Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]oć utulkam ...nie dołkuj ....uśmiechnij się ....[/FONT]

[FONT=Arial]cholera wiem ...łatwo się pisze , mówi , gorzej uczynić ...[/FONT][FONT=Century Gothic]Noooooooooo...............ehhhhhh ale twoje tulkanie zawsze mi poprawia nastrój:loveu:[/FONT]

Posted

Witanko :multi:
Nareszcie tutaj dotarłam i jak zwykle nagadane ;)
O to o jedzonku ;) Ja dzisaj zakupiałm serek do smarowania o smaku serka pleśniowego i ciasto bajaderkę, ale nie wiem czy jadalne, bo jeszcze nikt nie miał odwago spróbować :evil_lol:
OOOO....a gdzie Ala w necie jest?
I u mne też pochmurno :(

Posted

[quote name='gops']u mnie tez zaczelo padac :roll: przez was ..pozalowalyscie mi tego slonca :mad: aaa winerki smaczne ale hot dogow nie lubie :eviltong: :evil_lol:
[FONT=Arial]oj nie mów że to my .....:oops:;)[/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko
Ale tu o jvdzeniu sie naczytalam i o jakis paroweczkach z nerek hihi
[FONT=Arial]przy takiej pogodzie najlepiej o jedzeniu :evil_lol:
[/FONT]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Noooooooooo...............ehhhhhh ale twoje tulkanie zawsze mi poprawia nastrój:loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]no to się cieszkam niezmiernie[/FONT] :calus:

[quote name='Selket']Witanko :multi:
Nareszcie tutaj dotarłam i jak zwykle nagadane ;)
O to o jedzonku ;) Ja dzisaj zakupiałm serek do smarowania o smaku serka pleśniowego i ciasto bajaderkę, ale nie wiem czy jadalne, bo jeszcze nikt nie miał odwago spróbować :evil_lol:
OOOO....a gdzie Ala w necie jest?
I u mne też pochmurno :(
[FONT=Arial]:hmmmm: bajaderka ....może i jadłam ale nie kojarze nazwy a serek lubiam :p
A Ala troszkę na PwP i na tematach ze swojego podpisu ;)
[/FONT]

Posted

Bajderka to takie ciasto ;) Są w postacie kuleczek albo placków..oj takie ciemne ciach z bakaliami, herbatnikami, no takie ciacho ;)
Co to PwP? A co TZ? Jak ja nic nie wiem :placz:
Oj, to jak ja CIę znajdę?? :placz:

Posted

[quote name='Selket'] o i tak mogą wyglądać - takie są najlepsze :loveu: :loveu:[FONT=Century Gothic]To sa ziemniaczki a nie jakies bajaderki[/FONT]:evil_lol:

Posted

Hmmm..... Ale u nas takie sprzedają z karteczką bajaderka ;) Może to to samo, ale inna nazwa? ;) A te ziemniaczki też są herbatniczkiem i bakaliami, i alkoholem i są takie ciężkie??? ;)

Posted

[quote name='Selket']Hmmm..... Ale u nas takie sprzedają z karteczką bajaderka ;) Może to to samo, ale inna nazwa? ;) A te ziemniaczki też są herbatniczkiem i bakaliami, i alkoholem i są takie ciężkie??? ;)[FONT=Century Gothic]Tak ale nie powiem ci z czego sa faktycznie robione bo ty je bardzo lubisz:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']No to teraz mi narobiłaś :placz: To powiedz z czego są???
[FONT=Century Gothic]Nie.............jedz na zdrowie i się nie przejmuj.........wszytskie żarełaka sa do bani jesli ich sama nie zrobisz:lol:[/FONT]

Posted

To swoją drogą, faktycznie własne najlepsze ;) Ne to ne..ale będę się teraz zamartwiała, co oni tam pakują :(
Ale ja tam nic nie znalazałam, chociaż moja mam znalazła zęba w salcesonie ;)

Posted

[quote name='Selket']Bajderka to takie ciasto ;) Są w postacie kuleczek albo placków..oj takie ciemne ciach z bakaliami, herbatnikami, no takie ciacho ;)
Co to PwP? A co TZ? Jak ja nic nie wiem :placz:
Oj, to jak ja CIę znajdę?? :placz:
[FONT=Arial]TZ to facet , mąż , towarzysz życia ;)
PwP - psy w potrzebie ;) trafisz tam jak klikniesz w moj podpisik ..np . do Naszej Qdlaczki albo na wątek Jastrzębski :cool1:
[/FONT]

[FONT=Arial]To ja Bajaderki znam i lubiam :loveu:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To sa ziemniaczki a nie jakies bajaderki[/FONT]:evil_lol:
[FONT=Arial]ziemniaczki to nie są :eviltong::eviltong:ziemniaczki na szisbudach sprzedają :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Selket']Hmmm..... Ale u nas takie sprzedają z karteczką bajaderka ;) Może to to samo, ale inna nazwa? ;) A te ziemniaczki też są herbatniczkiem i bakaliami, i alkoholem i są takie ciężkie??? ;)
[FONT=Arial]pyszne są ;)[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tak ale nie powiem ci z czego sa faktycznie robione bo ty je bardzo lubisz:roll:[/FONT]
[FONT=Arial]oj nie szkalować mi tu bajaderków , u nas to robi najlepsiejsza cukiernia[/FONT] :loveu:

Posted

[quote name='Selket']To swoją drogą, faktycznie własne najlepsze ;) Ne to ne..ale będę się teraz zamartwiała, co oni tam pakują :(
Ale ja tam nic nie znalazałam, chociaż moja mam znalazła zęba w salcesonie ;)[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahaha:evil_lol:.........dlatego nie kupuje salcesonu :shake:[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic]No dobra powiem ci oni do tych twoich bajaderek to pakuja cale ciasto z cukierni co im z paru dni do tyłu zostało, zalewaja jakimś alkoholem gniota z tego kuleczki i posypuja kokosem:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahaha:evil_lol:.........dlatego nie kupuje salcesonu :shake:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No dobra powiem ci oni do tych twoich bajaderek to pakuja cale ciasto z cukierni co im z paru dni do tyłu zostało, zalewaja jakimś alkoholem gniota z tego kuleczki i posypuja kokosem:diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]ale klamczuszkasz :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale klamczuszkasz :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Century Gothic]Fcale nie.......niestety...bardzo bym chciała bo tez kiedys lubiłam zimniaczki ale teraz juz ich nie jem:shake:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Oj, to nie jest tak źle, nastraszyłaś mnie..myślałam, ze gorsze rzeczy pakują ;) To mogę ze spokjem jeść bajderki :D[FONT=Century Gothic]jak lubisz podplesniałei przyschniete ciasto to smacznego:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Okropna jesteś :placz: :placz:
Będę sobie uzupełniać mikroflorę pokarmową ;)[FONT=Century Gothic]Buhahahahaha.......penicylinka jest zdrowa:evil_lol:[/FONT]