zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć mamuniu :multi::multi::multi: :loveu::loveu: Widziałam wszystkie foteczki Ozzulca, Klocusia, Kiciusia i Towarzysza ON'kowego :) :loveu::loveu: a foty czlonka TY widziala ????:diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']a foty czlonka TY widziala ????:diabloti::diabloti: zależy o jakim członku mowa ;) :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no o tym od Klockowej co go pozyczyla od Alutkowej a jo go dostana do poglaskania na spola z JOLA o ile bydymy warowac pod drzwiami u Pawcia na parterze w grubasnych baciorach...........ufff............ Quote
agbar Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 zuzolandia napisał(a):no o tym od Klockowej co go pozyczyla od Alutkowej a jo go dostana do poglaskania na spola z JOLA o ile bydymy warowac pod drzwiami u Pawcia na parterze w grubasnych baciorach...........ufff............ ales natrzaskala ta jadaczka:diabloti: Ala..haloooooooooooooooooooooooo ile ty tych kaw pijesz??:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jeronie - musza se nasztrykowac grubasne badzie!!! Quote
LAZY Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Witajcie kochani! Rudzielec piękny...szkoda, ze każdego kociaka musicie oddawac Quote
natija Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 super zdjecia spiacego Ozziego,ale lapki brudne:):):) Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Izabela124.']Witanko:loveu: Wsyztsko pzreczytalam i ogladnelma, fajny kociak, ozzuelek jak zwykle bombowy Pozdrawiam :loveu:jesteś wytrwała :multi:WITANKO [quote name='Rinuś']Witam :loveu: spać mi się teraz chce przezs Ciebie :evil_lol: Witam:loveu:nie śpij ;) [quote name='Iwona1984']witam przyszłam sie przywitać i z interesem :cool1: :oops::oops:a ja przeczytałam ze przyszłaś się przywitać ....z interesem :roll:... Głosujemy na Mielec! http://www.krakvet.pl/forum witanko i zaraz lece głosować ;) [quote name='zuzolandia']a foty czlonka TY widziala ????:diabloti: :roll:Zuzolka:razz: [quote name='jonQuilla']zależy o jakim członku mowa ;) :diabloti: :evil_lol: TYM członku :roll: [quote name='zuzolandia']no o tym od Klockowej co go pozyczyla od Alutkowej a jo go dostana do poglaskania na spola z JOLA o ile bydymy warowac pod drzwiami u Pawcia na parterze w grubasnych baciorach...........ufff............ ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........u Magdy dziś jakieś tłumy na korytarzu były ...:razz::razz: [quote name='agbar']ales natrzaskala ta jadaczka:diabloti: Ala..haloooooooooooooooooooooooo ile ty tych kaw pijesz??:evil_lol: jedną wypiłam :grins: [quote name='sota36']Jeronie - musza se nasztrykowac grubasne badzie!!! na watolinie :evil_lol: [quote name='LAZY']Witajcie kochani! Rudzielec piękny...szkoda, ze każdego kociaka musicie oddawac witam Paulinko :multi: Ano szukamy kociaczkom domków :p...u mnie zostać nie mogą :shake: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='natija']super zdjecia spiacego Ozziego,ale lapki brudne:):):) :shake:...fcale nie brudne :eviltong::eviltong:on ma taki ....:hmmmm: pigment :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 a foty wizytowe kaj som !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agbar Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 znam takich co tez maja taki.....pigment:grins: Quote
natija Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 agbar napisał(a):znam takich co tez maja taki.....pigment:grins: no to widze,ze wiecej tych wyjatkow jest:cool3:;););) Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']a foty wizytowe kaj som !!!!!!!!!!!!!!!! :roll::oops:...ni ma :grins: [quote name='agbar']znam takich co tez maja taki.....pigment:grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..nie wiem czy spólki jakiej nie mają ;) Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 czamu niy ma????? jo niy rozumiaaaaaaa Quote
Wilejkaros Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Rude moje kochane jest taki miziak przytulaśny, że tak samo na kolanka się wtrynia jak Kloculek. Gorzej przy obcinaniu pazurków - wrzask na pół Piaseczna. Quote
Paula Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć Alu :loveu: :multi: Widziałam kotecka, jego psiego kolegę, nocne niebo i księżyc, śpiącego Ozzulka :loveu: ale z tego się najbardziej uchachałam: http://images31.fotosik.pl/80/9d30895f1a757a89.jpg :grin: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']czamu niy ma????? jo niy rozumiaaaaaaa Pawciu mioł lenia :grins: [quote name='Wilejkaros']Rude moje kochane jest taki miziak przytulaśny, że tak samo na kolanka się wtrynia jak Kloculek. Gorzej przy obcinaniu pazurków - wrzask na pół Piaseczna. ha ha ha .....to tak jak Qba jak był maly :evil_lol::evil_lol: [quote name='Paula_']Cześć Alu :loveu: :multi: Widziałam kotecka, jego psiego kolegę, nocne niebo i księżyc, śpiącego Ozzulka :loveu: ale z tego się najbardziej uchachałam: http://images31.fotosik.pl/80/9d30895f1a757a89.jpg :grin: cześć Paula :loveu::multi::loveu: ja mialam maseczkę liftingującą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Alutka, moja kicia też wrzeszczała, ale teraz jej obcinam jak śpi i chociaż 1 łapkę się uda, a potem znów kolejną za drugim razem i zanim obetnę ostatni paurek, to te pierwsze już odrosły... Ale przynajmniej wrzasku nie ma. A Toffik vel Rudolf vel Behemot zrobił scenę pod tytułem "Zabijają kota, może na Ślunsku Cezary usłyszy." Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Wilejkaros']Alutka, moja kicia też wrzeszczała, ale teraz jej obcinam jak śpi i chociaż 1 łapkę się uda, a potem znów kolejną za drugim razem i zanim obetnę ostatni paurek, to te pierwsze już odrosły... Ale przynajmniej wrzasku nie ma. A Toffik vel Rudolf vel Behemot zrobił scenę pod tytułem "Zabijają kota, może na Ślunsku Cezary usłyszy." :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Cezary powiadomiony o potrzebie organizowania pomocy w celu odbicia kota podczas obcinania pazurków :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ale Ozzulec też ma takie wypielęgnowane tipsiki, że ho ho ho. Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ale Ozzulec też ma takie wypielęgnowane tipsiki, że ho ho ho. Ozzulek sobie robi maniciure na ulicy....sam sobie ściera ...:p Quote
Wilejkaros Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A kocinka trawkę i ogródek zna, ale tylko pod czujnym okiem Pańci. Manicure chyba na drzewku może spróbować na wiosnę, na razie doopka w łóżeczku się grzeje. Quote
Recommended Posts