Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:witam w moim koondelkowym i jego przyjaciół blogasku blogasku :loveu::loveu::loveu:
Ile odwiedzin:loveu: jakze nam miło :p....

PIKA toż Ozzy koondel ....uchi nie cięte, łepetyna nieszlachetna :roll:...zero arystokratycznych zachowań .......a rodowód wystawie na bazarek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak ogólnie to znikam na 2 dni ...ale czytać będę ;)...pisać może też coś skrobnę ;)na czerwono :p
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Alu znikająca:loveu:

Ozzy słodziak dorobił się miana koondla....no no no:razz:

A ty jeszcze wyrabiasz finansowo na te pilki bo co raz to inną widzę:evil_lol:
[url]http://images26.fotosik.pl/248/84779c755e4b1471.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Ala :)

Co Was z tymi koondlami w tytulach naszlo ? :diabloti:
Inkwizycje mamy? [U]Rodowody palimy? :evil_lol:[/quote]Rodowody? STANIKI to sie palilo!
[/U]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:witam w moim koondelkowym i jego przyjaciół blogasku blogasku :loveu::loveu::loveu:
Ile odwiedzin:loveu: jakze nam miło :p....

PIKA [U]toż Ozzy koondel ....uchi nie cięte, łepetyna nieszlachetna :roll:...zero arystokratycznych zachowań .......a rodowód wystawie na bazarek :evil_lol:[/U]:evil_lol::evil_lol:

a tak ogólnie to znikam na 2 dni ...ale czytać będę ;)...pisać może też coś skrobnę ;)na czerwono :p
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Alus - tyz ...chora, ze takie gupoty piszesz?

Posted

[COLOR=Blue][I][B]Witaj moja zakoondlona Sis:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Piękny, świeży i bardzo TRENDY ( w tych czasach:evil_lol:) tytulik:loveu:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[CENTER]:multi::multi::multi:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]WITAMY kolejne Cioteczki w Naszym pozytywnie koondelskim blogasku :loveu::loveu::loveu:.....[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

Zaintrygowana zmianą tytułu, poczytałam...

Nas też przenieśli do bokserów, chociaż moje drugie psiowe szczęście to Koruś, terierek "bez papierek"...

Do admina nie ma co pisać, w jego bannerku straszy "ZOMO";)...

Posted

Kurka, ja mam pamięć wzrokową!!!!:mad: Muszę wzrok przestawić na inny tytuł:angryy: żeby Kondelka Ozzulcowego nie przegapić...:diabloti:

Witaj Alu!:lol:

Posted

:loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:cze Włascicielki koondlów i R=R i wogóle wszego stworzenia :loveu:...
pozostawiam foty na wsteczu i jadę powalczyć z Wiatrakami:angryy:...odezwę się spod innego nicku ...:hand:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Koondel bury, koondel bury :hand::loveu:

Tam coś jest? bo nie wiem czy mam się wpatrywać czy nie :evil_lol::evil_lol:
[url]http://images28.fotosik.pl/248/abf07c026fdbb438.jpg[/url]

Ale nie zmieniaj nicka bo ja Cię rozpoznamy? :diabloti:

Posted

Cześć Alu ;)
Boshe, ledwo Was po znałam tak się skundliliście..... :roll:

Bohe, Rinuś zamiast siedzieć tobyś poleciała gacie zmienić :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Cześć Alu ;)
Boshe, ledwo Was po znałam tak się skundliliście..... :roll:

Bohe, Rinuś zamiast siedzieć tobyś poleciała gacie zmienić :evil_lol:[/quote]
[B][I]toż zmieniłam , ale jak zobaczyła inne tytuły galerii to znów popuściłam :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]toż zmieniłam , ale jak zobaczyła inne tytuły galerii to znów popuściłam :evil_lol:[/I][/B][/quote]

Jak będziesz tak sikać ciągle to se doopkę odparzysz :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Jak będziesz tak sikać ciągle to se doopkę odparzysz :diabloti:[/quote]
[B][I]teraz już się powstrzymuję bo jestem w pracy i nie mam się w co przebrac[/I][/B] :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']cze All widze ze zmieniłas tytuł gall... a widzisz jak by Ozzy byl z rodowododem tak jak Tigra to by był wśród swoich :diabloti:[/quote]
[B][I]spadoffffa do siebie :diabloti: czego tutaj chcesz rasowcu ? :diabloti:[/I][/B]