Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
to duszek Rosołka :diabloti:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

wpadaj , mam akurat

:multi::multi::multi::multi::multi:
cześć Effcia :loveu:

hejjj:loveu:

Posted

jbk napisał(a):
Trzeba było się ubrać ;)

ja sie ubieram tak samo jak przez cala zime i dalej mi zimno :placz: dzisiaj przeszlam zalamanie nerwowe jak zobaczylam ten snieg za oknem :mdleje: a wczoraj oznajmilam TZtowi ze chyba zaczne strajkowac, zamkne sie w domu i nie wyjde poki cieplo sie nie zrobi :placz:

:diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
Cześć Alutka :loveu: :loveu:
u mnie zimowo i śniegoooooowooooo :roll:

cześć :multi::loveu:

u Mnie rano też było ZIMA :-(

jbk napisał(a):
Cześć Alusia :) Byłam po cegiełki dla Luisa :)

:calus:

Iv_ napisał(a):
:cool1: ja też ;)

:calus:

żal psiaczka straszecznie :-(

Posted

ice_t napisał(a):
Doberek przy popołudniowej kawusi w ten słoneczny ale mroźny dzień :)

teraz zapraszam na herbatkę ;) Doberek :multi:

apple napisał(a):
Przyszłam powiedzieć, że zaje2biście zmarzłam:angryy:

nooooooooooooooooooooooooooooo wierze ;)

jbk napisał(a):
Trzeba było się ubrać ;)

po nagu była :crazyeye::crazyeye:w samym pierzu :cool3::crazyeye:

Posted

a mi z nosa leci :/ siedze w pracy i szlak mne trafia :angryy: dzwoniłam do szefa i po 19 ide do domku :multi: Alus szkoda ze nie udało sie nam spotkac na wystawie :) no ale napewno bedzie jeszcze okazja :)
ps. nie mieszkamy az tak daleko :D:D:D

Posted

APEL Naszej Joasi jbk

Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat.

słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...a najlepiej skontaktować się z Asią na PW

Posted

Alicja napisał(a):
APEL Naszej Joasi jbk

Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat.

słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...a najlepiej skontaktować się z Asią na PW

skopiowalam do swojego watku :grins:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
a mi z nosa leci :/ siedze w pracy i szlak mne trafia :angryy: dzwoniłam do szefa i po 19 ide do domku :multi: Alus szkoda ze nie udało sie nam spotkac na wystawie :) no ale napewno bedzie jeszcze okazja :)
ps. nie mieszkamy az tak daleko :D:D:D

no nawet nie dojechalam ...siła wyzsza praca :cool1:
Poczekaj aż Klockowa naprawi auto to na 100% znajdziemy się w Tychach :evil_lol:dla niej wszystkie drogi prowadzą do Tych :evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
U nas wczoraj przeszły wszystkie pory roku łacznie z gradem i grzmotami

aaaa to prawie jak u nas ...tylko ze grzmotów nie było :cool1:

Posted

Tengusia napisał(a):
ja sie ubieram tak samo jak przez cala zime i dalej mi zimno :placz: dzisiaj przeszlam zalamanie nerwowe jak zobaczylam ten snieg za oknem :mdleje: a wczoraj oznajmilam TZtowi ze chyba zaczne strajkowac, zamkne sie w domu i nie wyjde poki cieplo sie nie zrobi :placz:

:diabloti:

przeskoczyło :diabloti:

Ja cały czas tak samo ubrana ...znaczy tyle samo warstw ...żeby kto nie pomyślał że sie w zime nie przebieram :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wpadaj do mła zamkniemy sie razem i se postrajkujemy ;)

Posted

Basia&Safi napisał(a):
:multi: zapraszam zapraszam :):):):) tylko dajcie znac wczesniej :D:D

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z Magdą to jak siedzi za kierownicą to w każdej chwili można znaleźć sie w Tychach :evil_lol::evil_lol: