Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='ice_t']Doberek przy porannej kaff[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj między dwiema kaffami ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to takie małe XL ki ... zaglądłam :pale ZAPRASZAM na zakupki w imieniu Waszki i psiaczków :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] niektóre nie takie małe :razz: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='malawaszka']niektóre nie takie małe :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nosiłam 40-42 ;) muszę muszę ......ukradłam u Menrzusia [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6629/59411.jpg[/IMG] Quote
jbk Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Witam Alusiu spomiędzy zeznań.... Jestem bliska szaleństwa już..... RATUNKU! Quote
agnethka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ha ha ...ale byłby efekcior na ringu staffiorów :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] noo... ale nie będę testować :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='jbk']Witam Alusiu spomiędzy zeznań.... Jestem bliska szaleństwa już..... RATUNKU![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: to nie zeznawaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a tak serio serio ...współczuwam :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnethka']noo... ale nie będę testować :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szkoda :grins: Wróciłam z pracy idem na kaff z TZtem ...potem zwrócę się ku Wam ;) takie dziś motto znalazłam [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Przyjaciele są,jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak latać. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]:multi: Cześć Alutku z Ozzulcem :loveu:[/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Przyjaciele są,jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak latać. [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=DarkOrange][B]Piękne słowa i prawdziwe. Buziaczki!:loveu: Ode mnie, Lusiaczka chorebzdy i psiarni :)[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]Przyjaciele są,jak ciche anioły, które podnoszą nas, [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak latać. [/COLOR][/FONT][/B][/quote] piekne i prawdziwe..... Quote
Selket Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Cześć:loveu: Dzisiaj mamy, mamy, mamy............mamy......... SŁONECZKO:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='agbar']piekne i prawdziwe.....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak też myślę [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć:loveu: Dzisiaj mamy, mamy, mamy............mamy......... SŁONECZKO:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:MY też :multi:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]wprawdzie padać padało troszkę ale teraz jest :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Czesc Alutka:multi::loveu: ale sie usmialam z obrazka o sprzataniu:evil_lol: ale najlepsza jest mina kury:roflt: co dzisziaj gotujesz? bo ja nie mam pomyslu:shake: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='lolka75']Czesc Alutka:multi::loveu: ale sie usmialam z obrazka o sprzataniu:evil_lol: ale najlepsza jest mina kury:roflt: co dzisziaj gotujesz? bo ja nie mam pomyslu:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Cześć Loluś :multi::loveu: no a rysuneczek ...to jak to nasi panowie wszystko biorą dosłownie :roflt: łazaneczki :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]:multi: Cześć Alutku z Ozzulcem :loveu:[/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Przyjaciele są,jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak latać. [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=DarkOrange][B]Piękne słowa i prawdziwe. Buziaczki!:loveu: Ode mnie, Lusiaczka chorebzdy i psiarni :)[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cześć dziewczyny z północy ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Przyjaciele są,jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak latać. [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Piękne, szkoda tylko, że o prawdziwą przyjaźń tak ciężko ... Witaj Alutko:loveu: Quote
Tengusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 witaj Alicjo z krainy OZZ :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='Medorowa']Piękne, szkoda tylko, że o prawdziwą przyjaźń tak ciężko ... [FONT=Arial][COLOR=Red][B] deficyt.... bo przyjaźń to często wyrzeczenie ...trzeba umieć siebie dać ...a dla wielu to trudne ...[/B][/COLOR][/FONT] Witaj Alutko:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Madzik :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']witaj Alicjo z krainy OZZ :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Tengusiu dziś z dobrym humorkiem :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 I guzik:roll: dzisiaj mamy to białe gie lecące z nieba razem z tym mokrym deszczem :roll: Cześć Alusia:calus: Quote
Tengusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]witaj Tengusiu dziś z dobrym humorkiem :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tia humorek i moze byl dobry ale pogoda za oknem paskudna jest :placz: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry mamcia :multi::multi::loveu: a ja myślałam ze tu będzie dużoooo nagadane a tu wcale tak dużo nie ma :crazyeye: co z Wami? :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Doberek:multi:,ja mam sredni chumorek...znowu nie moglam zasnac:roll: Quote
Tengusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Bullila.nl']Doberek:multi:,ja mam sredni chumorek...znowu nie moglam zasnac:roll:[/quote] ja z zasypaniem raczej problemow nie mam gorzej ze wstawaniem :mdrmed: Quote
ice_t Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 dzien dobrek , a u mnie.......................... słonko :) Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a u mnie pochmurno :roll: słoneczko usiłuje się przedrzeć przez chmury, ale jakoś kiepsko to wygląda :roll: Cześć :multi::loveu: :loveu: Quote
jbk Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pogoda ohydna, roboty w cholerę, aż się przykląć człowiekowi zachciewa.... Wrzuciłam parę fotek zimowych i powiem szczerze, wolałabym ten śnieg, niż to mokre paskudztwo na zewnątrz.... Quote
Recommended Posts