Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Kościołowi wara od edukacji:angryy:

dokładnie ....jestem przeciwna religii w szkole

[quote name='agnethka']batmanom się we łbach przewraca... :diabloti:

i jest coraz gorzej :cool1:

[quote name='Asiaczek']Ktoś kiedys zrobił błąd wprowadzając religię do szkół i teraz mamy takie właśnie kwiatki...
głupota, cynizm czy pazerność...

pzdr.

ktoś chciał tym sobie wyleczyć pewnie swoje komplexy i przypodobać się pewnej publice jego czasy minęły a my zbieramy te apfale :cool1:

[quote name='ice_t']dobry wieczorek, u mnie też sypie brrrrrrrr

bryyyyy u mnie za oknem też biało :mad:

Posted

[quote name='emdziolek']Szczególnie jak sie siedzi na wysokim stołku to problemy innych wydają sie takie małe:angryy:

A no witaj witaj popołudniowo :loveu::loveu:

witaj Emi :calus:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ktoś kiedys zrobił błąd wprowadzając religię do szkół i teraz mamy takie właśnie kwiatki...
głupota, cynizm czy pazerność...

pzdr.

Zgadzam się z Tobą całkowicie Asiaczku - to był błąd.
Religia to powinien być nasz wybór osobisty, a nie narzucanie jej nam wszędzie i wszystkim w życiu publicznym. Wszędzie wkoło panoszy się religia, a jak mają się czuć Ci, co są innego wyznania, czy w ogóle nie wierzący? to całkowity brak tolerancji dla innych i nie dawanie możności wyborów. To dyktatura......
Jestem katoliczką, ale drażni mnie wszędobylskość księży i ich pazerność na władzę. Echhhhhh szkoda gadać, bo tylko nerwy się roztrzęsie.
Moim zdanie ktoś stracił umiar i co najgorsze za przyzwoleniem władz.
Żyjemy w państwie kościelnym :roll:

Posted

[quote name='Alicja']
dokładnie ....jestem przeciwna religii w szkole

Dokładnie...chesz wierzyc- proszę bardzo nikt nie zabrania...ale po cholere tym jeszcze w szkole program zatykac i wytykać dzieci które są z innej wiary lub z rodzin ateistycznych.....bezsens kompletny:shake:

Posted

:multi: cześć Alutka :loveu: wstałaś już :razz:
u mnie ciemno jeszcze :roll: ale nie widzę, żeby padał śnieg :cool3:

Posted

Dziewczyny skoro tak nie lubicie księży to pomyślcie co miałam ja - nie-katoliczka chcąca ochrzcić dziecko :diabloti:.
Powiem wam tylko, że po 7 wizytach u proboszcza, jak już zagroziłam, że do biskupa pojadę [bo chrztu nie ma prawa odmówić, jeśli tylko mam zamiar wychować małego w wierze katolickiej] to się dopiero zgodził :mad:

Posted

Nie ma Cię jeszcze? Hmmm chyba tu trzeba koguta przysłać co by ci zapiał na dzień dobry bo chyba nie zauważyłaś, że nowy dzień nastał:diabloti:

Posted

KOchane Cioteczki :loveu::loveu::loveu: jestem ....szukałam wiosny ;) byłam w odwiedzinki :loveu::multi::loveu:

fotaski będą jak się zrobi lepsza pogoda bo bez przerwy zadymka :shake:...aha wiosny nie znalazłam ...ale spotkalam kogoś fajnistego ;)

Posted

[quote name='Alicja']KOchane Cioteczki :loveu::loveu::loveu: jestem ....szukałam wiosny ;) byłam w odwiedzinki :loveu::multi::loveu:

fotaski będą jak się zrobi lepsza pogoda bo bez przerwy zadymka :shake:...aha wiosny nie znalazłam ...ale spotkalam kogoś fajnistego ;)

tere fere wiosny Ty ciotka szukałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i tak przypadkiem normalnie kogoś fajnego spotkałaś ........... jaaaaasssssne :evil_lol:

pewnie czaiłaś się z drzewem a jak FAJNIASTY szedł toś mu psineczkę tę maleńką swoją pod nogi wepchnęłaś :eviltong:

jutro ja tez tak ide hihi :eviltong:

Posted

[quote name='fioneczka']tere fere wiosny Ty ciotka szukałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i tak przypadkiem normalnie kogoś fajnego spotkałaś ........... jaaaaasssssne :evil_lol:

pewnie czaiłaś się z drzewem a jak FAJNIASTY szedł toś mu psineczkę tę maleńką swoją pod nogi wepchnęłaś :eviltong:

jutro ja tez tak ide hihi :eviltong:

z psineczką poszukać wiosny albo przegonić zimę to lezę jutro ;)...dziś pojechałam w odwiedzinki :multi::loveu:

Posted

:multi:

Rozmawiałaś z pańciostwem Czwartka? :lol:
A jak on tam się czuje bo coś czytałam że niedomagał....

I głaski dla Ozzulca, niech moc będzie z nim przy wyciskaniu :lol: