Asiaczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No, mówiłam - pancernik... Tylko czy to zanurzenie czy wynurzenie...? http://images26.fotosik.pl/225/f5633273c5b464ab.jpg Przewróciło się - niech lezy... http://images31.fotosik.pl/282/071a431cc73dabed.jpg Przyczajony, ukryty i co jeszcze...? http://images27.fotosik.pl/227/19c7afc71addfe28.jpg Odważna z Ciebie Kobitka... i jeszcze się uśmiecha... http://www.fotosik.pl/ Pzdr. Quote
AlKil Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Alicja'] :razz: przecie ty też jeż mięsko :razz:;) ta, ale wtedy to mięsko już nie chodzi na własnych łapkach...:oops: Doberek! Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 wow Alu zazdraszczam :oops: ja kiedyś na wakacjach miałam okazję dotknąć chociaż palcem, ale qrna spękałam i nie dałam rady :mdleje: masakra, a wcześniej myślałam, że się nie boję węży, jednak jak przyszło co do czego to odpadłam w przedbiegach :crazyeye: :mdleje: Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Selket']Phi..obejdzie się :obrazic: Kupiłam dziś swoje :evil_lol: I jeszcze krówki Anabella ;) Kakakowe..pyszne ;) moje lepsze :eviltong:...no Anabelki są oki ;) [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: http://images6.fotosik.pl/213/60587ffdfeab1cea.jpg jaki fajny kolorek ma to długie :loveu: to długie było zaje2biste :multi: [quote name='Bachnach']Achaa , to ładnie , wlasny pupilek ma ponad 5000 postow , gwiazdor!!!!!!!!!!!!!!:cool3: Cudo , kochaj go rozpieszczaj Alusiu , moj Roniasek tez jest sliczny 25 kg bigiela . :evil_lol: :loveu:Alutka , dziekuje za wsparcie witamy u NAS :multi::loveu: nie za ma co ;) poka Roniego :multi: [quote name='Asiaczek']No, mówiłam - pancernik... Tylko czy to zanurzenie czy wynurzenie...? http://images26.fotosik.pl/225/f5633273c5b464ab.jpg Przewróciło się - niech lezy... http://images31.fotosik.pl/282/071a431cc73dabed.jpg Przyczajony, ukryty i co jeszcze...? http://images27.fotosik.pl/227/19c7afc71addfe28.jpg Odważna z Ciebie Kobitka... i jeszcze się uśmiecha... http://www.fotosik.pl/ Pzdr. Asiaczku ;)do odważnych świat należy :evil_lol: [quote name='jonQuilla']cześć mamcia :multi::loveu: cześć córcia :multi::loveu: [quote name='AlKil']ta, ale wtedy to mięsko już nie chodzi na własnych łapkach...:oops: Doberek! berek :multi: a kurczaczki takie ze sklepiku ...nie chciałby jeść :razz: [quote name='malawaszka']wow Alu zazdraszczam :oops: ja kiedyś na wakacjach miałam okazję dotknąć chociaż palcem, ale qrna spękałam i nie dałam rady :mdleje: masakra, a wcześniej myślałam, że się nie boję węży, jednak jak przyszło co do czego to odpadłam w przedbiegach :crazyeye: :mdleje: nie zazdraszczaj tylko się odważ ;)... ja 1szy raz zrobiłam to dla siebie , aby pokonać strach ...to było kilka lat temu Kuba był mały ...musiałam mu pokazać ze MAMA się nie boi Quote
furciaczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Witam slonecznie:multi::loveu: Piekny dzisiaj dzien mamy:loveu: Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Alicja']nie zazdraszczaj tylko się odważ ;)... ja 1szy raz zrobiłam to dla siebie , aby pokonać strach ...to było kilka lat temu Kuba był mały ...musiałam mu pokazać ze MAMA się nie boi może i bym się teraz odważyła, ale to się łatwo mówi bo nie mam okazji :evil_lol: Quote
Selket Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cześć :multi: Ja pierwszego węża głaskałam w podstawówce i to takiego wielkiego boa ;) I krokodylka :loveu: Quote
Pandisia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ja niedawno szłam z córą i psem do teściów i środkiem chodnika sobie popylał zaskroniec, więc musiałam przez niego przejść na drugą stronę ulicy :angryy: Quote
clockwork Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Alkil... masz to samo co ja... mój Pawcio chciałby węża, ale powiedziałam mu że jak przywlecze i wsadzi mu choć jedno żywe stworzonko do terrarium to wrzuce jego do tego terra :diabloti: weszka... ja też paluchem pogłaskałam z daleka od głowy :roll::cool1: ale tera żałuje że nie wzięłam do łapki :razz: cze dilerze truskafków... masz jeszcze??? :razz::razz: Quote
Fenris Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 U mnie też byli w podstawówce z gadami :p też był krokodylek niespełna metrowy i węże :p potem nawet kiedyś w sopocie był pokaz pająków to mam foto z jakimśtam ptasznikiem na dłoniach i jakimstam duzym wężem na karku :p A na sąsiedniej dzielnicy trzymali krokodyla w ogródku jak było ciepło :diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='furciaczek']Witam slonecznie:multi::loveu: Piekny dzisiaj dzien mamy:loveu: u nas chmurki ale podobno ciepło :razz: witaneczko :multi::loveu: [quote name='malawaszka']może i bym się teraz odważyła, ale to się łatwo mówi bo nie mam okazji :evil_lol: szukaj okazji ;) ja polazłam do ZOOlogicznego i facio mi wyciagnął ....z terra :diabloti: [quote name='Selket']Cześć :multi: Ja pierwszego węża głaskałam w podstawówce i to takiego wielkiego boa ;) I krokodylka :loveu: eee to ja wtedy to tylko padalce w kieszeniach nosiłam :razz:i raki ....ale ugotowane :roll: [quote name='Pandisia']Ja niedawno szłam z córą i psem do teściów i środkiem chodnika sobie popylał zaskroniec, więc musiałam przez niego przejść na drugą stronę ulicy :angryy: było mu pomóc przejść ;) [quote name='clockwork']Alkil... masz to samo co ja... mój Pawcio chciałby węża, ale powiedziałam mu że jak przywlecze i wsadzi mu choć jedno żywe stworzonko do terrarium to wrzuce jego do tego terra :diabloti: duże terra potrzebujesz :grins: weszka... ja też paluchem pogłaskałam z daleka od głowy :roll::cool1: ale tera żałuje że nie wzięłam do łapki :razz: :glaszcze: cze dilerze truskafków... masz jeszcze??? :razz::razz: cze odbiorco ;) nie mam już :placz::placz::placz:znaczy mam w brzuszku i zamrożone na kamulec w zmrażarce :cool3: Quote
Pandisia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Alicja'] było mu pomóc przejść ;) Musiałam go obronić przed moim psem "zabójcą" :evil_lol: i przejść obok niego łukiem :diabloti: Quote
AlKil Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='clockwork']Alkil... masz to samo co ja... mój Pawcio chciałby węża, ale powiedziałam mu że jak przywlecze i wsadzi mu choć jedno żywe stworzonko do terrarium to wrzuce jego do tego terra :diabloti: weszka... ja też paluchem pogłaskałam z daleka od głowy :roll::cool1: ale tera żałuje że nie wzięłam do łapki :razz: cze dilerze truskafków... masz jeszcze??? :razz::razz: Mój też miał kategoryczny zakaz....:angryy: Załatwił wszystko w tajemnicy, knuli razem z synkiem i załatwili to tak, że były właściciel przywiózł go na dzień przed swoim wylotem do Anglii. Wiesz, takie granie na najczulszej strunie - " biedny wężyk, co się by z nim stało gdyby nie oni, taki bezdomny jak my, itd, itp." Tz nauczony doświadczeniem zaplastrował drzwiczki taśmą, tak na wszelki wypadek...:diabloti: Alu, on to musi upolować żywe....:placz: Co nie oznacza, że nie będę robić doświadczeń...:diabloti: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 fujjjjjjjjjjjj................takie gadziny tu oglundom;-) robia pitu pitu bo nie lubiemmmm takowych stworzen ......... pozdrowionka;-) Quote
anetta Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Węże są baardzo miłe w dotyku :loveu: Ja nie wiem co wy od nich chcecie :diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Fenris']U mnie też byli w podstawówce z gadami :p też był krokodylek niespełna metrowy i węże :p potem nawet kiedyś w sopocie był pokaz pająków to mam foto z jakimśtam ptasznikiem na dłoniach i jakimstam duzym wężem na karku :p A na sąsiedniej dzielnicy trzymali krokodyla w ogródku jak było ciepło :diabloti: :hmmmm: krokodyla jednak bym się obawiała :diabloti: [quote name='Pandisia']Musiałam go obronić przed moim psem "zabójcą" :evil_lol: i przejść obok niego łukiem :diabloti: :evil_lol::evil_lol: [quote name='AlKil']Mój też miał kategoryczny zakaz....:angryy: Załatwił wszystko w tajemnicy, knuli razem z synkiem i załatwili to tak, że były właściciel przywiózł go na dzień przed swoim wylotem do Anglii. Wiesz, takie granie na najczulszej strunie - " biedny wężyk, co się by z nim stało gdyby nie oni, taki bezdomny jak my, itd, itp." Tz nauczony doświadczeniem zaplastrował drzwiczki taśmą, tak na wszelki wypadek...:diabloti: Alu, on to musi upolować żywe....:placz: Co nie oznacza, że nie będę robić doświadczeń...:diabloti: jestem za doświadczeniami i wiem ze to działa ;)... kurczaki z drobiowego oskubane na badylku i potrzachać nimi [quote name='Izabela124.']Witanko i dziś witaneczko [quote name='apple']Jestem i całuski śle:loveu: jestem .odbieram całuski :loveu: [quote name='zuzolandia']fujjjjjjjjjjjj................takie gadziny tu oglundom;-) robia pitu pitu bo nie lubiemmmm takowych stworzen ......... pozdrowionka;-) pozdrowionka ....dlaczemu boisz dżdżowniczków :razz: [quote name='Tengusia']dziendoberek berczysław :multi: [quote name='anetta']Węże są baardzo miłe w dotyku :loveu: Ja nie wiem co wy od nich chcecie :diabloti: nooooo jedna co się zna :p [quote name='agbar']dobry wieczorek:loveu: bry :loveu::loveu: Quote
Selket Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Tak sobie przyszłam obaczyć co jesz i co słychać :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Selket']Tak sobie przyszłam obaczyć co jesz i co słychać :evil_lol: piję wodę mineralną :p [quote name='Matusz']brryy wieczór ! :multi::loveu::multi: bryyyyyyyyyyyyyyy:multi::loveu: Quote
Recommended Posts