apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no cześć ani nie mów ...jestem niewyspana ....i jeszcze pies chce mnie na spacer wyciągnąć [/FONT][FONT=Century Gothic]Chcesz pogadać ze mną o niewyspaniu :razz:......no to śmigaj na spacerek jak piesio ładnie prosi :lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='BeaC']..................ostatni raz się męczę powinni zrobić jakieś limity na wstawianie postów ..................powiedzmy 5 dziennie:diabloti: widziałam u Ciebie Alu przypływ gotówki:razz:..................nowa futbolówka dla ozziego i NOWE okularki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial]:hmmmm: o piłce to wiem ....ale zeby Ozzy miał nowe okularki :crazyeye::crazyeye:... bo ja moje mam od grudnia :roll: ty mi lepiej powiedz którędy ten przypływ gotówki płynął to zrobię zaporę :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Chcesz pogadać ze mną o niewyspaniu :razz:......no to śmigaj na spacerek jak piesio ładnie prosi :lol:[/FONT] [FONT=Arial]oj w tym temacie to ja doświadczona jestem ....półtora roku wypisane ze spania :razz::razz: a ja już po psacerku i po zakupach :p [/FONT] [quote name='furciaczek']Czesc Alu:loveu: [FONT=Arial]cześć Gośku :multi::loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 .................rzadko się .fotograficznie ujawniasz w necie, więc skad moge wiedzieć, że okulary masz od grudnie???? ja je widzę pierwszy raz:eviltong::eviltong::eviltong: Ozulek pewnikiem ma rewelacyjny wzrok, więc nie potrzebuje okularów Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a u nas pogoda bez zmian czyli wiosennie :loveu: sloneczko swieci :eviltong: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='BeaC'].................rzadko się .fotograficznie ujawniasz w necie, więc skad moge wiedzieć, że okulary masz od grudnie???? [FONT=Arial] w grudniu były fotki z Magdą i Dilerką ....i miałam nowe brylki :eviltong::eviltong:[/FONT] ja je widzę pierwszy raz:eviltong::eviltong::eviltong: Ozulek pewnikiem ma rewelacyjny wzrok, więc nie potrzebuje okularów [FONT=Arial]taaaaaa rewelacyjny :cool1:[/FONT] [quote name='gops']a u nas pogoda bez zmian czyli wiosennie :loveu: sloneczko swieci :eviltong: [FONT=Arial]a u mnie leje deszcz:placz::placz::placz:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]a u mnie leje deszcz:placz::placz::placz:[/FONT] u mnie też:placz::placz::placz::lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='BoJa']u mnie też:placz::placz::placz::lol: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no popatrz tego bym się nie spodziewała :roll:.. ..weź no dziołcha paryzol i pódź na kawe bo nie mam z kim wypić :cool1:[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]oj w tym temacie to ja doświadczona jestem ....półtora roku wypisane ze spania :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]a ja już po psacerku i po zakupach :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nooo to możemy se podac łapę;)......co kupilas dobrego?[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooo to możemy se podac łapę;)......co kupilas dobrego?[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:wymieniać :roll:... ciastka pączki bułki na hot dogi kiełbaskę wiejską winerki słoninkę boczuś żółty serek jajeczka pomidorki pomarańczki pasztecik buraczki i zapomnialam nadal mleka , oleju i ziemniaków :grins:[/FONT] Quote
emdziolek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Haha to ześ zakupy zrobiła:evil_lol: Ino czemu zapominasz o mleczku?:shake: Mleczko takie dobre:loveu::evil_lol: Witanko!:multi: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:wymieniać :roll:...[/FONT] [FONT=Arial]ciastka [/FONT] [FONT=Arial]pączki[/FONT] [FONT=Arial]bułki na hot dogi[/FONT] [FONT=Arial]kiełbaskę wiejską[/FONT] [FONT=Arial]winerki[/FONT] [FONT=Arial]słoninkę [/FONT] [FONT=Arial]boczuś[/FONT] [FONT=Arial]żółty serek[/FONT] [FONT=Arial]jajeczka [/FONT] [FONT=Arial]pomidorki[/FONT] [FONT=Arial]pomarańczki[/FONT] [FONT=Arial]pasztecik[/FONT] [FONT=Arial]buraczki[/FONT] [FONT=Arial]i zapomnialam nadal mleka , oleju i ziemniaków :grins:[/FONT][FONT=Century Gothic]Biere wszystko....tylko co to sa te winerki?:hmmmm:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='emdziolek']Haha to ześ zakupy zrobiła:evil_lol: Ino czemu zapominasz o mleczku?:shake: Mleczko takie dobre:loveu::evil_lol: Witanko!:multi: [FONT=Arial]aaaa mleczko ....to ja już 3 dzień kupuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Biere wszystko....tylko co to sa te winerki?:hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]cielęce paróweczki :grins: do hot dogów se kupilim :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] Zapraszam na Nasze wąteczki z podpisu ....QDŁACZKA i WĄTEK JASTRZĘBSKI ....:grins:[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]cielęce paróweczki :grins: do hot dogów se kupilim :evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]To czemu nie mówisz cielęce paróweczki tylko jakies winerki.....juz myslałamże to jakies przepite nereczki:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To czemu nie mówisz cielęce paróweczki tylko jakies winerki.....juz myslałamże to jakies przepite nereczki:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]bo ONE tak się fachowo nazywają :p[/FONT] Quote
malawaszka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 o fuj paróweczki z nerek :mdleje: widziałam fotki Dulkowo Ozzulkowe - ino mało :eviltong: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='malawaszka']o fuj paróweczki z nerek :mdleje: [FONT=Arial]ha ha ...to tylko Dżapkowa mogła wymyśleć :evil_lol::evil_lol:[/FONT] widziałam fotki Dulkowo Ozzulkowe - ino mało :eviltong: [FONT=Arial] u DULKI reszta ....ale samej Dulki ;)[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic]Ktos coś o mnie mówil:razz::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ktos coś o mnie mówil:razz::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] ....................NIE :grins:[/FONT] [FONT=Arial] Zapraszam na Nasze wąteczki z podpisu ....QDŁACZKA i WĄTEK JASTRZĘBSKI ....:grins:[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]....................NIE :grins:[/FONT] [FONT=Arial]Zapraszam na Nasze wąteczki z podpisu[/FONT] [FONT=Arial]....QDŁACZKA i WĄTEK JASTRZĘBSKI ....:grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie ....to ide:sadCyber:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie ....to ide:sadCyber:[/FONT] [FONT=Arial]no nie fochaj ......no......:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no nie fochaj ......no......:loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Nie focham po prostu mam dzisiaj dooooooła:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie focham po prostu mam dzisiaj dooooooła:roll:[/FONT] [FONT=Arial]oć utulkam ...nie dołkuj ....uśmiechnij się .... cholera wiem ...łatwo się pisze , mówi , gorzej uczynić ...[/FONT] Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 u mnie tez zaczelo padac :roll: przez was ..pozalowalyscie mi tego slonca :mad: aaa winerki smaczne ale hot dogow nie lubie :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts