pędzelopka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Czeeeeeść :multi: jakie zajefajne wężulce,,,,,,też chcę:roll: se zaplotę jako pasek do spodniuuuuff Quote
agbar Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 mmmmmmm dlugiiiii, cetkowany,krety....oburacz do ust przylozywszy...eeeee...:roll:cos nie ten teges....a mialam tylko napisac, ze :jakie piekne wezyki:loveu: czesc Alicjo miziajaca weze:loveu::loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 witam :multi::loveu: co tam wężówko? ;) :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Pandisia']Witaj Alicjo z wężami :eek: witaj :multi:a so ...bojałabyś :razz: [quote name='pędzelopka']Czeeeeeść :multi: jakie zajefajne wężulce,,,,,,też chcę:roll: cześćććććććććććć:multi: se zaplotę jako pasek do spodniuuuuff a jak sie ciebie wplącze w zamek :razz::razz: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='agbar']mmmmmmm dlugiiiii, cetkowany,krety....oburacz do ust przylozywszy...eeeee...:roll:cos nie ten teges....a mialam tylko napisac, ze :jakie piekne wezyki:loveu: taaaaaaaa:razz::razz: czesc Alicjo miziajaca weze:loveu::loveu::multi: cze Ago :hmmmm: :evil_lol: :loveu: [quote name='Selket']Cześć Alicjo :multi: [quote name='furciaczek']Wpadalm na kawusie:loveu: [quote name='jonQuilla']witam :multi::loveu: co tam wężówko? ;) :eviltong::eviltong: witam dziewczynki :loveu: kawy nie ma ....zajadam pastylki miętowe w czekoladzie ....miodzioooooo Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Selket']Dałabyś kawałek a nie sama jesz :obrazic: poczekaj ...fotaska strzelę ;) Quote
apple Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja'] fajne fajne ;)...i Magda pewnie żałuje ze nie miała go na rączkach :p cześć Dżapuszko :loveu:No na pewno żałuje....aż dziw że nie wzieła:roll: A tymi pastylkami to poczestujesz czy długo jeszcze trzeba czekać:cool1: Quote
anetta Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witaj Alu tańcząca z węzami :loveu: Albinosek jest zajefajny. Quote
Pandisia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja']witaj :multi:a so ...bojałabyś :razz: Nie miałam przyjemności dotykać :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witanko:multi::multi: Nareszcie wsio nadrobiłam, zajefajne były fotki jak Ozzy pływał:loveu::loveu: A i jakie wężyki super, mi też taki się marzy:roll: Quote
Matusz Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 widziałem foty z wężami na nk... tutaj niet...:razz: skąd te węże, co i jak? bo ja nie w temacie..:oops: witanko wieczorne :multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='apple']No na pewno żałuje....aż dziw że nie wzieła:roll: no żaluje ..toż się przyznała :roll: A tymi pastylkami to poczestujesz czy długo jeszcze trzeba czekać:cool1: zjedlim :razz: [quote name='evaxon']Aluuuu jeeeescccccc............ było wstąpić na obiad [quote name='anetta']Witaj Alu tańcząca z węzami :loveu: Albinosek jest zajefajny. :multi:cieszkam że ise spodobało [quote name='Selket']no i gdzie ten pastylek :mad: :hmmmm: [quote name='Pandisia']Nie miałam przyjemności dotykać :evil_lol: :eviltong:załuj Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko:multi::multi: Nareszcie wsio nadrobiłam, zajefajne były fotki jak Ozzy pływał:loveu::loveu: A i jakie wężyki super, mi też taki się marzy:roll: milutko mi [quote name='Matusz']widziałem foty z wężami na nk... tutaj niet...:razz: tutaj też są :razz: skąd te węże, co i jak? bo ja nie w temacie..:oops: witanko wieczorne :multi::loveu::multi: Witanko :multi: wężyki nie Moje ...wężyki faceta co czeka na adopcję psiaka ...byłam z Magdą na wizycie ...a że mnie pasjonują takie stfforki to pozwoliłam sobie na fanaberię ponoszenia takowego Quote
Matusz Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja'] Witanko :multi: wężyki nie Moje ...wężyki faceta co czeka na adopcję psiaka ...byłam z Magdą na wizycie ...a że mnie pasjonują takie stfforki to pozwoliłam sobie na fanaberię ponoszenia takowego i wszystko jasne... ;) ja też kiedyś trochę większego miałem w rękach :p Quote
Selket Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Miałaś dać mi tego miętowego pastylka i nadal się nie doczekałam :roll: :obrazic: Quote
AlKil Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dobry wieczór Alu! Ja polubię węże jak przejdą na wegetarianizm....:roll: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Matusz'] i wszystko jasne... ;) ja też kiedyś trochę większego miałem w rękach :p oj ta duża smaiczka naprawdę kawała węzucha była ...dla mła za ciężka :razz: [quote name='Selket']Miałaś dać mi tego miętowego pastylka i nadal się nie doczekałam :roll: :obrazic: kupię w poniedziałek :roll: [quote name='AlKil']Dobry wieczór Alu! Ja polubię węże jak przejdą na wegetarianizm....:roll: przecie ty też jeż mięsko :razz:;) Bry wieczorek :multi: Quote
Selket Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Phi..obejdzie się :obrazic: Kupiłam dziś swoje :evil_lol: I jeszcze krówki Anabella ;) Kakakowe..pyszne ;) Quote
agaciaaa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witanko :multi: http://images6.fotosik.pl/213/60587ffdfeab1cea.jpg jaki fajny kolorek ma to długie :loveu: Quote
Bachnach Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Achaa , to ładnie , wlasny pupilek ma ponad 5000 postow , gwiazdor!!!!!!!!!!!!!!:cool3: Cudo , kochaj go rozpieszczaj Alusiu , moj Roniasek tez jest sliczny 25 kg bigiela . :evil_lol: :loveu:Alutka , dziekuje za wsparcie Quote
Recommended Posts