e.v.a Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Alicja napisał(a):to duszek Rosołka :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wpadaj , mam akurat :multi::multi::multi::multi::multi: cześć Effcia :loveu: hejjj:loveu: Quote
Alicja Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 PROSIMY O POMOC !!!!! :mdleje: http://www.dogomania.pl/forum/f99/daj-piataka-na-asciaka-na-badania-luisa-do-31-marca-134246/ Quote
Basia&Safi Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 moge sie dokleic :cool3: przepraszam alicja ale Twoj watek ma jedna z najwiekszych ogladalnosci wiec :evil_lol::loveu: rozetki na fundacjie AST http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozetki-na-fundacje-ast-134253/#post12019963 Quote
Alicja Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 PROSIMY O POMOC !!!!! :mdleje: http://www.dogomania.pl/forum/f99/daj-piataka-na-asciaka-na-badania-luisa-do-31-marca-134246/ Basia&Safi napisał(a):moge sie dokleic :cool3: przepraszam alicja ale Twoj watek ma jedna z najwiekszych ogladalnosci wiec :evil_lol::loveu: rozetki na fundacjie AST http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozetki-na-fundacje-ast-134253/#post12019963 no jasne ;) Quote
Iv_ Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Cześć Alutka :loveu: :loveu: u mnie zimowo i śniegoooooowooooo :roll: Quote
ice_t Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Doberek przy popołudniowej kawusi w ten słoneczny ale mroźny dzień :) Quote
apple Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Przyszłam powiedzieć, że zaje2biście zmarzłam:angryy: Quote
jbk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 apple napisał(a):Przyszłam powiedzieć, że zaje2biście zmarzłam:angryy: Trzeba było się ubrać ;) Quote
Tengusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 jbk napisał(a):Trzeba było się ubrać ;) ja sie ubieram tak samo jak przez cala zime i dalej mi zimno :placz: dzisiaj przeszlam zalamanie nerwowe jak zobaczylam ten snieg za oknem :mdleje: a wczoraj oznajmilam TZtowi ze chyba zaczne strajkowac, zamkne sie w domu i nie wyjde poki cieplo sie nie zrobi :placz: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Iv_ napisał(a):Cześć Alutka :loveu: :loveu: u mnie zimowo i śniegoooooowooooo :roll: cześć :multi::loveu: u Mnie rano też było ZIMA :-( jbk napisał(a):Cześć Alusia :) Byłam po cegiełki dla Luisa :) :calus: Iv_ napisał(a)::cool1: ja też ;) :calus: żal psiaczka straszecznie :-( Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 ice_t napisał(a):Doberek przy popołudniowej kawusi w ten słoneczny ale mroźny dzień :) teraz zapraszam na herbatkę ;) Doberek :multi: apple napisał(a):Przyszłam powiedzieć, że zaje2biście zmarzłam:angryy: nooooooooooooooooooooooooooooo wierze ;) jbk napisał(a):Trzeba było się ubrać ;) po nagu była :crazyeye::crazyeye:w samym pierzu :cool3::crazyeye: Quote
SZPiLKA23 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 U nas wczoraj przeszły wszystkie pory roku łacznie z gradem i grzmotami Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 a mi z nosa leci :/ siedze w pracy i szlak mne trafia :angryy: dzwoniłam do szefa i po 19 ide do domku :multi: Alus szkoda ze nie udało sie nam spotkac na wystawie :) no ale napewno bedzie jeszcze okazja :) ps. nie mieszkamy az tak daleko :D:D:D Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 APEL Naszej Joasi jbk Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat. słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...a najlepiej skontaktować się z Asią na PW Quote
Tengusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Alicja napisał(a):APEL Naszej Joasi jbk Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat. słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...a najlepiej skontaktować się z Asią na PW skopiowalam do swojego watku :grins: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Basia&Safi napisał(a):a mi z nosa leci :/ siedze w pracy i szlak mne trafia :angryy: dzwoniłam do szefa i po 19 ide do domku :multi: Alus szkoda ze nie udało sie nam spotkac na wystawie :) no ale napewno bedzie jeszcze okazja :) ps. nie mieszkamy az tak daleko :D:D:D no nawet nie dojechalam ...siła wyzsza praca :cool1: Poczekaj aż Klockowa naprawi auto to na 100% znajdziemy się w Tychach :evil_lol:dla niej wszystkie drogi prowadzą do Tych :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):U nas wczoraj przeszły wszystkie pory roku łacznie z gradem i grzmotami aaaa to prawie jak u nas ...tylko ze grzmotów nie było :cool1: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Tengusia napisał(a):skopiowalam do swojego watku :grins: oki doki ;) Quote
Tengusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 a na mojego posta ze strony 6192 cioteczka Ala nie odpisala :siara: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Tengusia napisał(a):ja sie ubieram tak samo jak przez cala zime i dalej mi zimno :placz: dzisiaj przeszlam zalamanie nerwowe jak zobaczylam ten snieg za oknem :mdleje: a wczoraj oznajmilam TZtowi ze chyba zaczne strajkowac, zamkne sie w domu i nie wyjde poki cieplo sie nie zrobi :placz: :diabloti: przeskoczyło :diabloti: Ja cały czas tak samo ubrana ...znaczy tyle samo warstw ...żeby kto nie pomyślał że sie w zime nie przebieram :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wpadaj do mła zamkniemy sie razem i se postrajkujemy ;) Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :multi: zapraszam zapraszam :):):):) tylko dajcie znac wczesniej :D:D Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Basia&Safi napisał(a)::multi: zapraszam zapraszam :):):):) tylko dajcie znac wczesniej :D:D :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z Magdą to jak siedzi za kierownicą to w każdej chwili można znaleźć sie w Tychach :evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Witaj Alu :loveu: pozdrowienia ze słonecznego i śniegowego miejsca :cool3: :razz: Quote
Recommended Posts