lolka75 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 no wykopalisko:roll:....ale Alcia nic nie mowila ze miala samojedke:multi: Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Pysia napisał(a):Witaj :loveu: A ja mam neta z TP i ZERO problemów :multi: Bardzo jestem zadowolona że przeszłam na nich :p Teraz jakieś to TP zrobiło się inne :crazyeye: Przyjazne :multi: :roll: :roll: to widocznie mamy inne TP , bo u mnie nie jest przyjazne .. ba nawet ślepe :evil_lol: Witaj mamuśka :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Moje TP jest niezawodne absolutnie, J ja jako niezesknerzona podzielę się z wami bliżnimi moimi. Nie szkodzi być życzlikwą jednolstką Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Moje TP jest niezawodne absolutnie, J ja jako niezesknerzona podzielę się z wami bliżnimi moimi. Nie szkodzi być życzlikwą jednolstką cokolwiek miałaś na myśli :diabloti: niech ci będzie :loveu: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Selket napisał(a):Buzki :loveu: :calus: BeaC napisał(a):i ja zostawiam ślad:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: [FONT=Arial]aleś nadeptała :razz:[/FONT] Tengusia napisał(a):to i ja zostawiem zeby nie bylo :drink1: :diabloti:[FONT=Arial]....ooooo pijemy ;)na zdrówko [/FONT] BoJa napisał(a):i Ja przyszłam powiedzieć - do zobaczenia;) [FONT=Arial]wracajta szybciorkiem ;)[/FONT] lolka75 napisał(a):Czesc Alu:loveu: lazilam sobie po dogo i znalazlam takie cos http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=377 :crazyeye::hmmmm: [FONT=Arial]Loluś ale to nie ja ...mnie swego czasu dziwnym trafem pozbawionopewnej ilości moich postów z konta niejakiej Alicji R.a połączono z ową Alicją od samojedow :cool1:...czyli widzisz że bordello na dogo to ni nowość :evil_lol:[/FONT] Pandisia napisał(a):Loluś toż to jakieś wykopalisko jest :razz:. Ala musimy pogadać na gadulcu :loveu: [FONT=Arial]kliknij Basieńko jak będziesz ;):loveu:[/FONT] Vectra napisał(a): :roll: to widocznie mamy inne TP , bo u mnie nie jest przyjazne .. ba nawet ślepe :evil_lol: [FONT=Arial]ja rok temu wzięłam rozwód z TePsą [/FONT] Witaj mamuśka :loveu: [FONT=Arial]witaj Córcia:loveu:[/FONT] HankaRupczewska napisał(a):Moje TP jest niezawodne absolutnie, J ja jako niezesknerzona podzielę się z wami bliżnimi moimi. Nie szkodzi być życzlikwą jednolstką [FONT=Arial]Moja teściowa ....jak ta Matka Teresa z K......rakowa :p http://pl.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg [/FONT] Quote
apple Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Century Gothic]Buziolków 102 z rańca dla ciebie zostawiam:loveu: i uciekam do obowiązków:cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Buziolków 102 z rańca dla ciebie zostawiam:loveu: i uciekam do obowiązków:cool1:[/FONT] AlKil napisał(a):Dzień dobry Alu!!!:loveu: Quote
Bullila.nl Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 :turn-l:filmik z kociskiem super:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juz teraz wiem dlaczego NIE mam kota (w domu):diabloti: DOBRY:diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Georgia]cześć Mamcia :multi::loveu:[/FONT] Quote
anetta Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 cześc Hhhaha świetny film :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: miau miau Quote
lolka75 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Alusia...skad dorwalas nowego kota simona?:multi: ostatnio wlasnie szukalam go bo uwielbiamy z Erykiem..... No i milo przypomniec sobie kotka w domu:-( Quote
Tengusia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 kociak pierwsza klasa usmialam sie jak nic :grins: Quote
Vectra Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 hahahaha , mój ivanek , tak samo rządzi , jak jest głodny :evilbat: Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Bullila.nl napisał(a)::turn-l:filmik z kociskiem super:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juz teraz wiem dlaczego NIE mam kota (w domu):diabloti: DOBRY:diabloti: [FONT=Arial]ha ha ...masz rację kot to nie jest dobry pomyślunek ;)[/FONT] evaxon napisał(a):cze Alll:loveu: jest ciachh??:diabloti: [FONT=Arial]jest :p[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cześć Mamcia :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]cze Córcia :multi::loveu:[/FONT] anetta napisał(a):cześc Hhhaha świetny film :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miau miau [FONT=Arial]tysz lubiam te filmy :evil_lol:[/FONT] lolka75 napisał(a):Alusia...skad dorwalas nowego kota simona?:multi: ostatnio wlasnie szukalam go bo uwielbiamy z Erykiem..... No i milo przypomniec sobie kotka w domu:-( :glaszcze: [FONT=Arial] Qba wyszukuje i mi podsyła na gg ;)[/FONT] Tengusia napisał(a):kociak pierwsza klasa usmialam sie jak nic :grins: [FONT=Arial]uwielbiam go :evil_lol: dzięki cioteczka :Rose: [/FONT] Vectra napisał(a):hahahaha , mój ivanek , tak samo rządzi , jak jest głodny :evilbat: [FONT=Arial]tak pomyślałam, że to taki Iwanek :p[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Pękłam ze śmiechu po oglądnięciu filmiku :lol: Quote
Tengusia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]uwielbiam go :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]dzięki cioteczka :Rose:[/FONT] to ja dziekuje za poprawienie humoru bo ktos mi go dzisiaj skutecznie spie****** :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]Loluś ale to nie ja ...mnie swego czasu dziwnym trafem pozbawionopewnej ilości moich postów z konta niejakiej Alicji R.a połączono z ową Alicją od samojedow :cool1:...czyli widzisz że bordello na dogo to ni nowość :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] hahaha PRZYŁAPANA!!! nie ściemniaj nam tu teraz tylko się przyznaj co zrobiłaś z samojedką :turn-l: ;) Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Pękłam ze śmiechu po oglądnięciu filmiku :lol: [FONT=Arial]pozszywać :p[/FONT] Tengusia napisał(a):to ja dziekuje za poprawienie humoru bo ktos mi go dzisiaj skutecznie spie****** [FONT=Arial] czyli stan ducha podobny :cool1: [/FONT] :eviltong: ;) malawaszka napisał(a):hahaha PRZYŁAPANA!!! nie ściemniaj nam tu teraz tylko się przyznaj co zrobiłaś z samojedką :turn-l: ;) [FONT=Arial]no jak to co .....rozmnożyłam , bo w Stowarzyszeniu :cool1:Sterylki nie są w modzie :diabloti:....stąd mam koondla Ozzulka :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
AlKil Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 no to teraz przynajmniej wiadomo jak stworzyć takiego pięknego koondelka! Brawo Alu!!!:multi: Quote
Hanna R. Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Alicja napisał(a): ;) [FONT=Arial]no jak to co .....rozmnożyłam , bo w Stowarzyszeniu :cool1:Sterylki nie są w modzie :diabloti:...[/FONT] Ha !!!! :multi::multi::multi: Moja mądra, myśląca dziewczynka ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 AlKil napisał(a):no to teraz przynajmniej wiadomo jak stworzyć takiego pięknego koondelka! Brawo Alu!!!:multi: HankaRupczewska napisał(a):Ha !!!! :multi::multi::multi: Moja mądra, myśląca dziewczynka ! :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:znam się na rzeczy ....uczę się u najlepszych ......:diabloti: Bylim na Bezludziu ...bo potem jak PanC. wybedzie na operację to doopa blada :placz:...mam jakieś :roll:foty [/FONT] Quote
Recommended Posts