Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 oj jutro będzie do zmoderowania postów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:to babcia Alicja ucieka spać ....a jutro poczyta kto z kim i dlaczemu :grins:[/FONT] Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:to babcia Alicja ucieka spać ....a jutro poczyta kto z kim i dlaczemu :grins:[/FONT] wnuczek też zaraz idzie [FONT=Arial]:grins:[/FONT] Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:to babcia Alicja ucieka spać ....a jutro poczyta kto z kim i dlaczemu :grins:[/FONT] to może być dość skomplikowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Opel napisał(a):Będziesz babcią Vectro i to szybko :diabloti: NIGDY !!!!! za młoda jestem :diabloti: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']NIGDY !!!!! za młoda jestem :diabloti: mamcia to zdecyduj się czy młoda czy stara :D dla mnie wiecznie młoda i tak [FONT=Arial]:grins::loveu:[/FONT] Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz'] mamcia to zdecyduj się czy młoda czy stara :D dla mnie wiecznie młoda i tak [FONT=Arial]:grins::loveu:[/FONT] oczywiście syneczku :loveu: :loveu: :loveu: ja zawsze mam 14 lat :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Vectra napisał(a):oczywiście syneczku :loveu: :loveu: :loveu: ja zawsze mam 14 lat :evil_lol: noooo:loveu::loveu: Quote
Anja33 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Cześć Matulu WsZystkiego co najpiękniejsze w tym nowym 2008 aby Nam i tym biednym psinkom było lepiej Anka i śpiący już Joker Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Anja33']Cześć Matulu WsZystkiego co najpiękniejsze w tym nowym 2008 aby Nam i tym biednym psinkom było lepiej Anka i śpiący już Joker [FONT=Arial]Berek Corcia:loveu::loveu:w Nowym Roczku Dziękuje ze życzonka:loveu: Oby NAM i WAM się ukladało :całus:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='_Mikuunia_']Szczęśliwego Nowego roku 2oo8 życzy Mikunia z Patrykiem i Goldim..!! :drink1::cunao::laola::cunao::drink1::BIG: [FONT=Arial]przeoczyłam w nocy :oops: DZIĘKUJEMY :multi::multi::multi: [/FONT] [quote name='ewelinabuck']a mnie ktos przygarnie???:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:ja [FONT=Verdana]sierota jestem[/FONT][FONT=Arial] zaraz p[SIZE=2]omyślimy ;) [/FONT][FONT=Arial]WITANKO WSZYSTKIM w 2008 roku :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
sota36 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Alus pozwolisz, ze tu zloze zyczeniaa raczej wyglosze toast. Do Ciebie zaglada mnostwo "bab", wiec: W Sylwestra i Nowy Rok pijemy za zdrowie facetow, ktorzy nas zdobyli,kolesi, ktorzy nas stracili, debili, ktorzy nas rzucili, farciarzy, ktorzy nas poznaja! Zdrowka dziewczyny!!!! Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']Witanko całej rodzince ! :multi::loveu: [FONT=Arial]witanko ....WNUSIU :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='sota36']Alus pozwolisz, ze tu zloze zyczeniaa raczej wyglosze toast. Do Ciebie zaglada mnostwo "bab", wiec: W Sylwestra i Nowy Rok pijemy za zdrowie facetow, ktorzy nas zdobyli,kolesi, ktorzy nas stracili, debili, ktorzy nas rzucili, farciarzy, ktorzy nas poznaja! Zdrowka dziewczyny!!!! [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dostalam chyba 100 takich SMSów ....;)pijta [/FONT][FONT=Arial] NA ZDROWIE :popcorn: [/FONT] Quote
mar....ka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Alus spełnienie marzeń dla Ciebie, Rodzimki oraz Ozzulca (pewnie nowa piłeczku mu się marzy:evil_lol:) Quote
apple Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Cześć Alutko! :loveu: Przyszłam do cię w nowym roku :multi: ale coś łeb mnie boli i idę spać :roll: Pa! Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='majoka']Alus spełnienie marzeń dla Ciebie, Rodzimki oraz Ozzulca (pewnie nowa piłeczku mu się marzy:evil_lol:) [FONT=Arial]:calus: dzięki Mariolko nie szalej ;)stara piłka jeszcze dobra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple']Cześć Alutko! :loveu: Przyszłam do cię w nowym roku :multi: ale coś łeb mnie boli i idę spać :roll: Pa! [FONT=Arial]witaj o witaj Szarloteczko :multi::loveu::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]Fotaski z dzisiejszego spacerku :grins: [/FONT] Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 no to śnieżku napadało tak jak i u nas ;) idem na obiad do cioci:diabloti: będę potem Miłego dzionka :grins: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]KONIEC :grins: było 28 fotasków:evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']no to śnieżku napadało tak jak i u nas ;) idem na obiad do cioci:diabloti: będę potem Miłego dzionka :grins: [FONT=Arial]Miłego dzionka zapraszam potem do Babci na podwieczorek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts