Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam cię Alu! wczoraj balowałaś z tymi gadułami do północy to teraz pewnie odsypiasz?
No nic chciałam zakomunikować żem wstanięta, posprzatana i kaffkę pijaca a i co najważniejsze - znowu pierwsza u cię :multi:

Posted

apple napisał(a):
Witam cię Alu! wczoraj balowałaś z tymi gadułami do północy to teraz pewnie odsypiasz?
No nic chciałam zakomunikować żem wstanięta, posprzatana i kaffkę pijaca a i co najważniejsze - znowu pierwsza u cię :multi:

Teraz to ja po psacerku , pije kaff...obiadek już prawie gotowy :p

Witaj Szarloteczko :loveu::loveu::loveu:skonsumowana :razz::razz:przez Klocusiową :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
Teraz to ja po psacerku , pije kaff...obiadek już prawie gotowy :p

Witaj Szarloteczko :loveu::loveu::loveu:skonsumowana :razz::razz:przez Klocusiową :evil_lol:
Witaj Alu! Noooo skonsumowano mnie...............:roll:

Posted

apple napisał(a):
Witaj Alu! Noooo skonsumowano mnie...............:roll:

:razz::razz::razz:ale to nie było Prawo pierwszej nocy :evil_lol::evil_lol:

Marzena&Gusti napisał(a):
Cześć! Pyszna pizza;)Ja też miałam podobną wczoraj,ale zamawialiśmy-nie mam piekarnika:(
a szarlotki to bym zjadła:D

no szarloteczki też lubię :p

Posted

http://images32.fotosik.pl/103/0eafb0db2d8ddf82.jpg
Alu! Ja się martwię! Ten pies niedługo będzie miał zaniki mięśni! :mad: :shake: :megagrin:

Alicja napisał(a):
na dworku kielzawica

Oooo, znowu fajne słowo :lol: A a Jastrzębiu na łyżawch jeżdzicie, czy się kielzacie? :cool3::evil_lol:

http://images26.fotosik.pl/139/7f261b6e89edf205.jpg
Piękne! :mdleje:
A Waszka niech się nie dziwi, że takiego nie ma, ona z Zagłębia przecież, ne ze Śląska :grins:

Posted

asher napisał(a):
http://images32.fotosik.pl/103/0eafb0db2d8ddf82.jpg
Alu! Ja się martwię! Ten pies niedługo będzie miał zaniki mięśni! :mad: :shake: :megagrin:

:evil_lol::evil_lol:siem nie martwiaj ....on to nadrabia na spacerkach ;)

Oooo, znowu fajne słowo :lol: A a Jastrzębiu na łyżawch jeżdzicie, czy się kielzacie? :cool3::evil_lol:

a to zależy :razz::razz: skąd kiełzający / jeżdżący pochodzi ;)

http://images26.fotosik.pl/139/7f261b6e89edf205.jpg
Piękne! :mdleje:
A Waszka niech się nie dziwi, że takiego nie ma, ona z Zagłębia przecież, ne ze Śląska :grins:

o masz ...a ja nie wiedziałam jak Waszce wytłumaczyć ...wiedziałaś kiedy wejść ;)

Posted

Witam się z Tobą porannie z błogiego raju zwanego wolną chatą. Obudziłam się dziś o siódmej i już chciałam się zrywać z łóżeczka, gdy pomyslałam sobie "coś ty, głupia, leż dalej" No i wstałam o 9.20. :multi:

Posted

AlKil napisał(a):
Witam się z Tobą porannie z błogiego raju zwanego wolną chatą. Obudziłam się dziś o siódmej i już chciałam się zrywać z łóżeczka, gdy pomyslałam sobie "coś ty, głupia, leż dalej" No i wstałam o 9.20. :multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....masz super :multi:

Zazdraszczam Ci tego luziku ...nie stydam się przyznać i to teraz kiedy TZ ma L4 ...i umiera bo ma kaszel :angryy:i katar :angryy:i cały świat przeciwko niemu się odwrócił :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
czesc Alicjo z horrorem w domu:diabloti:

cześć współczująca mi :diabloti: Ago od Barta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

podesłać bakcylka :razz::razz:

Posted

Alicja napisał(a):
Zazdraszczam Ci tego luziku ...nie stydam się przyznać i to teraz kiedy TZ ma L4 ...i umiera bo ma kaszel :angryy:i katar :angryy:i cały świat przeciwko niemu się odwrócił :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buahahaha, pozdrów twardziela :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:siem nie martwiaj ....on to nadrabia na spacerkach ;-)
Taaaa, widziałam! Albo stoi, albo się pokłada :diabloti: :eviltong:

ps. ja też chyba w weekend sobie "Twoją" pizzę zrobię :grins: W poniedziałek mam egzamin (z informatyki :scared: :mdleje:), a taka pizza na pewno podziała ożywczo na szare komórki, prawda? :grins:

Posted

asher napisał(a):
Buahahaha, pozdrów twardziela :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie ruszam Twardziela ....śpi :razz:...więc ja cichutko w kuchni sobie siedzę :evil_lol::evil_lol:...ale jak wstanie przekażę ;)

Taaaa, widziałam! Albo stoi, albo się pokłada :diabloti: :eviltong:

:obrazic: a foty na bezludziu ...z piłeczkami to co :razz::razz:

ps. ja też chyba w weekend sobie "Twoją" pizzę zrobię :grins: W poniedziałek mam egzamin (z informatyki :scared: :mdleje:), a taka pizza na pewno podziała ożywczo na szare komórki, prawda? :grins:

o tak ;) Pizza działa ożywczo ....tylko nie przedawkuj :evil_lol::evil_lol: bo ja wczoraj po zjedzeniu 1/3 formy to myślałam ze się rozpęknę ...ale co se bede żałować :grins:

Posted

Biedny Pan C. - cały świat przeciwko niemu jednemu...:shake::evil_lol:
Zawsze mówiłam, że katar to najgorsza choroba dla chorego i.... jego pielęgniarki..:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Biedny Pan C. - cały świat przeciwko niemu jednemu...:shake::evil_lol:
Zawsze mówiłam, że katar to najgorsza choroba dla chorego i.... jego pielęgniarki..:evil_lol:

:calus: jak Ty mnie dobrze rozumiesz :loveu:

tygra napisał(a):
apetytu mi narobiłyście - chyba tyż se zrobię

ha ha ha ...teraz wypad do kuchni ;)

lolka75 napisał(a):
dzien dobry:loveu::loveu:
wstalam przed chwila:oops::oops:
zycze milym milego dnia:loveu::p

doberek ...:multi::loveu::multi:
aleś sobie pospała;)

Posted

noo:evil_lol:...ale obciach z tym moim spaniem.....jak zaczne to nie moge przestac:evil_lol::evil_lol:

a co do chorych facetow..to moj jak kichnie to prosi: "Karolina, moglabys mi przyniesc termometr?".......:crazyeye::angryy:...wtedy mnie szlag trafia i sie zaczyna jazda:diabloti: po ktorej mezus jest zdrowy jak rybka:loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
:razz::razz::razz:ale to nie było Prawo pierwszej nocy :evil_lol::evil_lol:

No niby nie:roll:...... ale zawsze konsumpcja to konsumpcja :cool3:

no szarloteczki też lubię :p

Ja nie wiem wszyscy by mnie tylko konsumowali :cool1:....... chyba karnety wprowadze :evil_lol: