apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a): dobra nie rozpękłam ...ale umyłam 2 okna :hmmmm:...TZ kazał mi się leczyć :cool1: A dlaczemu? Nie rozumiem? Czyste okna - lepsiejszy widok :lol: Quote
jonQuilla Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 przebrnęłam przez te stosy nowych stron i co widzę? właśnie sęk w tym że nic nie widzę bo zdjęć mamunia nie dała :shake: cześć :) :loveu::loveu::loveu: buzia mamuniu :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witam i melduje, że nadrobiłam fotkowe zaległości :multi: troche tego było :cool3: http://images4.fotosik.pl/72/338f1c3318693452.jpg :mdleje: :mdleje: :mdleje: ide coś zjeść :roll: Quote
malawaszka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a): biorąc pod uwagę uklad stron 20 postów na str ....to fot było na : 2233 - 9 2234 - 0 2235 - 0 2236 - 0 2237 - 18 2238 - 25 2239 - 0 2240 - 0 2241 - 0 2242 - 25 2243 - 2 hahaha rachunek sumienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu!!! Pizza wygląda bosko!!! DAJ PRZEPISIK :modla: :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 lolka75 napisał(a):Alutka no co Ty...okna myjesz??:shake: Zostaw....jak brudu narosnie samo odpadnie:cool3:. nie widzialam nieba :evil_lol: Pan C. kazal sie leczyc....a czy un juz poleczony?? taaa....ale on mnie do psychiatry wysłał :hmmmm: dlaczemu :roll: apple napisał(a):A dlaczemu? Nie rozumiem? Czyste okna - lepsiejszy widok :lol: tak Szarloteczko ...może słonko zacznie wschodzić na wschodzie :hmmmm: jonQuilla napisał(a):przebrnęłam przez te stosy nowych stron i co widzę? właśnie sęk w tym że nic nie widzę bo zdjęć mamunia nie dała :shake: cześć :) :loveu: buzia mamuniu :loveu: nie dała mamunia zdjątków bo nie ma :grins: buziorki córcia :loveu::loveu: agaciaaa napisał(a):Witam i melduje, że nadrobiłam fotkowe zaległości :multi: troche tego było :cool3: http://images4.fotosik.pl/72/338f1c3318693452.jpg :mdleje: ide coś zjeść :roll: oooo...witaneczko dziś :multi: smacznego ;) malawaszka napisał(a):hahaha rachunek sumienia :evil_lol::evil_lol: bo mnie Magda tak zdopingowała tym swoim liczeniem :oops: Alu!!! Pizza wygląda bosko!!! DAJ PRZEPISIK :modla: :loveu::loveu::loveu: pizza prosta w wykonaniu jak :hmmmm: a sama se wymyśl ... http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1177395&postcount=182 Quote
malawaszka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a):t pizza prosta w wykonaniu jak :hmmmm: a sama se wymyśl ... http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1177395&postcount=182 mmmmmmmmmniam dzięki!!!!! będę robić w weekendzik :multi: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 malawaszka napisał(a):mmmmmmmmmniam dzięki!!!!! będę robić w weekendzik :multi: to ja czekam na relacje :p Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 cze!!!! jak tak czytam to zem sie glodna zrobila ;-)i chyba se zaraz pizze zamowie hihihiiihi buzioleeeeee Quote
bonita Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jaka pizza piękna:loveu: A właśnie dzś myślałam nad tym że dawno nie jadłam :evil_lol: Witanko! Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 zuzolandia napisał(a):cze!!!! jak tak czytam to zem sie glodna zrobila ;-)i chyba se zaraz pizze zamowie hihihiiihi buzioleeeeee ha ha ha ..........co dać następnym razem ;) buziole zuzole :loveu: bonita napisał(a):Jaka pizza piękna:loveu: A właśnie dzś myślałam nad tym że dawno nie jadłam :evil_lol: Witanko! witanko sis :multi::multi::multi: a ja pochłonęlam 1/3 blaszki :oops:takiej pizzy ....zapiłam piffem ....i zara się ide zważyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 chcialam powiedziec ze pizza juz zjedzona dobra byla z kurczakiem i brokulami pychotka oczywiscie wzielam duza bo polowe psy zeżarly hihihihi baterie kaput wwiiec ni ma fotecki owej pozzy hhihihihhih ale pypec zbyty hhihi dobrze ze maja na wynos a do mnie to zaledwie pare metrow hihihihih Quote
Matusz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hej wieczorowo babuuleeeeeńńkoooooooooooooo maa lalala lalala alalala lalalalalalaa :multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Matusz zajrzyj do Finki bo sie suńka do domu wybiera:p Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 zuzolandia napisał(a):chcialam powiedziec ze pizza juz zjedzona dobra byla z kurczakiem i brokulami pychotka oczywiscie wzielam duza bo polowe psy zeżarly hihihihi baterie kaput wwiiec ni ma fotecki owej pozzy hhihihihhih ale pypec zbyty hhihi dobrze ze maja na wynos a do mnie to zaledwie pare metrow hihihihih moja była własnoręcznie robiona :p ale gotowca też bym pochłonela;) Matusz napisał(a):hej wieczorowo babuuleeeeeńńkoooooooooooooo maa lalala lalala alalala lalalalalalaa :multi::loveu::multi: witaj Radosny Wnuczku :multi::loveu::multi: ATLANTYDA napisał(a):Matusz zajrzyj do Finki bo sie suńka do domu wybiera:p wow ...a co to za panieneczka ;) Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Blondi z Ostrudzkiego schroniska:evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Boże nie daje rady Was czytać...A jutro mam fantastyczna kontrole z US!:angryy:Żeby nie było..bardzo się ciesze:mad: Buziaki Ozzulki! Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Blondi z Ostrudzkiego schroniska:evil_lol::evil_lol: aaaa... to nie wiedziałam :p Szarik napisał(a):Cześć Alu, jak mija wieczorek? ;) na przeglądaniu Dogo i objadaniu się pomarańczami :multi::multi: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 LAZY napisał(a):Boże nie daje rady Was czytać...A jutro mam fantastyczna kontrole z US!:angryy:Żeby nie było..bardzo się ciesze:mad: Buziaki Ozzulki! Tak sobie pomyślałam :hmmmm: że napewno nie potrafisz poskromić swej radości z powodu kontroli :angryy::angryy:...współczuwam zatem :glaszcze: i na osłode buziaczki :loveu::loveu: Quote
Paula Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Aaaaa, jaka pizza :sabber: Trochę nadrobiłam :razz: Widziałam Ozzulka dużo :multi:http://images26.fotosik.pl/141/7722c15cfb8367b9.jpg :loveu: boska mina :grin: Witanko Alu :multi: :calus: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Paula_ napisał(a):Aaaaa, jaka pizza :sabber: Trochę nadrobiłam :razz: Widziałam Ozzulka dużo :multi:http://images26.fotosik.pl/141/7722c15cfb8367b9.jpg :loveu: boska mina :grin: Witanko Alu :multi: :calus: :multi::multi::multi:witaj wieczorową porą :loveu::loveu: Quote
AlKil Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dobry wieczór! :lol: Oooo, pizzą zapachniało..:razz: Quote
Matusz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 a co ty Ala już śpisz ?? :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Dobranocka :multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 AlKil napisał(a):Dobry wieczór! :lol: Oooo, pizzą zapachniało..:razz: u mnie pizza u Klockowej frytki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matusz napisał(a):a co ty Ala już śpisz ?? :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Dobranocka :multi::loveu::multi: a jakoś tak nie śpię ;) Dobrej nocki wnusiu :multi::loveu::multi: Quote
Matusz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 o nie śpisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam Cię !! karambaaa :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts