Selket Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Czesc :multi: :multi: :multi: :multi: A ciemu takie male opakowanie na takiego duzego psa? :crazyeye: jeszcze jedno :razz: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='rwpb']Opakowanie jest częścią prezentu. Dlaczego miał oddać?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano tak ...:roll:...teraz już będę pamietać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witanko mła b.:multi::loveu:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] elo Wnuś :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rufusowa']a ja na mineralną przyszłam - na łyka, bo ide zaraz do domu :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]może być soczek jabłkowy :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='tygra']cześć Aluś :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Beatko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Czesc :multi: :multi: :multi: :multi: A ciemu takie male opakowanie na takiego duzego psa? :crazyeye: jeszcze jedno :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo ze słodyczami trzeba z umiarem :razz:...a Ozzy ile widzi to by zjadł :roll: witakaj ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]Dziś będą fotaski ale nie teraz , teraz tylko 1 z wczoraj [/B][/FONT][/COLOR][CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/267/34447574f73a22c9.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
sota36 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Czesc Ozuulkowa - widze, ze u Was zaczynaja sie jesienne klimaty:(:(:( Quote
BeaC Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [COLOR=DarkRed][B]he he he a teraz dzisiaj węda zdjęcia nie teraz tylko potem ha ha ha witaj-cie Allz Ozz:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Mamcia :multi::loveu: to ja z niecierpliwością czekam na fotki spacerowe Ozzulca :multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to co jakies ćwiczenia w maskowaniu:crazyeye::evil_lol: [url]http://images23.fotosik.pl/267/34447574f73a22c9.jpg[/url] Witaj Alutka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='sota36']Czesc Ozuulkowa - widze, ze u Was zaczynaja sie jesienne klimaty:(:(:([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo:-(..tak nas dopadło [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]he he he a teraz dzisiaj węda zdjęcia nie teraz tylko potem ha ha ha witaj-cie Allz Ozz:multi::multi:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko :multi:...ano będą ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Mamcia :multi::loveu: to ja z niecierpliwością czekam na fotki spacerowe Ozzulca :multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Córcia :multi::loveu:...będą fotaski ale popołudnienkiem [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to co jakies ćwiczenia w maskowaniu:crazyeye::evil_lol: [URL]http://images23.fotosik.pl/267/34447574f73a22c9.jpg[/URL] Witaj Alutka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj :loveu: dopadł nas romantyczny i nostalgiczny nastrój :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj :loveu: dopadł nas romantyczny i nostalgiczny nastrój :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ahaaaaaaa no ten romantyczny to widzę a gdzie ta nostalgia:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ahaaaaaaa no ten romantyczny to widzę a gdzie ta nostalgia:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]we wnyntrzu :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]we wnyntrzu :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaa:roll: wiedziałam ze mam problemy ze sztuką nowoczesna:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Alicjo jaki byś miała piękny kalendarz z tymi (pięknymi) Ozzulkowymi zdjęciami. Już go widzę oczyma wyobraźni :lol: Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 witaj mamuska w jesiennych klimatach ... bu znowu zima będzie :( wpadłam na kawusie , 4 kawusie :diabloti: Quote
rufusowa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 a ja goopia w samotnosci kawe piłam :roll: to ja poprosze teraz soczek jabłkowy :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Też che kawę. Jeszcze nie piłam :) heeej Aluś! :multi:[/B][/COLOR] Quote
Selket Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Cześć Nostalgiczna Panienko :calus: Mnie też powoli dopada ten nastrój....Ale ja go lubię ;) Quote
lolka75 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Czesc Ozzulki kosiane:loveu::multi: Jesien jest cuuuuuuuudowna!!!:multi: Wszystko co najlepsze w zyciu spotkalo mnie na jesien:loveu:. Uwielbian jak szeleszcza liscie, jak jest szaro i zimno na zewnatrz a ja siedze w domku, pala sie malenkie lampy i swiece, a ja mam super ksiazke w rece. Wszystko otulone takim tajemniczym klimatem. Piesek (pieski) leza i grzeja stopy.... Jak mozna nie lubic jesieni? To czas przemyslen, zastanowienia sie, filozofii. I czas na poglebienie uczuc:loveu: Quote
rufusowa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='lolka75']Czesc Ozzulki kosiane:loveu::multi: Jesien jest cuuuuuuuudowna!!!:multi: Wszystko co najlepsze w zyciu spotkalo mnie na jesien:loveu:. Uwielbian jak szeleszcza liscie, jak jest szaro i zimno na zewnatrz a ja siedze w domku, pala sie malenkie lampy i swiece, a ja mam super ksiazke w rece. Wszystko otulone takim tajemniczym klimatem. Piesek (pieski) leza i grzeja stopy.... Jak mozna nie lubic jesieni? To czas przemyslen, zastanowienia sie, filozofii. I czas na poglebienie uczuc:loveu:[/quote] pięknie powiedziane :loveu: ja sobie jeszcze wyobraziłam wiejski domek np. w Bieszczadach :loveu:....ale...rzeczywistosc nie jest taka fajna :placz: w mieście zima tez jest okropna...zaraz breja i śnieg z błotem :shake: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [B][I]Cześc ciotka :loveu:[/I][/B] [B][I]gdzie Ty się podizewasz powiedz?[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaa:roll: wiedziałam ze mam problemy ze sztuką nowoczesna:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]null romantyzmu w tobie :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bullila.nl']Ja tak na szybko BRY....i lece:hand:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bry i leć :hand:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pandisia']Alicjo jaki byś miała piękny kalendarz z tymi (pięknymi) Ozzulkowymi zdjęciami. Już go widzę oczyma wyobraźni :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mmmmmmmmmmmmmmm...i siem rozmarzyłam ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']witaj mamuska w jesiennych klimatach ... bu znowu zima będzie :( wpadłam na kawusie , 4 kawusie :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]teraz się zorientowałam ze wypiłam tylko 1 kaff :razz: z tego powodu że idzie zima i mija kolejny rok nie lubiam jesieni :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rufusowa']a ja goopia w samotnosci kawe piłam :roll: to ja poprosze teraz soczek jabłkowy :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no widzisz ....my tak rankiem razem przy kaffusi póki się da :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Też che kawę. Jeszcze nie piłam :) heeej Aluś! :multi:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Rekonwalescentko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć Nostalgiczna Panienko :calus: Mnie też powoli dopada ten nastrój....Ale ja go lubię ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:..panienką to ja tylko jestem w świetle kościoła ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75']Czesc Ozzulki kosiane:loveu::multi: Jesien jest cuuuuuuuudowna!!!:multi: Wszystko co najlepsze w zyciu spotkalo mnie na jesien:loveu:. Uwielbian jak szeleszcza liscie, jak jest szaro i zimno na zewnatrz a ja siedze w domku, pala sie malenkie lampy i swiece, a ja mam super ksiazke w rece. Wszystko otulone takim tajemniczym klimatem. Piesek (pieski) leza i grzeja stopy.... Jak mozna nie lubic jesieni? To czas przemyslen, zastanowienia sie, filozofii. I czas na poglebienie uczuc:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]moja Loluś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='rufusowa']pięknie powiedziane :loveu: ja sobie jeszcze wyobraziłam wiejski domek np. w Bieszczadach :loveu:....ale...rzeczywistosc nie jest taka fajna :placz: w mieście zima tez jest okropna...zaraz breja i śnieg z błotem :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja nie byłam jeszcze w Bieszczadach :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]Cześc ciotka :loveu:[/I][/B] [B][I]gdzie Ty się podizewasz powiedz?[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak to gdzie ....teraz przy kompecku :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]jak to gdzie ....teraz przy kompecku :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I]a wcześniej gdzie? spowiadaj się ino mi tu :evil_lol:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a wcześniej gdzie? spowiadaj się ino mi tu :evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...................................................................................:grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]...................................................................................:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I]nooo to wyczytałam z tego tajnego kodu, że byłaś na........[/I][/B] [B][I]dziwnym spotkaniu z Panami...:diabloti:[/I][/B] Quote
Recommended Posts