Alicja Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='fioneczka']wczoraj z mężem podziwialiśmy zdjęcia Ozulka ... sa extra ... ale sprowadzę Cię na ziemię moja droga że to dzieki cudnemu modelowi one takie extra :evil_lol::eviltong: a tak naprawdę zdjęcia bardzo profesjonalne ... pogratulować ps. a na wątku Fionki napisałam Ci co dalej robimy ;) [FONT=Arial]nio model jedyny i niepowtarzalny :loveu:;) polecę za moment ;)[/FONT] [quote name='jbk']Przyszłam pomachać łapką :) [FONT=Arial]wow ...łapka Cię nie boli ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ale mi się jego budowa podoba:loveu:idealna:p http://images6.fotosik.pl/472/39dc50743156cc04.jpg A zdjęcia.... od dziś mówię do Ciebie "Mistrzu";):loveu: Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Medorowa']ale mi się jego budowa podoba:loveu:idealna:p http://images6.fotosik.pl/472/39dc50743156cc04.jpg A zdjęcia.... od dziś mówię do Ciebie "Mistrzu";):loveu: [FONT=Arial]nio mi tez sie chłopaś podobje :loveu::loveu: a mogłabyś Miszczynio :razz: tak kobieco;):evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nio mi tez sie chłopaś podobje :loveu::loveu: a mogłabyś Miszczynio :razz: tak kobieco;):evil_lol:[/FONT] Mówisz i masz:grins:;) Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Medorowa napisał(a):Mówisz i masz:grins:;) :calus: :multi::multi::multi: Quote
Basia&Safi Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 jeeee ale wam fajnieee :roll: a ja do pracy :angryy: a jak nie to moze ustron :evil_lol::eviltong: i syneczek sie wykapie Quote
rufusowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Cze Ala :p [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]muszę mu kupić szeleczki , chciałam z Pitmana ...ale kurde szeleczki cena spoko ...tylko przesyłka :roll: cena kosmiczna [/FONT] ano osłabiająca ta cena....my zamawiałyśmy we tsy, wiec wyszło po piątaku... aaale słyszałam albo czytałam gdziesik, że jakąś wystawe ma sponsorować i mają być dostepne szeleczki i takie tam :razz: Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [FONT=Arial]KATOWICE pomocy [/FONT] Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 687x930. Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Tengusia']a w sobote do Ozzulca [FONT=Arial]masz gogle i pilotkie :grins:[/FONT] [quote name='Basia&Safi']jeeee ale wam fajnieee :roll: a ja do pracy :angryy: a jak nie to moze ustron :evil_lol::eviltong: i syneczek sie wykapie [FONT=Arial]olej robote :mad:[/FONT] [quote name='rufusowa']Cze Ala :p ano osłabiająca ta cena....my zamawiałyśmy we tsy, wiec wyszło po piątaku... aaale słyszałam albo czytałam gdziesik, że jakąś wystawe ma sponsorować i mają być dostepne szeleczki i takie tam :razz: [FONT=Arial]no w Krakowie mają być na zawodach ... ale to i tak mnie drożej wyjdzie dojazd więc chyba zamowie netem :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Vectra']czy działa Wam gygy ? [FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy:nie działa :placz:[/FONT] Quote
Vectra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy:nie działa :placz:[/FONT] a już chciałam podpalić tepse :angryy: :angryy: :angryy: Quote
agaciaaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Cześc :multi: ale superowe szaleństwa w wodzie :multi: http://images6.fotosik.pl/472/8c1d4915d567f39a.jpg i jaki fajny glutek :lol: Quote
Matusz Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 mnie też nie działa... :angryy: hej Aliszjo :loveu: Quote
Rinuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Mi też nie działa :placz: Ja się sobie dziwie bo od kilku miesięcy nie kupiłam Brutuskowi żadnej obroży, szelek ani smyczy :evil_lol: wyleczyłam się z nałogu ? :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Rinuś']Mi też nie działa :placz: Ja się sobie dziwie bo od kilku miesięcy nie kupiłam Brutuskowi żadnej obroży, szelek ani smyczy :evil_lol: wyleczyłam się z nałogu ? :evil_lol: nie , nie - masz inny nałóg :diabloti: jak on się nazywa :hmmmm: Łukasz ? :cool3: Quote
Medorowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 mi też nie działa i jestem z tego powodu co najmniej w... bardzo niezadowolona:angryy::angryy: Quote
Vectra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Alicja']Awaria serwerów GG :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Rinuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Vectra']nie , nie - masz inny nałóg :diabloti: jak on się nazywa :hmmmm: Łukasz ? :cool3: A myslałam, że nikt tego nie zauwazy :eviltong: no fakt, mój nowy nałóg zajmuje mi sporo czasu i pieniędzy :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Rinuś']A myslałam, że nikt tego nie zauwazy :eviltong: no fakt, mój nowy nałóg zajmuje mi sporo czasu i pieniędzy :evil_lol: [FONT=Arial] eeeee no to on powinien wydawać ;)[/FONT] Quote
Matusz Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Alicja']Awaria serwerów GG <LOL> :diabloti: Quote
Rinuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] eeeee no to on powinien wydawać ;)[/FONT] No widzisz...ma chwilowy kryzys... ide spać, dobranoc :loveu: Quote
Recommended Posts