Selket Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 I guzik:roll: dzisiaj mamy to białe gie lecące z nieba razem z tym mokrym deszczem :roll: Cześć Alusia:calus: Quote
Tengusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Alicja napisał(a): witaj Tengusiu dziś z dobrym humorkiem :loveu::multi: tia humorek i moze byl dobry ale pogoda za oknem paskudna jest :placz: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 dzień dobry mamcia :multi::multi::loveu: a ja myślałam ze tu będzie dużoooo nagadane a tu wcale tak dużo nie ma :crazyeye: co z Wami? :) :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Doberek:multi:,ja mam sredni chumorek...znowu nie moglam zasnac:roll: Quote
Tengusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bullila.nl napisał(a):Doberek:multi:,ja mam sredni chumorek...znowu nie moglam zasnac:roll: ja z zasypaniem raczej problemow nie mam gorzej ze wstawaniem :mdrmed: Quote
ice_t Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 dzien dobrek , a u mnie.......................... słonko :) Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a u mnie pochmurno :roll: słoneczko usiłuje się przedrzeć przez chmury, ale jakoś kiepsko to wygląda :roll: Cześć :multi::loveu: :loveu: Quote
jbk Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pogoda ohydna, roboty w cholerę, aż się przykląć człowiekowi zachciewa.... Wrzuciłam parę fotek zimowych i powiem szczerze, wolałabym ten śnieg, niż to mokre paskudztwo na zewnątrz.... Quote
bonsai_88 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jak wam źle to zapraszam do Gliwic :cool3:... Słoneczko pięknie świeci, cieplutko, suchutko, ślicznie i cudownie :loveu:. W sam raz na trening z Birmą za jakieś 2-3 godziny :p. Quote
Asiaczek Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 U nas tez słoneczko świeci, jest ciepło, w miare sucho... Pzdr. Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Aluuuuuu:placz:...obstaw jakiegos procha albo podnieś cisnienie bo nie wyrobię:shake: Quote
jbk Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cześć Alunia popołudniowo ;) Mam szczerą nadzieję, że wkrótce wyjdę z biura.... Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Bazarki na LOLKA ... http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-stroje-kapielowe-na-leczenie-asta-lolusia-do-18-03-a-133319/#post11944657 http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowa-skorzana-torba-portfel-etui-na-leczenie-asta-lolusia-do-18-03-a-133327/#post11944602 Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Selket napisał(a):I guzik:roll: dzisiaj mamy to białe gie lecące z nieba razem z tym mokrym deszczem :roll: Cześć Alusia:calus: u nas były wszystkie pory roku dziś ...ale rano o 6 lało jak z cebra :cool1: Witaj Selkeciku :loveu: Tengusia napisał(a):tia humorek i moze byl dobry ale pogoda za oknem paskudna jest :placz: to co ...czekamy na wiosnę :razz::razz: jonQuilla napisał(a):dzień dobry mamcia :multi::multi::loveu: a ja myślałam ze tu będzie dużoooo nagadane a tu wcale tak dużo nie ma :crazyeye: co z Wami? :) :evil_lol: bo zmęczenie wiosenne wszystkich ogarnia ;)cześć Córcia :multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Bullila.nl napisał(a):Doberek:multi:,ja mam sredni chumorek...znowu nie moglam zasnac:roll: ja spać nie mogę jak żołądek dopakuję na noc :oops: Tengusia napisał(a):ja z zasypaniem raczej problemow nie mam gorzej ze wstawaniem :mdrmed: noooo .....a 28 marca zabierają nam godzinę snu :placz: ice_t napisał(a):dzien dobrek , a u mnie.......................... słonko :) też chwilke mieliśmy ;) Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):siemaki a u mnie pochmurno śniegowo czy deszczowo :razz::razz: Iv_ napisał(a):a u mnie pochmurno :roll: słoneczko usiłuje się przedrzeć przez chmury, ale jakoś kiepsko to wygląda :roll: Cześć :multi::loveu: :loveu: chyba na słonko takie z ciepełkiem przyjdzie nam poczekać :cool1: jbk napisał(a):Pogoda ohydna, roboty w cholerę, aż się przykląć człowiekowi zachciewa.... Wrzuciłam parę fotek zimowych i powiem szczerze, wolałabym ten śnieg, niż to mokre paskudztwo na zewnątrz.... a ja czekam aż to badzieie wyschnie i będzie sucho :multi: bonsai_88 napisał(a):Jak wam źle to zapraszam do Gliwic :cool3:... Słoneczko pięknie świeci, cieplutko, suchutko, ślicznie i cudownie :loveu:. W sam raz na trening z Birmą za jakieś 2-3 godziny :p. ja na bieganka z piłką z Ozzulkiem muszę jeszcze poczekać :cool1: Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Asiaczek napisał(a):U nas tez słoneczko świeci, jest ciepło, w miare sucho... Pzdr. zazdraszczam :oops: evaxon napisał(a)::hand:se pomacham okejj???:razz::razz: odmachne Ci :hand: apple napisał(a):Aluuuuuu:placz:...obstaw jakiegos procha albo podnieś cisnienie bo nie wyrobię:shake: mam Ibuprom i eferalgan 500 ....i 3 kawy ... dalej mnie też zamula :shake: jbk napisał(a):Cześć Alunia popołudniowo ;) Mam szczerą nadzieję, że wkrótce wyjdę z biura.... wyjszłaś :razz::razz: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 No i wykrakałam. Dzisiaj rano - śnieg z deszczem, teraz sam deszcz... Może to i dobrze, bo jak za pare dni przyjdzie słonko, to zielono zrobi cię w kilka chwil! Alez ze mnie optymistka, prawda? pzdr. Quote
Alicja Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Asiaczek napisał(a):No i wykrakałam. Dzisiaj rano - śnieg z deszczem, teraz sam deszcz... Może to i dobrze, bo jak za pare dni przyjdzie słonko, to zielono zrobi cię w kilka chwil! Alez ze mnie optymistka, prawda? pzdr. Asiaczku ...u Mnie pada śnieg ...duże płaty :placz:...ale liczę na to ze to ostatnie podrygi zimy :cool1:.... ja też jestem niepoprawną optymistką :oops::evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cześć optymistyczne Dziewczyny :loveu: :loveu: ja też tak mam, że wierzę w takie różne ;) :razz: :evil_lol: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dober Alu!!!! Chyba się nie pogniewałaś za wczorajszą bibkę:roll: Quote
Recommended Posts