Selket Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Cześć Alusia, przyszłam się przytulić :calus: :calus: Quote
BeaC Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 hejka wpadłam się witnąć ostatnio niestety wogóle nie mam czasu a na dogo już szczególnie:-( Quote
Alicja Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Aga K napisał(a):Witaj Alus :buzi: Jezu !!! przeciez to jacys popier*****y. Noz w kieszeni to za malo ...... moj jest taki smieciarz :roll: jak go czasem natknie to podlapuje co lezy przed nim :roll: A jezeli chodzi o sprzatanie to u mnie w ,miescie nie widzialam ANI JEDNEGO KOSZA na odchody. Za to moja kolezanka mnie posumowala ze to obojetne do jakiego kosza sie to wrzuca ...... szkoda komentowac [FONT=Arial]u nas tysz niet koszów ...ponoć mają zakupić :p[/FONT] [FONT=Arial]zresztą wole psią koope na trawniku niż rozbebeszoną podpaskę :angryy: czy pampersa :angryy:[/FONT] furciaczek napisał(a):Ojjj jakbbym dorwala takiego to bym my te igly z drugiej strony wepchnela///powoli zeby cierpial:angryy::angryy: Co do sprzatania, tutaj co chwile w parku jakis kosz na koopki...ale co z tego?? Wlasciciele duzych psow sprzataja a posiadacze malych juz nie...i co dziwne zalatwi sie taki maly piesek na wejsciu pod blokiem i nikt nic nie powie...a przeciez koopa taka sama ino mniejsza, tez idzie wtepnac i tez smierdzi ( tak obserwuje rozne psie koopy:lol: i sie zastanawiam czym ludzie te psy karmia, tragedia)... [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ty też ogladasz :evil_lol:[/FONT] malawaszka napisał(a):a myslałam, że to tylko u nas tak jest :shake: [FONT=Arial]a widzisz nie moze być inaczej bośmy w UE;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Selket napisał(a):Cześć Alusia, przyszłam się przytulić :calus: :calus: [FONT=Arial]oć Karolcia :calus:[/FONT] BeaC napisał(a):hejka wpadłam się witnąć ostatnio niestety wogóle nie mam czasu a na dogo już szczególnie:-( [FONT=Arial]oj zagoniona bidulko ty [/FONT]:glaszcze: Quote
Alicja Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 [FONT=Arial]Zapraszam na BAZARKI http://www.dogomania.pl/forum/f99/gotuj-z-dogo-przepisy-kulinarne-137751/#post12285842 http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-roznosci-dla-bandy-bogatynskiej-137617/[/FONT] Quote
Vectra Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Bry wieczór sobie powiem , dopijając piwo :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Vectra napisał(a):Bry wieczór sobie powiem , dopijając piwo :diabloti: mnie jeszcze pół zostało :drinking: Quote
agbar Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dzien dobry:grins::loveu:Obzarlam sie na sniadanie jak swin jakis...teraz dogorywam...:evil_lol: Quote
bonita Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Heloł mła sis:multi: Przyszłam się przywitać niecałkiem o poranku:evil_lol: Quote
Tengusia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 a nasza Alicja lazi wszedzie tylko do siebie nie zaglada ale ciiiiiii Quote
Alicja Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Vectra']Bry wieczór sobie powiem , dopijając piwo :diabloti: [FONT=Arial]dziś tez ;):razz:[/FONT] [quote name='malawaszka']mnie jeszcze pół zostało :drinking: [FONT=Arial]oj już pewnie osuszone :p[/FONT] [quote name='agbar']dzien dobry:grins::loveu:Obzarlam sie na sniadanie jak swin jakis...teraz dogorywam...:evil_lol: [FONT=Arial]poka świnia ;) bry :grins: :loveu:[/FONT] [quote name='bonita']Heloł mła sis:multi: Przyszłam się przywitać niecałkiem o poranku:evil_lol: [FONT=Arial] witam :multi: też niecalkiem o poranku ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Hej,, hej, jestem,żyję... Pzdr. [FONT=Arial]:multi: witaj Asiaczku [/FONT] [quote name='Aga&Ganja']Hej Ala! :) Co tam u was? :) [FONT=Arial] stara bida ;)[/FONT] [quote name='Tengusia']a nasza Alicja lazi wszedzie tylko do siebie nie zaglada ale ciiiiiii [FONT=Arial]no jakoś tak ;)[/FONT] Quote
emdziolek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :hand: A ja przyszłam Cię przywitać wieczorkiem:loveu: Quote
Alicja Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='emdziolek']:hand: A ja przyszłam Cię przywitać wieczorkiem:loveu: [FONT=Arial] :razz::razz: nie boisz siem tak po nocy latać ;):evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Matusz']Bry wieczór ! :loveu:;) [FONT=Arial] Bry Wnuśku :loveu:;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Tengusia']a ja mam piweczko [quote name='SZPiLKA23']Ja tezzzzz:eviltong: [FONT=Arial] a ja nie :shake::evil_lol:[/FONT] Quote
Karilka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Oj ciotki nie rozpijajta sie tak:shake:. Latające prosiaczki!:multi: Quote
Tengusia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]a ja nie :shake::evil_lol:[/FONT] to ja siem z toba podziele Quote
anetta Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Helooouuuuuuu:loveu::loveu: Przepiekne zdjęcia widziałam :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts