apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witam:loveu: i informuję że ja też dzisiaj ostatni dzienw pracy a potem dopiero 9 lutego:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [CENTER][B]witanko urlopowe[/B] [B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-41.gif[/IMG][/B][/CENTER] Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Dobry dobry;-)[/B][/I] [I][B]choc trudno orzec czy un taki dobry :shake:...niemniej sciskam mocniusio :loveu:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]stanowczo zaprzeczam pogłoskaom i plotkom jakoby dobry on był :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale witaj miło Inuś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witam:loveu: i informuję że ja też dzisiaj ostatni dzienw pracy a potem dopiero 9 lutego:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ja dziennie na 4 i pół godzinki do pracy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Witanko popołudniowe :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witanko bumelantko czwartkowa ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia'][CENTER][B]witanko urlopowe[/B] [B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-41.gif[/IMG][/B][/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale się tenqusia rozbawiła ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 dobry wieczór i dobranoc...to tak, żebyś wiedziała, że Was odwiedzam ;) Quote
basia2202 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [COLOR=Purple][B]dychająca jeszcze... ale przyszłam się przywitać:) witaj Aluś, słońce me! :multi: :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]ale się tenqusia rozbawiła ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wkoncu mam troszke czasu na zabawe :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='agnethka']dobry wieczór i dobranoc...to tak, żebyś wiedziała, że Was odwiedzam ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)zauważyłam ze jesteś [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]dychająca jeszcze... ale przyszłam się przywitać:) witaj Aluś, słońce me! :multi: :loveu: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Basia :multi::loveu: Kuruj się i zdrowiej ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']wkoncu mam troszke czasu na zabawe :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Należy Ci się luzik :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 to jak zauważyłaś, to mogę iść spaciu :cool3: Quote
e.v.a Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 czesc Alu... spisz jeszcze??:roll: wstawaj szkoda dnia:mdleje: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Cze Alutka :) Nie, żebym Cię budzić chciała, ale przecież już ósma! :evil_lol: Quote
agbar Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dzien dobry Alu:p Spalam tylko 3 godziny i nie bardzo wiem na razie co sie dzieje...:roll: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='agbar']Dzien dobry Alu:p Spalam tylko 3 godziny i nie bardzo wiem na razie co sie dzieje...:roll:[/quote] A dlaczego tak mało :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='agnethka']to jak zauważyłaś, to mogę iść spaciu :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo ;) , ale już możesz wstać ...[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']czesc Alu... spisz jeszcze??:roll: wstawaj szkoda dnia:mdleje:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:jestem Effuniu[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Cze Alutka :) Nie, żebym Cię budzić chciała, ale przecież już ósma! :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: no wstałam o 9 :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Dzien dobry Alu:p Spalam tylko 3 godziny i nie bardzo wiem na razie co sie dzieje...:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: no ja też .....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo ;) , ale już możesz wstać ...[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wstałam...przed 8 :diabloti: a tera piję kawusię...a zaraz będę szyć :cool3: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alusia, to co powiesz na velvecik, skoro już nie śpisz? Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Czeeeee Ala [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-277.gif[/IMG] U mnie pochmurno, mgliście i paskudnie, wstawać się nie chciało, a co mówić, żeby znaleźć w sobie zapał do czegokolwiek :roll: W przeciwieństwie do innych szczęśliwców, którzy rozpoczeli ferie i tym podobne urlopy, ja informuję, że nadal musze chodzić do pracy :placz: dobrze chociaż, że weekend mam :cool1: chociaz na chwilę teraźniejszą humoru i zapału - brak :niewiem: No wyżaliłam się trochę, to już mi lepiej :oops: ;) Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Iv_']Czeeeee Ala [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-277.gif[/IMG] U mnie pochmurno, mgliście i paskudnie, wstawać się nie chciało, a co mówić, żeby znaleźć w sobie zapał do czegokolwiek :roll: W przeciwieństwie do innych szczęśliwców, którzy rozpoczeli ferie i tym podobne urlopy, ja informuję, że nadal musze chodzić do pracy :placz: dobrze chociaż, że weekend mam :cool1: chociaz na chwilę teraźniejszą humoru i zapału - brak :niewiem: No wyżaliłam się trochę, to już mi lepiej :oops: ;)[/quote] Pocieszy Cię, że ja nawet w weekend jestem w pracy? Quote
sota36 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [font=arial narrow][size=6][color=red]no wlasnie - oswiadczam, ze mam 2 tygodnie zasluzonego - urlopu!!!!!!!!![/color][/size][/font] Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='jbk']Pocieszy Cię, że ja nawet w weekend jestem w pracy?[/quote] e tam Ciotka, nie chce pocieszać się tym, że pracujesz zamiast odpoczywać :placz: brak słonecznych dni, źle nastraja i czasem się ponarzeka :cool3: ale tak poza tym życie jeeeeeeeest piękne :multi: trzeba sobie tak powtarzać to może się i uwierzy :roll: Quote
emdziolek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Ja też mam dwa tygodniu urlopu:diabloti: tyle ze od szkoły, o pracy sie nie wymigam:diabloti: Cześć Alu z Ozzym i resztą:multi:[/B][/COLOR] Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='sota36'][FONT=arial narrow][SIZE=6][COLOR=red]no wlasnie - oswiadczam, ze mam 2 tygodnie zasluzonego - urlopu!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] :roll: no i co tak świecisz w oczy tym transparentem :roll: :eviltong: Gratuluję :multi: skoro zasłużony to..............się należy :evil_lol: to gdzie ten urlopik spędzisz? :razz: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Iv_']e tam Ciotka, nie chce pocieszać się tym, że pracujesz zamiast odpoczywać :placz: brak słonecznych dni, źle nastraja i czasem się ponarzeka :cool3: ale tak poza tym życie jeeeeeeeest piękne :multi: trzeba sobie tak powtarzać to może się i uwierzy :roll:[/quote] Solarium pomaga na brak słońca :) I psie uśmiechy na ogólny brak humoru ;) Co do pięknego życia - wierzę w to święcie od baaaaardzo dawna :) Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [SIZE=1]Co do urlopu - nie mam, ale jadę sobie odwiedzić Krosia :) A co tam, pochwalę się :)[/SIZE] Quote
Tengusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='sota36'][FONT=arial narrow][SIZE=6][COLOR=red]no wlasnie - oswiadczam, ze mam 2 tygodnie zasluzonego - urlopu!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] ja tez mam urlop ja tez :multi::multi::multi: coprawda tylko tydzien ale zawsze :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts