Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='apple']Ale wypożyczysz co? Z Rybnika do Jaworzna nie tak daleko. Obiecuję, że oddam nienaruszonego!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz::razz:dobra....ale przewóz Ty organizujesz :evil_lol::evil_lol:...Ozzy juz pakuje swoje miski i karmę ;) Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Widzę że Ozzy aż rwał się do pomocy przy ozdabianiu gałęzi :evil_lol::evil_lol: :loveu: to musiała być najładniej ozdobiona gałązka na świecie ;) http://img256.imageshack.us/img256/5198/ch60ed.jpg smakowało mu najwyraźniej :evil_lol::evil_lol: Swoją drogą jestem ciekawa jak Salsa zareaguje na choinkę w tym roku :evil_lol::evil_lol: mam nadzieję że nie rzuci się na nią i nie będzie próbowała pozjadać bombek ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:dobra....ale przewóz Ty organizujesz :evil_lol::evil_lol:...Ozzy juz pakuje swoje miski i karmę ;) Dobra:multi:. Już lecę! Powiedz że ciocia Monia jedzie!.................................................................................... Chyba się ucieszy co?:roll: Quote
Cerber Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witaaaaaaaam! ale mnie tu starsznie dawno nie było... kiedy tu ostatnio zajrzałam to chyba była 2 tysięczna coś strona, a teraz proszę, zaraz 5 tysiaków styknie ;) Ozzy nie źle dortwał się do choinki :diabloti: jak grinch, nie będzie świąt :P:diabloti: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='jonQuilla']Widzę że Ozzy aż rwał się do pomocy przy ozdabianiu gałęzi :evil_lol::evil_lol: :loveu: to musiała być najładniej ozdobiona gałązka na świecie ;) była mam na to dowody :evil_lol: http://img256.imageshack.us/img256/5198/ch60ed.jpg smakowało mu najwyraźniej :evil_lol::evil_lol: a jaki miał świeży oddech Swoją drogą jestem ciekawa jak Salsa zareaguje na choinkę w tym roku :evil_lol::evil_lol: mam nadzieję że nie rzuci się na nią i nie będzie próbowała pozjadać bombek ;) :evil_lol::evil_lol: Ozzulka nie interesowały wiszace już swiecidelka ...interesujace były tylko w naszych rękach :razz::razz: [quote name='apple']Dobra:multi:. Już lecę! Powiedz że ciocia Monia jedzie!.................................................................................... czeka spakowany ;) Chyba się ucieszy co?:roll: jak nie ...on bardzo lubi podróze ;) [quote name='Cerber']Witaaaaaaaam! ale mnie tu starsznie dawno nie było... kiedy tu ostatnio zajrzałam to chyba była 2 tysięczna coś strona, a teraz proszę, zaraz 5 tysiaków styknie ;) Ozzy nie źle dortwał się do choinki :diabloti: jak grinch, nie będzie świąt :P:diabloti: Witaj Luiza :multi::multi::multi: A ja Was czasem podglądam ;) Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Buzi buzi Ozziu!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ładnie Ozzy pomagał przy choince:evil_lol::evil_lol: Witanko wtorkowo Alutka :multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='apple']Buzi buzi Ozziu!:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Matusz']ładnie Ozzy pomagał przy choince:evil_lol::evil_lol: Witanko wtorkowo Alutka :multi::loveu::multi: witanko schylkowo wtorkowo :multi::loveu::multi: dzis wieczorem albo jutro bedziemy stroić tegoroczna galazkę więc znow beda fotaski ;) Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Ozzy odpoczywający :razz::razz: Quote
Izabela124. Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Weszlam i akurat na fotecki zdazylam, jak fajnie, wiatnko, buziaczki przesylamy Quote
Rinuś Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ooo przychodzę a tutaj foteckiii :loveu::loveu: jestem na innym kompie i tutaj Ozzy jakiś taki ciemny jest :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Izabela124.']Weszlam i akurat na fotecki zdazylam, jak fajnie, wiatnko, buziaczki przesylamy ;)....weszłas na jeszcze ciepłe :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Rinuś']ooo przychodzę a tutaj foteckiii :loveu::loveu: jestem na innym kompie i tutaj Ozzy jakiś taki ciemny jest :evil_lol: witanko :multi::loveu::multi: a ja z kolei na moim mam za jasne ...a nie wiem jak sciemnic :roll: Quote
e.v.a Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 widziałam Ozzulkaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: witanko :) Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='evaxon']widziałam Ozzulkaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: witanko :) Witaj Effuniu :multi::multi::multi: dopsz widzialas :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 http://images34.fotosik.pl/82/0f16b1ae6269927a.jpg eheheheheheh ZAMACHOWIEC PELNYM PSYKIEM ;-) oj ALUTKO dowej pozor bo sie jeszcze cosik polomiesz no... i te sinioki .......... a widzisz nie chcialas pokozac nom jednego za kara mosz dwie sztuki hihiihihi buzioleeeee Quote
sota36 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 http://img438.imageshack.us/img438/8/fotel30yz.jpg mordo Ty ...nasza!:) Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Medorowa']Ozzulek i jajeczka:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol:tego tu było trzeba ;) [quote name='zuzolandia']http://images34.fotosik.pl/82/0f16b1ae6269927a.jpg eheheheheheh ZAMACHOWIEC PELNYM PSYKIEM ;-) oj ALUTKO dowej pozor bo sie jeszcze cosik polomiesz no... i te sinioki .......... a widzisz nie chcialas pokozac nom jednego za kara mosz dwie sztuki hihiihihi buzioleeeee buziole Zuzolkowo:loveu: No pokoralo mje...ale tych 2 wom nie pokoża bo by to fest nieprzyzwoite bylo:oops::roll: ja z tych co sie nie łomiom :razz::razz: [quote name='sota36']http://img438.imageshack.us/img438/8/fotel30yz.jpg mordo Ty ...nasza!:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jolus bylas u Gutka ;) Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='sota36']Bylam! Alus bylam! :multi:widzialam.......;) Quote
zuzolandia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 laziczki jedne ............lazilkujom i lazikujom po wsi ihhihihihihihihihiihhihihi Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Mamuniu Ozzy to chyba większość życia przesypia w łóżeczku mięciutkim, takiemu psiakowi to dobrze :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='zuzolandia']laziczki jedne ............lazilkujom i lazikujom po wsi ihhihihihihihihihiihhihihi jo nikaj nie była ....:shake: [quote name='jonQuilla']Mamuniu Ozzy to chyba większość życia przesypia w łóżeczku mięciutkim, takiemu psiakowi to dobrze :loveu::loveu: :roll::roll:nooo tak też jest jak mówisz :evil_lol:...lubi ciepelko ...dlatego tak straszecznie żal mi tych bidulek co siedza o głodzie i chłodzie bez domeczkow....:-( A to Ozzy zima przed 2 laty :evil_lol: Pędzący RR Quote
Recommended Posts