Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Wilejkaros']A kocinka trawkę i ogródek zna, ale tylko pod czujnym okiem Pańci. Manicure chyba na drzewku może spróbować na wiosnę, na razie doopka w łóżeczku się grzeje. to na wiosnę mus szeleczki ;) [quote name='evaxon']:mad:ja tu byłam :loveu::loveu::loveu:cieszkam KOchanie :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='evaxon']doberek Aluśka:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:DOBEREK EFFUŚKA :loveu: :oops::oops: Doberek Wszystkim w zaśnieżony poranek Quote
jonQuilla Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cześć Mamuniu :multi::multi: U mnie ani śladu po śniegu...sucho i zimno :) Buźka :loveu: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć Mamuniu :multi::multi: U mnie ani śladu po śniegu...sucho i zimno :) Buźka :loveu: Witaj Córcia :multi::multi: U nas też zimno ...śnieg nam padał od wieczora ... teraz znikam :razz::razz: bedę później :multi: Quote
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cześć Alu! przyszłam się przywitać przy poniedziałku! Aleście stron natrzaskały trochę mi zabrało co by się przez nie przebić:cool1: Widziałam Ozziulka cud malinka:loveu::loveu::loveu::loveu: zwłaszcza przy ty cieście - słodziaczek:loveu::loveu::loveu: A to :mdleje: http://images33.fotosik.pl/80/0740b180244f0666.jpg Quote
emdziolek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Good morning!:evil_lol::evil_lol: Witamy sie z rana z małą kaff:kaffee_2: Quote
agbar Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Alicja'] Doberek Wszystkim w zaśnieżony poranek w zasniezony:crazyeye:...nie jade....zostaje tu....nienawidze zimy sniegu mrozu....nie jadeeeeeeeeeeee:placz: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Witaj mamciu z samego rannego poniedziałku , u nas śniega jak na likarstwo ,ale za to mrozi buuuuu Barowa , wiem co ci kupie , sanki :diabloti: Quote
agbar Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Vectra napisał(a):Witaj mamciu z samego rannego poniedziałku , u nas śniega jak na likarstwo ,ale za to mrozi buuuuu Barowa , wiem co ci kupie , sanki :diabloti: sama se kup:eviltong:wole jacht:loveu: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 agbar napisał(a):sama se kup:eviltong:wole jacht:loveu: jachtem po śniegu :hmmmm: Quote
agbar Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Vectra napisał(a):jachtem po śniegu :hmmmm: gupecku:loveu:jachtem po Karaibach:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='apple']Cześć Alu! przyszłam się przywitać przy poniedziałku! Aleście stron natrzaskały trochę mi zabrało co by się przez nie przebić:cool1: Widziałam Ozziulka cud malinka:loveu::loveu::loveu::loveu: zwłaszcza przy ty cieście - słodziaczek:loveu::loveu::loveu: A to :mdleje: http://images33.fotosik.pl/80/0740b180244f0666.jpg :hmmmm: ...nie no co ty MY natrzaskalyśmy stron ...niemożliwe :grins: [quote name='emdziolek']Good morning!:evil_lol::evil_lol: Witamy sie z rana z małą kaff:kaffee_2: morning Emi :multi: [quote name='agbar']w zasniezony:crazyeye:...nie jade....zostaje tu....nienawidze zimy sniegu mrozu....nie jadeeeeeeeeeeee:placz: no oć nie bądź miętka:razz::razz: [quote name='Vectra']Witaj mamciu z samego rannego poniedziałku , u nas śniega jak na likarstwo ,ale za to mrozi buuuuu Barowa , wiem co ci kupie , sanki :diabloti: kup jej dupolot;) [quote name='emdziolek']Ja jesce na chwilke:lol: http://img143.imageshack.us/img143/6191/wesolychsz4.jpg dzięki Emi i Lusiaczku :calus: [quote name='evaxon']dziendobry Alu:multi: doberek Eff:multi: [quote name='Medorowa']:loveu:Doberek Aluśnięta cze Medorśnieta :loveu: Quote
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: ...nie no co ty MY natrzaskalyśmy stron ...niemożliwe :grins: No proszę ta jak zwykle zgrywa ................. nie skończę:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Barowej to kupie kije samobije :diabloti: Quote
agbar Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Vectra napisał(a):Barowej to kupie kije samobije :diabloti: a ja to kupie ci psa ktory w pedzie zawraca nawet o 360 stopni:loveu: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 widać , że masz braki z fizyki , idź no poczytaj coś ciekawego :diabloti: może cię nawet skopiują Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='apple']No proszę ta jak zwykle zgrywa ................. nie skończę:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grins: [quote name='Honey'] Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! :tree1: :calus: dziękuję :loveu: [quote name='mia_mia']witanko poniedzialkowe witanko :multi::multi: [quote name='Vectra']Barowej to kupie kije samobije :diabloti: a dlaczemu :hmmmm: [quote name='agbar']a ja to kupie ci psa ktory w pedzie zawraca nawet o 360 stopni:loveu: :multi::multi:tak całe stado [quote name='Vectra']widać , że masz braki z fizyki , idź no poczytaj coś ciekawego :diabloti: może cię nawet skopiują a dlaczemu .....:grins: czy AgBarowa ma za duże uchi że masz jej skopiować :hmmmm: ogonka chiba nie ma :oops: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra']Barowa wie dlaczemu :diabloti: :razz::razz::razz:Aga ...no ....powiedz...nie bądź żyła .....nooooooo:roll: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Mamuśka , bo Ty nie czytasz topowych topików na dogo :diabloti: a tam było o fizyce właśnie :diabloti: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra']Mamuśka , bo Ty nie czytasz topowych topików na dogo :diabloti: a tam było o fizyce właśnie :diabloti: :roll::oops::oops::oops:noooo...nie czytam :shake: Quote
Recommended Posts