Alicja Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Izabela124.']Aluś ale z ciebie artyska jest ;)ze spalonego teatru :p [quote name='Selket']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: a Ty dlaczemu szlochasz :razz::razz: Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Bo się na mnie fochasz? :( :oops: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja ..............nic o tym nie wiem :shake::-( Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja ..............nic o tym nie wiem :shake::-( Aha..to mi się tylko wydawało:multi::multi: Quote
ATLANTYDA Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Hejo :multi:nocką Dzięki za gratki ;) O Filip gdzie Maja i Gucio http://images31.fotosik.pl/290/da26a4ef490a0090.jpg my do Was zaglądamy codziennie tylko coś nie mam nastroju do pisania ostatnio :roll:,ale foteczki na bieżąco zwiedzamy :loveu::lol: Quote
zuzolandia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 http://images27.fotosik.pl/231/ba575e96f39c90ec.jpg Ozzus szuka kleszczy? ....niech sie nie meczy same go znajda hihihihi siuperrrr fociszeee.........i jak duzooo.........u mnie posuchaa......fotkowa Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Aha..to mi się tylko wydawało:multi::multi: :grins: nio [quote name='ATLANTYDA']Hejo :multi:nocką Dzięki za gratki ;) O Filip gdzie Maja i Gucio http://images31.fotosik.pl/290/da26a4ef490a0090.jpg my do Was zaglądamy codziennie tylko coś nie mam nastroju do pisania ostatnio :roll:,ale foteczki na bieżąco zwiedzamy :loveu::lol: to cieszkam że bywasz :multi: [quote name='zuzolandia']http://images27.fotosik.pl/231/ba575e96f39c90ec.jpg Ozzus szuka kleszczy? ....niech sie nie meczy same go znajda hihihihi siuperrrr fociszeee.........i jak duzooo.........u mnie posuchaa......fotkowa powiedziałam mu że nie ma szukać bo Gutek wszystkie wyłapał :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 widziołach kunia... ino mie go nie przykludzej dla legwana :mad: Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='clockwork']widziołach kunia... ino mie go nie przykludzej dla legwana :mad: przyjadę na kooniu do Jebia a potem oddam we władania Oranżusia ;) Dogobranoc :loveu: Quote
malawaszka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 widziałam bez cenzury :evil_lol: i makro super :loveu: Quote
BoJa2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Pobudka!!!!!!!!:multi::multi::multi: Dulka jest gotowa:lol::lol: na spacerek z Ozzy'm,co Ty na to????? Quote
pędzelopka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja'] przyjadę na kooniu do Jebia a potem oddam we władania Oranżusia ;) Doberek ciotka:sweetCyb: kaff piję , zdjęcia obejrzane:loveu: cudne portreciki:loveu: i jak czytam wasze teksty to prawie nic nie rozumiem:placz: czy wy musicie z clockwork gwarom godoć :scared: Quote
BoJa2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='pędzelopka'] i jak czytam wasze teksty to prawie nic nie rozumiem:placz: czy wy musicie z clockwork gwarom godoć :scared: Jakby one ino godały...to może byś zrozumiała,ale.......one czasami tak fanzolom,że i jo sie nie umia pochytać:lol::lol::lol::lol: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Przyszłam i czytam że spadasz z zapasów:crazyeye: eeeee nie wierze- na pewno coś tam jeszcze masz:diabloti::razz: Ozzy jak zwykle zabójczo przystojny:loveu: ALE TO JEST BOSKIE:crazyeye::loveu::multi: [SIZE=2]http://images29.fotosik.pl/231/46d813723b3b1313.jpg Quote
pędzelopka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 BoJa napisał(a):Jakby one ino godały...to może byś zrozumiała,ale.......one czasami tak fanzolom,że i jo sie nie umia pochytać:lol::lol::lol::lol: :hmmmm::hmmmm: yyyy....yyyyy...:hmmmm::hmmmm: dajcie translatora jakiegoś ..." ja tu jeszcze wrócę, wszystko pochytam i wszystkiego się nauczę.." Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='malawaszka']widziałam bez cenzury :evil_lol: i makro super :loveu: bez cenzury i mnie zauroczyło :evil_lol: jak sie dorobie lustra to zaszaleje z makro:loveu: [quote name='BoJa']Pobudka!!!!!!!!:multi: Dulka jest gotowa:lol: na spacerek z Ozzy'm,co Ty na to????? nie śpie ;) dam Ci znaka popołudniu ....bo po 11 muszę jechać na Orzepowice :roll: Ozzulkowi na razie nic nie mówie bo mi nie da spokoju ...ale myśle ze można by kole 17 :hmmmm: [quote name='pędzelopka']Doberek ciotka:sweetCyb: kaff piję , zdjęcia obejrzane:loveu: cudne portreciki:loveu: i jak czytam wasze teksty to prawie nic nie rozumiem:placz: czy wy musicie z clockwork gwarom godoć :scared: Doberek , ja też przy kaffie:multi: eeeee ....no kaj my tu gwarą godały :razz: z Nami to tak jest żenaj to się rozumiemy bez słow:evil_lol: [quote name='BoJa']Jakby one ino godały...to może byś zrozumiała,ale.......one czasami tak fanzolom,że i jo sie nie umia pochytać:lol: aaaa dziołcha co ty godosz ...kaj my fanzoliły :cool1:...to Zuzola :p [quote name='apple']Przyszłam i czytam że spadasz z zapasów:crazyeye: eeeee nie wierze- na pewno coś tam jeszcze masz Ozzy jak zwykle zabójczo przystojny:loveu: ALE TO JEST BOSKIE:crazyeye::loveu::multi: [SIZE=2]http://images29.fotosik.pl/231/46d813723b3b1313.jpg Dżapuszko :calus:....no nie mam fotasków :shake: najfajniej mi się foci na Bezludziu ...a tam nie wiem kiedy pojadę [quote name='pędzelopka']:hmmmm: yyyy....yyyyy...:hmmmm: dajcie translatora jakiegoś ..." ja tu jeszcze wrócę, wszystko pochytam i wszystkiego się nauczę.." zaraz ..... :grins: http://www.republikasilesia.com/RS/slownik/ Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja'] Dżapuszko :calus:....no nie mam fotasków :shake: najfajniej mi się foci na Bezludziu ...a tam nie wiem kiedy pojadę No sooo ty to już nie bedzie bezludziowych fotów:crazyeye::placz: Quote
BoJa2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Może być kole 17.00 - jeszcze sie zszczyrknymy:lol: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']No sooo ty to już nie bedzie bezludziowych fotów:crazyeye::placz: będą ...mam taką nadzieje ...tylko nie wiem kiedy :shake: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='BoJa']Może być kole 17.00 - jeszcze sie zszczyrknymy:lol: :cool2: [quote name='teqquila']siemka Alu :loveu: sześć Tyśkowa Quote
clockwork Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='pędzelopka']Doberek ciotka:sweetCyb: kaff piję , zdjęcia obejrzane cudne portreciki:loveu: i jak czytam wasze teksty to prawie nic nie rozumiem:placz: czy wy musicie z clockwork gwarom godoć :scared: eeee :roll: toś ty jeszcze zuzoli chyba nie czytała... nawet ja nie wiem co ona pisze tak jedzie tym ślunskim :evil_lol: [quote name='pędzelopka']:hmmmm: yyyy....yyyyy...:hmmmm: dajcie translatora jakiegoś ..." ja tu jeszcze wrócę, wszystko pochytam i wszystkiego się nauczę.." oo prosze jak ładnie- chyte chytej mosz recht, na nauka nigdy nie jest za późno ;) cze Alutka...... cmoknij odemnie pana C. i powiedz że martwiam o niego :-( Quote
pędzelopka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='clockwork'] oo prosze jak ładnie- chyte chytej mosz recht, na nauka nigdy nie jest za późno ;) co jo mom? :hmmmm::hmmmm: rację? nie ma w słowniku!!Ala co ty mi za słownik dałas jakiś popsuty Quote
malawaszka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja'] jak sie dorobie lustra to zaszaleje z makro:loveu: Noo do macro w lusterku to obiektyw z funkcją macro potrzebny :razz: Quote
Recommended Posts