Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jak tam Alu w piatek 13- go?:razz:[/FONT]

[FONT=Arial]:multi::multi:fajniutko ...ja lubiam 13 ...dla Mnie fatalną liczbą jest 11 :angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:a dziś pan dr ogladał z aprobatą moje tattoo :multi::multi:i wydał z siebie głos :razz::razz: bo On tak wogóle prawie nic nie mówi ...i wiem że miałkiedyś sunieczkę boxię :p...Madzaleno mozesz Panu P. rzec że pan dr pochwalił :razz:;)[/FONT][FONT=Arial]pewnie temu że na takim ładnym boczu wydziarane to tattoo :eviltong::evil_lol:[/FONT]
jaki fajny pan doktor:multi:... lubie ludzi z otwartymi umyslami:loveu:

czesc Alusia:loveu:.... i jak z Twoimi pleckami?

Posted

nikogo dzisiaj u Ali nie bylo :-o

dobrze ze zajrzalam i zalapalam sie jeszcze na dzisiaj :grins:

edit chyba sie nie zalapalam juz sama nie wiem czy dzisiaj jest wczoraj, czy ja mam cos z godzina nie halo :hmmmm:

Ala jak tam pogoda u was bo u nas sniegu po lydki i dalej sypie, patrzalam na prognoze i tak ma byc do czwartku - wiec tak sobie mysle, zapne snowboard, przypne na szeleczkach Bolusia i smigam na deseczce do pracy :diabloti:

Posted

rwpb napisał(a):
A nas już prawie zasypało. Dobrze, że chociaż drogowcy zaskoczyli zimę :loveu:

u mnie raczej remis drogowcy kontra zima, raz ona ich raz oni ją :))

A wogóle doberek

Posted

[FONT=Arial]Jak mi wczoraj zabrano dogo tak dopiero teraz odzyskałam ...
witam Was i zarazem mówię do sklikania ...bo zaraz pomykam pomóc mamci przy imprezce ...mam ma dziś z tatą 50 lat po ślubie a jutro mam ma 70 latek.
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Dziękuję Wam za odwiedzinki . Ja sporadycznie mam wejście na dogo :angryy::mad:...po prostu nie wpuszcza Mnie ...widocznie mam bAnAnA :diabloti:

U nas zima na całego zasypani jesteśmy na maxa ... wczoraj wracaliśmy od mamy 40-50 km na godzine i to podobno nasze główne drogi są :roll:, śnieg nawala cały czas .... Byłam na cmentarzu u dziadka pół metra śniegu :crazyeye:jak wyszłam ...TZ czekał w samochodzie to się pytał czy chciałam dziadka odkopać :diabloti: bo byłam zaśnieżona ....
[/FONT]

Posted

RUDA ŚLĄSKA,Pozwólmy im normalnie leczyć zwierzęta-PODARUJ IGŁE,STRZYK.WENFLON
Jak wiecie są Schroniska,którym nigdy nic nie brakuje i to mnie zadziwia...są też takie,które otwarcie mówią, że brakuje coś konkretnego i potrafią prosić o pomoc...

Jest między nimi jedna różnica-Ci ,którzy proszą- leczą psy i dbają o ich zdrowie.Wydają niesamowite pokłady pieniędzy na leki,strzykawki,igły i wenflony

SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ I WOLONTARIUSZE zwracają się z prośbą o darowizne w postaci strzykawek,igieł,wenflonów,opatrunków i żeli....To wszystkie idzie jak woda i ciagle tego brakuje.Może ktoś ma jakieś znajomości w przychodniach itd...liczą się nawet przeterminowane...

Wydaje się, że to nie jest drogie,jednak po przeliczeniu ilości trafiających psów i kotów,to bajońskie sumy...

każdy potrafi odmówić sobie batonika,czekolady i zasponsorować choć 1 przydatną w leczeniu "rzecz"

NIE WE WSZYSTKICH SCHRONISKACH ZWIERZĘTA SĄ LECZONĄ, W TYM ZAWSZE- NAWET NAJTRUDNIEJSZE PRZYPADKI,JAK NP.OSKALPOWANA SUNIA.WESPRZYJMY ICH W TYM I
POZWÓLMY NORMALNIE LECZYĆ PSY I KOTY ...

POTRZEBNE:
IGŁY
STRZYKAWKI
WENFLONY
KOŁNIERZE
ŚRODKI NA PCHŁY
WITAMINY
ŚRODKI na kleszcze

Posted

Cześć! :multi: Co tam u was? Jak się macie?
Coś my się dawno nie odwiedzały na dogo... :mad: trzeba nadrobić. ;)
U nas w sumie dobrze... Teraz ferie, więc luz. Długie i beztroskie śnieżne spacerki. :cool3:
W galerii zimowo. NOWA MEGA DOSTAWA! :loveu: Serdecznie zapraszamy. ;)
Gorąco pozdrawiamy z zimowych Lubniewic. :loveu:

Posted

Witaj Alu :multi::multi::multi:
mam nadzieje, ze humorek juz lepiejszy z lekka ;)
Ja obkecialam wszyyyystkie blogaski - resztka sil. No i Twoj zostawilam sobie na sam koniec :grins:

Alu - jakie te strzykaweczki ??? - mozeby mi sie udalo choc troszke wydobyc od mamy ( pielegniarki )

Pozdrowionka cieplutkie

Posted

Cześć Alusia w ten zimowy dzień :multi: :loveu:
:roll:wprawdzie całkiem pięknie jest na dworze, tak na biało, ale wolałabym już wiosnę i kfiatuszki :placz: :placz: