Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witanko Ale tu o jvdzeniu sie naczytalam i o jakis paroweczkach z nerek hihi Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]oć utulkam ...nie dołkuj ....uśmiechnij się ....[/FONT] [FONT=Arial]cholera wiem ...łatwo się pisze , mówi , gorzej uczynić ...[/FONT][FONT=Century Gothic]Noooooooooo...............ehhhhhh ale twoje tulkanie zawsze mi poprawia nastrój:loveu:[/FONT] Quote
Selket Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witanko :multi: Nareszcie tutaj dotarłam i jak zwykle nagadane ;) O to o jedzonku ;) Ja dzisaj zakupiałm serek do smarowania o smaku serka pleśniowego i ciasto bajaderkę, ale nie wiem czy jadalne, bo jeszcze nikt nie miał odwago spróbować :evil_lol: OOOO....a gdzie Ala w necie jest? I u mne też pochmurno :( Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='gops']u mnie tez zaczelo padac :roll: przez was ..pozalowalyscie mi tego slonca :mad: aaa winerki smaczne ale hot dogow nie lubie :eviltong: :evil_lol: [FONT=Arial]oj nie mów że to my .....:oops:;)[/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko Ale tu o jvdzeniu sie naczytalam i o jakis paroweczkach z nerek hihi [FONT=Arial]przy takiej pogodzie najlepiej o jedzeniu :evil_lol: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Noooooooooo...............ehhhhhh ale twoje tulkanie zawsze mi poprawia nastrój:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]no to się cieszkam niezmiernie[/FONT] :calus: [quote name='Selket']Witanko :multi: Nareszcie tutaj dotarłam i jak zwykle nagadane ;) O to o jedzonku ;) Ja dzisaj zakupiałm serek do smarowania o smaku serka pleśniowego i ciasto bajaderkę, ale nie wiem czy jadalne, bo jeszcze nikt nie miał odwago spróbować :evil_lol: OOOO....a gdzie Ala w necie jest? I u mne też pochmurno :( [FONT=Arial]:hmmmm: bajaderka ....może i jadłam ale nie kojarze nazwy a serek lubiam :p A Ala troszkę na PwP i na tematach ze swojego podpisu ;)[/FONT] Quote
Selket Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bajderka to takie ciasto ;) Są w postacie kuleczek albo placków..oj takie ciemne ciach z bakaliami, herbatnikami, no takie ciacho ;) Co to PwP? A co TZ? Jak ja nic nie wiem :placz: Oj, to jak ja CIę znajdę?? :placz: Quote
Selket Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 o i tak mogą wyglądać - takie są najlepsze :loveu: :loveu: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Selket'] o i tak mogą wyglądać - takie są najlepsze :loveu: :loveu:[FONT=Century Gothic]To sa ziemniaczki a nie jakies bajaderki[/FONT]:evil_lol: Quote
Selket Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Hmmm..... Ale u nas takie sprzedają z karteczką bajaderka ;) Może to to samo, ale inna nazwa? ;) A te ziemniaczki też są herbatniczkiem i bakaliami, i alkoholem i są takie ciężkie??? ;) Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Selket']Hmmm..... Ale u nas takie sprzedają z karteczką bajaderka ;) Może to to samo, ale inna nazwa? ;) A te ziemniaczki też są herbatniczkiem i bakaliami, i alkoholem i są takie ciężkie??? ;)[FONT=Century Gothic]Tak ale nie powiem ci z czego sa faktycznie robione bo ty je bardzo lubisz:roll:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja tez czasem objadam siv bajaderkami hihi dobre sa Quote
Selket Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No to teraz mi narobiłaś :placz: To powiedz z czego są??? Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Selket']No to teraz mi narobiłaś :placz: To powiedz z czego są??? [FONT=Century Gothic]Nie.............jedz na zdrowie i się nie przejmuj.........wszytskie żarełaka sa do bani jesli ich sama nie zrobisz:lol:[/FONT] Quote
Selket Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 To swoją drogą, faktycznie własne najlepsze ;) Ne to ne..ale będę się teraz zamartwiała, co oni tam pakują :( Ale ja tam nic nie znalazałam, chociaż moja mam znalazła zęba w salcesonie ;) Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Selket']Bajderka to takie ciasto ;) Są w postacie kuleczek albo placków..oj takie ciemne ciach z bakaliami, herbatnikami, no takie ciacho ;) Co to PwP? A co TZ? Jak ja nic nie wiem :placz: Oj, to jak ja CIę znajdę?? :placz: [FONT=Arial]TZ to facet , mąż , towarzysz życia ;) PwP - psy w potrzebie ;) trafisz tam jak klikniesz w moj podpisik ..np . do Naszej Qdlaczki albo na wątek Jastrzębski :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]To ja Bajaderki znam i lubiam :loveu:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To sa ziemniaczki a nie jakies bajaderki[/FONT]:evil_lol: [FONT=Arial]ziemniaczki to nie są :eviltong::eviltong:ziemniaczki na szisbudach sprzedają :evil_lol:[/FONT] [quote name='Selket']Hmmm..... Ale u nas takie sprzedają z karteczką bajaderka ;) Może to to samo, ale inna nazwa? ;) A te ziemniaczki też są herbatniczkiem i bakaliami, i alkoholem i są takie ciężkie??? ;) [FONT=Arial]pyszne są ;)[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tak ale nie powiem ci z czego sa faktycznie robione bo ty je bardzo lubisz:roll:[/FONT] [FONT=Arial]oj nie szkalować mi tu bajaderków , u nas to robi najlepsiejsza cukiernia[/FONT] :loveu: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Selket']To swoją drogą, faktycznie własne najlepsze ;) Ne to ne..ale będę się teraz zamartwiała, co oni tam pakują :( Ale ja tam nic nie znalazałam, chociaż moja mam znalazła zęba w salcesonie ;)[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahaha:evil_lol:.........dlatego nie kupuje salcesonu :shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]No dobra powiem ci oni do tych twoich bajaderek to pakuja cale ciasto z cukierni co im z paru dni do tyłu zostało, zalewaja jakimś alkoholem gniota z tego kuleczki i posypuja kokosem:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahaha:evil_lol:.........dlatego nie kupuje salcesonu :shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No dobra powiem ci oni do tych twoich bajaderek to pakuja cale ciasto z cukierni co im z paru dni do tyłu zostało, zalewaja jakimś alkoholem gniota z tego kuleczki i posypuja kokosem:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]ale klamczuszkasz :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Selket Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Oj, to nie jest tak źle, nastraszyłaś mnie..myślałam, ze gorsze rzeczy pakują ;) To mogę ze spokjem jeść bajderki :D Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale klamczuszkasz :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Century Gothic]Fcale nie.......niestety...bardzo bym chciała bo tez kiedys lubiłam zimniaczki ale teraz juz ich nie jem:shake:[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Selket']Oj, to nie jest tak źle, nastraszyłaś mnie..myślałam, ze gorsze rzeczy pakują ;) To mogę ze spokjem jeść bajderki :D[FONT=Century Gothic]jak lubisz podplesniałei przyschniete ciasto to smacznego:evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Okropna jesteś :placz: :placz: Będę sobie uzupełniać mikroflorę pokarmową ;) Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Selket']Okropna jesteś :placz: :placz: Będę sobie uzupełniać mikroflorę pokarmową ;)[FONT=Century Gothic]Buhahahahaha.......penicylinka jest zdrowa:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [FONT=Arial]A w mojej cukierni nie ma spleśniałego , czasem nawet zabraknie ciasta ....to z czego one robią te Bajaderki :hmmmm:[/FONT] Quote
e.v.a Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 hej hej buszująca w krzokach:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts