Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Ale wypożyczysz co? Z Rybnika do Jaworzna nie tak daleko. Obiecuję, że oddam nienaruszonego!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:razz::razz:dobra....ale przewóz Ty organizujesz :evil_lol::evil_lol:...Ozzy juz pakuje swoje miski i karmę ;)

Posted

Widzę że Ozzy aż rwał się do pomocy przy ozdabianiu gałęzi :evil_lol::evil_lol: :loveu: to musiała być najładniej ozdobiona gałązka na świecie ;)

http://img256.imageshack.us/img256/5198/ch60ed.jpg smakowało mu najwyraźniej :evil_lol::evil_lol:

Swoją drogą jestem ciekawa jak Salsa zareaguje na choinkę w tym roku :evil_lol::evil_lol: mam nadzieję że nie rzuci się na nią i nie będzie próbowała pozjadać bombek ;) :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:dobra....ale przewóz Ty organizujesz :evil_lol::evil_lol:...Ozzy juz pakuje swoje miski i karmę ;) Dobra:multi:. Już lecę! Powiedz że ciocia Monia jedzie!....................................................................................

Chyba się ucieszy co?:roll:

Posted

Witaaaaaaaam! ale mnie tu starsznie dawno nie było... kiedy tu ostatnio zajrzałam to chyba była 2 tysięczna coś strona, a teraz proszę, zaraz 5 tysiaków styknie ;)
Ozzy nie źle dortwał się do choinki :diabloti: jak grinch, nie będzie świąt :P:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']Widzę że Ozzy aż rwał się do pomocy przy ozdabianiu gałęzi :evil_lol::evil_lol: :loveu: to musiała być najładniej ozdobiona gałązka na świecie ;)
była mam na to dowody :evil_lol:

http://img256.imageshack.us/img256/5198/ch60ed.jpg smakowało mu najwyraźniej :evil_lol::evil_lol:

a jaki miał świeży oddech

Swoją drogą jestem ciekawa jak Salsa zareaguje na choinkę w tym roku :evil_lol::evil_lol: mam nadzieję że nie rzuci się na nią i nie będzie próbowała pozjadać bombek ;) :evil_lol::evil_lol:

Ozzulka nie interesowały wiszace już swiecidelka ...interesujace były tylko w naszych rękach :razz::razz:

[quote name='apple']Dobra:multi:. Już lecę! Powiedz że ciocia Monia jedzie!....................................................................................

czeka spakowany ;)

Chyba się ucieszy co?:roll:
jak nie ...on bardzo lubi podróze ;)

[quote name='Cerber']Witaaaaaaaam! ale mnie tu starsznie dawno nie było... kiedy tu ostatnio zajrzałam to chyba była 2 tysięczna coś strona, a teraz proszę, zaraz 5 tysiaków styknie ;)
Ozzy nie źle dortwał się do choinki :diabloti: jak grinch, nie będzie świąt :P:diabloti:

Witaj Luiza :multi::multi::multi:
A ja Was czasem podglądam ;)

Posted

[quote name='apple']Buzi buzi Ozziu!:loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Matusz']ładnie Ozzy pomagał przy choince:evil_lol::evil_lol:

Witanko wtorkowo Alutka :multi::loveu::multi:

witanko schylkowo wtorkowo :multi::loveu::multi:
dzis wieczorem albo jutro bedziemy stroić tegoroczna galazkę więc znow beda fotaski ;)

Posted

[quote name='Rinuś']ooo przychodzę a tutaj foteckiii :loveu::loveu:
jestem na innym kompie i tutaj Ozzy jakiś taki ciemny jest :evil_lol:

witanko :multi::loveu::multi:

a ja z kolei na moim mam za jasne ...a nie wiem jak sciemnic :roll:

Posted

[quote name='evaxon']widziałam Ozzulkaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

witanko :)

Witaj Effuniu :multi::multi::multi:
dopsz widzialas :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Ozzulek i jajeczka:loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol:tego tu było trzeba ;)

[quote name='zuzolandia']http://images34.fotosik.pl/82/0f16b1ae6269927a.jpg

eheheheheheh ZAMACHOWIEC PELNYM PSYKIEM ;-)

oj ALUTKO dowej pozor bo sie jeszcze cosik polomiesz no...
i te sinioki .......... a widzisz nie chcialas pokozac nom jednego za kara mosz dwie sztuki hihiihihi
buzioleeeee
buziole Zuzolkowo:loveu:

No pokoralo mje...ale tych 2 wom nie pokoża bo by to fest nieprzyzwoite bylo:oops::roll:
ja z tych co sie nie łomiom :razz::razz:

[quote name='sota36']http://img438.imageshack.us/img438/8/fotel30yz.jpg mordo Ty ...nasza!:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jolus bylas u Gutka ;)

Posted

[quote name='zuzolandia']laziczki jedne ............lazilkujom i lazikujom po wsi ihhihihihihihihihiihhihihi
jo nikaj nie była ....:shake:

[quote name='jonQuilla']Mamuniu Ozzy to chyba większość życia przesypia w łóżeczku mięciutkim, takiemu psiakowi to dobrze :loveu::loveu:
:roll::roll:nooo tak też jest jak mówisz :evil_lol:...lubi ciepelko ...dlatego tak straszecznie żal mi tych bidulek co siedza o głodzie i chłodzie bez domeczkow....:-(

A to Ozzy zima przed 2 laty :evil_lol:

Pędzący RR