Alicja Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Czekom! Żur ślonski na obiod zrobiłom! Bedzie co?:evil_lol: [FONT=Arial]mosz jeszcze tyn żur :razz::razz:boch nie zdążyła :cool1:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć mamuniu :) :multi::multi::multi: przychodzę poszkolnie żeby się pochwalić że w szkole byłam grzeczna i dałam się sfilmować ;) :stupid::stupid: teraz może bez tego obciążenia jakim jest szkoła poczuję w końcu święta ;) mój pierwszy plan na ten wolny czas to - wziąć ;) i się wyspać :evil_lol::evil_lol: Buziaki mamuniu :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]buziaczki moja córeczko :loveu::loveu::loveu: :razz::razz:a co to za filmowanko [/FONT] [quote name='Medorowa']Hejo moja Ty Alutko bezwodna:grins::grins: [FONT=Arial]Heyka śpiewajaca Madziu :grins:[/FONT] Quote
Rinuś Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak znajdziesz daj znać może mojego se wymienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!chyba że zapłacisz:razz: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]mosz jeszcze tyn żur :razz::razz:boch nie zdążyła :cool1:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] No pewnie że mam już podaje . Z białą kiełbaską jest. Tylko ciiiiiiiiiiii nie mów że rozdaje bo się zlecą sępiki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Rinuś']Nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!chyba że zapłacisz:razz: [FONT=Arial]to sie mnie nie kalkuluje :shake::shake:[/FONT] [quote name='apple']No pewnie że mam już podaje . Z białą kiełbaską jest. Tylko ciiiiiiiiiiii nie mów że rozdaje bo się zlecą sępiki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] juz lece :multi::multi::multi::multi:...i ciiiiiii....;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]buziaczki moja córeczko :loveu::loveu::loveu: :razz::razz:a co to za filmowanko [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Georgia]jakiś gościu do klasy nam wparował dzisiaj, coś mówił o studniówce i takie tam a później wszystkich sfilmował...krejzol jakiś :stupid: całej klasie towar sprzedawał i to zgodę dyrekcji miał na to :diabloti:[/FONT] Quote
e.v.a Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 zaspiewasz miiiii?????:loveu::loveu::loveu::evil_lol: hej hej Alu:multi: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jakiś gościu do klasy nam wparował dzisiaj, coś mówił o studniówce i takie tam a później wszystkich sfilmował...krejzol jakiś :stupid: całej klasie towar sprzedawał i to zgodę dyrekcji miał na to :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: porabany jakis :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']zaspiewasz miiiii?????:loveu::loveu::loveu::evil_lol: hej hej Alu:multi: [FONT=Arial]hej hej Effuś :multi::multi::multi: a co Ci zaspiewać :evil_lol::evil_lol: Nie bylo u Klocusia to są u Ozzulka ...ślimtane fotaski :evil_lol::evil_lol: podczas sesji nie ucierpial ani zwierz ani ludź[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Cioteczka :loveu::loveu::loveu:posuń sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Na reszcie te ślimtane foty! Klokowa to się chyba myć potem nie musiala. Demakijaż gratis! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images28.fotosik.pl/129/f05d79b70b44ffd4.jpg Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Na reszcie te ślimtane foty! Klokowa to się chyba myć potem nie musiala. Demakijaż gratis! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images28.fotosik.pl/129/f05d79b70b44ffd4.jpg [FONT=Arial]no i zas zaoszczędzi na wodzie ....w wilijo się dopiero umyje ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 nie wiem ... zaspiewaj co chcesz:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anja33 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Cześć Mamusiu A ja mam już neta w domku Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='evaxon']nie wiem ... zaspiewaj co chcesz:loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]no to siem zastanowiem ;)[/FONT] [quote name='Rinuś']Ozziego język nie bolał?:evil_lol: [FONT=Arial]:razz::razz:no wiesz co .....lizanko cioteczki to jest to co Ozzulki lubią najbardziej :loveu:[/FONT] [quote name='Anja33']Cześć Mamusiu A ja mam już neta w domku [FONT=Arial]wow Nareszcie :multi::multi::multi: krąży dziś ten filmik ...ale jeśli ktoś nie widzial to proszę :-(:angryy: [/FONT][FONT=Arial]http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1029934[/FONT] Quote
Anja33 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 To schronisko to masakra ja nie wiem czy nie da się z tym czegoś zrobic Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Anja33']To schronisko to masakra ja nie wiem czy nie da się z tym czegoś zrobic [FONT=Arial]:-(...na to nie ma określenia :shake::shake::shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='evaxon']:-(:-(:-(:-( [FONT=Arial]:shake::shake::shake:...i nie ma na nich mocnych.....a panowie pod krawatami sobie do zarzucenia nic nie maja :angryy::angryy:[/FONT] Quote
Anja33 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Tylko tych piesów tak strasznie żal nasze w domkach doopki pod kołderkami a te biedaki:-(:-(:-( Quote
Wilejkaros Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Oglądałam to wczoraj "na żywo" i się pobeczałam. Quote
e.v.a Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake::shake::shake:...i nie ma na nich mocnych.....a panowie pod krawatami sobie do zarzucenia nic nie maja :angryy::angryy:[/FONT] ale Aluu.... mi smutno bo nie zaspiewałas:-(:shake: a filmu nie ogladalam:shake: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Anja33']Tylko tych piesów tak strasznie żal nasze w domkach doopki pod kołderkami a te biedaki:-(:-(:-( [FONT=Arial]ano żal .....[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Oglądałam to wczoraj "na żywo" i się pobeczałam. [FONT=Arial]mnie aż nosilo jak słuchalam tych bredni...[/FONT] [quote name='evaxon']ale Aluu.... mi smutno bo nie zaspiewałas:-(:shake: a filmu nie ogladalam:shake: [FONT=Arial] Effuniu .....jutro zaspiewam oki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a na wsteczu są fotaski Ozzulka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 http://images24.fotosik.pl/129/5b37a9cef425bf5d.jpg nio cioteczka koniec slimtanio złaz z tapczanka bo chcem szpac ;-) hhihiih witanko i pozdrawianko hiihih Quote
Vectra Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Mało coś tych fotek :diabloti: mało :mad: cześć mamuś :buzi: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]Czasami mam takie nieodparte wrażenie że Madzialena przychodzi do Ciebie tylko po to żeby poflirtować i całować się z Ozzym :) http://images34.fotosik.pl/84/68990afd2d7f0d0d.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial Black]WESOLYCH SWIAT ZYCZYMY KOFFANA ALUTKO!!!!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
Recommended Posts