agaciaaa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Witamy :multi: [url]http://images38.fotosik.pl/43/072773a7826f15d8.jpg[/url] ogon jak antenka :lol: A u nas odrobinke na plusie, tylko czekam aż ze śniegu zrobi się breja :roll: Quote
furciaczek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Na kawe wpadlam:loveu: U mnie cieplutko, w wigilie chodzilam w samej bluzie na spacerki:diabloti: Quote
jbk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 U nas właśnie minus pięć, mężu na spacerze, a ja bigosik gotuję ;) Pierwszy raz w życiu, więc trzymajcie kciuki ;) Quote
Tengusia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='furciaczek']Na kawe wpadlam:loveu: [B]U mnie cieplutko[/B], w wigilie chodzilam w samej bluzie na spacerki:diabloti:[/quote] ale ci zazdroszcze :placz: Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='furciaczek']Na kawe wpadlam:loveu: U mnie cieplutko, w wigilie chodzilam w samej bluzie na spacerki:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]masz szczęście ...prawie zrobiłam i mam ciepłe rogaliczki :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']ale ci zazdroszcze :placz:[/quote] :roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja też ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='jbk']U nas właśnie minus pięć, mężu na spacerze, a ja bigosik gotuję ;) Pierwszy raz w życiu, więc trzymajcie kciuki ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]było mówić .....wczoraj gotowałam ;) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='agaciaaa']Witamy :multi: [URL]http://images38.fotosik.pl/43/072773a7826f15d8.jpg[/URL] ogon jak antenka :lol: A u nas odrobinke na plusie, tylko czekam aż ze śniegu zrobi się breja :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] śnieg jest dobry ...ale tylko na chwilkę ;) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='halbina']ocieplenie globalne... :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a o tym nie pomyślałam ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Tengusia']ale ci zazdroszcze :placz:[/quote] A ja bym chciała więcej śniegu.... Quote
jbk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]było mówić .....wczoraj gotowałam ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Teraz mówię, bo teraz gotuję ;) Już dosyć babciowych, pora na własny ;) Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='jbk']Teraz mówię, bo teraz gotuję ;) Już dosyć babciowych, pora na własny ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wczoraj za kapustką uganiałam ;) ale bigosik wyszedł pyszotka ...i z grzybkami :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wczoraj za kapustką uganiałam ;) ale bigosik wyszedł pyszotka ...i z grzybkami :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No oczywiście, że z grzybkami ;) I z wszystkimi rodzajami mięska :) Ale czy pyszotka, to się dowiemy później ;) Quote
furciaczek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ...a ja bym chciala taka prawdziwa zime:placz: Quote
jbk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='furciaczek']...a ja bym chciala taka prawdziwa zime:placz:[/quote] To zapraszamy do Polski ;) Na południe zwłaszcza ;) Quote
Selket Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Wszyscy, wszyscy mają śnieg , tylko ja nie:placz::placz: I nawet ciepło nie jest:placz::placz: tylko tak ni w tą ni we wtą:placz::placz::placz: Cześć:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [I][B][SIZE=5]Dobrywieczorek:loveu::loveu: poswiatecznie ![/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=5][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=5]jstem jużżzzz :multi:[/SIZE][/B][/I]:multi: Quote
rwpb Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Bigos myśliwski :loveu: [SIZE=1]Czemu nie przyjechaliśmy?[/SIZE] Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] ha no proszę ile u Nas wspaniałych atrakcji ...prawdziwy śnieg , prawdziwa zima ... mysliwski bigosik :grins: żyć i się bawić ;) aha ....dziś też świeżutkie rogaliczki z czekoladą :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Pilnie potrzebna pomoc kogos od boksiow:-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/bokser-oscar-z-lancucha-juz-na-leczeniu-potrzebny-dt-52606/[/url] Psiak na lancuchu, stoi we wlasnych odchodach, umiera z glodu! Quote
jonQuilla Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Mamcia :multi::multi::loveu: przybyłam żeby się pokazać bo coś mi mówi że troszkę się o mnie martwisz albo boisz się że Cię wystawiłam i sama wyjechałam na Teneryfę... otóż nigdy bym Ci tego nie zrobiła :cool3::cool3: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to sem jo...sem przyszła:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Cześć:loveu: A co Ty tak mrygasz tym zielonym światełkiem:crazyeye:??? Quote
jbk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dzień dobry Alu :) Masz ochotę na kawusię? Quote
AlKil Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witaj Aluś! Byczę się w łóżeczku, bo mi kręgosłupik wysiadł. :roll: Quote
Izabela124. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 A ja się witam:multi: Tylko pozazdrościc wam zimy;) Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 To jak wszyscy się witają, to ja też. DZIEŃ DOBRY! :-):-) Quote
Recommended Posts