Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
:placz::placz::placz:powycinali moje życzonka... a tak sie starałam... :placz::placz::placz:

oooooooo.............halbinko :calus: :calus:
Oni nasze życzonka traktują jako spam i sporo z nich wyrzucają, bo od tego jest spcjalny wątek z życzenia, i można tam i na swoim blożku tylko:roll: Tak mi na Wielkanoc Mod tłumaczyła, bo też mi wycięła życzonka. Ale Twoje życzonka są i tak piękne nawet jeśli zniknęły :calus:

Posted

[quote name='halbina']:placz::placz::placz:powycinali moje życzonka... a tak sie starałam... :placz::placz::placz:

:calus: ....widziałam ....
myślę ze inne też wytną :razz:

A My po spacerku w śnieżku ...jakoś tak milutko ....

SPOKOJNYCH ....

Posted

Nasze przebiegają bardzo spokojnie, cała rodzina jeszcze śpi, psy też, na balkonie, ja jedna na chodzie jestem, bo po dwóch spacerkach na mrozie już mi się nie chciało kłaść z powrotem ;)

Buziaczki świąteczne Alu :)

Posted

[quote name='jbk']Nasze przebiegają bardzo spokojnie, cała rodzina jeszcze śpi, psy też, na balkonie, ja jedna na chodzie jestem, bo po dwóch spacerkach na mrozie już mi się nie chciało kłaść z powrotem ;)

Buziaczki świąteczne Alu :)

ja już nie śpię od 9.30 .... Ozzy dopiero teraz wyszedł wyciągnięty na chamca z wyra ..

O 13 jedziemy do Moich Rodziców na świąteczny obiadek tylko czy ja jeszcze chcę coś zjeść

Buziaczki

Posted

Hej All w ten swiateczny dzionek :hand:

a ja przeziebiona od soboty jestem i nawet apetytu nie mam na te wszystkie pysznosci ... jesc jem bo lubie jesc ale to nie to samo :shake: ... jakies straszne paskudztwo mnie dorwalo ech ... :mdleje:

Posted

[quote name='Tengusia']Hej All w ten swiateczny dzionek :hand:

a ja przeziebiona od soboty jestem i nawet apetytu nie mam na te wszystkie pysznosci ... jesc jem bo lubie jesc ale to nie to samo :shake: ... jakies straszne paskudztwo mnie dorwalo ech ... :mdleje:

Witaj Kobietko z Głosem z Chrupka :calus: ale masz pecha z tym choróbskiem :shake:

[quote name='Izabela124.']Cześc Aluś
Jak tam Magia Świąt?

Cześć Izuś ...:multi:
Jakoś nie czuję ... ale fajnie ze spadł śnieżek ...

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Widzę, że świeta przebiegają prawidłowo, od rana na DGM :evil_lol:

Witaj świątecznie Alu :loveu:

Jak TZ z psem na psacerku a ja przy kawce to coś trza było robić ;)

Witaj Justynko :loveu:

Posted

[quote name='jbk']Napiłabym się kawusi..... Jak tam po obiedzie u rodziców?

aaa też piłam po obiadku kawusię :p, a obiadek był pyszny :p

[quote name='Basia&Safi']Alu :) bedzie mi bardzo miło zobaczyc sie z Toba w Katowicach na wystawie :) :) :) Obiadek pewnie smaczny i Alicja z Ozulcem leza z brzuszkami do góry :)

po obiadku była kawusia i psacerek z Ozzulkiem po Centrum ;)niech się chłopak uczy obycia w mieście :evil_lol:....nawet na lodowisko chciał wejść :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Jak tam mijają święta? Bardzo objedzeni jesteście?

Pzdr.

nooooo z tym jedzeniem to choćby się nie chciało to jakoś samo do brzuszka wpada :roll::evil_lol:

[quote name='malawaszka']się melduję świątecznie :loveu: troszkę nadczytałam, bo kilkla dni mnie nie było :roll: ale fotek to za duzo nie wstaiwłaś :shake:

Waszeczko ... fotek nie dawałam bo nie chciałam abyś była stratna :grins:

Posted

:multi::multi:Tak tak u Atoska i Rysia są fotaski ...byłam :multi::multi:

Ja mam jakieś nudne :roll:...nic spacerkowego ...bo tak się rodzinka zbierała że pogoda się spieprzyła , słoneczko uciekło , zrobiło się szaro ....i aparat został w domu ...a potem żałowałam bo na Rynku tak pięknie było oświetlone że foty byłyby ładniutkie :roll:...więc jutro dla fot i zdrowia w dzień idziemy na psacerek :p

Posted

[quote name='AlKil']Witam Cię Alu ja- cięższa z godziny na godzinę...:shake:

a musisz się ważyć :hmmmm:...ja wcisnęłam wagę pod wannę :evil_lol::evil_lol:

Dobra troszkę NUDNYCH fotek :razz::razz: