SZPiLKA23 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :o co Ty masz za aparat jak takieeee foty robi Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Kopalniane są dla Pawcia :razz:;) wybierał sięswego czasu ku nom pofocić gruba Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja też kocham samoloty ;)) http://images36.fotosik.pl/50/0c8d12e2e5f7aaf6.jpg - piękne ;) Ostatnio byliśmy na lotnisku w Pyrzowicach odwieźć koleżanki, okazało się, że akurat wtedy głowa państwa tam wylądowała ;) Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']Kopalniane są dla Pawcia :razz:;) wybierał sięswego czasu ku nom pofocić gruba zaaaajebiste :multi::multi: sie wybieroł i sie wybiero.... jak sie fura naprawi :roll::roll::diabloti: myśle że jeszcze ta gruba postoi tam jeszcze trocha :evil_lol::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 http://images31.fotosik.pl/438/f4a4fb1c03f7339d.jpg słoneczko :loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']zaaaajebiste :multi::multi: sie wybieroł i sie wybiero.... jak sie fura naprawi :roll::roll::diabloti: myśle że jeszcze ta gruba postoi tam jeszcze trocha :evil_lol::evil_lol: Klockowo......a nie chcesz kupić rodzinnej furki......mam na zbyciu:razz: prawie za darmo:roll: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']niech będą dla Ciebie ;) hy hy hy jeden mi wystarcza w zupełności :evil_lol: aleee :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Klockowo......a nie chcesz kupić rodzinnej furki......mam na zbyciu:razz: prawie za darmo:roll: taką prawie za darmo i prawie stan idealny to i ja mam do sprzedania :roll::roll: dobra... gadaj co masz i za ile :razz::razz: i czemu tak drogo :p Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']ale ptoszki fajne :loveu::loveu: niech będą dla Ciebie ;) [quote name='clockwork']zaaaajebiste :multi::multi: sie wybieroł i sie wybiero.... jak sie fura naprawi :roll::roll::diabloti: myśle że jeszcze ta gruba postoi tam jeszcze trocha :evil_lol::evil_lol: poczekomy , nawet swaczyna poszykujemy ;) [quote name='SZPiLKA23']http://images31.fotosik.pl/438/f4a4fb1c03f7339d.jpg słoneczko :loveu: chciało sie schować za drzewkami ;) Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork'] taką prawie za darmo i prawie stan idealny to i ja mam do sprzedania :roll::roll: dobra... gadaj co masz i za ile :razz::razz: i czemu tak drogo :p Volkswagen Passat, 1992r., 1896cm3, 75KM - otoMoto jest na prawde w dobrym stanie technicznym.......byle czego bym tu nie proponowała. Nie pozbywali bysmy się ale chcemy kupić nowszy;) Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Powiedz mi że go rozplaskał jakiś samolot...albo ze go wzieli na kontrolę osobistą:diabloti: Prooooszę!:roll: Się przemknął chyłkiem, nikt go na lotnisku nie zobaczył, dopiero z radia się dowiedzieliśmy, że tam był ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 :angryy: durne posty skaczą :diabloti::diabloti::diabloti: a u Mnie tu i głowa państwa i handel samochodami :razz::razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Uciekam do domku paaaaaa:loveu: :hand: papapap Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']:angryy: durne posty skaczą :diabloti::diabloti::diabloti: a u Mnie tu i głowa państwa i handel samochodami :razz::razz: :evil_lol: Normalnie wszystko naraz :) Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']Normalnie wszystko naraz :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czarny rynek Quote
jonQuilla Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ale odrzutowe odrzutowce :loveu: mieszkasz w odrzutowej strefie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 bo z Klockowej to taki fruwajek :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] ale odrzutowe odrzutowce :loveu: mieszkasz w odrzutowej strefie :evil_lol: :razz::razz:dopóki Klockowa tak nie latała samolotami po Europie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to niebo mi zatruwały tylko ANtki teraz w godzine kilka mi przelatuje :razz::razz: Quote
Wyjątek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Alu, to super, że TZ zdrowiutki :multi: A Ozzulec ma ucałowania od Gamy. Straszna pieszczocha się z niej ostatnio zrobiła- wszystkich by całowała i przytulała :evil_lol: I mruczy przy tym jak kot :roll::cool1: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] ale odrzutowe odrzutowce :loveu: mieszkasz w odrzutowej strefie :evil_lol: :razz::razz:dopóki Klockowa tak nie latała samolotami po Europie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to niebo mi zatruwały tylko ANtki teraz w godzine kilka mi przelatuje :razz::razz: Quote
Recommended Posts