agaciaaa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witanko :multi: [url]http://images6.fotosik.pl/213/60587ffdfeab1cea.jpg[/url] jaki fajny kolorek ma to długie :loveu: Quote
Bachnach Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Achaa , to ładnie , wlasny pupilek ma ponad 5000 postow , gwiazdor!!!!!!!!!!!!!!:cool3: Cudo , kochaj go rozpieszczaj Alusiu , moj Roniasek tez jest sliczny 25 kg bigiela . :evil_lol: :loveu:Alutka , dziekuje za wsparcie Quote
Asiaczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No, mówiłam - pancernik... Tylko czy to zanurzenie czy wynurzenie...? [URL]http://images26.fotosik.pl/225/f5633273c5b464ab.jpg[/URL] Przewróciło się - niech lezy... [URL]http://images31.fotosik.pl/282/071a431cc73dabed.jpg[/URL] Przyczajony, ukryty i co jeszcze...? [url]http://images27.fotosik.pl/227/19c7afc71addfe28.jpg[/url] Odważna z Ciebie Kobitka... i jeszcze się uśmiecha... [URL]http://www.fotosik.pl/[/URL] Pzdr. Quote
jonQuilla Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć mamcia :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
AlKil Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przecie ty też jeż mięsko :razz:;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ta, ale wtedy to mięsko już nie chodzi na własnych łapkach...:oops: Doberek! Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 wow Alu zazdraszczam :oops: ja kiedyś na wakacjach miałam okazję dotknąć chociaż palcem, ale qrna spękałam i nie dałam rady :mdleje: masakra, a wcześniej myślałam, że się nie boję węży, jednak jak przyszło co do czego to odpadłam w przedbiegach :crazyeye: :mdleje: Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Selket']Phi..obejdzie się :obrazic: Kupiłam dziś swoje :evil_lol: I jeszcze krówki Anabella ;) Kakakowe..pyszne ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] moje lepsze :eviltong:...no Anabelki są oki ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: [URL]http://images6.fotosik.pl/213/60587ffdfeab1cea.jpg[/URL] jaki fajny kolorek ma to długie :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to długie było zaje2biste :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bachnach']Achaa , to ładnie , wlasny pupilek ma ponad 5000 postow , gwiazdor!!!!!!!!!!!!!!:cool3: Cudo , kochaj go rozpieszczaj Alusiu , moj Roniasek tez jest sliczny 25 kg bigiela . :evil_lol: :loveu:Alutka , dziekuje za wsparcie[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witamy u NAS :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie za ma co ;) poka Roniego :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']No, mówiłam - pancernik... Tylko czy to zanurzenie czy wynurzenie...? [URL]http://images26.fotosik.pl/225/f5633273c5b464ab.jpg[/URL] Przewróciło się - niech lezy... [URL]http://images31.fotosik.pl/282/071a431cc73dabed.jpg[/URL] Przyczajony, ukryty i co jeszcze...? [URL]http://images27.fotosik.pl/227/19c7afc71addfe28.jpg[/URL] Odważna z Ciebie Kobitka... i jeszcze się uśmiecha... [URL]http://www.fotosik.pl/[/URL] Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Asiaczku ;)do odważnych świat należy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć mamcia :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć córcia :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='AlKil']ta, ale wtedy to mięsko już nie chodzi na własnych łapkach...:oops: Doberek![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]berek :multi: a kurczaczki takie ze sklepiku ...nie chciałby jeść :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']wow Alu zazdraszczam :oops: ja kiedyś na wakacjach miałam okazję dotknąć chociaż palcem, ale qrna spękałam i nie dałam rady :mdleje: masakra, a wcześniej myślałam, że się nie boję węży, jednak jak przyszło co do czego to odpadłam w przedbiegach :crazyeye: :mdleje:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie zazdraszczaj tylko się odważ ;)... ja 1szy raz zrobiłam to dla siebie , aby pokonać strach ...to było kilka lat temu Kuba był mały ...musiałam mu pokazać ze MAMA się nie boi [/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Witam slonecznie:multi::loveu: Piekny dzisiaj dzien mamy:loveu: Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie zazdraszczaj tylko się odważ ;)... ja 1szy raz zrobiłam to dla siebie , aby pokonać strach ...to było kilka lat temu Kuba był mały ...musiałam mu pokazać ze MAMA się nie boi [/B][/COLOR][/FONT][/quote] może i bym się teraz odważyła, ale to się łatwo mówi bo nie mam okazji :evil_lol: Quote
Selket Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cześć :multi: Ja pierwszego węża głaskałam w podstawówce i to takiego wielkiego boa ;) I krokodylka :loveu: Quote
Pandisia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ja niedawno szłam z córą i psem do teściów i środkiem chodnika sobie popylał zaskroniec, więc musiałam przez niego przejść na drugą stronę ulicy :angryy: Quote
clockwork Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Alkil... masz to samo co ja... mój Pawcio chciałby węża, ale powiedziałam mu że jak przywlecze i wsadzi mu choć jedno żywe stworzonko do terrarium to wrzuce jego do tego terra :diabloti: weszka... ja też paluchem pogłaskałam z daleka od głowy :roll::cool1: ale tera żałuje że nie wzięłam do łapki :razz: cze dilerze truskafków... masz jeszcze??? :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 U mnie też byli w podstawówce z gadami :p też był krokodylek niespełna metrowy i węże :p potem nawet kiedyś w sopocie był pokaz pająków to mam foto z jakimśtam ptasznikiem na dłoniach i jakimstam duzym wężem na karku :p A na sąsiedniej dzielnicy trzymali krokodyla w ogródku jak było ciepło :diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='furciaczek']Witam slonecznie:multi::loveu: Piekny dzisiaj dzien mamy:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas chmurki ale podobno ciepło :razz: witaneczko :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']może i bym się teraz odważyła, ale to się łatwo mówi bo nie mam okazji :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szukaj okazji ;) ja polazłam do ZOOlogicznego i facio mi wyciagnął ....z terra :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć :multi: Ja pierwszego węża głaskałam w podstawówce i to takiego wielkiego boa ;) I krokodylka :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]eee to ja wtedy to tylko padalce w kieszeniach nosiłam :razz:i raki ....ale ugotowane :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pandisia']Ja niedawno szłam z córą i psem do teściów i środkiem chodnika sobie popylał zaskroniec, więc musiałam przez niego przejść na drugą stronę ulicy :angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]było mu pomóc przejść ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Alkil... masz to samo co ja... mój Pawcio chciałby węża, ale powiedziałam mu że jak przywlecze i wsadzi mu choć jedno żywe stworzonko do terrarium to wrzuce jego do tego terra :diabloti: [COLOR=Red]duże terra potrzebujesz :grins:[/COLOR] weszka... ja też paluchem pogłaskałam z daleka od głowy :roll::cool1: ale tera żałuje że nie wzięłam do łapki :razz: :glaszcze: cze dilerze truskafków... masz jeszcze??? :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze odbiorco ;) nie mam już :placz::placz::placz:znaczy mam w brzuszku i zamrożone na kamulec w zmrażarce :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]było mu pomóc przejść ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Musiałam go obronić przed moim psem "zabójcą" :evil_lol: i przejść obok niego łukiem :diabloti: Quote
AlKil Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Alkil... masz to samo co ja... mój Pawcio chciałby węża, ale powiedziałam mu że jak przywlecze i wsadzi mu choć jedno żywe stworzonko do terrarium to wrzuce jego do tego terra :diabloti: weszka... ja też paluchem pogłaskałam z daleka od głowy :roll::cool1: ale tera żałuje że nie wzięłam do łapki :razz: cze dilerze truskafków... masz jeszcze??? :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mój też miał kategoryczny zakaz....:angryy: Załatwił wszystko w tajemnicy, knuli razem z synkiem i załatwili to tak, że były właściciel przywiózł go na dzień przed swoim wylotem do Anglii. Wiesz, takie granie na najczulszej strunie - " biedny wężyk, co się by z nim stało gdyby nie oni, taki bezdomny jak my, itd, itp." Tz nauczony doświadczeniem zaplastrował drzwiczki taśmą, tak na wszelki wypadek...:diabloti: Alu, on to musi upolować żywe....:placz: Co nie oznacza, że nie będę robić doświadczeń...:diabloti: Quote
apple Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem i całuski śle:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 fujjjjjjjjjjjj................takie gadziny tu oglundom;-) robia pitu pitu bo nie lubiemmmm takowych stworzen ......... pozdrowionka;-) Quote
Tengusia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 dziendoberek [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_15.gif[/IMG] Quote
anetta Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Węże są baardzo miłe w dotyku :loveu: Ja nie wiem co wy od nich chcecie :diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Fenris']U mnie też byli w podstawówce z gadami :p też był krokodylek niespełna metrowy i węże :p potem nawet kiedyś w sopocie był pokaz pająków to mam foto z jakimśtam ptasznikiem na dłoniach i jakimstam duzym wężem na karku :p A na sąsiedniej dzielnicy trzymali krokodyla w ogródku jak było ciepło :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: krokodyla jednak bym się obawiała :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pandisia']Musiałam go obronić przed moim psem "zabójcą" :evil_lol: i przejść obok niego łukiem :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol: [quote name='AlKil']Mój też miał kategoryczny zakaz....:angryy: Załatwił wszystko w tajemnicy, knuli razem z synkiem i załatwili to tak, że były właściciel przywiózł go na dzień przed swoim wylotem do Anglii. Wiesz, takie granie na najczulszej strunie - " biedny wężyk, co się by z nim stało gdyby nie oni, taki bezdomny jak my, itd, itp." Tz nauczony doświadczeniem zaplastrował drzwiczki taśmą, tak na wszelki wypadek...:diabloti: Alu, on to musi upolować żywe....:placz: Co nie oznacza, że nie będę robić doświadczeń...:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jestem za doświadczeniami i wiem ze to działa ;)... kurczaki z drobiowego oskubane na badylku i potrzachać nimi [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko i dziś[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaneczko [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem i całuski śle:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jestem .odbieram całuski :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia']fujjjjjjjjjjjj................takie gadziny tu oglundom;-) robia pitu pitu bo nie lubiemmmm takowych stworzen ......... pozdrowionka;-)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pozdrowionka ....dlaczemu boisz dżdżowniczków :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']dziendoberek [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_15.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]berczysław :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='anetta']Węże są baardzo miłe w dotyku :loveu: Ja nie wiem co wy od nich chcecie :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooo jedna co się zna :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']dobry wieczorek:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bry :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Tak sobie przyszłam obaczyć co jesz i co słychać :evil_lol: Quote
Matusz Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [COLOR=Navy][B]brryy wieczór ! :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts