Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Na kawe wpadlam:loveu:
U mnie cieplutko, w wigilie chodzilam w samej bluzie na spacerki:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]masz szczęście ...prawie zrobiłam i mam ciepłe rogaliczki :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']ale ci zazdroszcze :placz:[/quote]

:roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja też ....[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']U nas właśnie minus pięć, mężu na spacerze, a ja bigosik gotuję ;) Pierwszy raz w życiu, więc trzymajcie kciuki ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]było mówić .....wczoraj gotowałam ;)

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='agaciaaa']Witamy :multi:

[URL]http://images38.fotosik.pl/43/072773a7826f15d8.jpg[/URL] ogon jak antenka :lol:

A u nas odrobinke na plusie, tylko czekam aż ze śniegu zrobi się breja :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
śnieg jest dobry ...ale tylko na chwilkę ;)

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='halbina']ocieplenie globalne... :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a o tym nie pomyślałam ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]było mówić .....wczoraj gotowałam ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

Teraz mówię, bo teraz gotuję ;) Już dosyć babciowych, pora na własny ;)

Posted

[quote name='jbk']Teraz mówię, bo teraz gotuję ;) Już dosyć babciowych, pora na własny ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wczoraj za kapustką uganiałam ;) ale bigosik wyszedł pyszotka ...i z grzybkami :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wczoraj za kapustką uganiałam ;) ale bigosik wyszedł pyszotka ...i z grzybkami :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No oczywiście, że z grzybkami ;) I z wszystkimi rodzajami mięska :) Ale czy pyszotka, to się dowiemy później ;)

Posted

Wszyscy, wszyscy mają śnieg , tylko ja nie:placz::placz: I nawet ciepło nie jest:placz::placz: tylko tak ni w tą ni we wtą:placz::placz::placz:
Cześć:loveu::loveu::loveu:

Posted

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] ha no proszę ile u Nas wspaniałych atrakcji ...prawdziwy śnieg , prawdziwa zima ... mysliwski bigosik :grins: żyć i się bawić ;) aha ....dziś też świeżutkie rogaliczki z czekoladą :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Pilnie potrzebna pomoc kogos od boksiow:-(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/bokser-oscar-z-lancucha-juz-na-leczeniu-potrzebny-dt-52606/[/url]

Psiak na lancuchu, stoi we wlasnych odchodach, umiera z glodu!

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Mamcia :multi::multi::loveu:

przybyłam żeby się pokazać bo coś mi mówi że troszkę się o mnie martwisz albo boisz się że Cię wystawiłam i sama wyjechałam na Teneryfę... otóż nigdy bym Ci tego nie zrobiła :cool3::cool3:
[/B][/FONT][/COLOR]