arial]no następnym razem podeślę Jurka do Ciebie ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']

wezy nie lubie ale jezyk slodki jest :loveu::loveu::loveu:

fotki jak zawsze bowskie :oops:

[FONT=Arial]
:p były też kwiatki ...takie kosaćce dziko rosnące ...pod ochroną i ktoś wpuścił poramańczowe rybki do rozlewiska :razz:
[/FONT]

Posted

u nas na wsi dziś było bardzo w kratkę, a muchi się chcieli wsciec :angryy::mad:

a teraz uwaga spamuję w tym jakże uczęszczanym wąteczku - Alunia wybacz :oops:

Kochani ankietę na dogo wygrała missieek :laola: teraz proszę Was o głosowanie na Krakvecie :modla: :multi::loveu:

[FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-kwiecień 2009”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz [FONT=Verdana]missieek - pozycja pierwsza [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']u nas na wsi dziś było bardzo w kratkę, a muchi się chcieli wsciec :angryy::mad:

a teraz uwaga spamuję w tym jakże uczęszczanym wąteczku - Alunia wybacz :oops:

Kochani ankietę na dogo wygrała missieek :laola: teraz proszę Was o głosowanie na Krakvecie :modla: :multi::loveu:

[FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-kwiecień 2009”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz [FONT=Verdana]missieek - pozycja pierwsza [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT]

Wasia? chyba maj?:roll:.....czy nie?:niewiem:

Posted

Zaglosowlam na Misiek obowiazkowo

rajuuuuu:oops: ja myslalam ze u Wasi jestem na blozku:roll:

Przepraszam Alusia:oops: i witkam serdecznie:loveu:
Fotki widzialam i zazdraszczam takich slicznych obiektow do fotografowania. Ja tez chcialam jeza:roll:, bo to Eryka najulubsiensze zwierzatko. a weze bardzo mie sie podobaja...bardzo bardzo:loveu:. Cchialam miec weza w domku ale drugi polow ma fobie:roll::shake:

Posted

mnie Alutka też nie będzie w lipcu, bo w lipcu to już raczej będę pracował.

a będę pod koniec czerwca, szkoda, bo znów się nie spotkamy:diabloti: no ale może w sierpniu nawiedzę samą babi na ślunsku?:diabloti: