halbina Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 coś w tym jest... jak myślałam, tyłam... ostatnio ponoć chudnę... :roll: :evil_lol: Quote
eria Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ala ale ten tytuł teraz to masz taki...na czasie:diabloti: Quote
PIKA Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cześc Ala :) Co Was z tymi koondlami w tytulach naszlo ? :diabloti: Inkwizycje mamy? Rodowody palimy? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:witam w moim koondelkowym i jego przyjaciół blogasku blogasku :loveu::loveu::loveu: Ile odwiedzin:loveu: jakze nam miło :p.... PIKA toż Ozzy koondel ....uchi nie cięte, łepetyna nieszlachetna :roll:...zero arystokratycznych zachowań .......a rodowód wystawie na bazarek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak ogólnie to znikam na 2 dni ...ale czytać będę ;)...pisać może też coś skrobnę ;)na czerwono :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Alu znikająca:loveu: Ozzy słodziak dorobił się miana koondla....no no no:razz: A ty jeszcze wyrabiasz finansowo na te pilki bo co raz to inną widzę:evil_lol: [url]http://images26.fotosik.pl/248/84779c755e4b1471.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='PIKA']Cześc Ala :) Co Was z tymi koondlami w tytulach naszlo ? :diabloti: Inkwizycje mamy? [U]Rodowody palimy? :evil_lol:[/quote]Rodowody? STANIKI to sie palilo! [/U] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:witam w moim koondelkowym i jego przyjaciół blogasku blogasku :loveu::loveu::loveu: Ile odwiedzin:loveu: jakze nam miło :p.... PIKA [U]toż Ozzy koondel ....uchi nie cięte, łepetyna nieszlachetna :roll:...zero arystokratycznych zachowań .......a rodowód wystawie na bazarek :evil_lol:[/U]:evil_lol::evil_lol: a tak ogólnie to znikam na 2 dni ...ale czytać będę ;)...pisać może też coś skrobnę ;)na czerwono :p [/B][/COLOR][/FONT][/quote]Alus - tyz ...chora, ze takie gupoty piszesz? Quote
bonita Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [COLOR=Blue][I][B]Witaj moja zakoondlona Sis:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękny, świeży i bardzo TRENDY ( w tych czasach:evil_lol:) tytulik:loveu: [/B][/I][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Widziałam kundla Twego:loveu: i psirode;);):klacz: Quote
bonita Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [COLOR=Blue][I][B]Ja psirode tyż widziałam, no i Ozziego oczywista:loveu: A co w ogieńku płonęło? [/B][/I][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [CENTER]:multi::multi::multi: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]WITAMY kolejne Cioteczki w Naszym pozytywnie koondelskim blogasku :loveu::loveu::loveu:.....[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Pandisia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Oto i jam przybyła w odwiedziny do naszego koondelka Ozziego :loveu: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Witam :) Ja - zakocona i zakoondlona przyszłam do koondla Ozulińsdkiego powiedzieć Dzień Dobry ;) Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Zaintrygowana zmianą tytułu, poczytałam... Nas też przenieśli do bokserów, chociaż moje drugie psiowe szczęście to Koruś, terierek "bez papierek"... Do admina nie ma co pisać, w jego bannerku straszy "ZOMO";)... Quote
AlKil Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Kurka, ja mam pamięć wzrokową!!!!:mad: Muszę wzrok przestawić na inny tytuł:angryy: żeby Kondelka Ozzulcowego nie przegapić...:diabloti: Witaj Alu!:lol: Quote
Kiłi Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Błeheheh cześć właścicielko koondla ŁOzzulca:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:cze Włascicielki koondlów i R=R i wogóle wszego stworzenia :loveu:... pozostawiam foty na wsteczu i jadę powalczyć z Wiatrakami:angryy:...odezwę się spod innego nicku ...:hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 h[I][B]ahaha tytuł galerii spowodał że się zsikałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
anetta Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Koondel bury, koondel bury :hand::loveu: Tam coś jest? bo nie wiem czy mam się wpatrywać czy nie :evil_lol::evil_lol: [url]http://images28.fotosik.pl/248/abf07c026fdbb438.jpg[/url] Ale nie zmieniaj nicka bo ja Cię rozpoznamy? :diabloti: Quote
Selket Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cześć Alu ;) Boshe, ledwo Was po znałam tak się skundliliście..... :roll: Bohe, Rinuś zamiast siedzieć tobyś poleciała gacie zmienić :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Selket']Cześć Alu ;) Boshe, ledwo Was po znałam tak się skundliliście..... :roll: Bohe, Rinuś zamiast siedzieć tobyś poleciała gacie zmienić :evil_lol:[/quote] [B][I]toż zmieniłam , ale jak zobaczyła inne tytuły galerii to znów popuściłam :evil_lol:[/I][/B] Quote
Selket Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]toż zmieniłam , ale jak zobaczyła inne tytuły galerii to znów popuściłam :evil_lol:[/I][/B][/quote] Jak będziesz tak sikać ciągle to se doopkę odparzysz :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Selket']Jak będziesz tak sikać ciągle to se doopkę odparzysz :diabloti:[/quote] [B][I]teraz już się powstrzymuję bo jestem w pracy i nie mam się w co przebrac[/I][/B] :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 cze All widze ze zmieniłas tytuł gall... a widzisz jak by Ozzy byl z rodowododem tak jak Tigra to by był wśród swoich :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='evaxon']cze All widze ze zmieniłas tytuł gall... a widzisz jak by Ozzy byl z rodowododem tak jak Tigra to by był wśród swoich :diabloti:[/quote] [B][I]spadoffffa do siebie :diabloti: czego tutaj chcesz rasowcu ? :diabloti:[/I][/B] Quote
Recommended Posts