Alicja Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='halbina']oświadczam, że nie jestem współpracownikiem... :shake: [FONT=Arial]:hmmmm: jak to mawiają .......uderz w stół ....:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Selket Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No, tak....to oświadczenie to jakoś tak brzmi..no nie wiem.... :roll: Trzeba by to głębiej zabadać :D No, no, no a cóż to za urocze piesiątko z mym Ozzulkiem na pacerek poszło? ;) Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Ale sliczny Ozzulvc, wymiziaj go ode mnie [quote name='Selket']Widzisz, dały się łapeczki przyspawać :evil_lol: Ozzulek...bez komentarza :loveu: [FONT=Arial]TZ przynitował :razz:[/FONT] [quote name='Matusz']idem sobie przez poletko http://images34.fotosik.pl/201/9f6b18a4063edd0d.jpg :iloveyou: [FONT=Arial]rolnik sam w dolinie :evil_lol:[/FONT] [quote name='halbina']Ależ z niego przystojniacha! [FONT=Arial]on to ma po pańci..................[/FONT] [quote name='Selket']No, tak....to oświadczenie to jakoś tak brzmi..no nie wiem.... :roll: Trzeba by to głębiej zabadać :D No, no, no a cóż to za urocze piesiątko z mym Ozzulkiem na pacerek poszło? ;) no so ......no so ... [FONT=Arial] a z Ozzulkiem była forumowa Dulka ;)[/FONT] Quote
Matusz Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]rolnik sam w dolinie :evil_lol:[/FONT] rolni, rolnik, rolnik, nad rolnikiem ciągnik, na ciągniku rolnik wooorek maaaa,,, w tym worku są buraki i choć chce rolni w krzaki, nie może, bo w mieście wór burakóoów maaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Matusz']rolni, rolnik, rolnik, nad rolnikiem ciągnik, na ciągniku rolnik wooorek maaaa,,, w tym worku są buraki i choć chce rolni w krzaki, nie może, bo w mieście wór burakóoów maaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]......................co piłeś :razz::razz:[/FONT] Quote
Matusz Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]......................co piłeś :razz::razz:[/FONT] jaaaaaaaaaa?????????:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: ................................ ..................................... ............................................... ................................................... ........................................................... HERBATĘ:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Matusz'] jaaaaaaaaaa?????????:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: ................................ ..................................... ............................................... ................................................... ........................................................... HERBATĘ:diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]skiśnięta była :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]DOBREJ NOCKI WAM ŻYCZĘ [/FONT] Quote
Matusz Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]skiśnięta była :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]DOBREJ NOCKI WAM ŻYCZĘ [/FONT] była smaczna :p:p:p jużdobrej nocki ??:-o:-o Quote
Selket Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dobrą nitownicę macie :D Alu, chora jesteś? Coś Cie boli? Źle się czujesz? No, bo jak to już dobranoc? Towarzystwo się rokzręca a ta dobranoc????? hmm..ta herbata.. to gdzie można kupić? ;) Quote
zuzolandia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dobrywieczorek Alusiowa;-) juz spac????????????????????????????????????????????? przeca dopiero 22 ...kaj tam połnoc hihihihihihihi buziowankoooooo;-) Quote
jonQuilla Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Georgia]jakie agresywne bestie na wybiegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 wtanko ;) jestem pierwsza :diabloti: wstawac spiochy :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Georgia]cześć :loveu::multi::multi: przyłączam się do gops .... WSTAWAĆ :multi::multi::multi::eviltong: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Matusz']była smaczna :p:p:p jużdobrej nocki ??:-o:-o [quote name='Selket']Dobrą nitownicę macie :D Alu, chora jesteś? Coś Cie boli? Źle się czujesz? No, bo jak to już dobranoc? Towarzystwo się rokzręca a ta dobranoc????? hmm..ta herbata.. to gdzie można kupić? ;) [quote name='zuzolandia']Dobrywieczorek Alusiowa;-) juz spac????????????????????????????????????????????? przeca dopiero 22 ...kaj tam połnoc hihihihihihihi buziowankoooooo;-) [quote name='Selket']Dobranoc :loveu: :loveu: [FONT=Arial]Dobranoc :grins:..teraz to już wstałam ....no i doopa pogoda do bani :cool1:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dobranoc :grins:..teraz to już wstałam ....no i doopa pogoda do bani :cool1:[/FONT] Nie narzekaj,przynajmiej jeszcze nie leje;) Napijemy sie kawusi:kaffee_2: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='gops']wtanko ;) jestem pierwsza :diabloti: wstawac spiochy :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :loveu::multi::multi: przyłączam się do gops .... WSTAWAĆ :multi::multi::multi::eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]WStanąwszy :multi::multi::multi:już dawno tylko pozbierać się nie mogę :razz::razz:jakoś te zmiany pogody działają na mnie źle ...ciekawe co z tego wyniknie czy cały dzień szarówa czy deszcz:razz:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jakie agresywne bestie na wybiegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]bardzo agresywne :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='BoJa']Nie narzekaj,przynajmiej jeszcze nie leje;) Napijemy sie kawusi:kaffee_2: [FONT=Arial] a no JESZCZE NIE .....oby nie lało :roll:...nie lubiam a kawusia chętnie [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]WStanąwszy :multi::multi::multi:już dawno tylko pozbierać się nie mogę :razz::razz:jakoś te zmiany pogody działają na mnie źle ...ciekawe co z tego wyniknie czy cały dzień szarówa czy deszcz:razz:[/FONT] [FONT=Georgia]to super że już wstałaś :) u Nas też brzydko i zimno :roll: a miałam nadzieje że słonko i piękna pogoda się utrzyma na dłużej...no niestety :mad::mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to super że już wstałaś :) u Nas też brzydko i zimno :roll: a miałam nadzieje że słonko i piękna pogoda się utrzyma na dłużej...no niestety :mad::mad:[/FONT] [FONT=Arial] no właśnie ....leżałam w wyrku i patrzałam w niebo ...w jego paskudny dziś kolorek :cool1:...chyba zawlekę od jutra znów laptopa do wyra :evil_lol:bo zapowiadają że taka pogoda minimum do piatku ....a co dalej :roll:[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic]Hej Hej to ja Krosiowa......oć Alu........buziaki .......pogoda jest ........jakaś koślawa:cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hej Hej to ja Krosiowa......oć Alu........buziaki .......pogoda jest ........jakaś koślawa:cool1:[/FONT] [FONT=Arial]no cześć ani nie mów ...jestem niewyspana ....i jeszcze pies chce mnie na spacer wyciągnąć [/FONT] Quote
BeaC Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ..................ostatni raz się męczę powinni zrobić jakieś limity na wstawianie postów ..................powiedzmy 5 dziennie:diabloti: widziałam u Ciebie Alu przypływ gotówki:razz:..................nowa futbolówka dla ozziego i NOWE okularki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts